20.11.16, 06:18
.......chyba sie zima zaczyna,kolega kazal mi szykowac zimowe wedki jak zadzwonil,
godzine potem zaczol padac snieg,juz z 10 cm napadalo i ciagle pada,
pracowity dzien mialem,porzadki w garazach,nawet sie samochody w nich
zmiescimy,pierwszy raz od ubieglej zimy a lodka jeszcze nad jeziorem,rano
bede musial ja jakos ......przyciagnac mam nadzieje ze snieg nie zamieni sie
w lod bo to ostro pod gore,
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: zima, 20.11.16, 06:30
      W prognozie 16 dniowej tego nie widać. Ma nie być mrozu i śniegu. Na Roztoczu wczoraj 15 st, dziś . stopień mniej.
      • natla Re: zima, 20.11.16, 10:02
        Mógłbyś Czuk wrzucić kilka zdjęć z Roztocza? smile
        • czuk1 Re: zima, 20.11.16, 10:35
          Postaram się. Zaraz tam jadę.
          Wczoraj byłem . Teraz opadły liscie ... jak suknie z tancerek "Mazowsza"... drzewa stoją gołe.
          Postaram się.... na Twój priv
          • czuk1 Re: zima, 20.11.16, 10:44
            Jest wiele grup fotografików na Facebooku . Codziennie rano o 7-mej na TCP INFO prezentuje swoje zdjęcia roztoczańskie p. Eugeniusz Banszek. Adresy:
            www.facebook.com/groups/310180632674443/
            www.facebook.com/profile.php?id=100007637418062&sk=groups

Ja mam wymarłe forum na Agorze - Roztocze zdjęcia. W jego archiwum jest kilkaset zdjęć.
            Roztocze jest prześliczne cały rok. Teraz jedynie jest smutne i szare ... czeka na śnieg.
            Pozdrawiam
            • filip505 Re: zima, 11.12.16, 04:31
              ......poprzedni post to byl falstart,zima zaczyna sie dzisiaj,dopiero,od wczoraj
              ciagle mroz,w nocy ma byc -10 C,sniegu troszke ale tylko u nas na gorze,
              jeziora zamarzniete w 50 % ,moze za tydzien cos z lodu polowimy,nie moge
              sie doczekac,wyciagi ruszyly dla narciazy od paru dni,snieg robiony jak zazwyczaj,
              fajnie jest,pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka