bento67 03.05.23, 08:13 Mnie pojawiające się zmarszczki, pojedyncze siwe włosy i nadwaga. Poza tym jest ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friend_of_women Re: Co dołuje 50+ 03.05.23, 09:52 To jak poza tym wszystko jest OK, to to co piszesz jest w mniejszości, więc co cię dołuje? Odpowiedz Link
bento67 Re: Co dołuje 50+ 03.05.23, 17:26 Teraz to mnie zdołowała pogoda , mam imprezę w niedzielę, kupiłam dwie cienkie kiecki, a ma być deszcz i 11 stopni. Muszę przestrzepać szafy Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 03.05.23, 17:50 Straszna historia .Wrzuć temat na psychologię .Tam otrzymasz wyczerpujące odpowiedzi .Tutaj tylko jak to mówią włos siwieje dowolnie można wrzucić dalej...... Odpowiedz Link
bento67 Re: Co dołuje 50+ 03.05.23, 18:09 Jakoś mi nie po drodze z tamtym forum. Pozwól mi rozmawiać z kim chcę i gdzie chcę. Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 03.05.23, 18:16 Ależ sobie rozmawiaj co mnie to .Potrzebujesz akceptacji typu jestem ładna i piękna .Rozkminy dziewczyny .Jutro wrzuć to dzieciom na pracę domową . Odpowiedz Link
bento67 Re: Co dołuje 50+ 03.05.23, 18:25 Nie potrzebuję takich słów. Nie bądź złośliwy. Oglądam Znachora, pozdrawiam. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 06:47 bento67 napisała: > Jakoś mi nie po drodze z tamtym forum. Pozwól mi rozmawiać z kim chcę i gdzie c > hcę. > Zapytam niedyskretnie, czy wy jesteście parą, że musisz pytać o pozwolenie? Jeżeli tak, to swoje dąsy nie przekazujcie nam publicznie, bo kogo to interesuje. W dobrym tonie wypada być dyskretnym! Odpowiedz Link
bento67 Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 08:59 Szukasz pary? Nie licz na mnie, bo jesteś zarozumiały, pozdrawiam. Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 13:32 A ja się nadam? Jestem skromny. Jestem zgrabny i powabny. I bogaty jestem też. Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 13:54 Ile wyciągasz z tej emerytury ? Na waciki starczy 🤣 Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 13:56 A dlaczego uważasz że jestem na emeryturze? Raczej ty siedzisz na zasiłku dla bezrobotnych. Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 14:18 Ja ma urlop do poniedziałku .Dzisiaj przyjechałem .Nie gadaj że od rana do wieczora siedzisz na zdalnej i podrywasz kobiety . Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 12.05.23, 03:18 Ciało kobiety po 50-tce coraz bardziej zaczyna tracić jędrność. Zmienia się owal twarzy, zaczynają się pojawiać zmarszczki na twarzy i całym ciele, zaczyna opadać biust i pośladki. Zmienia się także przemiana materii, co odbija się na wadze kobiety .A ty ją dalej kochasz bo ciało nic nie znaczy 😊 Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Co dołuje 50+ 12.05.23, 06:44 taniarada napisał: >A ty ją dalej kochasz bo ciało nic nie znaczy 😊 Jeżeli ciało kobiety dla ciebie nic nie znaczy to przytul na chatę kozę, będzie ci wierna, posłuszna i na każde zawołanie Odpowiedz Link
irsila Re: Co dołuje 50+ 12.05.23, 07:41 Taniarado, szkoda, że swojej twarzy nie pokażesz, jaki to jędrny jesteś i niezniszczalny. Ja się swego wyglądu nie wstydzę. Nigdy "miską" nie byłam, urodą nie grzeszyłam. Odwagę mam, by twarz pokazać. Ważniejsze jest jednak to, co sobą prezentujesz a nie tylko ciałem. Odpowiedz Link
bento67 Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 09:00 Raczej jestem pozytywnie zakręcona do siebie, świata i ludzi Odpowiedz Link
bento67 Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 22:29 Niemniej nie lubię, gdy ktoś mnie oszukuje. Coraz mniej uczciwych ludzi, dobranoc. Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 22:43 Czyżby niska wartość i ocena ludzi..Płytkiej wiary jesteś kobieto . "Człowiek znajduje się na skrzyżowaniu dwóch przeciwieństw, które nie są złem i dobrem, ale złem i wiarą. (Sören Kierkegaard) Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 00:53 -Tadek z traktora, Zbyszko z Bogdańca. Kto wie, co kryją te knieje. A Mieczysław to imię kogoś, kto sławi miecze, czyli fana militariów, tak? No to Wiercisław lubi nafciarzy czy dentystów? A nie, wtedy to byłby Dentysław. Jeżu, co ja gadam...? Masz jeszcze tę torebkę? Nika z uśmiechem błądzącym po twarzy podała mu torebkę w którą Net od razu zaczął oddychać. Rafał Kosik, Felix, Net i Nika oraz Koniec Świata Jaki Znamy Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 06:46 bento67 napisała: > Raczej jestem pozytywnie zakręcona do siebie, świata i ludzi > Maj - miesiąc zodiakalnego Byka .Kochajmy byki😊 Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 09:55 Zmarszczki i siwe włosy to rzecz naturalna. Mniej energii, bałagan w głowie niby też, ale to właśnie sprawia przykrość Odpowiedz Link
bento67 Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 09:59 Energii mam jeszcze sporo. To wynika z charakteru. Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 10:26 Mnie też roznosi i nosi. Ale bateria szybko się zeruje Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 10:43 Kup sobie ładowarkę szybkiego ładowania . Valerin Max jest dobry jak na uspokojenie . Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 11:31 Męski punkt widzenia. Coś na rozruch i zaraz coś na uspokojenie XD Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 12:09 A to "podejście holistyczne .Aktywność fizyczna .Bo spędzanie dużo czasu na necie nie służy zdrowiu na ciele i na duszy .Tu jest fajny link .Pozdrawiam www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.mindyapp.com/blog/rozruch-dla-glowy&ved=2ahUKEwiH8tiEtdv-AhVkDRAIHQJSB5kQFnoECAwQAQ&usg=AOvVaw3YJVc3zThvsdNoxGgNDNv9 Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 12:32 Dzięki za link. Ale ja jestem ciągle w ruchu, tyle że bardzo szybko "turlam się" już z rozpędu, honorowo, bez przyjemności, z zaciśniętymi zębami Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 13:41 malo.co.nie napisała: > Dzięki za link. > Ale ja jestem ciągle w ruchu, tyle że bardzo szybko "turlam się" już z rozpędu > , honorowo, bez przyjemności, z zaciśniętymi zębami To może się turlaj powoli i z rozwagą jak na damę przystało .Szkoda życie i zębów . Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 04.05.23, 21:53 malo.co.nie napisała: > Dzięki za link. > Ale ja jestem ciągle w ruchu, tyle że bardzo szybko "turlam się" już z rozpędu > , honorowo, bez przyjemności, z zaciśniętymi zębami Za bardzo to bierzesz na swoje delikatne barki .Za dużo .Komuś byś dała trochę tego bólu . Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 08:59 Barki mam wyćwiczone, byś się zdziwił A ból mogę podać dalej, proszę bardzo! Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 09:05 Duży ze mnie chłop to mogę wrzucić na klatę .Biorę 😊 Tak mnie mamusia nauczyła .Szybko odeszła ,ale zawsze jest przy mnie to czuję . Odpowiedz Link
eurytka Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 10:21 Tak przy okazji pixma59 , mi się przypomniał i w sumie dzięki niemu, czy wbrew, to forum, na dwa lata opuściłam. Jednak on jest wielonickowy, bez honoru, własnej tożsamości zupełnie nieokreślonej, nie ma, jak to hejter ;po prostu normalnie jakiś chory i ciągle się w inne nicki ubiera, i innych atakuje, by się na innych wyżyć. i ciągle różne postacie, w tym celu wybierra. Jakoś już to rozpracowałam, problemu z takimi nie mam. A tak a propos, to forum niegdyś intelektualne było, a teraz wieśniackim się stało. Pozwólcie, że na tym określeniem tego forum, skończę temat. Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 10:41 eurytka napisała: > Tak przy okazji pixma59 , mi się przypomniał > i w sumie dzięki niemu, czy wbrew, > to forum, na dwa lata opuściłam. > Jednak on jest wielonickowy, bez honoru, > własnej tożsamości zupełnie nieokreślonej, > nie ma, jak to hejter ;po prostu > normalnie jakiś chory > i ciągle się w inne nicki ubiera, > i innych atakuje, by się na innych wyżyć. > i ciągle różne postacie, w tym celu wybierra. > Jakoś już to rozpracowałam, > problemu z takimi nie mam. > A tak a propos, to forum niegdyś intelektualne było, > a teraz wieśniackim się stało. > Pozwólcie, że na tym określeniem tego forum, skończę temat. > > Po co tu przyszłaś jak masz ewidentny problem ze sobą .Nawet na prywatnym blogu nie szanujesz ludzi .Zegnasz się z tym forum i wyjść nie możesz .Wykopałaś ten nick tylko nie wiem po co . Znajdź sobie takie ci pasuje .Po co się tu bujasz znajdź sobie takie gdzie będziesz spelniona .Na ten czas wszystkich obrażasz .Racz się pode mną nie wypisywać bo brzydko pachniesz . Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 10:29 malo.co.nie napisała: > Czyli właściwie nie odeszła. Tak myśle że dalej jest . Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 10:44 Turlam się .Musiałem przejść wyżej .Zawsze się czuje czyjąsć obecność . Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 10:58 Teraz uważaj, bo z góry łatwiej się sturlać Nawet w czyjejś obecności, o ile nie asekuruje wprost. Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 11:12 Powiem Ci że kiedyś we Francji się sturlałem z takiej wysokości ,że rok dochodziłem po tym sturlaniu 😊 Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 11:29 Nie w pracy Portugalczycy rozebrali wypory pod przejściem kondygnacyjnym i sturlałem się jak rozkładałem kabel do podłączenia prądu .Lot był krótki ,ale miałem farta . Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 11:32 To i tak lepiej, niż lot z portugalskich klifów. Cóż, że z widokiem na bezkres oceanu Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 11:39 Widok też był piękny gdy widziałem las wytyków zbrojeniowych .Gdy tak sobie leżałem i czekałem na karetkę to chmury pędziły tak szybko ,myślałem że spadną mi na głowę . Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 11:42 Lepiej, jak niebo spada. A najlepiej, jak rozgwieżdżone Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 11:49 Fajne określenie skąd takie bierzesz 😊 Spadam ogarnąć chałupę bo nikt za mnie tego nie zrobi. Trzymaj się miłego dnia . Odpowiedz Link
pia.ed Co dołuje 50+ 04.05.23, 12:25 malo.co.nie napisała: > Zmarszczki i siwe włosy to rzecz naturalna. Mniej energii, bałagan w głowie niby też, ale to właśnie sprawia przykrość " I znaleźliśmy się w wieku, trudna rada, że się człowiek przestał dobrze zapowiadać. Ale za to, z drugiej strony, cieszy się, że się również przestał zapowiadać źle. Starsi panowie, starsi panowie, Starsi panowie dwaj! Już szron na głowie, Już nie to zdrowie. A w sercu – ciągle maj! [z serii "Kuplety", wyk. Jeremi Przybora, Jerzy Wasowski] Odpowiedz Link
engine8t Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 00:16 Zmarszczki i siwe wlosy to powod do dumy poniewaz na to trzeba sobie zasluzyc a alternatywa nie jest wcale lepsza. Doluje mnie szerzace sie "progresywne" lewactwo niszczce wszelkie zasady spoleczne i moralne na ktorych nasz cywilizacja byla i jest oparta i probujace zastapic je czyms czego ani ludzie ani nauka ani nikt zdrowo myslacy pojac nie potrafi. Przez ostanie kilkadziesiat lat wychowali sobie juz i pokolenie nauczycieli i mlodziezy ktore nie potrafi rozsadnie rozumowac i zamist popierc to co madre i rosadne to popieraja rzeczy dokladnie odwrotne. Jednak rzady to popieraja aby sobie nie zrazac wyborcow a im narody glupsze tym latwiej bedzie je kontrolowac. Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 00:49 Jasne bo starość trzeba godnie znosić .Tylko dobrze że wymyślili na to kosmetyki np szampony i farby do włosów .Cudowna jest ta chemia cyk i znowu jesteś młody . Odpowiedz Link
eurytka Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 01:24 Engine8, w pełni się z Tobą zgadzam. Znaczy z poglądami, które wyraziłeś czy dziś czy kiedyś. Rzadko tu bywam, pamiętam nawet jak tu z Tobą dyskutowałam. Najlepsze to o spłuczkach typu polskiego i amerykańskiego. To pewnie ze dwa lata temu było, kiedy u mnie pion wymieniali, nie pamiętam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
eurytka Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 01:59 To był wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,23923,172146288,172146288,Zapchane_rury.html?so=1 Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 08:22 Ja też kolegę dobrze znam .Tylko ostatnio coś się złego z nim dzieje .A starzeć się z godnością i szanować ludzi to trzeba umieć i do duża sztuka .Niektórzy nie potrafią tego robić . Być podatnym na sugestie innych . Odpowiedz Link
engine8t Re: Co dołuje 50+ 05.05.23, 19:10 Ty mnie wogole nie zanasz...wiec nie przesadzaj i i nie pitol. Nic zlelgo sie nie dzieje.. Starzeje sie jak kazdy i wcale mnie to nie martwi bo jak pisalem alternatyw nie bylaby lepsza. Mysle ze wielu zyczylo by sobie aby sie tak starzec jak ja. A ludzie powinni wiedziec ze nikt ich nie bedzie sanowal bardziej niz oni sami siebie szanuja. Odpowiedz Link
bento67 Re: Co dołuje 50+ 19.05.23, 18:57 Warto przeczytać behealthymagazine.abczdrowie.pl/plaga-zawalow-co-niszczy-serca-polakow,6893804541127456a Odpowiedz Link
taniarada Re: Co dołuje 50+ 21.05.23, 08:43 Leżał z rurką od respiratora wprowadzoną do gardła, gdy zaś spróbowałem się przedstawić, jasne stało się dla mnie, że facet ledwo kontaktuje i w każdej chwili może stracić przytomność. Jego nerki przestały produkować mocz, płuca wypełniały się płynem, był blady i zimny, a mimo to zlewał się potem. W kąciku posiniałych ust zbierała się piana. Oczy uciekały w głąb czaszki. Tak właśnie umierają ludzie po ataku serca... Stephen Westaby, Kruche życie. Historie życia i śmierci prosto z sali operacyjnej Odpowiedz Link