tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 30.08.06, 19:07 Helenusiu,jest fajnie,to tylko taka krotka wizyta troszke pracowita,ale to wyjatkowa sprawa,a ja nie pracuje ponad sily , tak troszke,)))))), ale mam dopiero w planie zupelny osobisty wypoczynek, jesienia pobede w pewnym miejscu samiutka,tak jak czasem bbbb lubie,i tammmmmmm bede regenerowac sily wszelakie Helenko,nie myj tak czesto szybek ,bo wymyjesz na wylot... bedzie dziura i co?)) Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 30.08.06, 19:12 Helenko- pisałyśmy niemalże w tym samym czasie!Najpierw napisałam, a dopiero potem zobaczyłam twoją prośbę. Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 30.08.06, 19:29 Tak mam z przyjaciółką. Bardzo często piszemy smsy w tej samej chwili. Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 03.09.06, 19:04 Halutka co sie odwlecze, to nie uciecze, pamiętaj. Może kiedyś jednak Cię odwiedzę. Odpowiedz Link
natla Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 03.09.06, 19:25 Helciu, doszły i są śliczne, obie trzy Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.09.06, 21:37 Helenko! Bardzo, bardzo dziękuję! Obejrzałam nareszcie! To jest cudne na mojego "doła", który właśnie mnie dopadł wskutek przemęczenia...Nie odwdzięczę się na razie, ale czerpać mogę, bardzo chętnie... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.09.06, 22:26 Tyś następna pani do mnie przemówiła pozwól że wersami odpowiem Ci Przyjaciółko Składam podziękowania i o wyjaśnienie proszę bo może i układam zdania w strofy całe lecz komputer traktuję jedynie z dystansu i nie władam jak Ty Pani programami wszystkimi ale będę zmuszony wreszcie sie nauczyc języka którym kobiety już biegle władaja . Tymi słowami kończę już mój post wierszem pisany i biegnę na pocztę by po otwarciu onej poczuć zapach włosów jaki rozsiewasz wokół siebie Helenko.))) Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.09.06, 22:38 Helen, dzięki! Obejrzę jutro spokojnie, bo wstaję o 4.50, a jestem ogólnie bardzo niedospana. Ale bardzo miła niespodzianka od razu. Ja też jestem spontaniczna...Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.09.06, 22:43 To jeszcze raz dziękuje , ale dziś już tego nie ugryzę pozwolisz?) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.09.06, 22:59 Wielu , wielu piekna pani tylko każdy z mężczyzn rodu wstydzi się okazać to co przyjemne i serdeczne kiedyś jednak każdy z nich może poprzez prozę światłą na kolano jedno chętnie przyklęknie rękę na sercu trzymając słowa miłości wyznając i oczu ze wstydu nie spuszczając powie o swoim uczuciu kobiecie później trzymając ją mocno za rękę powędrują już w świat razem na nikogo sie nie oglądając a dwa serca będą bić mocno i żarliwie się zapewniając jak przyjemnie we dwójkę wędrować i słodkie całusy rozdawać dłonie łączyć ot tak bez celu jedynie by ciepło poczuć tej drugiej istoty która sercem mu zaufała. Tak Tobie miła del.wo miłości życzę wszędzie i ciepła wybranego by mógł tulić skarb najdroższy.) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 05.09.06, 16:45 Za nadto pani jesteś łaskawa dla starań moich choć przyznaję że każde Twoje słowo kliknięciami znaczone odbija się echem w niecnej twórczości mojej i dopóki acanka lico zwrócone masz na te strofy dopóki wena która mną powoduje krążąc wokół mysli moich i Ciebie dopada a raduje serce Twoje bądźże szczęśliwą uśmiechniętą boć przecie gdy smutek na twe lico wstępuje i brylanty płyna z oczu świetlistych widokiem tym okrasić dzien i noc błyszczałabys jak ta gwiazda na nieboskłonie.) Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.09.06, 17:03 Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki, przepiękne. Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.09.06, 21:36 Helen, bardzo dziękuje za ten optymizm na poczcie. Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 09.09.06, 22:08 No właśnie Halutka gdzie sie zgubiłaś? Daj jakiś głos Odpowiedz Link
natla Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 09.09.06, 22:15 Helenka ma najazd gości i to takich, co okupuja kompa. A ona pewnie biedna okupuje kuchnię. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 19:16 Witaj Helenko Nic się nie stało, że Cię nie było, nic Cię nie ominęło. Do Gawiareenki zawsze można wpaść, zapasik jeszcze czeka na Ciebie. Dziękuję za WSZYSTKIE życzenia. Bo otrzymałam ich od Ciebie tak wiele i tak różnych. Jesteś niesamowita, kochana i... Oj, co ja tu będę wyszczególniać. Jesteś i to się liczy Jeśli masz jakiś kontakt z Jolą, proszę podziękuj jej w moim imieniu, za piękne życzenia. Jola, będąc tak daleko też pamiętała...Zaskoczyła mnie totalnie... Całuski dla Was obu, takie siarczyste ))) Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 20:03 Halutka cieszę sie, że już wróciłaś Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 21:31 Helenko, już wysłałam. Sprawdź co jest nie tak Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 21:31 Helenko, już wysłałam. Sprawdź co jest nie tak Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 22:22 Już w porządku, gapa jakaś ze mnie. Wszystko w porządku i ze starym i z tym przysłanym. Za szybko pocztę po powrocie sprawdzałam. Stąd trochę namieszało mi się. Dziękuję Helenko, śliczne ) Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 23:31 Helen, a jak Ty ustawiałaś pocztę? Bo mnie tam wkurza to jakieś BBC czy inne CC. Chciałabym, żeby wiadomość docierała tylko do 1 osoby. W smsach tez mnie drażni, że można je przekierować. Piszę do kogoś od serca, a tu takie pomysły twórców telefonów. Ile masz ustawionych wiadomości na stronie i czy jakieś antyspamowe coś też masz? Pozdrawiam cieplutko K. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 19:48 Dobre, no nie )))))))))))) Nie wszystkim wysłałam, bo boję się reakcji, różnie to moze być...)) Za pierogi dziękuję, już zjadłam kolację, ale na jutro się piszę, lubię i podsmażane. Dzięki) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 20:27 Co za wieczór, no nie mogę ))))))))))))))) Dzięki, bawię się ))))) Odpowiedz Link
krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 21:34 Helenko!Myslalam,ze jak na babcie takich wnukow jest w Tobie dostojna powaga)) O czym Ty myslisz? Dzieki,było super! Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 22:03 Helenko... mocno trzymalam paluszki zeby wpisac,Dziekuje)))))))))))))) Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 23:13 Helen, dziękuję! Trochę ostra estetyka, bo wszelkie wyziewy i wydaliny są dla mnie... pomijane. To nie pruderia, tylko przesadna być może estetyka ciała. Ale dzięki bardzo, odprężające. Odpowiedz Link
natla Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 23:47 Juzmnie nogi bolą od latania na pocztę, ale ciągle nic ((( Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 12.09.06, 17:17 Helenko, ty nie mysl ze zza grzybkow nie widze CIebie........)))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 13.09.06, 20:10 Halutka ja bardzo lubię się śmiać, może nawet za bardzo. ))))) Odpowiedz Link
august2 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.09.06, 05:59 dzis zobaczylem te twe przesylki.. dziekuje. Te obrazy Frieske sa fascynujece... a te z Las Vegas sa podobne do moich zdjec ktore tam robilem... Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.09.06, 17:33 Chwila...Dziś nie byłam na grzybach. Dziś dzień odpoczynku, spałam, robiłam zakupy, sprzątałam przetwory do piwnicy, sprzątałam w domu. Teraz sprzątam w szufladach, małe pranko się suszy. Dziś grzyby zostawiłam innym. Zrobiła 16 słoiczków po dżemach, reszta się dosusza. Wystarczy. A na forum z rana nie miałam czasu, bo i "siedzę" już na walizkach prawie..) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.09.06, 17:55 Dziś się sama do siebie uśmiechnęłam jak popatrzyłam w piwnicy na zapasy na zimę. O grzybach nawet nie marzyłam, no i mam A po powrocie, za tydzień, jeszcze antonówki zostawiłam sobie , takie na szarlotkę, szatkowane. No i koniec roboty. Czyli zabiorę się za igłę i nici.. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.09.06, 20:47 Mnie głowa, tak nigdy nie boli. Ale mam te pieruńskie migreny. Wtedy nic nie radzi. Po szpitalu jak pojechałam, dojechałam do mamy, to miałam. Żyć się nie chce, ciemność tylko, z okładem ciepłym na oczy, do wymioty, nikomu nie życzę. Tak da z dobę popalić, że na drugi dzień jak przejdzie to czuję się jak przeżuta i wypluta. Opadam z sił zupełnie po takich sensacjach. Ale później spokój do następnego razu. Nie wiem co ma wpływ, zmiana ciśniena, śródgałkowego, może pogoda, może nerwy. Huk go wie, już nauczyłam się z nią żyć. Przychodzi nagle, nie wiadomo skąd i odchodzi, żeby wrócić. I tak sobie obie żyjemy... Dobrze, że już Ci lepiej, na pewno zmiana pogody będzie, mnie coś albo po grzybach, bo dźwigałam dość długo pełen kosz, kręgosłup boli, ale coś zażyję na noc i przejdzie. A jak nie, to będzie boleć, co zrobić, ciągle coś gdzieś, komuś dokucza. Nie wszyscy się przyznają, że boli... Odpowiedz Link
malwina52 HELENKO :) 15.09.06, 22:12 dziekuje, moze sie wyrwe kierowca juz jest, tylko musze sie jakos wykrecic od pomocy corce w remoncie mieszkania, ale mam na nia haka pozdrawiam i zycze uroczego lenistwa Odpowiedz Link
malwina52 Re: HELENKO :) 15.09.06, 22:14 i jeszcze namawiam na zalozenie nowego watku delwy bo dopchac sie do Ciebie trudno gadulo Odpowiedz Link