Dodaj do ulubionych

zima won !

16.02.17, 20:46
www.tinypic.pl/ovd8lwhvkjxb
Obserwuj wątek
    • natla Re: zima won ! 18.02.17, 11:08
      Panie Boże daj, aby przyszła już wiosna i została zamiast lata!!!
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zima won ! 18.02.17, 12:31
        natla napisała:
        Panie Boże daj, aby przyszła już wiosna i została zamiast lata!!!
        ---
        mi także lato lata wink
        Wiosna - rulezzzzzz smile

• filip505 Re: zima won ! 19.02.17, 01:54
          .....a ja chce miec wiosne i lato,gorace,.....no moze nie za bardzo,
          • natla Re: zima won ! 19.02.17, 11:19
            Dobrze Ci mówić Filipie. Ty w lecie siedzisz w ciągle w wodzie, to Ci chłodno! big_grin
            • filip505 Re: zima won ! 19.02.17, 14:24
              ......nie wiem jak padalcowa to robi,ale u nas zima ja posluchala,narazie,powyzej 15 C mamy miec
              a to zima raczej trudno nazwac,stabilny lod na jeziorach tylko tych najwyzej polozonych a i tak ginie
              w oczach,wczoraj w czasie bardzo owocnego wedkowania stracil 10 cm grubosci,i to chyba
              bylo ostatnie lodowe wedkowanie tej zimy,podpadlas padalcowa,
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zima won ! 19.02.17, 19:27
                filip505 napisał:

> ......nie wiem jak padalcowa to robi,ale u nas zima ja posluchala, (...)
                ---
                to nie ja - to ta wiewióreczka ma taką moc sprawczą smile
                • filip505 Re: zima won ! 23.02.17, 01:48
                  .......nieladnie na wiewiorke swoje grzechy zwalac,.....nieladnie!!!!!!!,
                  • filip505 Re: zima won ! 12.03.17, 04:47
                    .....zima wrocila do nas i jakos mnie nie cieszy,mamy w gorach do -20 C, na szczescie tylko
                    co pare dni ale noce beda po minus kilka do kilkunastu do konca miesiaca,w dzien ok zera
                    do kilku mrozu,.....a zimowe wedki schowane,co za czasy,
                    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zima won ! 12.03.17, 15:23
                      filip505 napisał:

> .....zima wrocila do nas i jakos mnie nie cieszy,mamy w gorach do -20 C, na szc
                      > zescie tylko
                      > co pare dni ale noce beda po minus kilka do kilkunastu do konca miesiaca,w dzie
                      > n ok zera
                      > do kilku mrozu,.....a zimowe wedki schowane,co za czasy,
                      ---
                      i dobrze, ryby maja spokój wink przynajmniej od jednego myśłiwego.
                      • filip505 Re: zima won ! 17.03.17, 20:36
                        .......tak,ale koledzy umowili sie na jutszejsze lodowe wedkowanie,wiec tylko
                        odemnie beda mialy spokoj,czego bardzo zaluje,ale jutro musze odsniezyc
                        posesje,ponoc do metra sniegu tam spadlo w tym tygodniu,a ryby porrzebuja
                        powietrza i tylko wedkarze im moga to zapewnic wiercac kilkaset dziur w lodzie,
                        wiec to co wiekszosc laikow uwaza za za zle dlanich jest ich OCALANIEM,moze
                        poza tymi ktore wyladuja na "patelni",ale to bedzie zaledwie kilka %,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka