Dodaj do ulubionych

Do Yoanny...

15.10.05, 20:15
juz sama nie wiem ,nie znalazlam Twojego Yoanno watku prywatnego,
Wiec !
Wolam Cie Yoanno ,bo gdzies tu Ciebie bbbb braksmile)))
Obserwuj wątek
    • natla Re: Do Yoanny... 15.10.05, 22:04
      ....to prawda wink))
      • yoanna Re: Do Yoanny... 16.10.05, 00:30
        Witajcie moje Miłesmile
        Prawda...trochę się zapodziałam...
        Czas taki ...jesiennysad
        Dziękuję za wątek,pozdrawiam...obiecuję poprawę wink
        • muraszka1 Re: Do Yoanny... 16.10.05, 08:38
          na poprawe nigdy nie jest zbyt pozno wink
          • tofika Re: Do Yoanny... 16.10.05, 11:01
            Yoanno smile))ok
            • mira54 Re: Do Yoanny... 16.10.05, 19:54
              Yoanno, dziekuje za poczte.
              • natla Re: Do Yoanny... 27.10.05, 21:37
                Poproszę grzecznie na dywanik....wink))...ale to juz!....wink))
                • regine Re: Do Yoanny... 27.10.05, 21:38
                  A gdzie jest Yoanna ???? Czy ktoś coś wie ???
                  • yoanna Re: Do Yoanny... 03.11.05, 22:28
                    Jestem, witam Was moi drodzy.
                    Pozdrawiam listopadowo.
                    • regine Re: Do Yoanny... 08.11.05, 14:42
                      Yoanno, jeszcze ocieram łzy ze śmiechu, boki też mnie rozbolały smile)
                      Dziękuję !!!
                      • regine Re: Do Yoanny... 09.11.05, 01:50
                        Dziękuję za piękne zachody słońca, wschodów nie widzę, bo ranki przesypiam.
                        Ale zachody uwielbiam i na fotografiach i w rzeczywistości, są
                        niepowtarzalne....
                        Dziękuję serdecznie smile)
                        • mira54 Re: Do Yoanny... 09.11.05, 21:45
                          Ja rowniez dziekuje Joanno za przesylki.
                          Zachody slonca sa piekne.
                          • regine Re: Do Yoanny... 12.11.05, 17:07
                            Może Ty wiesz jak mi pomóc smile))
                            • regine Re: Do Yoanny- Co się dzieje, gdzie jesteś ???? 25.11.05, 00:45
                              A co z Yoanną, też dawno nic nie napisała ???
                              A pobrała różowy druczek, czy to co innego ???
                              Yoasiu, co się dzieje ???
                              • yoanna Re: Do Yoanny- Co się dzieje, gdzie jesteś ???? 25.11.05, 01:02
                                Witaj Reginko
                                Chyba ściągnęłaś mnie swoim postem...
                                Własnie zajrzałam na forum wink
                                Przeżywam czas pewnego zamieszania, głównie słuzbowego, co jak zwykle przenosi
                                się na prywatność...
                                Pozostaje mi tylko nadzieja,że po burzy musi wyjść słońce.
                                Pozdrawiamwink
                                • tofika Re: Do Yoanny- Co się dzieje, gdzie jesteś ???? 25.11.05, 01:10
                                  Yoanno,
                                  zabraklo mi czasu ,ale bylabys wczoraj 1 na liscie poszukiwanych i slup
                                  ogloszeniowy tez mialam oklicsmile)
                                  Dobrze ,ze jestes ,,pozdrawiam i zycze CI dobrej nocki...pa
                                  • yoanna Re: Do Yoanny- Co się dzieje, gdzie jesteś ???? 25.11.05, 01:13
                                    Witaj Tofikosmile
                                    Dziękuję za pamięćwink
                                    Śpij dobrze wink
                                  • regine Re: Do Yoanny- Co się dzieje, gdzie jesteś ???? 25.11.05, 01:13
                                    już Yoasiu wysyłam...smile)
                                    • tofika Re: Do Yoanny- Co się dzieje, gdzie jesteś ???? 25.11.05, 01:24
                                      Yoanno,przesliczna ,
                                      a slowa...
                                      jestes kochanasmile)dziekuje
                                      skad??? moga ludzie wiedziec,skad??Taka intuicja Yoanno,
                                      jaka jestem rozanielonasmile)
                                      Wdzieczna tez ,bbbbbbb <TAK
                                      • yoanna Re: Do Yoanny- Co się dzieje, gdzie jesteś ???? 25.11.05, 01:25
                                        Dziękuję Wam smile)
                                        Buziaki na dobrą nocsmile
                                        • regine Re: Do Yoanny- 25.11.05, 01:51
                                          Poszły 4 , poosłuchaj smile)Dobranocsmile)
    • czarny.humor Aśka:)))) 29.11.05, 22:26
      Mistrzowie medytacji są genialni!!

Nie ma mnie na żadnym z tych zdjęć. Mogę przysiąc.

Nie!!
      Nie mogę!! - to ostatnie?! Nie dam głowy.

smile))
      • mira54 Joanno 29.11.05, 22:29
        Bardzo Ci dziekuje za przesylki pocztowe.
        Sa super!
        • regine Re: Joanno 30.11.05, 09:55
          Dziękuję za przesyłki, list też dostałam,
          ciesze się ,ze się podobało smile)
          Miłego dniasmile)
          • yoanna Re: Joanno 30.11.05, 22:18
            smile))
            Dobrze,że poczta doszła.
            Mam ostatnio problemy z wysyłką za pośrednictwem serwera gazetowego.
            Pozdrawiamsmile
            • regine Re: Joanno 30.11.05, 22:39
              Joasiu, wszyscy tak mają. "Przepraszamy, serwer gazety jest teraz "nieczynny",
              czy jak mu tam...I tak codziennie...
              Straszne problemy, nie wspomnę o logowaniu, co 2 minuty.
              Znajomej 27.11.05 wysłałam pocztę(6 listów z załącznikami). A poczta jej
              codziennie to samo wysyła po 3 razy !!! Boi się dziewczyna, bo nie wie, co się
              dzieje, pyta mnie, dlaczego ja jej non stop wysyłam, to samo w kółko.
              Napisała do nich list, to sobie poczeka z tydzień na odpowiedź, już też tak
              miałam...
              • yoanna Re: Joanno 30.11.05, 22:59
                Jesli "wszyscy tak mają"... to podejrzenia wyraźnie obciązają Gazetową machinę.
                Rzeczywiście sporo jest problemów choćby z wejsciem na forum czy otwieraniem
                wątków... ślimaczy się okrutnie..wink
                Dzięki Reginko za uspokojeniewink))
                Pozdrawiam.
                • regine Re: Joanno 12.12.05, 02:15
                  Yoanno, co z Tobą, tak miło Cię widzieć na forum...smile)
                  A jesteś ostastnio coraz rzadziej....
                  Nawet już światła nie gasisz...smile
    • yoanna Re: Joanno 12.12.05, 12:02
      Dziękuję za pamięćsmile
      Będę gasiła światło, obiecujęwink
      Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
      -------------------
      • regine Re: Joanno 12.12.05, 12:30
        Powodzenia, życzę, bo warto....smile)
        Trzymam kciuki smile)
    • natla Re: Do Yoanny... 18.12.05, 19:07
      Nie lubisz juz próchna wink)))
      Zostaw problemy innch choć na chwilkę i przyjdź do nas.
      • yoanna Re: Do Yoanny... 20.12.05, 00:16
        Jakie próchno, sikorko?wink))
        Jestem na chwilęsmile
        TUTAJ u siebiewink))))
        • tofika Re: Do Yoanny... 30.12.05, 21:11
          Yoanno,tak tu dawno do Ciebie nie odezwalam>>>>smile)))
          • yoanna Re: Do Yoanny... 01.01.06, 23:40
            Rezcywiście daaaaawno Tofikowink
            Ledwo znalazłam ten wpiswink
            Pozdrawiam wink
            • fleur1 Re: Do Yoanny... 02.01.06, 14:22
              Joasiu dziękuję za liściki i życzenia,
              lubię poczte od Ciebie.
              • tofika Re: Do Yoanny... 06.01.06, 01:54
                Yoannosmile))))))
                • yoanna Re: Do Yoanny... 06.01.06, 08:15
                  Też uśmiecham się do Wassmile
                  • regine Re: Do Yoanny... 06.01.06, 11:35
                    Dziękuję za pocztę smile)))))))))))Szerokim uśmiechem, miłego dnia !!!!
                    • tofika Re: Do Yoanny... 09.01.06, 13:43
                      Yoanno ,
                      Dziekuje bbbbbb dziekuje ,ty jestes,,,
                      nadzwyczajna..wiesz....smile)
                      • tofika Re: Do Yoanny... 17.01.06, 16:44
                        Yoanno...........
                        leze na 4 lapy wciagnieta i jeszcze gorzejsmile TOP mi ogonka nie chce zdajac za
                        na,mowa Natli z mojej ... 4 litery
                        i ledwo zipie i ledwo dychkam,,ale zyje tu wsrod WASsmile)))))))))))
                        • yoanna Re: Do Yoanny... 17.01.06, 20:23
                          No i dobrzewink
                          Top to mądrala (widać ma to po swojej Pani) wink
                          Dychaj Tofiko głęboko i spokojnie, szok miniewink
                          • regine Re: Do Yoanny... 18.01.06, 12:23
                            Dziękuję Joasiu za pocztę smile)
                            • yoanna Re: Do Yoanny... 18.01.06, 17:39
                              Cieszę się ,że przesyłka dotarła.
                              Ostatnio mam problemy z odbiorem i wysyłką poczty za pośrednictwem serwera
                              gazetowego, więc to dobra wiadomośćwink
                              • regine Re: Do Yoanny... 20.01.06, 10:14
                                Joasiu, dziękuję za rybi balet smile))
                                • kesaira Re: Do Yoanny... 20.01.06, 15:30
                                  ..a mnie sie nie chce otworzyć...sad
                                  • regine Re: Do Yoanny... 23.01.06, 15:00
                                    Dziękuję Joasiu za pocztę smile) Moje rybki tańczą cudownie smile)
                                    • yoanna Re: Do Yoanny... 23.01.06, 23:14
                                      Rybki tańczą u Reginy...,a co z Twoimi tancerkami Kesaira, ruszyły? wink))
                                      • regine Re: Do Yoanny... 31.01.06, 00:25
                                        A co z Tobą Joasiu się dzieje, też milczysz, nawet światła nie gasisz
                                        ostatnio ????
                                        Zgłoś się smile)))))))))))
                                        • yoanna Re: Do Yoanny... 31.01.06, 07:44
                                          Reginko wink
                                          Przywołałaś mnie, melduję się ,chyba mam niż psychiczny ...
                                          ...co skutkuje mniejszą ilością słów "wydalonych" z organizmuwink
                                          Pozdrawiam ciepłowink
                                          • tofika Re: Do Yoanny... 01.02.06, 10:02
                                            Joanno,,ale bedzie.... Natla mi pozwolila,pewna bylam ze mi sie uda a tu
                                            taki,,,incydent,,,nic ,,moze Natlus skasuje ten moj blad..sad
                                            w razie czego ujmiesz sie za mna,,tak chcialam dobrze i mi nie wychodzisad
                                            • yoanna Re: Do Yoanny... 01.02.06, 10:06
                                              Będzie ok. Tofikowink
                                              Natla ma wielkie serce i bystre okowink
                                              • regine Re: Do Yoanny... 21.02.06, 11:45
                                                Dziękuję za przesyłki smile
                                                • regine Re: Do Yoanny... 27.02.06, 22:19
                                                  Dziękuję Yoanno, ale nie mogę się dziś dostać do poczty sad
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 07.03.06, 20:13
                                                    Joasiu, dziękuję za "kozę", tego jeszcze nie było !!!
                                                    Super smile)
                                                  • yoanna Re: Do Yoanny... 10.03.06, 10:52
                                                    Jak widać bystre oko filmowca wyłapie nawet "kozę"wink)))
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 10.03.06, 19:40
                                                    Joanno,dziekuje,
                                                    Ciesze sie ze o mnie pamietasz .. dziekuje za wszystkie lisciki..cmoksmile
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 13.03.06, 18:09
                                                    Dziękuję Joasiu smile)
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 13.03.06, 21:35
                                                    Boki mnie rozbolały smile)))))))))))))))))))))))
                                                  • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 16.03.06, 18:00
                                                    Dziękuję Ci za filmik smile
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 16.03.06, 18:02
                                                    Fajny smile))))))
                                                  • yoanna Re: Do Yoanny... 17.03.06, 00:32
                                                    Cieszę się,że Wam sie podobawink
                                                    Pozdrawiam.
                                                    I zmykam spać po padam na dzióbwink
                                                  • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 22.03.06, 22:09
                                                    Joasiu, dzięki za filmik.
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 22.03.06, 22:12
                                                    Yoannus,wlasnie biegne bo cos mi mignelo ze dostalam tez...
                                                    ale sie zagapilam... juz tez dziekuje,,bo zapatrze i zapomnie zlozyc Ci
                                                    podziekowania...smile)
                                                  • natla Re: Do Yoanny... 22.03.06, 22:33
                                                    A ja dziękuję w ogóle i w szczególe smile)
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 22.03.06, 22:35
                                                    Ja również, dziękuję za wszystko smile
                                                  • muraszka1 Re: Do Yoanny... 28.03.06, 17:40
                                                    poczta i *fotki* dotarly,dzieki smile
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 19.04.06, 17:48
                                                    Joanno,dziekuje za przesylki pocztowe...smile))
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 19.04.06, 18:05
                                                    Ja też Joasiu, dziękuję bardzo smile)
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 24.04.06, 09:03
                                                    Dziękuję Joasiu, też pośpiewałam. A co nie mogę smile)
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 02.05.06, 00:24
                                                    Joasiu, dziękuję za przemiłe przesyłki smile)
                                                    Zawsze cieszą oko i wywołują uśmiech na twarzy...Bardzo dziękuję smile)
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 06.05.06, 11:34
                                                    Dziękuję za przesyłkismile
                                                    Miłe, że zawsze o mnie pamiętasz.
                                                    Pozdrawiam majowo i słonecznie, Joasiu. Miłej soboty smile
                                                  • muraszka1 Re: Do Yoanny... 06.05.06, 12:41
                                                    dziekuje za ZOO,czy wiesz,ze moje Szczescie nazywam Sloniemwink
                                                  • natla Re: Do Yoanny... 06.05.06, 22:29
                                                    Dzięki za wszystkie przesyłki, a tak w ogóle to czemu Cię nie ma? wink)
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 06.05.06, 22:44
                                                    Yoanno,wielkie DZIEKUJEsmile))))))))))
                                                  • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 10.05.06, 17:30
                                                    Joanno, dziękuję Ci za liczne przesyłki. Pozdrawiam.
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 10.05.06, 19:58
                                                    Joasiu, dziękuję i ja smile
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 15.05.06, 19:48
                                                    Też znikłaś na dłużej ...Daj znać co u Ciebie smile
                                                  • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 16.05.06, 09:02
                                                    Dzięki Joasiu za przesylki smile
                                                  • natla Re: Do Yoanny... 16.05.06, 09:14
                                                    I ja też, szczególnie serdecznie z braku czasu wink))
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 16.05.06, 17:19
                                                    Pozdrawiam i dziękuję. Odezwę się wieczorkiem smile
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 16.05.06, 18:33
                                                    Joanno,dzieki za lisciki... pozdrawiam serdeczniesmile
                                                  • muraszka1 Re: Do Yoanny... 17.05.06, 06:20
                                                    dzieki za poczte i za fotki ksiezniczek smile
                                                  • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 18.05.06, 17:59
                                                    Joasiu, fajne, ale poczytam dopiero wieczorem ,bo to aż 23 strony ! smile))))))))
                                                    Przeczytałam na razie kilka.
                                                  • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 22.05.06, 16:25
                                                    Joasiu, lecę po pomarańcze smile)))) Dzięki.
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 22.05.06, 16:47
                                                    ___ja w kolejkę za WiktoriĄsmile)))))))))))
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 22.05.06, 17:34
                                                    Warto czasami zafundować sobie taką "pomarańczę" smile)
                                                    Dziękuję Joasiu smile)
                                                  • muraszka1 Re: Do Yoanny... 22.05.06, 19:27
                                                    dzieki smile
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 28.05.06, 14:23
                                                    Joannosmile))))
                                                    Otwieralam z ... wielka ...a tu takie hocki klockismile)))
                                                    i to jeszcze w pracysmile)))
                                                    Joanneczko ,bbb dziekuję ,ze podsylasz mi liscikismile)Cmoook
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 28.05.06, 14:26
                                                    Jeszcze,, Zwierzatka..sa nadzwyczaj pomyslowe i zaradne..smile
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 28.05.06, 18:42
                                                    Dziękuję za pamięć. Zapisane, ale jeszcze nie obejrzałam..
                                                    Przepraszam i dziękuję smile
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 01.06.06, 17:59
                                                    Dziękuję Joasiu smile)
                                                  • jana2706 Re: Do Yoanny... 01.06.06, 18:18
                                                    dzieki Yoankosmile
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 06.06.06, 10:57
                                                    Joanno,
                                                    dziekuje... ubawilam .... smile)
                                                  • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 16.06.06, 15:48
                                                    Joasiu, dziękuję za przesylki smile)))
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 19.06.06, 22:30
                                                    podziekowanka, na poczcie cos odnalazlam.... nadawca?

oczywiscie Joannasmile)
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 20.06.06, 20:39
                                                    Joasiu, bardzo dziekuje za przesylki, nawet tu docieraja smile)
                                                    Pozdrawiam z Pieknego Kijowa.
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 24.06.06, 16:08
                                                    Dziekuje Joasiu za pamiec. Pozdrawiam z goracego Kijowa smile)
                                                  • yoanna Re: Do Yoanny... 24.06.06, 22:59
                                                    Dziękuję za gorące pozdrowieniawink
                                                    U mnie też gorąco...wink
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 08.07.06, 20:30
                                                    Dziekuje za poczte Joasiu smile
                                                    Dziekuje, ze zawsze o mnie pamietasz. Zrewanzuje sie po powrocie .
                                                  • maladanka Re: Do Yoanny... 18.07.06, 07:56
                                                    dzieki za muzyczny poranek smile
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 28.07.06, 14:17
                                                    Joanno,wszystko poogladalam ,"kokana "taka jestes ,ze mi podrzucasz
                                                    niespodzianki,
                                                    a i listonosz mnie odwiedzi przy okazji, zupelnie inny Swiat siekreci wokol
                                                    Nassmile))
                                                    Ucze robic prezentacji...poczekasz? bo to .... potrwaaaaaaaaaaaaa...smile
                                                  • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 28.07.06, 22:53
                                                    Joasiu, dziękuję ci za przesyłkesmile)))) Fajne zdjęcia smile))
                                                  • yoanna Re: Do Yoanny... 29.07.06, 23:16
                                                    smile))))
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 11.08.06, 23:42
                                                    Miłego wypoczynku, ładnej pogody, życzę smile)
                                                    Co ty opowiadaszasz, że Twoja obecność nie będzie zauważona...
                                                    Ja zauważyłaby, bądź pewna. Miłego urlupowania. Może znowu nas zachwycisz
                                                    zachodani słońca tak jak w ub. roku smile)
                                                    Pozdrawiam i do poklikania po powrocie smile)
                                                  • muraszka1 Re: Do Yoanny... 12.08.06, 00:04
                                                    spokojnej fali na morzu smile
                                                  • yoanna Re: Do Yoanny... 12.08.06, 01:19
                                                    Dziękuję bardzo wink
                                                    Popstrykam z pewnością, może coś upoluję i będzie się czym chwalićwink
                                                    Wszystkiego dobrego dla Waswink
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 07.09.06, 09:03
                                                    Witam Yoannosmile
                                                    moc pozdrowien , dziekuje za listy,bbbsmile
                                                  • regine Re: Do Yoanny... 11.09.06, 20:29
                                                    Joasiu, dzięki smile))))))))))
                                                    Masz coś jeszcze w zanadrzu. Niesamowite smile)))))))
                                                  • tofika Re: Do Yoanny... 11.09.06, 22:02
                                                    Joanno,ogromne dzieki za wiele liscikow
                                                    a co otworzylam bylo TAKsmile))))))....................
    • tofika Re: Do Yoanny... 15.09.06, 09:48
      Joanno,super, usmialam ...dobresmileza wszystkielisciki bardzo dziekuje
      • regine Re: Do Yoanny... 16.09.06, 08:16
        Dziękuję Joasiu za pocztę smile
        • natla Re: Do Yoanny... 16.09.06, 09:52
          I ja też. smile
          • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 26.09.06, 21:19
            Joasiu, dziękuję Ci za wszystkie przesyłki smile)))))))))) Buźka *)
            • regine Re: Do Yoanny... 28.09.06, 18:25
              Dziękuję Joasiu. Ciąle o mnie pamiętasz smile))
              • yoanna Re: Do Yoanny... 28.09.06, 22:47
                Oczywiście,że o Was pamiętamwink
                • tofika Re: Do Yoanny... 04.10.06, 12:56
                  Joanno,
                  ogromne dzieki za listy i zalaczniki,
                  pozdrawiam Cieplutkosmile
                  • regine Re: Do Yoanny... 04.10.06, 16:42
                    Pamiętaj zawsze smile) Dziękuję smile))
                    • regine Re: Do Yoanny... 07.10.06, 00:59
                      Dziękuję. Przesłałam córce a ona dalej. Ale boki zrywałyśmy obie smile))
                      Dziękuję smile))
                      • tofika Re: Do Yoanny... 13.10.06, 15:45
                        Yoanno...
                        hihihi.......... tak bywa czasem?????? jejku, bede co rusz od dzis sprawdzac
                        komputersmile)))))))))
                        dziekuje... bbbsmile
    • czarny.humor Re: Do Yoanny... 13.10.06, 15:55
      Yoanno!!

Pomału rozładowuję pocztę z twoich kilkumiesięcznych przesyłek! smile))
      Trochę to jeszcze potrwa, bo wszystko otwieram i przeglądam.
      Jest tego trochę, ale warto!!

Dzięki!!

smile))
      • tofika Re: Do Yoanny... 23.10.06, 10:12
        Joanno, dziekuje za liscikismile
        • wiktoria53 Re: Do Yoanny... 25.10.06, 03:14
          Śliczne dzieki.
          • tofika Re: Do Yoanny..:). 26.10.06, 11:42
            yoanno....
            "nie pytajcie, nie pytajcie kogo wole... lepsze forum..lalala... cmok...
            ... no , ja Ci dam twarze...
            chcesz zebym zwichrowane oblicze licaa .. mniala ja?
            usmialam... troszke...
            czas jak rzeka jak rzeka plynie... no juz..ja napisalam soje dzis odczucia...
            bo na kurs dolaczysz jak juz niektorych poslalam... milutkiej pracy 3maj tez ..
            badzmy dalej ja bylo!oksmile
            • tofika Re: Do Yoanny..:). 01.11.06, 05:10
              Joannosmile
              Ty ptaszynko poranna,tak mi raniutko posylasz...
              Dziekuje Joanno... pozdrawiam Ciebie serdecznie...(ja wstaje jak przed
              zmiana ..zegarow... smile
              • regine Re: Do Yoanny..:). 02.11.06, 10:52
                Dziekuje Joasiu za poczte smile
                Ale listonosz sie udzwigalsmile)
                • wiktoria53 Re: Do Yoanny..:). 09.11.06, 19:49
                  Ślicznie dziękuję, piękne obrazy, można coś takiego wykonać samemu smile))))
                  • regine Re: Do Yoanny..:). 10.11.06, 14:53
                    Dziekuje za przesylki, WSZYSTKIE smile)
                    ZAJRZYJ na poczte !
                    • wiktoria53 Re: Do Yoanny..:). 02.12.06, 15:34
                      Dzięki za przesyłkismile Wszystkie super ! Buziaki kiss
                      • tofika Re: Do Yoanny..:). 13.12.06, 11:47
                        Joanno ,dziekuje bbbb za lisciki pelne .. do poogladania smile
                        pozdrawiam milutko
                        • wiktoria53 Re: Do Yoanny..:). 11.01.07, 21:09
                          Dziękuję Ci jak zwykle za przesyłeczki smile
                          • natla Re: Do Yoanny..:). 12.01.07, 00:33
                            .....i ja też i to bardzo smile
                            Co nie znaczy, ze Cie nie opinkolę za lenistwo forumowe.
                            • regine Re: Do Yoanny..:). 12.01.07, 18:48
                              Dziękuję Joasiu za przesyłki smile
                              • tofika Re: Do Yoanny..:). 02.02.07, 19:06
                                Joanno,
                                ach takie cudenka mi posyłasz, a ja... niMAM rewanzyku..
                                ale nigdy nic nie wiadomo.. na wszystko przyjdzie czassmile))
                                pozdrawiam milutkosmile
                                • tofika Re: Do Yoanny..:). 19.02.07, 09:18
                                  zagladam na kacik gazety nietofikowy,
                                  a tam ---uaaaa smile
                                  ale yoanno zrobilas mi 14 lutysmile, super, wielkie podziekowanka..
                                  caluchy tez, tez!
    • tofika Re: Do Yoanny... 09.03.07, 14:22
      Joanno Ty o mnie pamietasz... i dlatego listonosz mnie odwiedza... jak ja to
      lubie.. smiledziekuje za wysylanie pocztyliojonasmile
      • natla Do Yoanny... URODZINOWO 19.04.07, 23:47
        Oby nigdy Cię nie opuścił Twój wspaniały humor i oby wszystko ułożyło się po
        Twojej myśli. smile
        img87.imageshack.us/img87/1631/yo1no2.png
        • fleur1 Jeszcze ja przed północa. 19.04.07, 23:55
          Joanno życzę, aby następny rok Twojego życia był udany,
          ciesz sie zdrowiem swoim i najbliższych, badź pogodna i radosna.
          • fleur1 Jeszcze kwiaty dla Joasi. 20.04.07, 00:01
            img262.imageshack.us/img262/9940/callalilyqf5.jpg
            • regine Re:Życzenia i kwiaty urodzinowe dla Joasi ! 20.04.07, 02:08
              Wszystkiego co najlepsze, co dobre i miłe, co budzi uśmiech na twarzy, co kryje
              się w maleńkim słowie - szczęście - oraz tradycyjnych stu lat!!!
              Nasza kochana listonoszko smile
              img81.imageshack.us/img81/5634/p917cll7.jpg

• wiktoria53 Re:Życzenia i kwiaty urodzinowe dla Joasi ! 20.04.07, 06:30
                Joasiu, Twoje urodzinki więc biegnę z życzeniami urodzinowymi i podziekowaniem
                dla miłej listonoszki smile

img20.imageshack.us/img20/3262/anturiumqs5.png
                • fleur1 Ja już jestem w domu 20.04.07, 10:22
                  i możesz być też moim miłym listonoszem, odwzajemnię się.
                • del.wa.57 Re:Życzenia i kwiaty urodzinowe dla Joasi ! 20.04.07, 13:50
                  Joasiu,zdrowia,radości,uśmiechu na co dzień,spełnienia marzeń i wszystkiego co
                  sie szczęsciem zwiesmile)
                  img149.imageshack.us/img149/7967/szampan35jprb9.jpg
                  • yoanna Re:Życzenia i kwiaty urodzinowe dla Joasi ! 22.04.07, 00:06
                    Moje Drogiewink
                    Dotarłam do Was z poślizgiem (i małym kielonkiem w dłoni).
                    Dziekuję Wam bardzo za pamięć,życzenia i życzliwośćwink
                    Wasze zdrowiewink
                    Do usłyszenia i miłej niedzieliwink
                    • mania1119 Re:Życzenia i kwiaty urodzinowe dla Joasi ! 22.04.07, 03:11
                      Najlepsze życzenia!
                      • tofika Re Joanno:)))) 18.05.07, 18:50
                        Dziekuje za posylanie listonoszasmile
                        pozdrawiam .. miej sie milutko.. rewanzyk wkrotce bedziesmileTYCI ,ALE BEDZIEsmile
                        • regine Re: Re Joanno:)))) 19.05.07, 00:52
                          Kochany listonosz z Ciebie smile
                          Serdeczne dzięki za wszystkie niespodzianki smile
                          Pozdrowiemia serdeczne smile
                          • tofika Re: Joanno:))))... 12.06.07, 14:57
                            Moja ty Niezapominajkosmile
                            --
                            • muraszka1 Re: Joanno:))))... 12.06.07, 17:20
                              Joasiu,pozdrawiamy Ciebie,
                              przytul dziewczynki i kota smile
                              • regine Re: Joanno:))))... 08.07.07, 12:46
                                Dziękuję niezmordowana listonoszko, za wszelakie przesyłki. Ściskam gorąco i
                                pozdrawiam smile
                                • regine Re: Joanno:))))... 06.04.08, 21:38
                                  Dziekuję za pocztę smile Pozdrawiam smile
                                  • marii51 Re: Joanno:))))... 30.10.08, 12:09
                                    yoanno- dość wypoczywanka- wroć ciasta juz trzy osobki twego chce-
                                    • marii51 Re: Joanno:))))... 28.11.08, 10:12
                                      Aja ci muzyczke podrzucam--to taka przygotowujaca do szlenstw
                                      andrzejkowych
                                      • marii51 Re: Joanno:))))... 04.12.08, 10:58
                                        moja kochana yoanno--ty-gdy ja upadalam na duchu onkolicznie- ty--
                                        mowilas tu-
                                        • marii51 Re: Joanno:))))... 04.12.08, 11:00
                                          sorrrki malwinko--sorki-
                                          • marii51 Re: Joanno:))))... 05.12.08, 10:16
                                            przepraszam .. za nie zauważenie w moim wpisie do yoanny--
                                            wyrazu "nie"
                                            tam powinno być
                                            bez "nie"

...wyszłam dzięki tobie yoanno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka