Dodaj do ulubionych

Mikołaj byL?

25.12.09, 11:55
No i co wam przyniósł Mikołaj? Mnie duuuużo prezentów i same trafione.
Obserwuj wątek
    • czarna12.3 Re: Mikołaj byL? 25.12.09, 14:45
      Był Mikołaj, był. Prezenty też trafione, tylko zastanawiam się, gdzie mnie widział Mikołaj,jak dokumenty noszę w reklamówce, bo przyniósł mi elegancką torbę. Oj, zawstydził mnie.
      • zajbel Re: Mikołaj byL? 25.12.09, 17:39
        Mikołaj ma pomocników i dlatego wie wszystko
        • irenaki Re: Mikołaj byL? 25.12.09, 22:48
          U nas ( kuj-pom) przychodzi Gwiazdor . Mikołaj to 6 grudnia smile Gwiazdor
          przyniósł mi sliczny sweterek i szal z Oslo ( córka), podręcznik i zestaw do
          decoupage ( syn), kosmetyki i różne różności od siostry . I gdzie tu kryzys ,
          pytam ?
          • xy.5 Re: Mikołaj byL? 26.12.09, 08:41
            Był,bo grzeczna byłam i też mi przyniósł elegancką torbę i rózne potrzebne
            drobiazgi.
            • zajbel Re: Mikołaj byL? 26.12.09, 10:08
              Otóż Mikołaj przyniósł nie mnie ale mojej córce pierścionek zaręczynowy ale ja sie bardzo cieszę że moje dziecko nareszcie życie sobie ułoży. ( lat temu po burzliwym małżeństwie z alkoholikiem rozwiodła się i mieszka z nami razem z synkiem. Teraz widze że będzie dobrze.
              • ba-7 Re: Mikołaj byL? 27.12.09, 18:04
                Rozumiem jak może cieszyć dobra perspektywa dla dziecka. To fantastyczny prezent
                chociaż niematerialny.
                U nas prezenty pod choinkę przynosi Gwiazdka; dla mnie też były i to
                niespodziewanie cudowne, aż mi było trochę głupio, bo ja skromnie obdarowałam
                najbliższych, nawet wnuki tym razem skromne miały podarki.
                • kendo Re: Mikołaj byL? 29.12.09, 20:33
                  nie liczy sie bogactwo prezetowe a pamiec ,BA-7
                  na drugi rok bedzie lepiejsmile

Zajbel,
                  to prezecik mikolajowy sliczny dla calej rodziny mozna powiedziec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka