aga-kosa Re: Witam w grudniu 01.12.08, 08:39 witam serdecznie Wszystkich , którym udało się dzisiaj wstać . Andrzejki były bardzo udane. Jak mnie dziś najdzie ochota do pracy to sobie przeczekam ,może mi przejdzie. Za oknem pochmurno , listonosz przyjdzie po południu ,a co ja się będę spieszyła .aga Odpowiedz Link
zajbel Re: Witam w grudniu 01.12.08, 09:04 A u mnie za o0knem nienajgorzej, wczoraj najmłodszy syn miał imieniny ale obyło sie bez bólu głowy. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Witam w grudniu 01.12.08, 09:33 A u mnie duje halny. Śnieg spłynął. Leżą jeszcze gdzieniegdzie białe płaty. Cieszę się z odwilży bo zamówiłam wczoraj na Allegro tulipany i mam nadzieję posadzić cebulki jeszcze w tym roku. A tak w ogóle, to moja sygnaturka świadczy o moim nastroju. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 01.12.08, 09:48 Moje kochane słoneczko. Dzisiaj mam święto,bo córki urodziny. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Witam w grudniu 01.12.08, 14:57 Sama radosć -juz wam sie pochwaliłam w osobnym poscie.W srode dziewczyny chyba wróca do domu i juz syn dzwonił że babcia by sie przydała. Odpowiedz Link
gre_ta Re: Witam w grudniu 01.12.08, 15:53 Jeszcze raz Tobie gratulcja daje bo sie urodzila Odpowiedz Link
maria73 Re: Witam w grudniu 01.12.08, 18:46 moja wnusia też dzisiaj ma urodziny, skończyła 6 lat ) Odpowiedz Link
dorka556 Re: Witam w grudniu 02.12.08, 09:36 Jak czytam o Waszych wnusiach, to serce żal mi ściska. Ja też bym tak chciała. Co z tego, kiedy to ode mnie nie zależy a od moich synów. No cóż, wypada mi tylko cierpliwie czekać. Słońce zaczyna pokazywać się, halny ucichł. Wokół polany zielone. Co to za zima? I jeszcze do tego taki krótki dzień, tylko 8 godz. jest jasno, czyli... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 02.12.08, 11:37 Witajcie moi mili.Dzień bardzo ładny i słoneczny,czego i Wam życzę, Doruś ja mam wnuki i też czekam na wnuczki. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Witam w grudniu 02.12.08, 20:16 A ja od razu dobranoc...Tyle sie u mnie ostatnio działo że mój system nerwowy troche jest osłabiony.Połozę sie wczesniej. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Witam w grudniu 03.12.08, 08:40 Witajcie, po wczorajszym niemal wiosennym dniu, dzisiejszy śnieg jest zaskoczeniem. W nocy lekko poprószyło i przypomniało o zimie. Już zaczęłam odliczać czas, kiedy zacznie przybywać dnia. Ciekawa jestem, czy dla Was te krótkie dni są też tak trudne, czy tylko ja źle reaguję na brak światła. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 03.12.08, 08:58 Witam rankiem,bo robota czeka. Zaraz idę po zakupy,bo ma być dzisiaj cielęcinka. Totalne zachmurzenie i tylko 1.st.ciepła,no... ale to grudzień. Odpowiedz Link
jagodajna Re: Witam w grudniu 03.12.08, 16:42 Witam i ja środowo-wieczorowo i serdecznie pozdrawiam)) Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Witam w grudniu 03.12.08, 20:27 Jak na grudzień to było bardzo słonecznie i ciepło.Cichcem umyłam 2 okna. Odpowiedz Link
zulka42 Re: Witam w grudniu 03.12.08, 21:18 Witam po 5 tyg milczenia,czas ten spędziłam w szpitalu, nie będę się rozpisywała na temat dolegliwości i leczenia jedynie cieszę się że ten pobyt poprawił mój stan zdrowia,czym się chwalę i z czego cieszę.Serdeczności dla wszystkich zulka Odpowiedz Link
dorka556 Re: Witam w grudniu 04.12.08, 09:42 Witam, od rana mam dobry humor... kawa, Bukietowa i piękne słońce. Pozdrawiam. -- byle do wiosny... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 04.12.08, 09:59 U mnie też się rozświeciło słoneczko.No i fajnie,bo w taką pogodę jest przyjemnie wyjść i coś przy okazji załatwić.) Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 04.12.08, 12:10 Witam w ten cudny słoneczny dzionek, aż się wierzyć nie chce, że mamy grudzień. Odpowiedz Link
dede43 Re: Witam w grudniu 04.12.08, 13:02 Witajcie, Zapominam ostatnio o tym forum, jakby na forum EiR świat sie skończyl. Ale to chyba brak czasu. Nie siadam juz teraz codziennie do komputera, a co 2-3 dni. Myślę, że po Wigilii wszystko wróci do normy. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Witam w grudniu 04.12.08, 16:58 Irysko, my też chcemy dziewczątko zobaczyć. Czekamy na obiecane zdjęcia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 05.12.08, 10:11 Witajcie dziewczęta.Dzień jesienny... mglisto i siąpi deszczyk. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 05.12.08, 10:49 Radosnego dnia życzę, mimo smutnej pogody Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Witam w grudniu 05.12.08, 10:52 witam ślicznie w przedświątecznych zajęciach . Miłe Panie nie chcę zakładać nowego tematu a liczę na podpowiedź jak się zachować .Chciałam wczoraj złożyć życzenia imieninowe osobie ,z którą /wydawało mi się do wczoraj/ mam poprawne stosunki.Telefon odebrał jej syn i najpierw zapytał kto dzwoni a potem powiedział ,że mama nie może podejść do telefonu. Wiem ,że telefon mają przenośny . Przyznaję ,że mnie to poruszyło.Czy powinnam powiedzieć przy spotkaniu ,że było mi przykro. Inna sprawa ,że nie zadzwoniłam po raz drugi . Teraz mnie to muli.aga Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 05.12.08, 11:04 Agatko,nie wiadomo jaką rolę odegrał jej syn.Czy znajoma w ogóle dowiedziała się,że dzwoniłaś. Według mnie to jej syn popełnił same gafy,ale może on jeszcze młody. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 05.12.08, 11:18 Ja też zaczęłam od samych gaf,bo to miało być do Agi. Na dokładkę za szybko mi się wysłało.Wiesz Aguś,to chyba wszystko zależy na jakiej stopie zażyłości jesteście. Ja bym drugi raz nie dzwoniła,przecież musiała słyszeć ,że ktoś dzwoni.Wyszło bardzo niezręcznie. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Witam w grudniu 05.12.08, 12:02 Witam i miłego dnia życzę mimo tego ,że taki ponury dzień. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Witam w grudniu 05.12.08, 12:12 U mnie piękne słońce, chociaż nad Tatrami wisi wał chmur. Aż przyjemnie popatrzeć na góry przez świeżo umyte szyby. Idę teraz z psem na krótki spacerek do lasu, należy mi się odpoczynek. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Witam w grudniu 05.12.08, 12:26 Dziękuję Jago, myślałam ,ze to ja jestem źle wychowana .Podniosłaś mnie na duchu. Bo nie zadzwoniłam po raz drugi. Nie miła księdzu ofiara, chodź cielę do domu .aga Już się uśmiecham. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 06.12.08, 09:50 Witajcie Mikołajkowo. Na dworze okropnie,nie wychylam nosa. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 06.12.08, 09:59 Dziń dobry Jest sucho i ciepło i jakby słońce chciało się przebić. Życzę radosnego dnia. Odpowiedz Link
dede43 Re: Witam w grudniu 06.12.08, 10:42 Widać, że Agata we Wrocławiu. Słońce juz sie przebiło, jest fajnie i cieplutko. Witajcie koleżanki serdecznie. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Witam w grudniu 06.12.08, 12:16 dzień dobry, zbieraliśmy z mężem jako wolontariusze ,żywność dla tych co mają mniej. Robiliśmy to po raz pierwszy. Nie zdawałam sobie sprawy ile taka praca daje satysfakcji .To aż po sercu drapało , kiedy ludzie wkładali sprawunki do koszy.Ludzie są dobrzy. Wszystkim ,którzy też wkładają serdeczne Bóg zapłać i wszystkiego dobra życzę .aga Odpowiedz Link
kumpelka15 Re: Witam w grudniu 06.12.08, 15:23 Witam wszystkich! U mnie dzisiaj była wiosna.Bardzo ostre słońce i znośna temperatura.Miłego dnia ! Odpowiedz Link
maria73 Re: Witam w grudniu 07.12.08, 05:29 a za oknem.. "deszcz pada, deszcz pada jesienny..." Mimo wszystko - słonecznej niedzieli!!! Odpowiedz Link
dorka556 Re: Witam w grudniu 07.12.08, 06:14 Witam o tak wczesnej porze. Myślałam, że dzisiaj będę pierwsza a tu... nasza Adminka już czuwa. Pozdrawiam serdecznie. Też Maria Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 07.12.08, 10:32 U mnie nie pada,a jest mokro i baaaardzo brzydko. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 07.12.08, 11:02 Witam w ten deszczowy poranek. Ooo! i widzę jeszcze dużo miejsca przy stole, czy można się przysiąść? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 07.12.08, 11:32 O! to wystarczy trochę polać wodą i już róże jak malowane. Agatko,jeszcze dużo miejsca tylko dostawić krzesełko,a jakie miłe towarzystwo. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 08.12.08, 10:45 Ja dziś jako pierwsza witam i życzę udanego dnia. Mój będzie dość pracowity, gdyż jadę na odbiór mieszkania. Więc szybka kawusia i do pracy. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 08.12.08, 15:41 Witajcie.Nareszcie jestem w domu.Robiłam USG tarczycy. Mogę tylko powiedzieć najgorszemu wrogowi..obyś się leczył. No nic najważniejsze,że wszystko w porządku,tarczyca nie odrosła. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 09.12.08, 10:09 Witajcie dziewczyny.Pogoda raczej listopadowa. Mam dzisiaj duże pokłady energii. Odpowiedz Link
polnaro Re: Witam w grudniu 09.12.08, 10:11 Witajcie, grudzień dla mnie to wariactwo, bo począwszy od 4 /imieniny/, dalej Mikołaj /mam wnuki/, urodziny prawie synowej /12/, urodziny mieszkającego z nami jeszcze syna/18/, wieńczą to oczywiście Święta i Sylwester, dawajcie już styczeń. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 09.12.08, 10:34 Dzień dobry Piękne słoneczko i tego Wam życzę w dniu dzisiejszym. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Witam w grudniu 11.12.08, 11:39 wczoraj rozpoczął się sezon urzędowych wigilii. Byliśmy na takiej jednej. Jedzonko było smaczne i dużo. Do tego kolędy ,tylko "oficjele "się spieszyli na kolejną wieczerzę. Jak oni będą wyglądać po sezonie./ nie bez złośliwości/ aga Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 12.12.08, 10:16 Dzień ładny,nie ma słoneczka,ale jasno i sucho. Zupka sama się gotuje,a mąż tylko zwozi zamówiony przeze mnie towar. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 12.12.08, 10:46 Witam Kawkę wypiłyśmy i zaraz wychodzimy. Siostrzenica już przeżywa, bo dziś piątek i miasto zakorkowane w związku z tym horror za kierownicą. Udanego dnia Odpowiedz Link
dede43 Re: Witam w grudniu 12.12.08, 16:52 Agatko - horror z jazdą po Wrocławiu jest każdego dnia, choc faktycznie w piatki najwiekszy. Przejechanie z "naszej" dzielnicy do miasta i spowrotem to wyczyn godzien nagrody. Ja dziś sie tez nabrałam na taka jazde. Wróciłam tak umeczona jazdą jakbym chodziła te wszystkie kilometry pieszo. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 13.12.08, 11:12 Dzisiaj nawet kijem nikt mnie z domu nie wygoni. Zimnisko i wietrzysko. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 13.12.08, 12:49 Dzień dobry Dzień jest ponury, wilgotny. Spokojnego dnia życzę i odpoczynku. Odpowiedz Link
tereseczka11 Re: Witam w grudniu 14.12.08, 04:03 w jaki sposob mozna zdobyc te krasnoludki czy mozesz mi przeslac na poczte kasienka43@yahoo.pl dziekuje z gory Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 14.12.08, 12:37 Tereseczko czy możesz sobie te krasnoludki skopiować do swojego foldera? Ja jeszcze piszę z Magdy komputera, a jej teraz nie ma i nie chcę jej tu "mieszać". Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Witam w grudniu 15.12.08, 18:58 Chyba juz zapomniałyscie o mnie -a mnie wysiadł komputer,padł mi system,dobrze ze syn sobie z tym poradził.Jeszcze muszę wgra parę programow.Straciłam sporo zdjęc.Jak tylko wgram maluszka to wam przedstawię -jest fajna,spokojna ( jak na razie) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 16.12.08, 09:41 Witajcie kochani.Święta tuż,tuż Napisałam się z rana karteczek i już poszły w świat. Odpowiedz Link
dede43 Re: Witam w grudniu 16.12.08, 11:22 Witajcie moje miłe, a specjalnie Irysko. Czekamy przecięż na zdjęcia Izuni. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Witam w grudniu 16.12.08, 12:23 możecie zazdrościć moim adresatkom .Razem z życzeniami posyłałam suszone grzybki z wielkopolskich lasów. To była pachnąca korespondencja.aga Odpowiedz Link
dorka556 Re: Witam w grudniu 17.12.08, 07:50 Witam, aż nie chce się wierzyć, że to grudzień. Na dworze wyjątkowo ciepło, Święta zbliżają się a śniegu ani grama. Chciałabym, żeby już spadł śnieg. Dzisiaj przyjedzie syn, miałby kto odśnieżać i byłoby świątecznie. W ogródku kwitną pierwiosnki. Boję się, że będzie sypać, ale na Wielkanoc. Irysko, ja też czekam na obiecane zdjęcia malutkiej. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Witam w grudniu 17.12.08, 13:35 Witam wszystkich.Teraz mała przerwa a potem do roboty. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Witam w grudniu 17.12.08, 18:12 suszy mi się ciasto na łazanki i dlatego mogę powiedzieć: witam wszystkie zapracowane Panie . A swoją drogą dlaczego mam tak nastawione w swojej psychice, że dzieci jak przyjadą ,to w domu ma być wszystko.Może dlatego ,ze moja babcia i mama nie pracowały poza domem i uważały to za swój święty obowiązek i to to przeszło na mnie.aga Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 17.12.08, 19:27 Biegam, jeżdżę, załatwiam różne sprawy nie mam czasu nawet się przywitać. Wieczorem jestem zmęczona, że tylko szybki prysznic i do łóżeczka, momentalnie zasypiam. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Witam w grudniu 17.12.08, 21:29 Dziewczyny,jakos się pomału wyrabiam ale strasznie boję sie tych swiąt... Odpowiedz Link
dede43 Re: Witam w grudniu 18.12.08, 09:04 Witajcie moje miłe. Irysko, będzie dobrze, zobaczysz, przecież jest maleńka. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 18.12.08, 09:45 Witam w ten deszczowy poranek. I wracam do zajęć, a jest ich wiele. Miłego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 18.12.08, 09:49 Witajcie kochani. Na razie nie mam zajęcia.Mąż już był 4x w sklepie i znów gdzieś poleciał.Ja tylko składam zamówienie. Paskudnie na dworze,wychodzę tylko jak świeci słoneczko. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Witam w grudniu 18.12.08, 10:47 Tak na chwilkę wpadłam aby sie przywita.Paskudnie na dworze. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Witam w grudniu 19.12.08, 09:08 Witam, Zakopane, zasypane. Wczoraj było jeszcze zielono i ciepło a dziś bielutko, świątecznie. Jest pięknie, bajkowo, biały puch okrył wszystko, drzewa w czapach i dalej sypie. Nareszcie czuję nadchodzące Święta. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 19.12.08, 09:35 Ojej Dorka...ale Ci zazdroszczę.Pamiętam z dzieciństwa takie było przekonanie,że na Święta,a szczególnie przed Wigilią musiał spaść śnieg.I tak zwykle bywało. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 19.12.08, 10:07 Dzień dobry Dorko, już zaczynam żałować, że nie wyjechaliśmy na święta do Zakopanego, mamy tam znajomych, którzy nas zapraszali. Śnieg..tego mi brakuje. Spokojnego dnia Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Witam w grudniu 19.12.08, 22:00 Ponoc Wigilia ma byc mrożna i śniezna wiec nie traccie nadziei.U nas na razie mokro i niemiło.Na dodatek tak mi wolno chodzi internet ze straciłam nadzieje ze w ogóle sie z wami przywitam. Odpowiedz Link
maria73 Re: Witam w grudniu 20.12.08, 00:03 a mnie już niczego nie brakuje..... dowiedziałam się właśnie,że moja starsza córka jednak przyjedzie i będę je miała obie .... i dlatego nie mogę spać ( z radości).... I już nie potrzebuję śniegu... Jednak bardziej kocham córki niż wnuki..... wyrodna babcia jestem ??? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 20.12.08, 09:38 Święta zbliżają się dużymi krokami. Przyjemnych przygotowań. Odpowiedz Link
dede43 Re: Witam w grudniu 21.12.08, 09:10 Weekend zakończę przedświąteczną wizytą córci z zięciem i wnukami. Od jutra zaczne świąteczne gotowanie i pieczenie (mam tylko zamrożony bigos). Ale co to za kucharzenie dla dwóch osób, bo córcia jedzie w tym roku do teściów i będziemy z mężem sami. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Witam w grudniu 21.12.08, 10:29 Oj tak nie za wiele.Do mnie przyjeżdżają dzieci od jutra i już dziś gotuję. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 21.12.08, 16:09 Późno się dziś witam. Dziś mamy dzień odpoczynku. Właściwie, to już się czuje święta. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link
dede43 Re: Witam w grudniu 22.12.08, 11:43 Witam najmilej jak umiem. Zrobiłam dzis ostatnie zakupy i więcej niem wychoedze z domu. Dziś pieke ciasta. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 22.12.08, 16:04 U mnie w tej chwili piecze się ciasto drożdżowe,pięknie rośnie. Upiekłam też klopsa,a resztę jutro. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Witam w grudniu 23.12.08, 09:25 dzień dobry. Od wczoraj mam 50% swoich dzieci w domu /córa z mężem i chłopakami/ jutro dotrze syn ze swoją rodziną i święta będą pełne gwaru.Do komputera to będzie kolejka /wszyscy gramotni/ więc na wszelki wypadek już teraz życzę Wam wszystkiego tego czego i Wy mi życzły.Dużo zdrowia i wszelkiej sprawności .aga Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 23.12.08, 11:39 Wyszło,że dzisiaj mam najwięcej roboty.Niestety nie da się wszystkiego zrobić przed czasem.Ja też mam wnuki,bo wolne mają w szkole.Robota wre,wszystko się dopieka.Teraz będę robiła galaretkę z kurczaka,jeszcze sernik,śledziki,ech ....lista jeszcze długa. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 23.12.08, 13:03 Witam U nas już wszystko zrobione, popieczone, pogotowane, dużo osób do pracy i każdy już wykonał swoje zadania. Jutro tylko smażenie karpia i dekoracja stołu. A dziś upiększamy siebie i pełny relax. Wszystkiego dobrego w dniu dzisiejszym życzę Wszystkim. Odpowiedz Link
dede43 Re: Witam w grudniu 24.12.08, 14:02 Dzień dobry moje miłe. Jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego i do spotkania po świętach, bo w wolne dni najtrudniej znaleźć czas. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 25.12.08, 16:17 Witam Świątecznie.Gram sobie z rodzinką w scrabble. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 26.12.08, 12:28 Jeden świąteczny dzień za nami. Dziś po późnym śniadanku, każdy poszedł sobie odpocząć, a ja zaglądnęłam na forum, żeby życzyć kolejnego miłego świątecznego dnia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 26.12.08, 16:30 Również Wszystkich witam i pozdrawiam Świątecznie. Odpowiedz Link
jagodajna Re: Witam w grudniu 26.12.08, 16:59 I ja witam świątecznie i życzę miłego wieczoru )) Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 27.12.08, 09:55 Już po świętach. Witam i życzę miłego weekendu Odpowiedz Link
jagodajna Re: Witam w grudniu 27.12.08, 11:35 Pozdrawiam poświątecznie ale jeszcze grudniowo ) Śniegu nie ma ale jest sucho, można te kilogramy w różny sposób zrzucać z siebie ) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 27.12.08, 15:05 Witajcie.Jeszcze za pełna lodówka,aby się zabrać do odchudzania. Odpowiedz Link
jagodajna Re: Witam w grudniu 28.12.08, 12:36 Pozdrawiam, u nas jest za zimno na buziaczki, szczególnie na powietrzu, potem będą "skwarki" na ustach ))))) Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Witam w grudniu 28.12.08, 17:50 dostałam przed chwilą całe garście buziaczków, bo wyjeżdzały do swojego domu.A ja cóż:tak lubię święta choć są.......aga Odpowiedz Link
maria73 Re: Witam w grudniu 28.12.08, 18:34 to tak jak ja.. potem po wszystkim , siadam i mówie.....ciszo moja ulubiona ) Chociaż : Życie bez świąt jest jak długa droga bez zajazdów, w których podróżny mógłby się pokrzepić i wypocząć. autor: Demokryt Odpowiedz Link
dede43 Re: Witam w grudniu 28.12.08, 20:51 Juz po świętach, po weekendzie, a i dzieci z wnukami juz wróciły do wrocka. Odetchnęłam, bo zawsze mam stracha, gdy jadą te 500 km. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Witam w grudniu 29.12.08, 09:16 jak cicho od samego rana. Za oknem w Pyrlandii -8,słońce i też cisza.aga Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 29.12.08, 10:18 Jeszcze trzy dni starego roku. Zastanawialiśmy się wczoraj wspólnie, co nam on przyniósł? Najważniejsze, to radość z wnuczki, którą powitamy pod koniec lutego. Już nie możemy się doczekać. Jesteśmy szczęśliwi, że wszystko przebiega prawidłowo i córcia bdb się czuje jest też pod bdb opieką. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 29.12.08, 10:29 Nowe życie,najpiękniejszy podarunek. Bardzo ładnie na dworze,nawet słoneczko przyświeca. --- Że dobrym być potrzeba i któż tego nie wie? Lecz dobry owoc rośnie nie na każdym drzewie. M.Rej. Odpowiedz Link
jagodajna Re: Witam w grudniu 29.12.08, 13:46 Wróciłam dopiero ze spaceru połączonego z drobnymi zakupami, jest cudowna pogoda )) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 30.12.08, 09:10 Piękny dziś dzień,choć trochę ostry. --- Że dobrym być potrzeba i któż tego nie wie? Lecz dobry owoc rośnie nie na każdym drzewie. M.Rej Odpowiedz Link
jagodajna Re: Witam w grudniu 30.12.08, 09:22 Witam, u nas już jest a na termometrze -10 )) Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 30.12.08, 09:52 U mnie też zmroziło i świeci słoneczko. Nastrój mamy już sylwestrowy, choć przygotowania w toku. Życzę Wszystkim również miłego dnia. Odpowiedz Link
agata-52 Re: Witam w grudniu 31.12.08, 10:45 Witajcie w ostatnim dniu tego roku. Życzę miłego dnia i przygotowań do wieczoru sylwestrowego. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witam w grudniu 31.12.08, 13:00 Witajcie Kochani w tym ostatnim dniu Starego Roku,aby powitać ten Nowy Rok. Odpowiedz Link