malwina52 15.02.05, 21:21 rany dojrzewam, przekwitam, nazarlam sie czegos, czy cos jeszcze, wylaza mi na gebie pryszcze moze znacie sposob zeby jutro przyzwoicie wygladac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 21:29 )))))) Clerasil, abo cóś takiego. Nie gmeraj tylko łapami przy tym, nie wyciskaj, nie dotykaj!!!Przetrzyj spirytusem z zewnątrz, a rano od wew., to nie bedziesz miała stresu. To kara za nie przeglądanie wątków.))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 21:36 latwo powiedziec nie gmeraj lapy same mi tam leca znalazlam jakis termentiol i sie wymazalam ale mam tez spirytus przetne przed spaniem Odpowiedz Link
natla Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 21:30 Czekaj, moze to uczulenie. Masz diphergan? Albo chociaz wapno? Odpowiedz Link
yoanna Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 21:37 Wapno to najlepiej ....gaszone ))))) spirytusem )) nooo dobra, juz nie żartuję to poważny zgryz . Odpowiedz Link
malwina52 Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 21:42 ostatnio moda "na dwa w jednym", moze ten spirytus z wapnem to zloty srodek, powazny? to wygladowy zgryz jakby mnie cos pocielo Odpowiedz Link
malwina52 Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 21:39 obzeralam sie w pracy mandarynkami. oczywiscie nie umyte, wapno juz probowalam, moze do rana zadziala, tego drugiego nie mam Odpowiedz Link
natla Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 22:18 Tormantiol jest świetny na zajady, na pryszcze nie, A może jakaś maść wysuczająca, może cynkowa? Odpowiedz Link
malwina52 Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 22:32 hahahahahaha, ale mi tak w tej maseczce dobrze, pryszcze zakryte i nie bola, ale zeby na gebie tyle miejsca mam jeszcze Odpowiedz Link
takanietaka Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 22:49 TO TE MANDARYNKI!!Jakaś specjalna chemia zeby sie nie psuły!Ja nie jestem alergik..ale mandarynki i inne owoce cytrusowe to jest to!!!Wapno ,do wewnątrz i na zewnątrz!!!A na dłoniach tez pryszcze? Odpowiedz Link
malwina52 Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 22:59 jeszcze nie mam, pchaja mi sie na dekold, a na twarzy wszystkie ponizej nosa, lece dowapnic sie, moze i kosteczki skorzystaja Odpowiedz Link
natla Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 23:08 no to jeszcze maja droge przed sobą, biedaczki. Trochę plecki, wewnętrzne str. kończyn górnych, może brzusio.... Nie żryj mandarynek w za dużych ilościach. Po prostu je jedz w małej ilości, jak dystyngowana podstarzała, lekko zmurszała 50- latka. ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: pomocy!!!!! 15.02.05, 23:22 chyba je zachecilam ze zlaza, a lakomczuch jestem, dystyngowana nie, moze za 20 lat sie zdystynguje, laze w dzinasch z plecakiem na plecach, podkaradamy sobie nawzajem ciuchy pale pije i rechocze jak zaba, nie jestem zmurszala pomarszczona gruszka i mam wielki apetyt na zycie i lubie poszalec i teraz mysl prawdziwy obraz czy poza? Odpowiedz Link
krista57 Re: pomocy!!!!! 16.02.05, 11:01 martwiłam sie cała noc o te pryszcze a nic nie potrafiłam doradzic i mam nadzieje ,ze w pracy sie nimi nie chwalisz i zeszły albo je zatapetowałas. Ale z brody chyba Ci nie wyłaza ,ja sobie takiego jednego wyhodowałam dawno temu i teraz zaraza jedna co jakis czas "zakwita". Odpowiedz Link
mada50 Re: pomocy!!!!! 16.02.05, 11:06 i pij dużo wody to wypłuczesz z siebie to świństwo. Odpowiedz Link
malwina52 Re: pomocy!!!!! 16.02.05, 11:43 dzieki dziewczyny za troske i sorry ze zmacilam Wasz spokoj, pryszcze maja sie dobrze na dekoldzie stanely, oczywiscie ze ja zatapetowalam ale chyba sie wycofuja powolutku no i patrze co jem! Odpowiedz Link
malwina52 Re: jak pozbyc sie wody z pralki? 06.12.05, 21:32 zeby nie zalac lazienki, ta cholera sie jednak popsula ((( Odpowiedz Link
krista57 Re: jak pozbyc sie wody z pralki? 06.12.05, 21:41 ...w takiej sytuacji ,ja wzięlam gąbkę i sukcesywnie wyciągalam wodę z bębna do nastawionej miski ...innego wyjscia nie widzę. Zrob tak i uratujesz łazienkę. Moja pralka miala 10 lat i poszła na smietnik Natychmiast kupilam nową. Odpowiedz Link
natla Re: jak pozbyc sie wody z pralki? 06.12.05, 21:42 Chyba nie ma sposobu, bo fachowcy wylewja ile się da za pomocą np. garnka, a reszta spływa na podłogę.....mam na szczęście dobry spad do kanału. Odpowiedz Link
malwina52 Re: jak pozbyc sie wody z pralki? 06.12.05, 22:03 nie mam kanalu do splywu wody, lazienka mokra ja tez,wezme chyba za rada Kristy gabke (((( Odpowiedz Link
regine Re: jak pozbyc sie wody z pralki? 06.12.05, 22:38 Odkręć szlach z tyłu, ten od odpływu wody z pralki.Najpierw wodę zakręć!!! Podstaw miskę i sukcesywnie woda sama Ci spłynie Poszedł Ci chyba odsysacz do wody, to nie programator.Naprawa w domu kosztowała mnie 60 zł. Wymienił jakąś część, też miałam to samo, co Ty,i tak zrobiłam. Gąbką to się urobisz po łokcie. Odpowiedz Link
malwina52 Re: jak pozbyc sie wody z pralki? 06.12.05, 22:46 juz zostalo niewiele, z ciuchow kapie z pralki tez powolutku, gabka zebrala to czego miseczka nie moglam, nie mam dostepu jest tak wcisnieta w kat, ze nawet zlapac i odciagnac nie mam jak jutro skoncze i zadzwonie po fachmana, mysle, ze Mikolaj mi zrobil psikusa pocieszylas mnie ze to tylko 100 moze kosztowac a nie nowa pralke Odpowiedz Link
regine Re: jak pozbyc sie wody z pralki? 07.12.05, 00:57 To się nazywa kondensator, tak tą część wymienił .Przyszedł zobaczył, a po 10 minutach wrócił wymontował, zamontował takie małe coś, i za wszysto zapłaciłam 60 zl.Trwało to wszysto z 15 minut. Też nabrała wody i koniec, ale wtedy się umęczyłam. Tak 100,- przed świętami, to nie 1000,- za nową pralkę. Powodzenia Malwinko !!! Odpowiedz Link
august2 Re: jak pozbyc sie wody z pralki? 07.12.05, 04:52 Jezeli pralka jest stara to moze lepiej kupic nowa. Jakie sa tam teraz u was ceny za nowe pralki? Tak z ciekawosci sie pytam.. Odpowiedz Link