sagittarius954
27.08.14, 09:39
Podobno to środek tygodnia , podobno ,ale skoro tydzień ma 7 dni to podzielenie jego wcale nie jest łatwe , wystarczy napomknąć tylko że przynajmniej 8 godzin przesypiamy to ten środek za spraw snu może się przemieszczać niczym rtęć wylana gdziekolwiek . W młodych latach bawiłem się nia próbując ja złapać i guzik ona była wolna a ja zajęty dopóki nie uzyłem kartki aby znów wpakować ja do fiolki . tak samo jest z tym środkowym dniem tygodnia . Na kartce uda się go zapisac ,ale i tak będzie to tylko sprawa umowna .
Wróciłem do wspomnienia o młodym człowieku , który musi spłacać długi jakiegoś krewnego ,ale tutaj trzeba postawić wykrzyknik w momencie śmierci tego krewnego był małoletnim obywatelem . To są dopiero jaja panie i panowie . Jeżeli ktoś dalej nie wierzy w bteorie spiskowe to coraz więcej takich bzdurnych przypadków( ale tam przypadki ) wyłania się z gąszczu przepisów . ale jeżeli ktoś wierzy to się uraczy taka wiadomościa . tylko co z tym fantem zrobić . Czy jest sposób na zmianę przepisów ? i kto miałby je przeprowadzić skoro lobby sejmowe czyli te oskubacze narodu pożerają tylko to co ich może zadowolić i to co inne lobby może im włażyc do kieszeni .
Czyli mija kolejny dzień i nic pozytywnego nie mogę znaleźć ,aby się pocieszyć . Tak poczekam do czwartku , a nóż cos się zmieni , na ten przykład pokryje go rdza ...