Dodaj do ulubionych

Sagittarius954

24.01.06, 23:18
Czy Ty tylko o babach umiesz pisać? i to o białych? Zmęczyłeś sie juz? Mozę
byś tak więcej dał głosu, co? hau, hau wink))
Obserwuj wątek
    • yoanna Re: Sagittarius954 24.01.06, 23:22
      Natus? Czemu hau,hau?
      Czy Sagittarius jest kudłaty i czworonozny?wink))))
      • natla Re: Sagittarius954 24.01.06, 23:30
        ....abo ja wiem wink)).....wiesz, ta anonimowość niczego niw wyklucza wink
        • yoanna Re: Sagittarius954 25.01.06, 00:01
          Tyższzz prowdawink
        • czarny.humor Re: Sagittarius954 25.01.06, 00:16
          smile))))

Natluś.

Sagittarius TO NIE JA!!!

Mogę przysiąc!!

Choć przyznaję, że jego poczucie estetyki jest mi bliskie. smile)))))
          Czytałem wątek o wampirze, który podrzuciłaś w górę - jak podejrzewam - specjalnie dla mnie.

Dzięki!!

smile)))

Jak babcię kocham!!!
          smile))
          • kesaira Re: Sagittarius954 25.01.06, 01:40
            ...ale Sagittarius coś zamilkł...

Pewnie sie przeziebił on albo komputer.
            • tofika Re: Sagittarius954 25.01.06, 12:02
              ja tez czekam ..co Nam Zbyszek jeszcze napisze,,,
              ale wiem ze mi ostatnio odpowiedzial....praca,praca .praca...smile
              poczekamy i znow Tworca Damy wrocismile
              • sagittarius954 Re: Sagittarius954 26.01.06, 19:24
                Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki , jestem codziennie, obserwuję
                Was,dalej praca , wchodzę na czat ale tam Was nie ma,chyba częściej e-majlujecie
                do siebie niż jesteście na forum ,miło mi że jeszcze pamiętacie o mnie,pozdrawiam

"w czym może być pomocny"

Sagitarius>--)->
                • natla Re: Sagittarius954 26.01.06, 19:27
                  Strzelcu, u nas nie ma specjalnych miłośników czatu, ale jak sie z nami umówisz
                  na konkretną godzinę, to na pewno ktoś przyjdzie. A Ty się nie przygladaj,
                  tylko się trochę wysil wink))
                  • natla Dołączam bliźniaczy wątek :) 06.02.06, 16:17
                    Sagittarius954
                    natla 31.01.06, 19:16

Delwa mnie napastuje o Twój prywatny wątek, więc masz....co się komu należy,
                    to się mu i paczy wink)
                    • Re: Sagittarius954
                    natla 31.01.06, 19:18

Aha, napisz dziewczynie, gdzie jej rodzice mogą w Warszawie potańczyc smile
                    sagittarius954 31.01.06, 19:22

Żeby doradzić trzeba znać a w ciemno to tak nie idzie.
                    natla 31.01.06, 19:24
                    aha...

del.wa.57 31.01.06, 19:56

Nie miałeś?? no to masz!!!
                    Nie dziękuj!! wyznam Ci szczerze...smile)) smile))

sagittarius954 31.01.06, 20:14

del.wo oglądasz M jak czy jesteś przy komputerze?

del.wa.57 31.01.06, 20:17

Jestem przy kompie,nie ogladam M,oglądam o 21,Na wspólnejsmile)

sagittarius954 31.01.06, 20:26

Dla mnie to granica kiedy muszę myśleć o śnie bo inaczej rano kłopoty , piasek w
                    oczach itp.

del.wa.57 31.01.06, 20:35

Mój małżon ma to samo,ale rano wstaje po czwartej i tez musi iść wczesnie lulu,
                    ja mam jutro wolnewink))
                    Zycze Ci spokojnych snów i marsz do łóżka!!smile) smile)
                    Re: Sagittarius954
                    sagittarius954 31.01.06, 20:49

E.. tam . Ja jak Twój Współspacz też lubię wodę. Zima mnie nie kręci ale lubię
                    być w lesie , gdy jest cicho śnieg pod nogami skrzypi, tropy leśnej zwierzyny.
                    Lubicie spacerować po lesie?

natla 31.01.06, 21:19

Bardzo, byleby mi gprzybów nie kazano szukać wink)
                    a w zimie ubóstwiam las właśnie dlatego, że skrzypi, a cicho smile

del.wa.57 31.01.06, 21:39

Po lesie uwielbiam chodzić,właśnie za grzybkami,a na polowanie to Ojciec
                    zabierał mnie i mego brata,zimą na zające i nie tylko,służyliśmy za
                    naganiaczy,jako dziecismile)

Re: Sagittarius954
                    sagittarius954 01.02.06, 16:30

Las nie jest dla myśliwych, las jest dla człowieka samotnego który z patykiem w
                    ręku przemierza zakurzone ostępy, odwracając mech jakby pod nim chciał znaleźć
                    skarb, znajdu tylko swoje odbicie cień szary podłuzny karykaturę gotową go
                    opuścić gdy wilk wylezie zza krzaczora... wink

• Re: Sagitarius954
                    del.wa.57 01.02.06, 16:46

Tak,masz rację,ale dlaczego dla samotnego? we dwójkę juz nie można chodzićsmile)))
                    a na polowania jeżdziliśmy z ojcem to odległe czasy,pamietam nawet jak uczył
                    mnie strzelać z /dwu-rurki/o rany!! jak mnie odrzuciło,po tym wystrzale,a ramie
                    to chyba z tydzien mnie bolało,miałam wtedy 14/15lat?
                    Czekamy zawsze z męzem na woche-ende i jak tylko nie pada wyruszamy za miasto
                    do lasu,kocham las,naturę,górysmile)

regine 01.02.06, 16:52

Uwielbiam las, już kiedyś o tym pisałam, już nie chodzi o grzyby, czy jagody.
                    Ale samo bycie w lesie, słuchanie ptaków, obserwowanie mrówek w lecie. I ten
                    niesamowity zapach lasu, czy jest coś piękniejszego.
                    Zimą odgadywanie śladów, i ta niesamowita cisza, której nic nie zastąpi, która
                    cudownie na mnie działa.
                    Cóż las mam niby niedaleko, ale dojazd sprawia problem, do Kampinosu rzut
                    beretem, tylko 13 km. Latem pół biedy, nie ma problemu.
                    Kocham las, łąki, od dziecka uczono mnie "lasu", dzięki tacie i babci tam
                    zawsze czułam się najlepiej...
                    Mchy, paprocie, dziwnie powyginane korzenie sosen...
                    Mam kilka takich "dziwolągów" z różnych wycieczek.
                    Przepiękne lasy namy w Polsce...smile)

kryzar 03.02.06, 21:57

tu możesz otrzymać wiadomości z pierwszej ręki
                    www.rejsymorskie.net/
                    kryzar 03.02.06, 22:00

może cię zadowoli
                    www.platforma.pl/szanty/
                    kryzar 03.02.06, 22:01

a może to lepsze
                    www.szanty.art.pl/spiewnik/
                    kryzar 03.02.06, 22:16

może coś ci przypadnie do gustu
                    www.trzymajtki.gda.pl/links.html
                    aaj3 04.02.06, 14:20

wydaje mi się że przemawia przez Ciebie żal,a on niekoniecznie jest dobrym
                    doradcą.Zdajesz sobie sprawę że oddalacie się od siebie,to już dużo.nieprawdą
                    jest że w codziennym życiu mozna zapomnieć o drugiej osobie,można ją zagubić
                    ale nie da sie zapomnieć.Daj Weronice nie tylko miłość,daj jej
                    przyjaźń,poczucie bezpieczeństwa,ciepło.Niech wie że jesteś z nią a nie
                    obok,może jej jest tak samo smutno i źle jak Tobie.Spróbuj znaleźć miejsce w
                    którym się zgubiliście,jeśli nie potrafisz pogadać-to napisz do niej list,a to
                    przecież umiesz.(w moim 26 letnim małzeństwie ta metoda zawsze działała)
                    słowa ulatują,do listu zawsze możesz wrócić.Tekst który napisałam Ci w
                    odpowiedzi na Twój wiersz,to też fragment jednego z listów pisanego dwadzieścia
                    parę lat temu.......(właśnie sobie uświadomiłam że dawno nic nie pisałam,ale to
                    dlatego bo już nauczyliśmy się rozumieć że małżeństwo to nie walka,to wzajemne
                    zrozumienie, wspieranie się,tolerancja i chyba najważniejsze SZACUNEK
                    • regine Re: Dołączam bliźniaczy wątek :) 06.02.06, 16:57
                      Coś Kryzar dziś nie widać, próbuję ją zastąpić,
                      Choć może nie robię to tak interesująco, jak ona sad
                      • regine Re: Dołączam bliźniaczy wątek :) 06.02.06, 17:35
                        A gdzie mi tam do obrażania się, daj spokój.
                        Tak tylko napisałam, nie czuję się wcale urażona, no coś Ty smile))
                        Za co, dlaczego i po co... ???
                        Też zauważyłam brak Kryzar, umie gdzieś coś wyszperać,
                        też to robię ale marnie mi idzie...smile)))))))))

-----------------------------------------------------
                        ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~
                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923
                        • regine Re: Dołączam bliźniaczy wątek :) 06.02.06, 17:38
                          Coś Ty z tym spaniem ? O tej porze ?
                          Kury jeszcze nie śpią, a Ty zmykasz pod kołderkę, noc długa jeszcze się
                          wyśpisz...
                          W życiu bym nie usnęła o tej porze...Takim "nocnym markiem" jestem, ale pospać
                          rano uwielbiam, bo już nie muszę się zrywać...
                          • natla Re: Dołączam bliźniaczy wątek :) 08.02.06, 17:50
                            Prawdę powiedziawszy zatkało mnie, bo nie wiem czy żartujesz, czy piszesz
                            poważnie. Nie wygląda mi to na żart, choc pisemnie mozna różnie odbierać
                            intencje, więc chciałabym wiedzieć co się stało....
                            Skąd to kategoryczne żądanie. Nie widzę niczego, co mogłobyby Cię urazić.
                            Ale moze się nie doczytałam.
                            • sagittarius954 Re: Dołączam bliźniaczy wątek :) 08.02.06, 18:07
                              KATEGORYCZNIE podtrzymuję , wyjąśnię Pani w prywatnym e-mailu, to nie są sprawy
                              prywatne raczej protestuję, na zawsze zostanę Waszym czytelnikiem.
                              • del.wa.57 Re: Do Sagittariusa:)) 08.02.06, 18:33
                                Co sie dzieje?? Bestyjko!!
                                Zostawiasz nas??Tak mi smutnosad(
                                • lili50 Re: Do Sagittariusa:)) 13.02.06, 00:05
                                  Przyjażń - www.mirpralat.neostrada.pl/kartki/kartka38/kartka38.htm
                                  • tofika Re: Do Sagittariusa:)) 13.02.06, 07:59
                                    Zbyszku,to ucz na pamiecsmile))
                                    Spelnij tylko malenka prosbe ..przepisz sobie ten Wiersz W czasie
                                    terazniejszymsmile)gdzies umiesc Sliczne Slowko "DO Weronikismile)

A wiec Ganczarow ... to pisal TAKsmile

"Kochalem Pania,i w milosci mojej,
                                    Moze sie jeszcze resztki w duszy tla,
                                    Lecz niech to PANIA juz nie niepokii
                                    Nie chce sie smucic nawet mysla ta,
                                    Kochalem bez nadziejii i w pokorze,
                                    wmece zazdrosci ,niesmialosci,trwog,
                                    TAK CZULE TAK PRAWDZIWIE-ze daj Boze...
                                    Aby Cie Inny tak pokochac mogl"
                                    • natla Re: Do Sagittariusa:)) 16.02.06, 09:56
                                      Coś nie kojarze tej Justyny K. Moze właśnie dlatego :oooo
                                      • sagittarius954 Do Natli... 16.02.06, 11:23
                                        Tyś fanką igrzysk olimpijskich
                                        i nie wiesz kto to jest Justyna!?
                                        To przecież ta dziewczyna
                                        co w nartach nawet spać się kładzie
                                        a jednak pomalutku jadzie.... szkoda.wink)
                                        • natla Re: Do Natli... 16.02.06, 13:03
                                          Ciekawe co z nią dzisiaj było,
                                          że się marzenie nie ziściło sad(
                                          • sagittarius954 Re: Do Natli... 16.02.06, 13:58
                                            Smarka jej nie dopasowali
                                            kolacyjke źle podali
                                            rano trener wczesnie zbudził
                                            i kondycji nie pobudził.

Wkogo jak w kogo, ale w Nią wierzyłem.crying
                                            • natla Re: Do Natli... 16.02.06, 14:49
                                              Nie przejmuj sie, oni tak mają,
                                              że zawsze sie dobrze zapowiadaja wink
                                              • axsa Do Was 16.02.06, 17:09
                                                A mnie sie nie odpowiada takie Wasze gadanie.
                                                Przecież nie pojechała tam po to,żeby wystąpić jak najgorzej,
                                                przecież nie zaplanowała sobie takie paskudnego występu,
                                                przecież umie to robić na tyle dobrze,
                                                że zakwalifikowała sie na te igrzyska...
                                                jest tych "przecież" jeszcze więcej.
                                                Musi być jakaś przyczyna i...
                                                dlatego nie podoba mi się jak w taki niesympatyczny sposób o tym dyskutujecie.
                                                Nawet jeśli sa tam takie znaczki wink
                                                • del.wa.57 Re:Do Wampirka!!!!!!!! 05.03.06, 21:02
                                                  O luby!!!
                                                  Zachwaj swoje kiełki,nie chciałbys/chyba/tak wygladac???

img146.imageshack.us/img146/4307/umiechnijsia4ow.jpg
                                                  smile))) smile)))))
                                                  czekam tu na Ciebie,o przybądz tu Paniesmile))
                                                  img146.imageshack.us/img146/3889/julia2ry.jpg

• natla Re: Dołączam bliźniaczy wątek :) 08.02.06, 18:35
                                Nadal nic nie mogę pojać, zwłaszvcza : "to nie są sprawy prywatne raczej
                                protestuję...", a sądząc z formy "Pani", to moja wina. Bardzo mi przyjro.
                                Czekam więc na pocztę.
                                • natla Re: Dołączam bliźniaczy wątek :) 08.02.06, 20:44
                                  Odpowiedź na list znajduje się w watku "Statystyczny wątek". Rozumiem, że
                                  przegapiłeś moją na nim odpowiedź. Musisz mieć dziś w ogóle ciężki dzień.
                                  Tak ja skasowałam Twój wątek, bo......poczytaj.
                                  Wrzucę Ci zaraz te wątki na górę.
                                  I teraz mnie jest przykro, ale o kołkach prosto w serce nie będę pisała. wink))
                                  • aaj3 Re: Dołączam bliźniaczy wątek :) 08.02.06, 22:29
                                    Zbyszku może nie jest az tak źle?
                                    przepraszam,że sie wtracam ale jakoś tak smutno sie zrobiło,zostań z Nami
                                    • tofika Re Zbyszku,ani sie waz tak zrrobic ,,,, 10.02.06, 09:17
                                      • tofika Re: Re Zbyszku,ani sie waz tak zrrobic ,,,, 10.02.06, 09:19
                                        Zaraz ide do pewnego watku i zadam Zbyszkowi wiersz nauczyc na pamiec,,,dosc
                                        tego ,,nieuczestnictwa... tu .. zacheci ,,zaoferuje i porzuci,,tak nie zgadzamy
                                        absolutnie.......NO!!!!
                                        • del.wa.57 Re: Re Zbyszku,ani sie waz tak zrrobic ,,,, 10.02.06, 14:08
                                          Gdzie Ty sie /szlajasz/ he??
                                          Sarcophagusie jedensmile)))))))
    • sagittarius954 Re: Sagittarius954 05.03.06, 21:07
      Natlo po co mnie wyciągnełaś do góry?!!smile)))
      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 05.03.06, 21:15
        To nie Natla...to jasmile))
        • sagittarius954 Re: Sagittarius954 05.03.06, 21:23
          Jak to zrobiłaś nie wprowadzając wątku hmmm??smile)
          • del.wa.57 Re: Sagittarius954 05.03.06, 21:40
            Sztuka-magika???
            smile)
          • sagittarius954 Re: Sagittarius954 05.03.06, 21:43
            Tajemnica . Znikła . Widocznie luby wkurzył sie na swój skarbeczek. Mam
            mozliwość pogadania do samego siebie , w wątku a co wy na to zacząłem pisać
            spotkanie z regine ale przeraż mnie tyle pisania banitka załatwiła by to w
            trymiga a ja będę się mordował sto lat .
            • sagittarius954 Re: Sagittarius954 05.03.06, 21:44
              Pojawiasz się i znikasz mam na twym punkcie bzika...smile))
            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 05.03.06, 22:03
              Powodzenia Sagi,zabieraj sie do /roboty/smile)))
              Mówisz o moim lubym?On sie nigdy na swego/dziubalka/nie wkurzasmile

• sagittarius954 Re: Sagittarius954 05.03.06, 22:20
                Znów znikła ?
                • del.wa.57 Re: Sagittarius954 05.03.06, 22:23
                  Ale obserwuję Ciebie cały czassmile)))
                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 05.03.06, 22:29
                    Dobranoc Wampirkusmile
                    • del.wa.57 Re: Sagittarius954 06.03.06, 13:21
                      Witanko!!!
                      Sagi nie mam nic przciwko a wręcz przeciwnie,to moze być zabawne,napisz jak mam
                      Ci pomóc?? bo mój mózg,od paru dni pracuje na wolnych obrotach.Podobało mi
                      Twoje spotkanie z Regine-czytałam,wspaniala zabawasmile))))
                      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 06.03.06, 14:12
                        Okey.
                        Tak Sagi mieszkam w Niemczech od 8-lat,okolice Bremen a dokladnie Delmenhorst.
                        Tropików nie znoszę,na urlop jeżdzimy wyłącznie do kraju,mamy tam swoje
                        miejsce,przed sezonem albo po,nie znosze tłoku,w tym roku jedziemy właśnie w
                        kwietniu na urlop,nie umiem pływać,przeraża mnie duża woda,nie cierpię nudy,cos
                        musi sie dziać,jestem /nerwowy rocznik/jak mówie zawsze,lezenie na słońcu
                        bezczynnie-nie dla mnie,muszę coś robić,kopac ,rzucać piłkę np.Wycieczki
                        rowerowe,gra w tenisa i wiele jeszcze róznych pasji,co jeszcze chcesz wiedzieć?

• del.wa.57 Re: Sagittarius954 06.03.06, 14:19
                          Tez chciałabym wiedziec jak Ty wygladasz,wysoki,przystojny
                          Pan/podtatusiały/czyli oszroniona skroń,muślę,ze masz poczucie humoru,lubisz
                          nowe wyzwania? odpowiedzialny jesteś wrażliwy, troche romantyk??
                          zdadza sie coś?smile)))))))
                          • del.wa.57 Re: Sagittarius954 06.03.06, 14:35
                            A tak powaznie?? to napisz do mnie na pocztę,odpowiem więcejsmile)
                            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 06.03.06, 15:59
                              Bardzo mi sie podoba!!!!
                              Butterfleysmile)
                              Okey,czekam i poczytamsmile)
                              • regine Re: Sagittarius954 06.03.06, 16:26
                                Dziękuję za "opisanie " mnie". Wiem, że mnie nie znasz,bo niby skąd.
                                Ale ubawiłam się czytając o sobie.
                                Traktuję to tylko jako dobry żart, więc się nie dąsajsmile
                                Dziękuję jeszcze raz.
                                • regine Re: Sagittarius954 06.03.06, 17:06
                                  Bawiłam się świetnie i przy "opisywaniu" Natli i moim.
                                  Podziwiam Cię za pisanie tak długich i ciekawych postów.
                                  Więc dalej do roboty !!! Ciekawe kogo teraz "załatwisz", opisując smile))
                                  • regine Re: Sagittarius954 06.03.06, 18:57
                                    Nic Ci w tej materii nie pomogę nie znaj jej. Z Natlą poszło Ci całkiem dobrze.
                                    gratuluję I Ją akurat znam smile)
                                    • tofika Re: Sagittarius954 06.03.06, 21:38
                                      sagi ,,czy ty wiesz ze jestes ? na czacie?smile))))))))))mowie tam do Ciebie a
                                      TY ..Cichosza ,,spisz czy jak?chodzcie budzimy Zbyszkasmile)
                                      • regine Re: Sagittarius954 07.03.06, 16:13
                                        Niespodzianka, wstąp na pocztęsmile
                                        • natla Zara, zara, Sagi....... 08.03.06, 18:40
                                          ....co to za wolne, proszę przynieść zwolnienie lekarskie, bo dopóki nie będe
                                          wiedzisć czy to katarek lub kac, czy coś poważniejszego, nie przybiję pieczątki
                                          na różowym druczku......następny chłopy choruje? ..... co to za chłopy....wink)))
    • banitka51 Sagittarius954 - kabarecik 10.03.06, 11:08
      poczytaj PROTESTUJMY i masz gotowiec kabaretowy!
      • del.wa.57 Re: Sagittarius. 12.03.06, 19:42
        Dzięki Sagi za spotkanie.Pięknie piszesz.
        Jak tam!!! namalowałes wnuczce zimę?
        • del.wa.57 Re: Sagittarius. 12.03.06, 20:14
          Oj...nieładnie /Dziadku drogi dziadku/dzieci tego nie lubią,ale dzisiaj była
          rechabilitacja,uratowany jesteśsmile))))
          • del.wa.57 Re: Sagittarius. 12.03.06, 20:42
            Dzięki,poleciało z powrotemsmile)))
            • regine Re: Sagittarius. 12.03.06, 21:43
              Coś Ty taki senny, deszcz zapowiada, taka wczesna senność..
              • natla Scena zazdrości!!!.....;)) 13.03.06, 01:02
                Ja sie zapytowywuję, dlaczego Delwie poświęciłeś tyle odcinków, a mnie z Reginą
                tak mało? To niesprawiedliwe, dziel po równo, bo.....będziemy płakać wink)))))
                Choć ja i tak wolę swoje smile
                • natla Re: Scena zazdrości!!!.....;)) 13.03.06, 14:56
                  Ja Ci dam pejcz wink) Zachowuj się byle jak, ale sie zachowuj wink)
                  Pisz, pisz, ale potem mam dla Ciebie robótkę: skopiuj po kolei wszystkie swoje
                  opowiadanka w całości i wysyłaj na moją poczte. Ja to potem wkleję
                  w odpowiednie miejsce w "naszej książce", albo Ty wklejaj, nie wysyłaj, a ja
                  będę tylko poprawiać. Szkoda żeby to kiedyś przepadło.
                  • sagittarius954 Re: Scena zazdrości!!!.....;)) 13.03.06, 15:39
                    Natlo szykuję jeszcze jedną niespodziankę jak się uda to wtedy wkleis z, a Ty
                    sama nie możesz? Jam "głomb" komputerowy do n tej potęgi...smile)
                    • natla Re: Scena zazdrości!!!.....;)) 13.03.06, 17:52
                      Słuchaj, to proste, a ja nie mam czasu. Po prostu kopiujesz (umiesz?) np.
                      pierwszy "rozdział z Delwy" wink i wklejasz w nowy dokument Mikrosoft Word,
                      następnie 2 odcinek kopiujesz i wklejasz itd. Utworzy się całosć czyli jedno
                      opowiadanko "cuzamen do kupy". Otwierasz pocztę, przekopiowujesz do listu do
                      mnie i wysyłasz. Trudne? ale spróbuj. smile
    • sagittarius954 Re: Sagittarius954 14.03.06, 18:11
      ja chce na 7 strone...
      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 16.03.06, 21:08
        No to spadł mi /kamień/ z serca.Bardzo nam miło,że podoba Ci sie nasz wystrój.
        Napewno będziesz sie tam dobrze czuł.
        Dziękuję Ci Zbyszku.Poświęciłeś i poświęcasz mi tyle uwagi,czuję sie
        wyrózniona.Jesteś równy gość,mój przyjacielu,mogę Ciebie tak nazywać??
        smile))
        • sagittarius954 Re: Sagittarius954 16.03.06, 22:49
          Do usług Jejmościanki...smile)))))))
          • natla Re: Sagittarius954 17.03.06, 11:06
            Skoro to dziś Sagi, to życzę Ci wspaniałego dnia, dobrych drinków, miłego
            towarzycha, a na przyszłosć zdrowie i kasy, bez której żaden "chłop" się obejść
            nie moze. wink))
            Całusy.
            • regine Re: Sagittarius954 17.03.06, 11:16
              Również dołączam do życzeń. Wszystkiego: Naj, Naj...Najlepszego !!!
              Zdrowia, dużo weny twórczej, niech się nie zarnuje smile
              A jak będzie zdrowie i kasa, życzenia spełniają się...Zawsze !!!
              Całusy dołączam również...smile)
              • sagittarius954 Re: Sagittarius954 17.03.06, 12:18
                Całusy przyjmuję , regine ... i po stokroć oddaję . Przyjmujesz?smile)))
            • sagittarius954 Re: Sagittarius954 17.03.06, 12:16
              Swoje święto spędzę bardzo naturalnie, w podróży po córkę, nie przewiduję tym
              samym wyskoków alkoholowych no i może dopiero późnym wieczorem usiądę przed
              kompem z kiliszkiem mateczki pocieszycielki i wypiję za Twoje Natlo zdrowie i
              za pamięć..cenię ją sobie bardzo.... Twoją pamięćsmile)))
              • natla Re: Sagittarius954 17.03.06, 12:30
                Eeeee, tylko pamięć? wink)))))
                Ale pij za moje zdrowie, za moje końskie zdrowie, bo mi potrzebne bardzo smile)
                • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.03.06, 12:50
                  Zdrówka,radości,usmiechu na co dzień i wszystkiego naj...naj.. naj..no i
                  woreczek /kasiory/taki malutki z 50kg.
                  Przyjmij prosze koszyczek wiosny,bo za oknem szaro,buro.
                  img108.imageshack.us/img108/1500/s034big9cs.jpg
                  • sagittarius954 Re: Sagittarius954 17.03.06, 12:54
                    Naprawdę Cie ściskam .... moooocno. Bardzo Dziękuję Heleno.smile)))
                    • regine Re: Sagittarius954 17.03.06, 13:28
                      Buziaki przyjmuję, i jeszcze raz wzajemnie, Solenizancie...smile)))))))))
                      Twoje zdrowie i Sto Lat !!!!
                      Nigdy nie pij samotnie...Zwłaszcza do monitora...
                      Wpadniesz w nałóg...Pamiętaj...
                      • sagittarius954 Re: Sagittarius954 17.03.06, 13:57
                        Jeśli nie upadłem do tej pory .... Regine smile))))
                        • regine Re: Sagittarius954 17.03.06, 14:08
                          Więc tak trzymaj smile
    • toskania8 niespełnionych marzeń 17.03.06, 15:00
      • toskania8 niespełnionych marzeń jeszcze raz 17.03.06, 15:05
        bo mi się żle kliknęło
        A więc życzę Ci, żebyś zawsze miał przed sobą jakieś niespełnione marzenie, coś,
        na co jeszcze czekasz.
        A także, żebyś zawsze miał koło siebie życzliwych i przyjaznych ludzi.
        I zdróweczka.
        Reszta już jakoś będzie.
        Wzniosę dziś za Twoje zdrowie toast moją właśnie zlaną do buteleczek nalewką
        aroniową. jest pychotkowata.
        • krista57 Re: niespełnionych marzeń jeszcze raz 17.03.06, 17:48
          ..tego co powyzej i jeszcze więcej...
          i raz jeszcze dosylam kilka kwiatkow w doniczkach

img152.imageshack.us/my.php?image=p22606264xv.jpg
          • takanietaka spełnionych ambicji literackich! 17.03.06, 18:17
            A MOŻE /pRÓBUJ !!!
            • sagittarius954 Re: spełnionych ambicji literackich! 17.03.06, 21:44
              Eeeee ,chyba żartujesz wink))) Nie uda się...ja to robię z potrzeby a jak to
              odejdzie?
              • del.wa.57 Re: spełnionych ambicji literackich! 18.03.06, 16:39
                Witankosmile))
                Jak po wczorajszych /baletach?/ główka nie boli?
                Mnie nogi od tańcowaniawink))))
          • annal74 Re: niespełnionych marzeń jeszcze raz 17.03.06, 19:04
            Jedna piekna róża i najlepszego wszystkiego smile
    • sagittarius954 Re: Sagittarius954 18.03.06, 17:11
      Ja się pytam kto mnie za uszy ciągnie do góry ....smile)))
      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 18.03.06, 17:31
        Sie nie pytaj,tylko leć do Gawiarenki tam jeszcze zyczenia Ci składająsmile)))
        • natla Re: Sagittarius954 19.03.06, 11:30
          Masz link do LILI smile
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37303
          Dzięki za kopie smile i dalej proszę, te wcześniejsze zwłaszcza, bo uciekną.
          • regine Re: Sagittarius954 22.03.06, 13:22
            Jak możesz poszukać, to podaj mi adres. Nie mam pojęcia, gdzie czego szukać,
            poproszono mnie o pomoc.Odpisałm, ze sama się nie podejmuję, tylko poproszę
            znajomych.
            Ale co ma Wołomin do Czernakowskiej ? Nic z tego nie rozumię, nigdy nie
            załatwiałam takich spraw...
          • sagittarius954 Re: Sagittarius954 22.03.06, 13:41
            Natlo, nie uważasz, że tamte są słabe, już je skopiowałem i wydrukowałem , mam
            dostępne wszystkie oprócz wierszy ....
            • regine Re: Sagittarius954 22.03.06, 13:47
              Ok, poczekam, nie pali się. Dzięki smile
              • tofika Re: Sagittarius954 22.03.06, 14:41
                Zbyszku..Taka mi niespodzianke masz???
                juz paluszki na klawiature i pomykaj...smile))
                wiem ,ze bede wrecz z niecierpliwoscia oczekiwac....
                • regine Re: Sagittarius954 22.03.06, 19:11
                  Podałam tej osobie wszyysto, to co mogłam, nawet jakieś linki z archiwum
                  pracodawców i pracowników. Sama niech dzwoni, niech pyta, o co dokładnie jej
                  chodzi.
                  Dzięki za szczere z chęci smile
                  • natla Re: Sagittarius954 22.03.06, 22:08
                    Sagi, dzięki, doszło nawet 2 razy smile)
                    • tofika Re: Sagittarius954 25.03.06, 20:01
                      Sagi,wszystko ,ok,smile))
                      na wszystko mamy tyle czasu....prawda?
                      ..a wczoraj musialam pomykac z czatu bo mialam niespodziewanego goscia..
                      Nie bedzie tak ,zeby vena ,,Ci odmowila,tylko tylko i naklikasz smile))
    • sagittarius954 Re: Sagittarius954 26.03.06, 16:08
      Sagittariusie , wiesz który to post piszesz?
      -Nie wiem.
      700 , siedemsetny!
      - I co z tego?
      Jubileusz? może pora obchodzić ...
      -Dobra to mnie obchodźcie, e zezłolik coś taki dobry co?
      Bo ja tylko z ukrycia, kiedy nikt się mnie nie spodziewa.
      - Byś zapytał się natli lepiej jak zrobić żeby post do góry nie podskakiwał mimo
      , że coś tam w nim się skrobnie?
      EEEE tam
      _- Nie marudź , leć, skocz jej na ekran.
      No dobra , wrócę.
      - Nie mów, jestem pewien , nie będę za tobą tęsknił.
      • regine Re: Sagittarius954 26.03.06, 17:30
        Co to jest, co to jest za Jubileusz ?
        Mi pogratuluj, przed chwileczką "strzeliło" 6500 !!!
        To jest dopiero Jubileusz smile
        Ale i Tobie gratuluję smile))Pędź do 1000, już niedużo ...
        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 26.03.06, 17:57
          Fajnie sobie z zezłolikem rozmawiaszsmile)
          Gratuluję przyjacielu,masz /mały jubileusz/
    • sagittarius954 Re: Sagittarius954 26.03.06, 18:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=39176855
      Naprawdę to takie fauxpas, mieć wąsy____________?
      • natla Re: Sagittarius954 26.03.06, 20:13
        No to juz przesada.....co najwyżej mozna wąsy lubić lub nie, ale żeby to było
        kwestią mody? to już przesada. Zwłaszcza dziś, kiedy jest wszystko modne. Nawet
        mnie sie czasem podobają wąsy.....wink)
        • sagittarius954 Re: Sagittarius954 26.03.06, 20:15
          Już chciałem lecieć po żyletkę, ulżyło mi ...uffffsmile)))
          • natla Re: Sagittarius954 27.03.06, 14:13
            Dzięki Wąsaty wink) jak tylko znajdę czas zaczne umieszczać gdzie należy.
            • regine Re: Sagittarius954 27.03.06, 16:44
              Poszło już, powodzenia !
              • regine Re: Sagittarius954 27.03.06, 17:06
                jeszcze jeden i to już końcówka, nic więcej nie znalazłam.
                • wiktoria53 Re: Sagittarius954 01.04.06, 00:38
                  może z tego samego powodu, dla którego Ty jeszcze nie chrapiesz............wink
                  • wiktoria53 Re: Sagittarius954 01.04.06, 00:43
                    Chyba zostaniesz sam.........sad((( ja juz zbieram się powoli do mojego
                    przytulnego łóżeczka. Aha ładny wierszyk napisałeś na dobranoc. smile
                    • del.wa.57 Re: Sagittarius954 02.04.06, 19:11
                      Witaj Zbyszkusmile))
                      Wybacz,nie moge wejśc na czat,tam/żre/ mi niesamowicie megabajty a mam
                      ograniczoną ilość na miesiąc,mam jeszcze do wykorzystania 150mb,na trzy dni ,to
                      bardzo mało,sorkasmile))))
                      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 02.04.06, 19:26
                        Spróbowałbyś mnie nie lubić!!!! No...
                        smile)))))))
                    • e-baba Re: Sagittarius954 16.04.06, 12:40
                      Sprawiłeś mi przemiłą niespodziankę życzeniami. Dziekuję bardzo. I w związku z
                      tym sprawa - nie myśl, że ze mnie prostak i cham,bo kiedy juz wczoraj chciałam
                      sie reważować i trochę dobrej energii Ci przesłać - Twojej skrzynki gazetowej
                      jakieś licho zazdrosne strzeże, generując komunikat: Podaj prawidłowy e-mail. W
                      związku z tym tą drogą przesyłam Ci życzenia - samych dobrych dni i dobrych
                      myśli oraz wiosennego optymizmu, który niech trwa do nastepnej wiosny. Wiosną
                      życzenia odnowię.

Ps. Watek koci będę kontynuować - trzeba mi tylko wolnego czasu, niech miną
                      świeta. Pozdrowienia
    • bryza102 Re: Sagittarius954 03.04.06, 00:41
      Sagi,ale trafiłeś!śkąd wiesz że takie są Grażyny?Że z Mickiewicza to wiem,ale
      chyba jakaś "Księga Imion" Cię wspomogła? A może po prostu z doświadczenia????
    • bryza102 Re: Sagittarius954 03.04.06, 09:51
      Sagi...,nie rozumię...a z czego dałam się "oskubać"? Więc te życzenia
      imieninowe to tylko żart? smile
    • bryza102 Re: Sagittarius954 03.04.06, 10:33
      A co,myślisz już o udaniu się na zakupy do supermarketu? smile)))
      • regine Re: Sagittarius954 03.04.06, 11:49
        Miło, że masz takie życzenie, aby spotkać się w realu...smile
        Nawet, jeśli by, to tylko po 18 kwietnia.
        Strasznie "napięte" terminy do świąt...A po świętach zobaczymy smile
        Może....
        • regine Re: Sagittarius954 03.04.06, 12:01
          Widzę, widzę, jak "machasz" ręką....smile
          Ale uważaj, bo sobie rękę nadwyrężysz, jak będziesz tak "machał" dalej.
          Widać Cię i słychać, do samego Poznania...smile))))))))))))
      • tadeuszx Kochany Zbysieńku... 05.04.06, 20:00
        ..no? Do dzieła Drogie Damy! smile)) Powiedzcie Zyszkowi coś miłegosmile)) On gość
        jest, fajne rzeczy Wam ciągle mówi, udziela sie na forum i... co???
        • del.wa.57 Re: Kochany Zbysieńku... 05.04.06, 20:20
          No,chwała Ci za to ''kochany Tadeuszku'',ze nie jestes egoistąsmile)))
          Witamy w klubie następnego łasuchasmile)))
        • tadeuszx Re: Kochany Zbysieńku... 05.04.06, 20:22
          O kurcze, Panie Drogie, Zbysiu się zawstydził? smile))... ??? Cości mu już
          "nawywijały"??, że on taki "nieśmiały"?wink))
          • del.wa.57 Re: Kochany Zbysieńku... 05.04.06, 20:26
            My..nawywijały?? niespotykanie spokojne dziewczątka jesteśmy,nie wiesz o tym??
            wink))))
            • tadeuszx Re: Kochany Zbysieńku... 05.04.06, 20:49
              del.wa.57 napisała:
              >"...niespotykanie spokojne dziewczątka jesteśmy,nie wiesz o tym??"
              ----> Tak, tak spokojniusieńkie, a dorosły chłop się wstydziwink)) Oj, musieliście
              Wy Zbysiowi zdrowo nawywijaćwink)).Pewnie, chłop był sam - a tu chmara na
              niego!wink)) Nie dziwota... ja też sam, nie dałbym se radywink
              • del.wa.57 Re: Kochany Zbysieńku... 05.04.06, 20:53
                Myslałby kto!!! skromnisiesmile))))
                • del.wa.57 Re: Kochany Zbysieńku... 06.04.06, 13:16
                  Pięknie dziękuje Zbyszkusmile))
                  Tobie przyjacielu i Twoim bliskim,zyczę wspaniałych ,rodzinnych i cieplutkich
                  świątsmile)
                  img98.imageshack.us/img98/1443/wielkpisanki095bf.jpg
                  • tofika Re: Kochany Zbysieńku... 06.04.06, 14:24
                    A co tu sie dzieje???
                    Kochany Zbysienku???
                    Zbyszek,Wiosna czyni cuda.. ty jestes przez nas zakochiwany..
                    wolaj wiecej chlopow bo nie dasz rady wzywaj SOSsmile))

A tak naprawde,,to chce Ci powiedziec ze ... przed chwilka wkleilam nie ten
                    fragmencik.. zupelnie nie ten,,W "A co wy nato"
                    Ale juz moglbys troszke napisac,, co nad ta woda u brzegu jeziora jakie
                    rozmowki trwaly?smile)ja troszke zaczynam jakby budzic ,,mi wlasnie tez ucieklo od
                    pewnego czasu zupelnie ... to cos do ... bazgrolek moich...
                    pozdrawiam.. bzzzyczki zabrzecza i obudza mniesmile
    • tofika Re: Sagittarius954 06.04.06, 15:01
      Zbyszku,z tym patrzeniem na splawik to doslownie,mlodsza bedac bylam
      wytrwalsza,,teraz... tylko mi miga cos lub przeszkadza oddaje wszystkie
      pilnowane wedki we wladanie .. wspolnikowi wypraw i ..plawie na kocu,czytajac
      zabrana ze soba lekturka ,,ojejkuuuuuuu niech juz szybciej bedzie lato...
      pomysly na pisanie przybywajcie do Zbyszka,,, a juz predziutko,, moze wiedza ze
      przedswiateczny czas.. i tak opieszale przybywaja..przeciez praca w domku i
      dzialce...
      "Lato/lato/lato czeka,razem z latem czeka rzeka,razem z rzeka czeka las..."
      ale przyjdzie i na to czas....smile
      • regine Re: Sagittarius954 08.04.06, 21:04
        Ja na Richarda a Ty na Julię, fajna babka.
        Jest na czym oko "zawiesić", mówię Ci smile)
        Miałam na myśli temat filmu, a nie aktorów...
        "Ale głodnemu zawsze chleb na myśli"
        • regine Re: Sagittarius954 08.04.06, 21:35
          "Ściądnęłam" i zapisałam, ale co z tego jak foto rozmazane jak licho.
          Daj spokój, co to za fotograf robił ? Ja jako amatorka robię lepsze smile)
          • regine Re: Sagittarius954 08.04.06, 21:41
            Dzięki i za takie smile
            • regine Re: Sagittarius954 08.04.06, 21:46
              No faktycznie, (choć nie wiem), miliarderem nie jesteś chyba ? smile)
              • regine Re: Sagittarius954 08.04.06, 21:56
                Więc nie znasz kobiet smile))))))))Całe pliki banknotów wskazane smile))))))))
                • regine Re: Sagittarius954 08.04.06, 22:09
                  Nie ma za co smile) Dobranoc, śnij o tulipanach na działce...smile
                  • regine Re: Sagittarius954 09.04.06, 20:04
                    Zajrzyj na pocztę.
                    • regine Re: Sagittarius954 09.04.06, 21:02
                      No to nie tylko kobiety można wzruszyć, jak widzę smile))
                      Jednak męskie serca też....Że, akurat mi się to udało...???
                      Czułe masz serducho, romantyku...
                      • regine Re: Sagittarius954 09.04.06, 21:17
                        GRATULACJE smile))
                        Piękny numerek wyklikałeś, 70000 !!!!
                        • regine Re: Sagittarius954 09.04.06, 21:22
                          No i o to chodzi, o to chodzi...smile))
                          A ty myślałeś, że co zobaczysz ????
                          Sorki za gratulacje, ale Malwinka coś pokręciła, jeszcze nie ma 70000...
                          Ale już niedługo, i ciekawe kto trafi...?
    • tadeuszx Re: Sagittarius954 10.04.06, 22:39
      Zbyszek, biegiem do tego wątku "oceńcie sami..."wink)) Moooożna cuś ocenić...wink))))))
    • tadeuszx Re: Sagittarius954 10.04.06, 22:52
      ....no już po herbaciesad((( "Żelazna Dama" natla - wycięłasad(( Ale ja
      zdążyłem... było do ocenywink))))))))))))))))
      • regine Re: Sagittarius954 14.04.06, 22:52
        Odpowiedziałam na pytanie, na pocztę...Pomyśl, chyba warto...
        • natla Re: Sagittarius954 14.04.06, 22:59
          Sagi, dzięki. smile
          • e-baba Re: Sagittarius954 16.04.06, 13:12
            Ponieważ mój przed chwilą pisany wątek znalazł się (z przyczyn nieznanych, nie
            tam, gdzie chciałam- cobys go nie przeoczył, wklejam ponownie tutaj:

"Sprawiłeś mi przemiłą niespodziankę życzeniami. Dziekuję bardzo. I w związku z
            tym sprawa - nie myśl, że ze mnie prostak i cham,bo kiedy juz wczoraj chciałam
            sie reważować i trochę dobrej energii Ci przesłać - Twojej skrzynki gazetowej
            jakieś licho zazdrosne strzeże, generując komunikat: Podaj prawidłowy e-mail. W
            związku z tym tą drogą przesyłam Ci życzenia - samych dobrych dni i dobrych
            myśli oraz wiosennego optymizmu, który niech trwa do nastepnej wiosny. Wiosną
            życzenia odnowię.

Ps. Watek koci będę kontynuować - trzeba mi tylko wolnego czasu, niech miną
            świeta. Pozdrowienia"

No teraz już wiadomość dotrze
            • tofika Re: Sagittarius954 26.04.06, 20:25
              Sagi...przeszukalam wszystkie zakatki forum,drewutnie tez ,
              albo zmienic trzeba mi okulary albo zamieniles w "niewidka"
              ewentualnie podaj adres ,ktora laweczkasmile)))
    • goskaa.l przeprosiny 27.04.06, 14:34
      przyjmuję, choć nie wiem, czego dotyczą.
      Za co mnie przepraszasz, Zbyszku?
      • wiktoria53 Sagittarius954 10.05.06, 16:48
        Zbyszku dzięki za zainteresowanie stanem zdrowia mojej Mamy.Pragniemy aby rany
        się wygoiły tzn. odleżynowa i pooperacyjna, z której jeszcze saczy wodnista
        wydzielina zabarwiona na czerwono.Jest już pewna poprawa, mamy wrażenie jakby
        od wewnątrz otworek rany pooperacyjnej ulegał zmniejszeniu tzn. od środeczka
        zarasta.Odleżyna się zmniejszyła, już nie potrzeba wielkiego plastra 10 X 10
        tylko połówkę.Brak kontaktu z Mamą utrudnia wiele spraw.Nawet kiedy Ją boli to
        nie powie, widzimy to w oczach i zmianie na twarzy.Mamy leki, maści, zastrzyki
        i wszelakie inne medykamenty. Jestem u Mamy 2 razy dziennie, a poza tym mamy
        pomoc pielęgniarki. Przychodzi codziennie na 1,5 godziny.
        Pozdrawiam.
        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 13.05.06, 15:29
          Dzięki wielkie Zbyszku ,za piekne wiersze na dobranoc,poeto Ty naszsmile)))))
    • kesaira Sagittarius954 nieobecny ??? 14.05.06, 01:22
      Na działce ??
      • kesaira Re: Sagittarius954 nieobecny ??? 14.05.06, 01:49
        Poematy na dobranoc czytam.

Szkoda, że dla mnie ktos takie wierze nie pisze...
        chlip chlip
        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 14.05.06, 18:26
          Pisz nam Zbyszku,pisz.A pora każda dobra na pisanie,szczególnie o
          Sargophagusie,wieczorkiem każdy poczyta a i nowych mamy tu sporo,śmiało Zbyszku.
          Pozdrawiam i czekam na Twoje dziełasmile)))))
          • del.wa.57 Re: Sagittarius954 14.05.06, 19:04
            Sorka,ale nie czytałamsad a to jest zatytuławane''Ławeczkowe spotkania''? gdzie
            to teraz znajde kurcze he?
            A tu masz program do zdjęć,powinno sie zrobić aktywne,czy o to Ci chodzi
            Zbyszku?
            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 14.05.06, 19:04
              Za wcześnie mi poleciało..
              imageshack.us/
              • del.wa.57 Re: Sagittarius954 14.05.06, 19:07
                Okey,jest aktywne,
                Jeżeli masz w swoich dokumentach zdjecie lub obrazek, który chcesz umieścić na
                forum, to korzystasz z tego programu:
                www.imageshack.us/
                Klikasz w przeglądaj i otwiera Ci się okienko, w którym zobaczysz swoje dok.
                Wtedy musiasz poszukać interesującego Cię zdjecia i klkinąć szybko na niego 2
                razy. Następnie klikasz w "host it" i czekasz dłuższą niestety chwilę. Pokaże
                Ci się Twoje zdjęcie w pomniejszeniu. Wtedy pod zdjęciem skopiujesz ostatni link
                i już masz. smile
                • del.wa.57 Re: Sagittarius954 14.05.06, 19:37
                  Dzięki Zbyszku,poszukam i poczytam,ale pewnie juz nie dzisaj,byliśmy na
                  wycieczce rowerowej i przy okazji nazbieraliśmy szczawiu i teraz zapylam do
                  kuchni muszę zrobić go w słoiczki,zimą smakuje wybornie''szczawiowa''
                  smile)) smile))
                  • regine Re: Sagittarius954 14.05.06, 20:04
                    Zajrzyj na pocztę, pomoc może dotarła . Powodzenia smile
                    • regine Re: Sagittarius954 14.05.06, 22:49
                      Już byłam . Przeczytałam. Dzięki smile
                      • sagittarius954 Re: Sagittarius954 15.05.06, 18:31