natla 30.08.05, 22:13 Myślę, że najwyższa pora, abyście sie opowiedzieli nt. ewenetualnego spotkania. Po pierwsze gdzie, po drugie kto, po trzecie kiedy. Moje propozycje: 1. Zakopane lub okolice, Cisna...... 2. wszyscy my + goście 3. 8-9 lub 15-16 pażdziernieka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 30.08.05, 22:56 A moze to co proponuje Maria 73? "a może w Szklarskiej Porębie? Koło Wodospadu Kamieńczyka jest świetne schronisko. Swieżo po remoncie ,gdzie szczyty sosen zaglądają do okien a przesuiwające się nad glowami obłoczki mówią dzień dobry- to skutek okien dachowych. Obok schroniska jest ogromny "szałas " z ogniskiem w środku,na dworze- stoły i ławki. Schronisko jest łatwe do zdobycia - można iść dwoma szlakami; -albo wprost do schroniska -albo przez szrenicę/dla bardziej sprawnyc/ -można też wjechać wyciągiem na Szrenicę a z tamtąd łatwym szlakiem przez Halę Szrenicką dojść do schroniska. Kiedyś jadłam tam wielkanocne śniadanie /w starych dobrych czasach kiedy wszystko wydawało mi się proste/. Pojechalismy rankiem z "wałówką" Około poludnia byliśmy przy wodospadzie,rozłożyłam serwetę na ławie...,wodospad szumiał,słońce świeciło - to były moje najpiękniejsze święta w życiu." Odpowiedz Link
axsa Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 09:45 Ja chcę i to bardzo. Zaczynam analizowanie moich możliwości. )) Odpowiedz Link
axsa Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 09:49 Sądzę też, że miejsce musi być takie, żeby dało się podjechać prawie pod próg, bo w innym wypadku niektórzy nie bedą mogli wziąć udziału. Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 09:54 Aleś sie nagadała.....ja w tym czasie umyłam stertę garów )) Analizuj, analizuj.....oszczedzaj i w ogóle..... Wszędzie się da juz podjechać, wynika z tego, że Zakopane będzie dobre..... Myśle też, że możemy sie skrzyknać do naszych samochodów. Odpowiedz Link
axsa Natla... 31.08.05, 10:01 Ciekawa jestem kiedy uda mi się napisać cos w sam raz? Możliwe, że wszędzie da się dojechać. Możliwe, że to takie proste. O co Ci chodzi z tym oszczędzaniem /i z tym ..w ogóle.../, bo nie rozumiem. Odpowiedz Link
natla Re: Natla... 31.08.05, 10:09 Po pierwsze, jak zostało ustaone .... no , w kirownictwie , Ty nie masz szans napisać coś dobrze. )))))))))) Po drugie, no myślę o przygotowaniu finansowym tak na wszelki wypadek, mając na uwadze i innych, terminowe, kondycyjnei w ogóle ))) A teraz lecę jeszcze jakiś papierek odebrac .)) Odpowiedz Link
axsa Re: Natla... 31.08.05, 10:23 jakby to powiedzieć... No cóż... skoro nie mam szans ... to nie mam... Chciałam dobrze, nie udało się. To zaczynam chcieć źle, na pewno też mi sie nie uda. ...i to by było na tyle... Odpowiedz Link
natla Axsa 31.08.05, 11:56 Zaraz, zaraz, a gdzie uśmieszki ?????? Chyba, że to był "opieprz" )) Odpowiedz Link
axsa Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 10:26 Spróbuj sobie zorganizować zastępstwo przy tym, tak czesto wspominanym, myciu garów. Jakaś maszyna może??? Odpowiedz Link
malwina52 Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 11:02 chciec a moc? chce ale czy moge? Zakopane cosik dlekoooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 12:00 Malwinko, zawsze dla kogoś będzie daleko........dlatego trzeba już zaczać myśleć na ten temat.......mam nadzieję, że sie po prostu upchamy w nasze samochody.....po sąsiedzku......a co Tatry, to Tatry.... Myśl pozytywnie ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 12:05 jakbym moje dziecko slyszala))) mysle i mysle i wydaje mi sie, ze pozytwynie ))))) Odpowiedz Link
kla-ra Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 14:11 Pomysl bardzo dobry,ale na dzisiaj nie podejme decyzji,jezeli to w ostatniej chwili sie przylacze. Ale jesli moge cos zasugerowac,to strony Danusi sa piekne. Zakopane drogie,przereklamowane i tloczne. Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 15:33 Dlatego ja nie pisze o Zakopane(y)m, tylko o Tatrach.....np. Murzasichle. Dlatego proponuję Tatry, że mogę Was, przynajmniej niektórych poprowadzić. )) Strony Danusi też, Cisna tez, Karkonosze, Góry Świętokrzyskie itd. Musimy jednak do połowy września podjac decyzję, bo trzeba to zorganicować. Odpowiedz Link
krista57 Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 17:39 E tam !!! W tym roku przejechalam kraj w górę i w dół 4 razy..... zaraz,zaraz 8 razy 650 km...to daje 5.200 km. Mogę jechac...ale najwyzej 3 godziny drogi od domu. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 22:32 A nie dałoby rady zorganzować spotkania w środku Polski? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a POPIERAM lokalizację sprawiedliwszą... 01.09.05, 18:26 gwiazda37 napisała: > A nie dałoby rady zorganzować spotkania w środku Polski? czyli tak, by większość miala jednakowo daleko, jednakowo blisko. A to jest środek...coś tak kujawsko-pomorskie jest w środku, np jakiś aleksandrów kujawski ( agroturystyka). Wynając na sob i niedz. z noclegiem. Będzie tanio, bo na X osób są rabaty. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 22:36 Ja byłabym chętna na takie spotkanie..........jest jedno ALE - dla mnie za daleko.......z takim wyjazdem wiążą się koszty......... Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 22:42 Nie ma sprawy Gwiazdeczko, miejsce jeszcze nie ustalone.....zrobimy głosowanko.. A jeżeli chodzi o finanse, to dlatego już Was molestuje, żeby coś odłożyć....... a może sponsora znaleźć )) Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 22:49 A tak w przyblizeniu to jakie to będą koszty? Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 23:01 Myślę, że pociąg, 1 nocleg....nie znam obecnych cen, ale po sezonie, mam nadzieję, że około 30-40zł.....a może taniej z własnym śpiworem np. lub poszewkami......zobaczymy.....no i pare groszy "na rozpustę". ) A moze sie załapiesz do czyjegoś samochodu.....będziemy kombinować....Gwiazde czko, skad jesteś, bo nie chce mi sie szukać, a zapomniałam......coś mi sie zach. Polska kojarzy... Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 23:06 Srodek Polski - Łódź. Muszę zacząć intensywnie myśleć..........bo mój sponsor biedny jak mysz kościelna )) Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 23:08 Przez Łódź będą może przejeżdżać dziewczyny i chłopak z północy.....zobaczymy... Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 31.08.05, 23:22 OK i myśl pozytywnie.. Fajnie będzie....warto, coś nowego..... Odpowiedz Link
regine Re: ROCZNICOWY ZLOT 01.09.05, 00:20 Szkoda,że nie mogę być z wami "ciałem", ale duchem będę, obiecuję ) Odpowiedz Link
jadwiga_r Witam Gwiazdę37 01.09.05, 08:23 Jesteśmy z tego samego województwa.Pozdrawiam Jadwiga Odpowiedz Link
natla Re: Witam Gwiazdę37 01.09.05, 09:18 No to co Jadziu.....przyjeżdżacie obie na zlot? )) Odpowiedz Link
jadwiga_r Re: Witam Gwiazdę37 01.09.05, 09:35 Poważnie rozważam mój udział, tylko nie mam własnego środka lokomocji. Mogę być osobą towarzyszącą np.w pociagu,autobusie. Odpowiedz Link
natla Re: Witam Gwiazdę37 01.09.05, 09:40 Poczekajcie, może ktoś się zgłosi z wehikułem... Odpowiedz Link
leontynia Re: Rocznicowy zlot...... 01.09.05, 09:53 jak bedzie sucha,ciepła jesień, przyjade... Witaj gwiazdo,ja lubelskie do Krakowa jade przez Sandomierz moge zabrac dwie osoby... Odpowiedz Link
natla Re: Rocznicowy zlot...... 01.09.05, 09:57 No proszę, jak się akcja rozwija , super ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: srodek Polski 01.09.05, 13:49 zaintrygowal mnie ten Piatek z duzej litery, wiecie ze jestem zapalona milosniczka piatkow, Leonia zlituj sie mow gdzie go szukac????????????? Odpowiedz Link
maladanka Re: a Krakow? 01.09.05, 14:06 ja postaram sie zameldowac gdzie bedzie trzeba - pierwsze 5 zl wrzucilam do swinki-skarbonki, Krakow ma klimat i dosc latwo noclegi zalatwic - moje strony piekne tylko daleko - ale np.noclegi bez wykwintu za 20 zl, ale jest i nowy hotel za 140zl dwojka ze sniadaniem- zapewniam gitarzystow,gitary i spiewy ogolne - ew.zielony kulig bryczkami zaprzezonymi w koniki huculskie - Jestem otwarta na propozycje - dopasuje sie o ile zezlolik/odpukac/ sie nie wtraci Odpowiedz Link
axsa Piątek 01.09.05, 14:25 Malwinko - dla Ciebie i nie tylko Piątek (wieś) Piątek - wieś położona w województwie łódzkim, powiecie łęczyckim nad rzekami Moszczenicą i Maliną. W Piątku krzyżują się drogi biegnące z Łodzi do Kutna i z Łowicza do Łęczycy. W miejscowości znajduje się geometryczny środek Polski. Wjeżdżając do Piątku napotkamy tablicę informacyjną w kształcie granic państwa z napisem "Piątek - geometryczny środek Polski". W centrum Piątku usytuowany jest również pomnik symbolizujący geometryczny środek Polski. Wcześniej w tym miejscu znajdował się potężny kamień. W każdy poniedziałek o świcie rozpoczyna sie targ, na który zjeżdzają sie rolnicy z wsi oddalonych nawet o 20 km. Na targu tym znaleźć można wszystko, co potrzebne rolnikowi - od maszyn rolniczych przez żywy inwentarz, nawozy i zboże, aż po opony. Odpowiedz Link
axsa Re: Piątek 01.09.05, 14:27 Historia Piątek ze względu na swoje położenie był początkowo osadą targową. Prawdopodobnie nazwa Piątku pochodzi od dnia tygodnia, w którym odbywały się targi. Prawa miejskie otrzymał w XIV wieku. W tym czasie był silnym ośrodkiem rzemieślniczo-handlowym. W połowie XVII wieku liczył 320 domów i ok. 1500 mieszkańców. W tym czasie słynął między innymi z produkcji piwa. Dalszy rozwój Piątku zahamował najazd szwedzki, przede wszystkim jednak do upadku gospodarczego przyczynił się pożar w 1681 r., który strawił całe miasto. Od tego czasu Piątek nie odzyskał swojej świetności. W 1685 r. było w nim tylko 40 domów, a 100 lat później zaledwie o 10 więcej. W roku 1870 Piątek utracił prawa miejskie i nie odzyskał ich do dnia dzisiejszego. Przyczyną utraty praw miejskich był udział ludności Piątku w powstaniu styczniowym. W okresie międzywojennym w Piątku powstała fabryka maszyn rolniczych, w której miała zatrudnienie część mieszkańców. Większość ludności jednak zajmowała się rolnictwem. Istniały również warsztaty rzemieślnicze oferujące mieszkańcom Piątku i okolicy swoje usługi. Część mieszkańców, zwłaszcza Żydzi, zajmowała się handlem. W większości okolicznych wsi istniały majątki ziemskie, w których miała zatrudnienie ludność zamieszkująca okolice Piątku. Tylko w nielicznych wsiach, w których nastąpiło uwłaszczenie zamieszkiwali (najczęściej małorolni) chłopi. W czasie II wojny światowej, podczas Kampanii Wrześniowej przez Piątek i okoliczne wsie przechodził front walk z najeźdźcą. W wyniku działań wojennych wieś została częściowo zniszczona. W okresie okupacji Niemcy wysiedlili część mieszkańców, a ludność pochodzenia żydowskiego wywieziono do obozów śmierci. 18 stycznia 1945 roku Piątek został wyzwolony spod okupacji niemieckiej. W okresie powojennym Piątek pozostał nadal wsią. Odpowiedz Link
jadwiga_r Re: Piątek 01.09.05, 17:32 Może ja dodam od siebie,odnośnie Piątku,bo mieszkam w odległości około 30 km od geometrycznego środka Polski. Piątek posiada Urząd Gminy,Szkołę Podstawową, Gimnazjum, Zespół Szkół Zawodowych z klasami o kierunku mechanizacja rolnictwa i inne. Jest Kościół. Ma Spółdzielnię Mieszkaniową i kilka bloków mieszkalnych. Nie wiem,czy istnieją jeszcze Piątkowskie Zakłady Mechaniczne, główne zaplecze przemysłowe. Jest kilka sklepów róznej branży i punktów usługowych. W odległośći około 20 km.jest Łęczyca, miasto powiatowe, słynne z legend o Diable Borucie. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Piątek 01.09.05, 17:54 Jadziu a hotel jakis i kawiarenka tam sa? Podoba mi sie ten srodek Polski ))) Odpowiedz Link
jadwiga_r Re: Piątek 01.09.05, 18:09 Hotelu nie ma,ale blisko jest Kutno,które ma hotele, restauracje, bary piwne itp. Być może jest kawiarnia. Osobiśnie nie bywam w Piątku, tylko przejeżdżam przez Piątek, gdy wybieram się do Łodzi. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ROCZNICOWY ZLOT 01.09.05, 18:31 www.agroturystyka.pl/index.php?inc=kwatera&id=365&kwat=1 Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ROCZNICOWY ZLOT 01.09.05, 18:39 www.goscinnawies.pl/str,wyszukiwarka.html Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 01.09.05, 18:50 Środek Polski czyli Piątek byłby ciekawski.......agroturystyka też....ale czy nie ciągnie Was w góry? Jezeli sie już z domu wyjedzie, to już nie ważne jest, czy to 50 km, 100 czy 400......byleby wyleźć z nory, potem "nogi same niosą". Zrobimy głosowanie za jakieś kilka dni i wybierzemy miejscowość.....i jeszcze jedno......nocleg może być byle jaki, bo i tak noc do późna przegadamy )))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ROCZNICOWY ZLOT 02.09.05, 11:12 natla napisała: > Środek Polski czyli Piątek byłby ciekawski.......agroturystyka też....ale czy > nie ciągnie Was w góry? Jezeli sie już z domu wyjedzie, to już nie ważne jest, > czy to 50 km, 100 czy 400......byleby wyleźć z nory, potem "nogi same niosą". > Zrobimy głosowanie za jakieś kilka dni i wybierzemy miejscowość.....i jeszcze > jedno......nocleg może być byle jaki, bo i tak noc do późna przegadamy )))) Jasne, Natla, że ciągnie...tylko czy zmiana drastyczna klimatu na zakopiański, dość ostry, na n i e c a l e d w i e d o b y wszystkim posłuży? A co do noclegu, to teraz ( pomijając wielogwiazdkowe hotele ) jest już wszędzie na standardowo przyzwoitym poziomie, także w Agro. Ale róbta, jak chceta. Ja już i tak netu nie mam właściwie, tylko mi jeszcze na kilka dni promocyjnie przedłużyli. Pozdro. EE/pad Odpowiedz Link
bryza102 Re: ROCZNICOWY ZLOT 04.09.05, 19:27 Natla,jestem za górami,3xtak!-oczywiście jak mnie zaprosicie...Wy znacie się dłużej,a ja-no cóż,od niedawna dopiero dołączyłam.....Ojjjjjjjjjjjjjj,ooooooooooooj,ciągnie mnie w nase gorecki okrutnie! Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 04.09.05, 19:31 Bryziątko, co znaczy zaprosimy???? Ty jesteś pełną gębą naszą forumowiczką, a to że młodszą, to się ciesz ))) Gdzie pojedziemy wyniknie po głosowaniu....tak za tydzień, żeby wszyscy mogli dać swoje odmienne propozycje.....jak demokracja, to demokracja... Odpowiedz Link
bryza102 Re: ROCZNICOWY ZLOT 04.09.05, 20:25 No to super!Bardzo się cieszę,będę rezerwowała czas.Mam nadzieję,że zostanie w miare szybko ustalony,bo szykuje mi się opieka nad wnukiem....i chciałabym uzgodnić z córcią.Do roboty dziewczyny! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ROCZNICOWY ZLOT 01.09.05, 18:42 www.goscinnawies.pl/str,pokaz,,id,1217.html Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Agroturystyka z dostępęp do netu :))))) 01.09.05, 18:44 www.goscinnawies.pl/str,pokaz,,id,1211.html Odpowiedz Link
takanietaka Re: Agroturystyka z dostępęp do netu :))))) 02.09.05, 17:00 A MY to pewnie "obóz integracyjny"? <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
mira54 ROCZNICOWY ZLOT 03.09.05, 14:32 Jestem za zlotem. Miejsce nie odgrywa dla mnie szczegolnej roli. Najwazniejsze zeby sie spotkac w naszym gronie. A może w Kozienicach? Co Wy na to? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a oto stronka do kwater w rejonie KOZIENIC 03.09.05, 18:05 www.agrowakacje.pl/radom/main.php Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a tym miejscem,rejon Kozienic zachwycili sie znajomi 04.09.05, 11:21 www.agrowakacje.pl/radom/main.php?option=pokaz&oferta=1049&v=s&s=1 Odpowiedz Link
muraszka1 Re: tym miejscem,rejon Kozienic zachwycili sie zn 04.09.05, 12:03 Bardzo mi sie podoba ta Kłodawa,zapisze sobie adres, tam jest wspanialy klimat,dzieki PADALCOWA, chyba znalazam miejsce dla siebie Odpowiedz Link
muraszka1 Re: tym miejscem,rejon Kozienic zachwycili sie zn 04.09.05, 12:05 och te okulary! Kłoda,oczywiscie Kłoda Odpowiedz Link
mira54 Co ze zlotem? 06.09.05, 17:05 Cos mi sie wydaje, ze chyba nic nam znowu nie wyjdzie. Ja w kazdym badz razie bardzo chcialabym sie spotkac z gronem forumowiczow. Moze jak wszyscy powroca spotkanie nabierze rumiencow? Odpowiedz Link
bryza102 Re: ROCZNICOWY ZLOT 06.09.05, 21:03 ...bry wieczór!Widzę,że zajadacie się szarlotką w G-ce? Pewnie tam już nic nie zostało... A ja w kwestii formalne,czyli zlotu.. Mam taką propozycję/oczywiście poddaję dyskusji/: Jeśli chodzi o Zakopane/moje zdjęcia z podróży przeciągnę do kącika f.nieco póżniej-chroniczny brak czasu,-to tak przy okazji/,no więc,jest możliwość zakwaterowania się prywatnie,można znależć oferty w intern.Teraz wpadłam na ten pomysł,poszperam w turystyce gorskiej,może coś znajdę.Jest też taka możliwość/przed chwilą rozmawiałam z P.Halinką u której zatrzymałam się w Z./,w pobliżu są domy turysty,pensjonaty.."Świerk","Jaskółka","Warszawianka"- wszystkie w granicach 5-10 min.spacerkiem od dworca.Co myślicie o tym? Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: ROCZNICOWY ZLOT 06.09.05, 21:22 Czyli jednak jest bliżej do Zakopca...........szkoda, dla mnie jest to za daleko............ Chętnie spotkałabym się z Wami ale na odległość do 100km. Czasy są takie, że nieraz zaciska się pas do granic ostateczności i nawet przy naprawdę oszczędnym życiu nie na wszystko wystarcza........... Będę o Was myśleć........... Odpowiedz Link
natla WYBIERAMY.............Tatry lub Piątek 09.09.05, 18:42 Najwyższa pora opowiedzieć sie za miejscem spotkania. Proszę w temacie wątku zagłosować. Padły takie propozycje: Zakopane lub okolice Cisna Szklarska Poręba strony Danusi Góry Świętokrzyskie Łódź Piątek (środek Polski) Krakow Kutno Aleksandrów Kujawski ( agroturystyka). Kozienice Kłoda Zagłosowanie będzie uważane za zgłoszenie sie na zlot Tylko potem nie nawalcie Odpowiedz Link
natla Łódź....Artrówek (propozycja Gwwiazdy37) 09.09.05, 23:16 Autor: gwiazda37 Data: 09.09.05, 22:29 Jestem za Łodzią........w pobliżu jest Arturówek - dowiem się o tańsze pokoje..... Odpowiedz Link
natla Leontynia jest za Krakowem lub Warszawa 10.09.05, 12:13 Autor: leontynia Data: 10.09.05, 12:07 ....ale dostosuje sie do wiekszosci Odpowiedz Link
natla Wpisujcie proszę propozycje TU...w temacie 10.09.05, 12:15 ......a tu ewentualny opis..... Odpowiedz Link
krista57 Re: Wpisujcie proszę propozycje TU...w temacie 10.09.05, 13:16 ...i co ??? Te osoby,które sie miały spotkac...już się spotkały. Kra!kra!kra!kra! Odpowiedz Link
regine Re: Wpisujcie proszę propozycje TU...w temacie 10.09.05, 14:30 Tez bym chciala...Ale nie moge dwoch srok za ogon... Moze gdy bedzie jakis podzlocik ...Zglosze sie na 100% wtedy...ale jak co do czego, jestem z Wami PAMIETAJCIE....!!!!!!!Bede wsrod Was duchem ,obojetnie gdzie byscie sie nie spotkali.... Odpowiedz Link
natla POZNAŃ - propozycja Klary 10.09.05, 21:22 Autor: kla-ra Data: 10.09.05, 20:00 Moje "5 groszy". Dworzec w Krakowie rozkopany,dworzec autobusowy przeniesiony na ul.Cystersow. Przemieszczanie sie jest bardzo uciazliwe. Poznan-centrum Polski z kazdego miejsca dobry dojazd. Czy jest ktos z Poznania? Odpowiedz Link
bryza102 Re: POZNAŃ - propozycja Klary 10.09.05, 21:33 natla napisała: > Autor: kla-ra > Data: 10.09.05, 20:00 > > Moje "5 groszy". > Dworzec w Krakowie rozkopany,dworzec autobusowy przeniesiony na ul.Cystersow. > Przemieszczanie sie jest bardzo uciazliwe. > Poznan-centrum Polski z kazdego miejsca dobry dojazd. > Czy jest ktos z Poznania? > > ======= Ja!!!!!!!!!!! Witam wieczorkiem,dopiero wróciłam.Dobry pomysł,mogę pomóc w organizacji! > Odpowiedz Link
mira54 Re: POZNAŃ - propozycja Klary 11.09.05, 09:54 Chetnie pojade do Poznania, nie znam tego miasta. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: POZNAŃ - propozycja Klary 11.09.05, 12:47 Tak sobie myślę: Propozycja Poznania napewno jest korzystna dla paru osób. Może wystarczy określić tylko miasto, godzinę spotkania, datę i miejsce np.dworzec kolejowy........ kto przyjedzie to będzie..........myśle, że godziny południowe byłyby dobre aby na wszelki wypadek można było wrócić do domu.......co o tym myślicie? Odpowiedz Link
natla Re: POZNAŃ - propozycja Klary 11.09.05, 13:06 Gwiazdko, co do godz i miejsca spotkania, to bedziemy sie umawaić przez poczte, jak już ustalimy dokładnie miejscowość i termin. Odpowiedz Link
malwina52 Re: POZNAŃ 11.09.05, 13:23 a czy jest na forum ktos z Poznania? polaczenie dobre i niedaleko, glosuje za ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
bryza102 Re: ROCZNICOWY ZLOT 11.09.05, 15:50 Dzień dobry Wszystkim! Już pisałam wcześniej na tym poscie,że ja jestem z Poznania - służę pomocą! Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 11.09.05, 16:34 Bryzo, jeżeli przegłosujemy Poznań, to bardzo chętne Cie "zatrudnie" ) Będziemy w kontakcie pocztowym. Już myśl nad w miarę tanim lokum, przyjemnym miejscem na spotkanie (moze na wszelki wypadek z możliwością posiedzenia na zew.), ale kameralnie......nie działaj jeszcze, tylko myśl.....i dzieki za cheć pomocy.... Odpowiedz Link
krista57 Re: ROCZNICOWY ZLOT-Poznan 11.09.05, 20:25 Jezeli przegłosowany zostanie Poznań to zdecydowanie....zgłaszam swoj udział. Nie wyobrazam sobie tylko jednego dnia ! Zlot musi byc z noclegiem...przeciez najciekawsze są wieczory...a w "naszym" wieku potrzebny odpoczynek i wygoda. Dzięki Bryzo za akces w organizacji. Odpowiedz Link
bryza102 Re: ROCZNICOWY ZLOT 11.09.05, 23:50 OK.,będę się rozdlądała za jakimś miejscem i lokum,chociaż z tym może być problem,ponieważ tu często odbywają się różnego rodzaju targi i może być krucho ze spaniem w mieście.Z przyjemnością gościłabym Was u siebie gdybym miała dom,a w dwóch pokojach to trochę ciasno by było... Wiem że nad Jeziorem Maltańskim jest jakiś pensjonat,tam jest bardzo ładnie. Dowiem się.jutro wszystkiego.Chociaż jest mi to na rękę,jak spotkanie miałoby się odbyć w P-niu,to jednak jest to tylko miasto jakich wiele,bez specjalnych atrakcji.Owszem,rynek jest bardzo ładny,stare kamieniczki,ale to wszystko.Moim zdaniem P-ń jest smętny.Ja zgodzę się tak jak większość będzie głosowała,ale nadal uważam,że można wybrać jakąś bardziej atrakcyjną miejscowość,bardziej turystyczną,z wieloma atrakcjami,aby połączyć przyjemne z pożytecznym,i oscyluję wokół górskich terenów jednak.No i co dalej? Tak czy inaczej,zbiorę info o Pozn. Odpowiedz Link
kla-ra Re: ROCZNICOWY ZLOT 12.09.05, 06:56 Bryza,zgadzam sie ze miasto jak miasto,ale jednodniowy zlot moze byc. Gruszek na wierzbie w Kurniku juz pewnie nie bedzie,ale zamek stoi i ten piekny park,ktory w pazdzierniku zamienia sie w piekny,kolorowy zakatek. Akoziolki to,tez atrakcja. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: ROCZNICOWY ZLOT 12.09.05, 16:44 Może by tak zobaczyć jak inni zrealizowali zlot? Mieli co prawda łatwiej, ponieważ są z jednego miasta. Jak zrobili Łodzianie: "Kufel po piwie i czekoladowy tort Użytkownicy łódzkiego forum "Gazety" postanowili porozmawiać "w realu" (czyli w rzeczywistości). Okazją do tego była pierwsza rocznica istnienia forum w internecie. W sobotę odwiedzili naszą redakcję. Tuż po godz. 17 w fabryce przy ul. Sienkiewicza 72 zjawiły się dwie energiczne panie, uczeń gimnazjum, krótko ścięty młodzieniec z zachrypniętym głosem. Był też niewysoki "misiowaty" chłopak w czerwonej czapce, długowłosa nastolatka z oraz młody mężczyzna z bródką i okularami na nosie. Do spotkania przygotowywali się od kilku dni. Dzień wcześniej umówili się (oczywiście na forum), że do redakcji przyniosą tort urodzinowy. By się rozpoznać, wszyscy przyczepili sobie do ubrań małe karteczki z nickami, czyli internetowymi imionami. Ujawnili się HuBar, Bartolomeo, panBozia, Kasia, Kropka, Grover, Ixtlilto, Saida i Geograf. Gości powitał dziennikarz, znany na forum jako... "Redakcja". Po chwili biegał między biurkami i szukał wazonu na tulipany i frezje, które dostał od forumowiczek. Lekko zakłopotany wstawił je w końcu w kufel po piwie. Sam też nie był dłużny. Zrobił specjalną stronę "Gazety", na której umieścił wypowiedzi z forum. Oprawioną w ramkę stronę podarował zdumionym forumowiczom. Potem wszyscy zasiedli przy ogromnym stole w sali konferencyjnej, by zjeść urodzinowy tort. Tort był czekoladowy, udekorowany dwiema różyczkami i marcepanową tabliczką z napisem "Forum Gazety Wyborczej 1 rok" i - oczywiście - jedna świeczka. Po uroczystym zdmuchnięciu tort dwoma nożami podzieliła Kropka. Potem przyszła kolej na piwo w pubie Anastazja. Dołączyła tam jeszcze Cumella i kuzyn J27. Pojawił się też Elviz, który przyszedł ze znajomymi na piwo. Przyznał się, że nie był od dawna na forum i nic nie wiedział o imprezie. Do Anastazji trafił przypadkiem. Jest łysy i ma cztery nogi Forumowicze w pubie powiedzieli, że przyszli, bo byli ciekawi, kim są ich rozmówcy z forum. Niektórzy przyznali się, że na początku byli zaskoczeni wyglądem. - Nie spodziewałam się, że człowiek, z którym rozmawiałam w internecie jak z dorosłym, okaże się uczniem szkoły podstawowej - wyznała Kropka. - Ale to nic nie zmieni - zapewniała. Grover: - Jak z kimś rozmawiasz, nie jest ważne, czy ktoś jest łysy i ma cztery nogi. Wcale ci to nie przeszkadza. Założę się, że gdybyś go zobaczył, to wcale nie chciałbyś mieć z nim nic do czynienia. A na forum poznajesz kogoś od wewnątrz i jeżeli się zdarzy, że go kiedyś zobaczysz, to łysina i cztery nogi nie będą ci przeszkadzać. - Ludzie zawsze zwracają uwagę na wygląd - mówi Vladip. - Nikt nie podejdzie do kogoś, zanim ten mu się nie spodoba. Najpierw przyciąga czyjś wygląd, dopiero później poznają wnętrze. A na forum jest odwrotnie. Nie widzisz rozmówcy, tylko poznajesz jego poglądy i jaki jest w środku. - To szansa dla nieśmiałych i zakompleksionych - twierdzi HuBar. - Internet ułatwia też kontakty niepełnosprawnym. Ale zdarza się, że ludzie w internecie oszukują, kłamią, udają kogoś innego. Co wtedy? - Może i niektórzy się podszywają pod innych, ale wiadomo, że to i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw - mówi Geograf. - Wiele osób jest sobą, nie udają i mówią to, co naprawdę myślą. Vladip: - Na dłuższą metę nie da się kłamać. Ktoś taki najpóźniej za pół roku zniknie z forum. Najlepszym dowodem, że nie kłamiemy, jest to, że przyszliśmy na spotkanie." Więcej: forum.gazeta.pl/forum/1,59000,1569879.html Tak było w Olsztynie: forum.gazeta.pl/forum/1,59000,2175293.html-- "Człowiek ujawnia swoją osobowość w sposobie traktowania bliźnich" Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: ROCZNICOWY ZLOT 12.09.05, 16:46 Jeszcze raz Olsztyn: forum.gazeta.pl/forum/1,59000,2175293.html Odpowiedz Link
gwiazda37 A może Ojcowski Park? 12.09.05, 18:34 A może pojedziemy do Jury Krakowsko-częstochowskiej.... Ojcowski Park........ Popatrzcie......... www.ga.com.pl/zamki21.htm www.ga.com.pl/jura10.htm www.ga.com.pl/kobylan.htm www.ga.com.pl/ojcowsk1.htm www.ga.com.pl/ojcowsk2.htm Jestem bardzo ciekawa Waszego zdania........... Odpowiedz Link
natla Jaskinia Raj 12.09.05, 18:53 Nie ukrywam, że to coś dla mnie.....dolinki w tym Kobylańska są prześliczne. Sądzę jednak, że wielu osobom będzie za daleko, a szkoda. Nie jestem za miastem i typową knajpą. Dlatego staram się rozglądać za ciekawskim miejscem w centrum Polski.....jakąś leśniczówką, schroniskiem, czymś w przyrodzie, gdzie mozna np. ognisko zrobić, pospacerować, podziwiać przyrodę. Myślałam o Murzzasichlu, wsi koło Zakopanego, gdzie jest coś w rodzaju włoskiej restauracji na zew., z przepięknym widokiem na Tatry. Ale to rzeczywiście dla wielu osób daleko. Może okolice jaskini "Raj"? Odpowiedz Link
kla-ra Re: Jaskinia Raj 12.09.05, 19:08 Ciagnie Was do Malopolski,bo i krajobrazy tu najpiekniejsze. Ojcow jesienia - cudo. Jak tu nie byc za? Odpowiedz Link
krista57 Re: Jaskinia Raj 12.09.05, 20:10 Oj ! ciągnie,ciągnie ...spędziłam w Jurze Krakowsko-Częstochowskiej prawie cały lipiec.Okolica piękna i ekologiczna,prawie bez przemysłu. Pieskowa Skała ...jak na zdjęciach ! Odpowiedz Link
natla Spróbuję z innej str......KTO JEDZIE na pewno.... 12.09.05, 22:32 ....na zlot. Trudno nam sie rozmawia o miejscu spotkania, to może dobierzemy je do osób, które na mur-beton przyjadą..... Odpowiedz Link
natla KTO JEDZIE na pewno.........ja! 12.09.05, 22:34 Mam nadzieję, że nie sama sie zlecę na miotle i do tego na Łysej Górze )) Odpowiedz Link
krista57 Re: KTO JEDZIE na pewno.........ja! 12.09.05, 22:38 A Ty jedziesz na pewno ? Wyrwiesz sie z domu na dwa dni ? Czy to bedzie pazdziernik? Odpowiedz Link
natla Re: KTO JEDZIE na pewno.........ja! 12.09.05, 22:50 Tak, już mam załatwione, no chyba, ze nie daj Boze coś się bedzie działo.....ale sadzę, że nie... Termin 9-10 lub 15-16.10.05 Odpowiedz Link
bryza102 Re: Spróbuję z innej str......KTO JEDZIE na pewno 12.09.05, 23:53 Jak zlot czarownic odbędzie się poza Poznaniem to jadę,a jak w Poznaniu,to nie jadę i koniec!/hahaha!/ Odpowiedz Link
malwina52 Re: bede kibicem.... 13.09.05, 07:30 zycze Wam coby jednak zlecialy sie forumki i forumowie ) rany jak to odmieniac??????? w ostatecznosci dojechaly do trudno ustalonego miejsca, czekam na relacje, mysle ze redaktor naczelny 50 sie znajdzie )))) Odpowiedz Link
kla-ra Re: bede kibicem.... 13.09.05, 09:04 Natla nie moge sie okreslic "na mur-beton",decyzje podejme w ostatniej chwili, Dzisiaj nie widze przeszkod,ale "Staruszkowie"daja popalic i roznie to moze byc. Odpowiedz Link
gwiazda37 Na dziś.......... tak 13.09.05, 09:52 kla-ra napisała: > Natla nie moge sie okreslic "na mur-beton",decyzje podejme w ostatniej chwili, > Dzisiaj nie widze przeszkod,ale "Staruszkowie"daja popalic i roznie to moze byc > . No właśnie, ze mną jest to samo..........Na dzień dzisiejszy jadę: 15-16 październik.......no i niezbyt daleko bo to będą koszty za bardzo obciążające mój budżet domowy, wcześniejszy termin dla mnie jest bez szans........... Odpowiedz Link
maladanka Re:A Wroclaw? 13.09.05, 10:53 miasto piekne, noclegi tez w cenach dostepnych - Rynek tetni zyciem - za 4 zl widzimy Wroclaw z gory z wiez katedry, /wyjazd winda/ - dworzec w centrum miasta i latwo dojechac.Mnie jest daleko i do Poznania i do Wroclawia - ale Wroclaw ciekawszy sie wydaje. Co prawda jade na 1 listopada do Wroclawia ale moge jeszcze i na zlot,nastepne 10 zl plum do skarbonki! Odpowiedz Link
natla Re:A Wroclaw? 13.09.05, 10:58 Zbieraj, zbieraj, ale tylko na pół biletu i łajdacwa, bo ze Ślaska pojedziesz autkiem ) Odpowiedz Link
mira54 Re: ROCZNICOWY ZLOT 13.09.05, 17:42 Odpowiada mi termin 15-16 X. Miejsce jest mi obojętne. 8-9X troszkę dla mnie za wcześnie, bo 4X wracam z Sanatorium w Ciechocinku, chociaż i ten termin w ostateczności też może być. Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 13.09.05, 18:11 Myślę, że 15-15 to dobry termin i bądźcie teraz grzeczni, żeby Bozia nam ładną pogodę dała...... Czekam nadal na "listę obecności", wg której wybierzemy miejsce...... Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: ROCZNICOWY ZLOT 13.09.05, 18:56 Mnie interesuje tylko centralna Polska. Może być Łódź, Konin (czy jest ktoś z Konina?),Poznań. Góry odpadają. Owszem Zakopane czy pobliskie miejscowości, ale na kilka dni, nie na 2. Odpowiedz Link
bryza102 Re: ROCZNICOWY ZLOT 13.09.05, 20:10 Poczytałam,wiem o co biega.No dobra,termin mi odpowiada,ale co do miejsca... w zasadzie nie jest jeszcze ustalone,więc może weżmiemy pod rozwagę spotkanie w Warszawie?Znam to miasto lepiej niż Poznań,a w dodatku moja córka pomogłaby zorganizować coś oryginalnego,miejsce spotkania,no pomyślcie,co?I tam naprawdę jest gdzie iść i co zobaczyć.Komunikacja miejska jest OK.,Łazienki jesienią przepiękne,oboczne parki również,sporo fajnych knajpek,klubów,itd.,itp..... No to czekam na odpowiedż! Odpowiedz Link
toskania8 Re: ROCZNICOWY ZLOT 14.09.05, 00:13 dla mnie góry wykluczone to dzień cięzkiej jazdy w te i dzień we wte, a o urlopie to nawet nie marzyć, tyle go już wybrałam (jestem właśnie między dwoma częsciami, razem to bez mała miesiąc). Poza tym, nie tylko w swoim interesie sądzę, że jakaś centralna Polsak byłaby bardziej "sprawiedliwa". Więc gdyby to było jakieś kujawsko - pomorskie, Wielkopolska, łódzkie to dołożę wszeeelkich starań, żeby być (choć przy moich licznych obowiązkach nigdy z takim wyprzedeniem nie mogę ręczyć, że się uda). Z racji, że znów wyjeźdżam, dalej się wypowiem po powrocie, czyli po 22 września, jak się jakieś decyzje wyklarują. Odpowiedz Link
natla Góry Świętokrzyskie 14.09.05, 08:56 krakowskim targiem proponuję środek Polski z małymi górkami......o ile pamietam, jest tam w pobliżu Łysej Góry ) schrronisko św. Katarzyny....może coś kręcę, bo tylko raz tam byłam dawno temu.....prawie środek kraju, dojazd bliziutko....i proszę zgódźcie sie, bo trzeba załatwiać. Odpowiedz Link
mira54 A może jednak Kozienice? 14.09.05, 09:45 Widzę, że jest problem z wyborem miejsca na spotkanie. Kozienice leżą w centralnej Polsce 96 km od Warszawy. Jeśli będziecie zainteresowane moją miejscowością, chętnie zajmę sie organizacją spotkania. Mam malo czasu. Nie będzie mnie w dniach 20.09 - 4.10, ale myslę, że napewno poradziłabym sobie z tym zadaniem. Odpowiedz Link
maladanka Re: A może jednak Kozienice? 14.09.05, 09:49 Taaaaaak! Sledzac operatywnosc Miry jestem pewna,ze bedziemy mialy u niej super.I na pewno pozwoli sie uslyszec na zywo! Mnie jest wszedzie daleko - odpowiada mi pierwszy termin - jesli zdrowko by dopisalo to jestem juz na zlocie - i 10 zl do skarbonki plum! Odpowiedz Link
krista57 Re: A może jednak Kozienice?-jestem za 14.09.05, 11:13 to juz jest nas trzy ....jestem za Kozienicami,ze względu na Mirę. Wiem,ze jest dobrą oragnizatorką. Mnie rowniez jest wszędzie daleko,mieszkam prawie na granicy zachodnio-północnej. Jestem za................................. Odpowiedz Link
jadwiga_r A może spotkanie w Licheniu 14.09.05, 17:46 A może spotkanie w Licheniu, a potem zakwaterowanie w Kutnie woj.łódzkie. Z Kutna odjeżdżają pociągi we wszystkie kierunki. Odpowiedz Link
wiktoria53 Kozienice ? 14.09.05, 18:09 Owszem, spojrzałam na mapę, już widzę, między Puławami a Radomiem.Jest to sporo kilometrów, ale myślę,że ze względu na Mirkę i jej talent organizatorski ( jak napisała Krista)mogłoby byc to miasteczko.Taaaaaak Sochaczew, Grójec, Białobrzegi i Kozienice to końcowa trasa. Odpowiedz Link
mira54 Re: Kozienice ? 14.09.05, 23:16 Bedzie mi milo goscic Was w moim miasteczku. Jest co zwiedzac. Dojazd tylko autobusowy z Radomia Lublina i Warszawy, nie ma dworca kolejowego. Dookola rozciąga się Puszcza Kozienicka. Proponuje wejsc na strone www.kozienice.pl Zdaje sobie sprawe z tego, iz trudno jest wybrac miejsce i termin zlotu tak, zeby wszyscy byli zadowoleni. Postarajcie sie podjac decyzje o miejscu zlotu przed moim wyjazdem. Odpowiedz Link
bryza102 Re: Kozienice ? 14.09.05, 23:22 Witam! Ja się dostosuję do miejsca,nie wiem jeszcze co do terminu,gdyż mam jeszcze inne plany.Może uda mi się wszystko pogodzioć. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: Kozienice ? 15.09.05, 09:40 Termin? myślę, że 15 i 16 październik bo 9 są wybory - pierwsza tura. Później ten niby nasz weekend i znowu wybory - druga tura. Nie sądzę aby w pierwszej turze został wybrany już prezydent........ Później przygotowania do Wszystkich świętych i pozostają weekendy listopadowe, grudniowe itd. Odpowiedz Link
mira54 I co z miejscem zlotu? 15.09.05, 17:39 Termin 15-16X wszystkim odpowiada, ale co z miejscem? Czas ucieka, a trudno podjac konkretna decyzje. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a przypominam kwaterę k/ KOZIENIC 15.09.05, 20:41 www.agrowakacje.pl/radom/main.php?option=pokaz&oferta=1049&v=s&s=1 Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: przypominam kwaterę k/ KOZIENIC 15.09.05, 20:46 Czy ktoś będzie jechał przez Łódź? Odpowiedz Link
natla Czyli Kozienice...... 15.09.05, 22:20 Mam nadzieję, że już ustalone. Główna organizatorka pobytu - Mira54. Bardzo proszę w takim razie o zgłaszanie swojej obecnosci na zlocie do Miry .....mira54@gazeta.pl. i do mnie (aby odciażyć Mirę) Wszelkie ustalenia co do terminu i miejsca proponuje od tej chwili robić tylko poprzez poczte lub gg. Podajcie nam swoje nr gg, będzie łatwiej. Również bedziemy się dogadywać w sprawie transportu. Może byc? Odpowiedz Link
mira54 Re: Czyli Kozienice...... 16.09.05, 09:48 Jesli wybraliscie Kozienice na zlot ja musze wiedziec jak najszybciej kto decyduje sie napewno na przyjazd, poniewaz trzeba zalatwic noclegi. Mam na to bardzo malo czasu, tylko 3 dni, bo wyjezdzam do Sanatorium do Ciechocinka. Bardzo proszę o podjęcie ostatecznych decyzji i informacje na moja poczte. Odpowiedz Link
mira54 Re: ROCZNICOWY ZLOT 16.09.05, 09:50 Kto naprawde decyduje sie na przyjazd na ZLOT??? Odpowiedz Link
malwina52 Re: pytanie do Miry 16.09.05, 10:50 czy Kozienice posiadaja dworzec kolejowy? bo wyszukiwarka polaczenia kolejowego nie zamiast Kozienic podpowiada inne miejscowosci, tak sobie sparawdzam dojazd i ?????????? Odpowiedz Link
mira54 Re: pytanie do Miry 16.09.05, 11:08 Pisalam wczesniej, ze dojazd jest tylko autobusem z Radomia, z Warszawy, z Lublina itp. Nie ma dworca kolejowego. Polaczenia sa takze busami. Nie ma problemu z dojazdem. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: pytanie do Miry 16.09.05, 11:08 Niestety, Kozienice nie posiadają dworca kolejowego..........jest tylko dworzec autobusowy...........najbliższy dworzec kolejowy jest w Radomiu............. Odpowiedz Link
mira54 Re: pytanie do Miry 16.09.05, 11:24 Dzwonilam przed chwilka w sprawie noclegu. Jest do wynajecia dla nas caly domek pietrowy. Tylko do naszej dyspozycji. Dobrze wyposazony. Pomiesci nawet i 30 osob. Cena za nocleg wynosi 25 zł. Odpowiedz Link
mira54 Re: pytanie do Miry 16.09.05, 11:48 Na Ośrodku Rekreacji i Sportu mieści się Pensjonat. Tam dysponują miejscami noclegowymi na 60 osób. Wynajecie pokoju dwuosobowego kosztuje 83,46 zł : 2 = 41,73zl. Sa dwa domki ogrzewane na 16 osob, gdzie cena od jednej osoby wynosi 28,80zl. Prosze o szybkie podjecie decyzji, ktore z miejsc noclegowych Wam odpowiada i kto naprawde przyjedzie. Odpowiedz Link
mira54 Re: pytanie do Miry 16.09.05, 11:51 Wydaje mi się, ze jedna nocka spedzona razem to troszke za krotko, przynajmniej dwie. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: pytanie do Miry 16.09.05, 17:33 Mnie odpowiada ta pierwsza wersja - domek pietrowy (30 osób)i nocleg 25 zł.... Na jedną noc luksusów nie potrzeba...........ale to tylko moje zdanie........ Odpowiedz Link
takanietaka Re: pytanie do Miry 17.09.05, 14:16 ja tylko na moment bo jestem w kawiarence marnej -poznan odpowiada,wroclaw tez ..kozienice chyba ..jezeli jedzie sie z bydgoszczy jako tako ..moge jechac przez łódz ..daty chyba ,,tak..pracuje tylko w czwatrtek i piatek..potem wolne ..wic jakos ..tyle na razie ..jak wróce do domu to napisze szczegółowo.Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link
mira54 Moze podzlot w Ciechocinku? 18.09.05, 12:26 Szkoda, ze sie nie spotkamy. Zdaje sobie sprawe z tego, ze z wyjazdem z domu wiaza sie duze koszty. Nie kazdego na to stac. Poki co nie ma chetnych na spotkanie. A moze podzlot w Ciechocinku? Bede tam w dniach 20.09 - 4.10.05 w Sanatorium "Sanvit". To jak rzut beretem do Torunia i Bydgoszczy. Moze Forumowicze z tych okolic wybiora sie jednak do Ciechocinka? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Moze podzlot w Ciechocinku? 18.09.05, 13:51 Mireczko, tak oczywiście kusi mnie aby wpaść do Ciechocinka któregoś dnia. Odpowiedz Link
natla Re: Moze podzlot w Ciechocinku? 18.09.05, 16:17 "Jest do wynajecia dla nas caly domek pietrowy. Tylko do naszej dyspozycji. Dobrze wyposazony. Pomiesci nawet i 30 osob. Cena za nocleg wynosi 25 zł. " Mnie osobiscie bardzo sie podoba ta propozycja....... Czy naprawde nie ma żadnych zgłoszeń? Czy koniecznie muszę indywidualnie do wszystkich pisać i pytać, aby czarno na białym dostać odp. Przecież Mira pisała, że wyjeżdża do sanatorium i musi już teraz zarezerwować spanie..... Ruszcie sie proszę, nawet negatywne odp. będą cenne. Jak na razie wyszło mi, ze na pewno przyjadą: Maleństwo, Krista , Owaka, Mira Gwiazda......proszę Was bardzo, dajcie znać! Odpowiedz Link
mira54 Re: Moze podzlot w Ciechocinku? 18.09.05, 19:36 Wyjezdzam juz jutro i przez dwa tygodnie mnie nie ma. Do mnie zglosily chec udzialu w zlocie tylko dwie osoby. Dla trzech czy tez czterech osob to nie jest zlot, tylko spotkanie kolezenskie. Nie mozemy tez nikogo na sile namawiac, bo to sa duze koszty podrozy dla niektorych osob. Mam nadzieje, ze do mojego powrotu wszystko sie wyklaruje. Nalezy sie opowiedziec czy wogole sie spotykamy, czy tez nie. Odpowiedz Link
natla Re: Moze podzlot w Ciechocinku? 18.09.05, 20:07 Myślę, że chodzi tu głównie o chęci lub wesela czy inne terminlowe sprawy. Jeżeli ktoś naprawdę ma ochotę, to robi "plum" do skarbonki, jak Maleństwo. Ale oczywiście nic na siłe......chciałam jakoś uczcić rocznicę.....ale w końcu mozemy też w Gawiarence, lub na podzlocie )) Odpowiedz Link
dankarol Re: Moze podzlot w Ciechocinku? 18.09.05, 21:35 Chęci to są, ale problem z transportem, a więc czekam na lokalizację zjazdu, bo wtedy mogę się zdeklarować. Bardzo chętnie wzięłabym sobie mały urlop od domowych obowiązków (chyba że moja mama będzie się źle czuła) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Moze podzlot w Ciechocinku? 19.09.05, 09:49 Ja niestety tym razem nie dam rady ruszyc sie w zadne miejsce,niestetyPowodów jest kilka i wszystkie bardzo osobiste.Moze następnym razem... Pozdrawiam. Wanda Odpowiedz Link
maladanka Re: a moze minizloty? 19.09.05, 11:53 np.Krakow - i tam kto ma najblizej lub jest na miejscu,Ciechocinek - znowu kto ma do Miry blisko,Wroclaw - tez sa forumki, itd...no i tak inne czesci Polski - wazne,zeby to bylo w pazdzierniku bo wtedy forum sie urodzilo. I nawet jeden dzien tez ucieszy - jak sie szybko gada to sie nagada, prawda? Np.Krakow - to juz widze Klare,dankarol,natle,Alutke,mnie i pewno jeszcze ktos dojdzie? Zbiorka ok.10.oo rano i kawa potem troche spacerku i obiadek - za 15 zl mozna w chinskiej restauracji sie najesc do oporu i jakies ciacho potem i co Wy na to? Tylko sobie dogadamy dzien. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: bardzo mini w Szczecinie 14.10.05, 07:42 Jest nas tylko dwie, poznałyśmy się już osobiście dwa tygodnie temu. A jutro powtarzamy spotkanie. Będzie turniej kocykówki dla młodych uczestników rajdu, po czym u Kristy skosztujemy nieco z jej pyszności. A w końcu porwę ją na klubową Ucztę Pasibrzucha. Oby tylko pogoda nie pomieszała planów. Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 19.09.05, 21:36 Tez o tym myślałam, a nawet pisałam, tylko chciałam poczekać na informacje czarno na białym. Jak bedę miała głowę, to zlicze to wszystko. Kraków na mur beton da sie załatwić poza wszystkim........teraz tylko dziewczyny muszą się opowiedzieć w swoich regionach. Może niektóre przyjadą nawet do Krakowa? Jedną taką znam ) Odpowiedz Link
danurn Re: ROCZNICOWY ZLOT 20.09.05, 23:42 ja bardzo chętnie się spotkam z miłymi forumkami, ale dla mnie piękny Kraków na kilka godzin jest stanowczo za daleko. Na trzy, cztery dni owszem, bardzo chętnie. A może piękny Wrocław? Odpowiedz Link
august2 Re: ROCZNICOWY ZLOT 21.09.05, 05:40 Danuta ma racje..! Robic mini zloty i po krzyku. Ja zrobie mini zlot ( z tego co wyglada na jedna osobe) w poludniowej Kalifornii... Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT 21.09.05, 09:00 Danuśka, żaden problem, abyś sie zatrzymała w Krakowie na 2,3 dni. Tam jest dużo foremek, a nawet formani się znajdą Daj tylko znać, a poprosimy Klare o zarezerwowanie spania. Auguście, a pamiętasz jak obiecałaeś, że zaprosisz nas na zlot do Kaliforni???? I co, zlecisz sie sam??? Ja rozumiem, że wolisz przebywać w dobrym towarzystwie, ale my wprowadziłybyśmy trochę urozmaicenia ))) Odpowiedz Link
kla-ra Re: ROCZNICOWY ZLOT 21.09.05, 12:27 Czlowieka nie ma 2 dni,a tu tyla zmian. Danus,Twoja propozycja,to madra propozycja. Bedzie mi milo witac Was w Krakowie. Dzien zlotu wystarczy. Litrowego szampana macie jak w banku,do tego kubeczki i toascik na bulwarach. Tort z jedna swieczka zyczycie sobie orzechowy czy tez inne macie smaki??? Odpowiedz Link
fleur1 Re: ROCZNICOWY ZLOT 21.09.05, 14:54 Wyjeżdżam jutro na ponad tydzień do Warszawy, a potem dalej na Mazury albo do Gdańska ale jak wrócę i zlot byłby we Wrocławiu albo w okolicy to chętnie przyjade na koleżeńskie spotkanie. Odpowiedz Link
gwiazda37 Gdzie ROCZNICOWY ZLOT? 21.09.05, 22:58 Gdzie w takim razie rocznicowy zlot? Gdzie mini zloty? Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie ROCZNICOWY ZLOT? 22.09.05, 08:51 Na pewno jeden całkiem dobry ilościowo zlot odbędzie sie w Krakowie. Kozienice niestety nie wyszły, wielu osobom za daleko. Rezzte mini zlotów musicie same skrzyknać, albo sie do nas przyłączyć. Klaro, tort z 1 swieczką mogę przywieźć.....oczywiście orzechowy )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Podzlocik w Ciechocinku..............:-) 03.10.05, 21:20 Dziewczyny, dziś odwiedziłam Mirkę w uzdrowisku Tak mnie korciło zeby poznać chociaż jedną forumowiczkę dziś była ostatnia okazja aby to uczynić bowiem Mirka miała wracać we wtorek do domu.Wahałam się, wahałam, wreszcie o 11.00 zdecydowałam się na wyjazd. Ponieważ z Mirką nie byłam umówiona, musiałam więc dojechać w porę obiadową abym mogła Ją zastać. Szybciutko się wyszykowałam i kilka minutek przed 13.00 stałam już w recepcji.Obok była jadalnia-nie chciałam przeszkadzać w obiedzie. Powędrowałam na III pięterko i czekam.Mirkę znałam ze zdjęcia więc mówię sobie -poznam Ją.No i rzeczywiście po pewnym czasie z windy wyszły 2 panie .Mirkę poznałam od razu.Z początku nie kojarzyła osoby ale na hasło: FORUM nie miała już z tym problemu.Spędziłyśmy we trójkę (z jej mamą) całe popołudnie na rozmowie, spacerze.Zaliczyłysmy cukiernię, kawkę, herbatkę....Było bardzo miło.Poznałyśmy się bliżej.Jast bardzo miłą i sympatyczną osobą, no i wiadomo-lubi muzykę.Jej mamusia również jest pogodna i miła.Jakie odczucia ze spotkania ma Mirka, to sama może coś powie po powrocie. Odpowiedz Link
natla Re: Podzlocik w Ciechocinku..............:-) 03.10.05, 21:23 Bardzo świetnie zrobiłaś. Ja Mirę też poznam osobi ście na zlocie w Krakowie. Szykuje sie całkiem niezłe spotkanko. Odpowiedz Link
natla Re: Podzlocik w KRAKOWIE..............:-) 11.10.05, 13:00 Zostało ustalone......spotykamy się w Krakowie w najbliższa niedzielę 16.10. Na spotkanie przyjadą na pewno: Klara, Ligia, Maładanka, Mira54, ja i pewnie kilka dziewczyn z Krakowa......Fleur też chciała. Kto jeszcze? Bardzo proszę o kontakt listowny w celu ustalenia szczegółów. Odpowiedz Link
kesaira Re: Podzlocik w KRAKOWIE..............:-) 12.10.05, 14:23 Nie bede mogła być( Mimo, że rzut beretem. Skoro świt w poniedziałek wyjeżdżam do Warszawy w sprawach zawodowych, a muszę sie merytorycznie przygotować. Liczę na usprawiedliwienie nieobecności...) Odpowiedz Link
natla Re: Podzlocik w KRAKOWIE..............:-) 12.10.05, 15:17 Kesaria!!! Nie podpadaj od początku! )) Merytorycznie to Ty się możesz przygotować w sobotę i w niedzielę na 4-5h się wyrwać.....Szkoda, bo to okazja. Pomyśl jeszcze A, i jeszcze coś......robota nie zajac, nie.......))))))))) Odpowiedz Link
kesaira Re: Podzlocik w KRAKOWIE..............:-) 12.10.05, 16:10 ...no,niby nie...ale kochane pieniądze też nęcą...) Odpowiedz Link
kesaira Re: Podzlocik w KRAKOWIE..............:-) 14.10.05, 01:29 Natleńko - wybacz. Siła wyższa. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Podzlocik w KRAKOWIE..............:-) 14.10.05, 07:37 milych wrazen!!!!! a ustalcie kolejke do gadania)))))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Podzlocik w KRAKOWIE..............:-) 14.10.05, 16:01 Wysiadl mi komputer. Klikam z siostry kompa. Ja napewno przyjade. Prosze Natlus o informacje na temat godziny i daty zlotu na moja komorke. Nie moglam sie dzis do Ciebie dodzwonic. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Podzlocik w KRAKOWIE..............:-) 15.10.05, 21:51 Dziewczyny, życzę Wam miłych wrażeń, doznań, przeżyć podczas jutrzejszego podzlotu. Wszystkiego najlepszego ! Te same życzenia dla Was dziewczyny ze Szczecina (też się spotykacie prawda?). Odpowiedz Link
tofika Re: Podzlocik w KRAKOWIE..............:-) 15.10.05, 21:54 Ja tez ,tez ..jak Wiktoria ))to samiutko zycze Odpowiedz Link
krista57 Re: Podzlocik w KRAKOWIE....i nietylko 15.10.05, 22:30 Serdecznie pozdrawiam moje osobiste znajome czyli Natle,Mirę,Dzwoneczka i Klarę ...życzę ładnej pogody bo "reszta"wiem,ze wypadnie świetnie. Podzlocik szczecinski odbył się dzisiaj w pełnym słońca dniu !!! Odpowiedz Link
yoanna Podzlocik w KRAKOWIE....i nietylko 16.10.05, 08:28 Bawcie się dobrze i słonecznie Udanej imprezy życzę))))) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Podzlocik w KRAKOWIE....i nietylko 16.10.05, 08:37 Yoasiu,nie masz tak daleko do Krakowa Odpowiedz Link
regine Re: Podzlocik w KRAKOWIE....i nietylko 16.10.05, 08:48 Bawcie sie dobrze !!!Zycze samych dobrych chwil... Milo tak sie spotkac.Nastepnym razem moze i ja podlece na jakis podzloocik,lub zlot. Tak bym chciala Was spotkac i zobaczyc) Wspanialej pogody !!!Wspanialych przezyc !!! Odpowiedz Link
natla Re: Podzlocik w KRAKOWIE....:(((( 16.10.05, 15:57 Jestem od wczoraj wściekła i rozżalona......kawał ze mnie zdrowej kobiety, a w tak ważnym momencie wysiadłam Wczoraj byłam uprzejma zedrzeć sobie paznokieć z palucha prawej stopy.....oszczędzę Wam szczegółów (choć przynajmniej napiszę, że ból niesamowity), w każdym razie zostałałam "ujajona", o prowadzeniu samochodu mowy nie ma, choć juz kiedyś jeździłam z nogą w gipsie, ale to była lewa kończyna. Myślałam, że znajdę jakąś dobrą duszę, która ma ochote pooglądać Kraków, ale niestety, było juz za późno.Wklejam Wam niezbyt estetyczne zdjęcie mojej płetwy, jako dowód, że nie kombinuje )) img388.imageshack.us/my.php?image=00001685ak.jpg Obiecany tort rocznicowy upiekłam (też z perypetiami). Ciasto położyłam na stole w kuchni i poszłam do pokoju porozmawiać z sąsiadami.....podejrzane dźwięki kazały mi lecieć do kuchni....i co zobaczyłam?.....mojego kochanego Topa i tylko 2/3 orzechowego biszkopta....popłakałam się, odcięłam z marginesem nadjedzone ciasto i wykończyłam tort. Taki tort rocznicowy dostałyby dziewczyny ode mnie, gdybym pojechała do Krakowa: img182.imageshack.us/my.php?image=10006572ee.jpg Śmiszny trochę i niedorobiony, bo juz nie małam chęci sie wysilać. Dziś z dziewczynami byłam oczywiście "na telefonie", poznałam głosy Dankarolki i Dobrej-kobiety. Dzwoneczek, Klara i Mirka oraz dwie wcześniej wymienione dziewczyny siedziały w knajpce i tak trzaskały dziobami, że rozmowa telefoniczna była utrudniona ))) Reszte opiszą Wam same......bardzo mi żal.... Odpowiedz Link
natla Re: Podzlocik w KRAKOWIE....:(((( 16.10.05, 16:58 Dodam jeszcze, że tort miał 2 masy....jedna z orzechów laskowych, drugą z włoskich, obie "pod mocna datą" )))..... Odpowiedz Link
marzena.sa Re: Podzlocik w KRAKOWIE....:(((( 16.10.05, 17:27 .... a to już sadyzm z Twojej strony .... - ta druga masa ....., i ta data ...., a poza tym tort jest piękny i to zasługa przede wszystkim Topa ........., możesz mu pogratulować! no i sobie, że tak pięknie z tego wybrnęłaś ......... z przykrością, też mnie nie było - po 10.00-tej telefon z pracy, ktoś się nie stawił (!!! - ot, młode pokolenie..) a dziś taki ważny dzień dla muzealnictwa krakowskiego !!! Odpowiedz Link
ligia12 Re: Podzlocik w KRAKOWIE....:(((( 16.10.05, 17:35 Natla, mnie równiez wezwano dzisiaj do pracy,kolezanka rozchorowała się i cóz trzeba było przyjsc do pracy ... Odpowiedz Link
dobra-kobieta Re: Podzlocik w KRAKOWIE....:(((( 16.10.05, 17:42 widzę ,ze tylko ja pełniłam honory....40, 50-latkow zKrakowa! A taką miałam dziś ochote na tort - i to w dodatku orzechowy - mój ulubiony! Mniam, mniam.....tyle przygotowań i wszystko na marne. Ciekawe, jak tam dziewczyny spędzaja czas? Myslę , ze bedzie szczegółowa relacja. A jak wróci alutka, proponuję ponowny zlot - w Krakowie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
natla Re: Podzlocik w KRAKOWIE....:(((( 16.10.05, 17:51 Jestem za )ale tort już nie będzie tak śliczny jak ten......mam nadzieję Odpowiedz Link
natla Re: Podzlocik w KRAKOWIE....:(((( 16.10.05, 17:53 Marzena i Ligia!!! Na emeryture poprosze, bo jak Wam się palec nie popsuje, to na pewno bedziecie mogły przyjsć na spotkania....zawsze ciut, ciut i mniej żal, ale żal...... Odpowiedz Link
krista57 Re: Podzlocik w Szczecinie 16.10.05, 18:00 Nasz podzlocik trwał 2 dni. W sobotę spotkanie na mecie 42 Rajdu Jesiennego PTTK.Przybyło pieszo i na rowerach wiele grup dzieci ,młodzieży i dorosłych.Na mecie były gry,zabawy,rozgrywki.Własnie Gosia organizowała "kocykówkę",mam nadzieję,ze nieco pomogłam. W niedzielę włożyłam na siebie wszystkie najcieplejsze ciuchy /część do plecka/i pojechałam na przystań Międzyodrze.Wypilam kawę,herbate waniliową,zjadłam lody i eklerka uffffff!Następnie przygotowanie czyli zniesienie kajakow. Przy okazji dowiedziałam się,ze najczęściej przymusowa kąpiel nie bywa na wodzie ale przy wsiadaniu i wysiadaniu z kajaka.Jedna osoba tego własnie doswiadczyla! Przed wypłynięciem nie zrazały nas niepewne chmury...trasa wspaniała,cisza i wychodzące słonce zza chmur.Gosia zwrociła mi uwage na kwitnącego żółto mniszka czy niebieską niezapominajkę.Trochę dziwne to o tej porze roku...ale widzialam...stada kaczek podrywających się do lotu wystraszonych naszą obecnością...no i te krzewy kaliny o kolorach trudnych do opisania.Przy okazji dowiedziałam się,ze kalina jest pod ochroną. Powrót do bazy był pod wiatr i pod prąd...wygląd wody bardzo grozny rzeka wzburzona...i to było piękne! Stwierdzam,ze do do życia jest mi potrzebna czasami dawka andrealiny ...i to duża dawka...taka,zeby chciało się żyć ! Odpowiedz Link
natla Re: Podzlocik w Szczecinie 16.10.05, 18:12 Fajnieście miały.....czy Gosi nie dałoby sie sklonować i podrzucić na pd? )) Odpowiedz Link
mira54 Re: Podzlocik w Krakowie 16.10.05, 19:23 Witajcie, pozostalam w Krakowie jeszcze na dwa dni i na miejscu noclegu mam dostep do kompa wiec klikam do Was. Pogoda byla w kratke, ale nam to nie przeszkadzalo. Najpierw bylysmy w kawiarni a potem w restauracji hinduskiej. Spacery po "Starym Miescie". Mialysmy tyle tematow do rozmow, ze zabraklo nam czasu. Ciesze sie, ze przyjechalam. Szkoda tylko, ze Natla zaniemogla. Ale mam nadzieje, ze jeszcze kiedys sie spotkamy. Odpowiedz Link
yoanna Re: Podzlocik w Krakowie 16.10.05, 19:43 A ja własnie palnęłam straszliwa gafę... Nie doczytałam o perypetiach Natli...i zapytałam o imprezę w Krakowie Ups... Wybacz Natuś. Mam nadzieję,że pozostałe uczestniczki zlotu bawiły sie świetnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dankarol Re: ROCZNICOWY ZLOT 16.10.05, 19:18 Witajcie forumki i forumi właśnie wracam ze śpiewem na ustach ze zlotu. Informuję uprzejmie że wypiłyśmy za Wasze zdrowie i omówiłyśmy wszystkie sprawy niecierpiące zwłoki, mamy zaplanowany termin zlotów na następny rok. Pozdrowienia Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: ROCZNICOWY ZLOT 16.10.05, 20:47 dankarol napisała: > Informuję uprzejmie że wypiłyśmy za Wasze zdrowie i omówiłyśmy wszystkie sprawy > > niecierpiące zwłoki, mamy zaplanowany termin zlotów na następny rok. > Pozdrowienia A możesz powiedzieć coś więcej: gdzie i kiedy zloty? Może wiedząc gdzie miejsce zlotu każdy wybierze to miejsce, które najbardziej będzie pasowało i które będzie najbliżej miejsca zamieszkania..... Żałuję, że nie mogłam teraz pojechać na zlot........ Odpowiedz Link
dankarol Re: ROCZNICOWY ZLOT 16.10.05, 21:32 zaplanowany jest zlot w Bieszczadach, Krakowie i Kozienicach a czekamy jeszcze na inne propozycje. Odpowiedz Link
maladanka Re: ROCZNICOWY ZLOT-powrót "na gazie" 17.10.05, 07:37 Uwzieło sie ,normalnie sie uwzięło,żeby nam szyki pomieszac, ale ..ale sie nie damy wcale. Kilka godzin to za mało na gadanie, bo i wszystkie razem i parami i po przekątnej - no nie wiem czemu kawiarnia opustoszała szybko, czyzbysmy przeszkadzały ..hihihi -żaruje oczywiście Rynek rozbabrany,ponurawo i na złośc musiało lać! Zawsze wracam z aparatem pełnym zdjęc, a teraz? Gdy tak stałam troszke przymulona,że pogoda nie taka, oko mnie boli,Natli nie ma, no wiecie jak to czasem jest...a tu widze najweselszą w zyciu rózową parasolkę - a pod parasolką Klara! i usmiech od ucha do ucha, jest nasza przewodniczka i fajnie.Acha,poprosze ze zwierzakami na nastepny zlot! Kto ma oczywiście,niekoniecznie trzeba specjalnie sie zaopatrzyć! A teraz dlaczego powrót na gazie? Zadne tam wyskokowe trunki... Do autobusu dopadłam w ostatnim momencie i jedyne miejsce było obok młodzieńca piastującego śliczną czarno-białą buldożke francuską.No to ja wniebowzięta - psina oczywiście natychmiast moja,tylko...tylko puszczała tak niesamowite bąki,że dojechałam prawie zagazowana Dziękuję Klarze za doping w drodze do autobusu,ciągle mi radziła - myśl pozytywnie,zdążysz! - i zdążyłam. Tylko mi smutno,ze gdzies wysoko na 5-ym piętrze została Mira.Mireczko miałaś przynajmniej miłe sny? Odpowiedz Link
maladanka Re: ROCZNICOWY ZLOT-rozbabr.Rynek 17.10.05, 09:01 img291.imageshack.us/img291/5037/161005zlot003remontrynku6gu.jpg i zmokłe gołebie img292.imageshack.us/img292/2443/161005zlot004gol4jy.jpg img296.imageshack.us/img296/2682/161005zlot006go0ie.jpg Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT-rozbabr.Rynek 17.10.05, 09:11 O rany, ale rynek rozkopany,,,,,pogoda beeee, ale i tak mi żal ..... Odpowiedz Link
maladanka Re: ROCZNICOWY ZLOT- 17.10.05, 17:32 Uprzejmie proszę sobie 2-3 dni już zaznaczać w przyszłym roku, potem dowiemy sie, które terminy sie najwięcej zgrywają i .....ABSOLUTNIE musimy się spotkac w wiekszym gronie! Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT- 17.10.05, 17:53 Absoltnie ale czy to realne? Przecież założyłam wątek rocznicowy chyba ponad miesiąc wcześniej i co? Pomijająśc kataklizmy (typu zerwanie paznokcia))) można sobie przecież zaplanować, odłożyc kasę, przygotować się na podróż....mam nadzieję, że w przyszłosci więcej nas zaskoczy, a i spotkanie musi być w atrakcyjnym miejscu i conajmniej 2 dni.....nie przeszkadza to w "zabawach w podgrupach" ))) Kochani, weźcie to pod uwagę. Odpowiedz Link
mira54 Re: ROCZNICOWY ZLOT- 17.10.05, 18:25 Bylo bardzo sympatycznie i mile spedzilysmy czas. Nasza grupka liczyla 5 osob: Klara, Dankarol, Maladanka, Dobra-kobieta i ja Mira54. Odpowiedz Link
kesaira Re: ROCZNICOWY ZLOT- 17.10.05, 18:47 No to super!!! Szkoda, że nie miałam czasu. ) Odpowiedz Link
natla Re: ROCZNICOWY ZLOT- 17.10.05, 23:11 Kesaria, nie nudź ))) wszystko masz opisane kilka listów wcześniej ))) I pożałuj mnie ( Odpowiedz Link
kesaira Re: ROCZNICOWY ZLOT- 18.10.05, 16:16 Przeczytałam, obejrzałam. Nie posmakowałam. Uwielbiam tort orzechowy! I slusznie swieczka postawiona w 'trzecim oku') Haha...sorry, ze nie przeczytałam wczesniej. Jasne, że współczuje... Odpowiedz Link
krista57 Re: ROCZNICOWY ZLOT- 18.10.05, 16:25 Zgodnie z zapowiedzią Danusi...następny zlot to Bieszczady i KOzienice. Krakow odwiedze prywatnie będąc w okolicy. Do Kozienic pojadę ...bo tam mieszka Mirka. Bardzo ale to bardzo "usmiechają" sie do mnie Bieszczady...tylko wyobrazam sobie wyjazd najmniej tygodniowy,żeby pozwiedzac,polazić i pogadac ! Najbardziej by mi pasował miesiąc czerwiec...i mam nadzieję,że Maladanka tak to zorganizuje.Byłoby to spotkanie emerytek! Odpowiedz Link