p.a.d.a.l.c.o.w.a 16.02.17, 20:46 www.tinypic.pl/ovd8lwhvkjxb Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: zima won ! 18.02.17, 11:08 Panie Boże daj, aby przyszła już wiosna i została zamiast lata!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zima won ! 18.02.17, 12:31 natla napisała: Panie Boże daj, aby przyszła już wiosna i została zamiast lata!!! --- mi także lato lata Wiosna - rulezzzzzz Odpowiedz Link
filip505 Re: zima won ! 19.02.17, 01:54 .....a ja chce miec wiosne i lato,gorace,.....no moze nie za bardzo, Odpowiedz Link
natla Re: zima won ! 19.02.17, 11:19 Dobrze Ci mówić Filipie. Ty w lecie siedzisz w ciągle w wodzie, to Ci chłodno! Odpowiedz Link
filip505 Re: zima won ! 19.02.17, 14:24 ......nie wiem jak padalcowa to robi,ale u nas zima ja posluchala,narazie,powyzej 15 C mamy miec a to zima raczej trudno nazwac,stabilny lod na jeziorach tylko tych najwyzej polozonych a i tak ginie w oczach,wczoraj w czasie bardzo owocnego wedkowania stracil 10 cm grubosci,i to chyba bylo ostatnie lodowe wedkowanie tej zimy,podpadlas padalcowa, Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zima won ! 19.02.17, 19:27 filip505 napisał: > ......nie wiem jak padalcowa to robi,ale u nas zima ja posluchala, (...) --- to nie ja - to ta wiewióreczka ma taką moc sprawczą Odpowiedz Link
filip505 Re: zima won ! 23.02.17, 01:48 .......nieladnie na wiewiorke swoje grzechy zwalac,.....nieladnie!!!!!!!, Odpowiedz Link
filip505 Re: zima won ! 12.03.17, 04:47 .....zima wrocila do nas i jakos mnie nie cieszy,mamy w gorach do -20 C, na szczescie tylko co pare dni ale noce beda po minus kilka do kilkunastu do konca miesiaca,w dzien ok zera do kilku mrozu,.....a zimowe wedki schowane,co za czasy, Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zima won ! 12.03.17, 15:23 filip505 napisał: > .....zima wrocila do nas i jakos mnie nie cieszy,mamy w gorach do -20 C, na szc > zescie tylko > co pare dni ale noce beda po minus kilka do kilkunastu do konca miesiaca,w dzie > n ok zera > do kilku mrozu,.....a zimowe wedki schowane,co za czasy, --- i dobrze, ryby maja spokój przynajmniej od jednego myśłiwego. Odpowiedz Link
filip505 Re: zima won ! 17.03.17, 20:36 .......tak,ale koledzy umowili sie na jutszejsze lodowe wedkowanie,wiec tylko odemnie beda mialy spokoj,czego bardzo zaluje,ale jutro musze odsniezyc posesje,ponoc do metra sniegu tam spadlo w tym tygodniu,a ryby porrzebuja powietrza i tylko wedkarze im moga to zapewnic wiercac kilkaset dziur w lodzie, wiec to co wiekszosc laikow uwaza za za zle dlanich jest ich OCALANIEM,moze poza tymi ktore wyladuja na "patelni",ale to bedzie zaledwie kilka %, Odpowiedz Link