amityr 03.09.13, 11:05 Mam pytanie do Filipa .Czy chętnie byś chodził do sauny ,pod prysznic w towarzystwie gejów , a panie w towarzystwie lesbijek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia007 Re: Para buch ,tłoki w ruch.... 03.09.13, 11:20 Do sauny to akurat nie chadzam wcale ale w innych miejscach ....chętnie się spotykam. A.Tomaszewski jest raczej odosobniony ze swoimi poglądami. Odpowiedz Link
natla Re: Para buch ,tłoki w ruch.... 03.09.13, 12:31 A cóż to ma do rzeczy? Mnie tam wisi, kto zachwyca się moim ciałem, byle kulturalnie i z daleka Odpowiedz Link
filip505 Re: Para buch ,tłoki w ruch.... 03.09.13, 15:33 .....nie wiem co wisi natli,ale mi naprawde to wisi,nie rozumiem natomiast czemu w tym purytanskim NY,w PA tez sa sauny M i Z,w ruskiej "bani" niedaleko wszyscy razem,i jest to nawet przyjemne, Odpowiedz Link
natla Re: Para buch ,tłoki w ruch.... 03.09.13, 16:35 Jeszcze nic Filipku Wszystko przede mną. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Para buch ,tłoki w ruch.... 03.09.13, 17:27 skąd problem? nie wszyscy mają problem z opanowaniem się tak naprawdę większość ludzi kontroluje swoje popędy niezależnie od orientacji, jako że bywałam w saunie koedukacyjnej - wiem, że ludzie zachowują się bardzo kulturalnie i z opanowaniem Odpowiedz Link
filip505 Re: Para buch ,tłoki w ruch.... 04.09.13, 15:36 .....ogladalem wczoraj u lisa tomaszewskiego,zenada, jedyny pozytek z ogladania to to ze syryjczycy w polityce, czyli klutniach I braku kultury dyskusji nawet nas bija, a myslalem ze jestesmy ewenemetem,nie liczac izby gmin, Odpowiedz Link
natla Re: Para buch ,tłoki w ruch.... 04.09.13, 19:31 Też bym sie z nim nie chciała w jednej saunie znaleźć. Powiem, przede wszystkim z kimś takim. Odpowiedz Link
filip505 Re: Para buch ,tłoki w ruch.... 04.09.13, 19:57 .....intelektu w saline nie widac,ale fakt,"bady" tez nie herkulesa, Odpowiedz Link