amityr 07.07.13, 10:48 Jak to jest z dniem łapania za biust. Powinno być dodane ,że jest to jednocześnie dzień zapuchniętych twarzy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamaryszek44 Re: Łapanie za biust 07.07.13, 12:32 Bardzo to głupie i niedorzeczne. Jakaś paranoja czy co z wymyślaniem tych głupot. Jak ktoś głupi i sie podda to i w ryj dostanie wiec bedzie opuchnięty. Odpowiedz Link
filip505 Re: Łapanie za biust 08.07.13, 01:46 .....nie tylko takie cierpienia jako kobiety nam zadajecie, Odpowiedz Link
izis52 Re: Łapanie za biust 08.07.13, 07:22 filip505 napisał: > .....nie tylko takie cierpienia jako kobiety nam zadajecie, Czarni szowiniści wykoncypowali, że anioły są męskiego rodzaju. Anielica brzmi jakoś tak, jak rozmemłana lub gorzej. Jeszcze takie seksistowskie święto obłapiania . To może na odwyrtkę - dzisiaj dzień kopania w ...., ale tylko seksistów Odpowiedz Link
filip505 Re: Łapanie za biust 08.07.13, 17:19 ....szowinisto raczej nie jestem,ale to chyba wy kobiety te swieta wymyslacie,nam realistom szkoda czasu na to by bylo, Odpowiedz Link
izis52 Re: Łapanie za biust 08.07.13, 17:38 Filipie, lato, luz, bluss. Praca nie zając..... Odpowiedz Link
filip505 Re: Łapanie za biust 09.07.13, 01:43 .....nawet przy najlepszych checiach nie idzie,szczegolnie w poniedzialek, ponadto od tygodnia parzy,do 35C,woda w naszych gorskich jeziorach prawie jak na karaibach,tylko kolor inny, Odpowiedz Link
x49xx Re: Łapanie za biust 04.12.21, 17:17 No, nie wiem, to upokorzenie dla kobiety, gdy obcy człowiek dotyka jej biustu. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łapanie za biust 04.12.21, 20:49 Pewnie tak ale to miał chyba być tylko żart A a nie Real Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łapanie za biust 06.12.21, 11:14 To słyszałaś o takim przypadku w taki dzień? Odpowiedz Link
x49xx Re: Łapanie za biust 09.12.21, 12:42 Masz rację, ostatnio na wyjeździe nastraszyłam chłopaków, że im drzwi ściągnę, bo ciągle nimi trzaskali. Uwierzyli, nauczyli się używać klamki Innym zaproponowałam mieszkanie w ich pokoju, bo byli niegrzeczni. Mieli wolny tapczan, więc uwierzyli w to Jeden z nich przyszedł i powiedział: to nie jest dobry pomysł, bo mamy ciągły bałagan. Powiedziałam im, że mi to nie przeszkadza Chyba już jestem za stara na tygodniowe wyjazdy z dziećmi Młodzi nauczyciele nie chcą jeździć, boją się odpowiedzialności. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łapanie za biust 10.12.21, 15:20 To ty wiarygodna jesteś bardzo. Może młodzi nie chcą jeździć bo mają swoje małe dzieci Odpowiedz Link
x49xx Re: Łapanie za biust 10.12.21, 15:28 Czasami jest to przeszkodą, ale nie zawsze. Ostatnio na Zielonej Szkole było 4 opiekunów, wiek: 53, 54, 54, 57. Jest coraz gorzej, nawet na jednodniową wycieczkę jest problem z opiekunami. Odpowiedz Link
x49xx Re: Łapanie za biust 12.12.21, 12:54 Tak wdowa, bardzo fajna dziewczyna. Ciut młodsza ode mnie, od dawna jest wdową. Odpowiedz Link
vermieter Re: Łapanie za biust 05.12.21, 17:03 engine8 napisał(a): > A wlasny maz to nie jest obcy czlowiek? > nie, nie jest, dlatego też w małżeństwie nie ma gwałtu, żona musi świadczyć obowiązki małżeńskie zawsze i wszędzie, przecież ślubowała posłuszeństwo, a jeżeli nie ma ochoty na seks, to wolno jej wpierdolić i nawet nie trzeba się z tego spowiadać, bo to nie jest grzech P.S. prostytutki też nie można zgwałcić, skoro się rucha z każdym za pieniądze, tak przynajmniej uważał ś.p. Andrzej Lepper Odpowiedz Link
engine8 Re: Łapanie za biust 10.12.21, 01:02 Dzieki za swiete slowa. O i Papiez wlasnie jescze dodal ze lajdaczenie sie na boku to nie grzech. www.yahoo.com/lifestyle/pope-says-sex-outside-marriage-102106667.html Odpowiedz Link