zajbel 25.12.09, 11:55 No i co wam przyniósł Mikołaj? Mnie duuuużo prezentów i same trafione. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna12.3 Re: Mikołaj byL? 25.12.09, 14:45 Był Mikołaj, był. Prezenty też trafione, tylko zastanawiam się, gdzie mnie widział Mikołaj,jak dokumenty noszę w reklamówce, bo przyniósł mi elegancką torbę. Oj, zawstydził mnie. Odpowiedz Link
irenaki Re: Mikołaj byL? 25.12.09, 22:48 U nas ( kuj-pom) przychodzi Gwiazdor . Mikołaj to 6 grudnia Gwiazdor przyniósł mi sliczny sweterek i szal z Oslo ( córka), podręcznik i zestaw do decoupage ( syn), kosmetyki i różne różności od siostry . I gdzie tu kryzys , pytam ? Odpowiedz Link
xy.5 Re: Mikołaj byL? 26.12.09, 08:41 Był,bo grzeczna byłam i też mi przyniósł elegancką torbę i rózne potrzebne drobiazgi. Odpowiedz Link
zajbel Re: Mikołaj byL? 26.12.09, 10:08 Otóż Mikołaj przyniósł nie mnie ale mojej córce pierścionek zaręczynowy ale ja sie bardzo cieszę że moje dziecko nareszcie życie sobie ułoży. ( lat temu po burzliwym małżeństwie z alkoholikiem rozwiodła się i mieszka z nami razem z synkiem. Teraz widze że będzie dobrze. Odpowiedz Link
ba-7 Re: Mikołaj byL? 27.12.09, 18:04 Rozumiem jak może cieszyć dobra perspektywa dla dziecka. To fantastyczny prezent chociaż niematerialny. U nas prezenty pod choinkę przynosi Gwiazdka; dla mnie też były i to niespodziewanie cudowne, aż mi było trochę głupio, bo ja skromnie obdarowałam najbliższych, nawet wnuki tym razem skromne miały podarki. Odpowiedz Link
kendo Re: Mikołaj byL? 29.12.09, 20:33 nie liczy sie bogactwo prezetowe a pamiec ,BA-7 na drugi rok bedzie lepiej Zajbel, to prezecik mikolajowy sliczny dla calej rodziny mozna powiedziec. Odpowiedz Link