amela 22.11.10, 21:09 ej no ej . ja sobie chcę odpisać na post na forum , a tam , że liczba postów została przekroczona i załóż nowy wątek . no to zakładam . <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amela My Chemical Romance . 22.11.10, 21:17 wracając do tematu , tak czy siak , gerardowi bardziej pasują czerwone niż rihannie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:28 hahaha, a ja się zastanawiałam kiedy się wątek kończy xD teraz wypadałoby zapamiętac. 2500. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:33 no to tego 2500 będzie do końca roku . ale kalendarzowego , ok ? ; d Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:34 No oczywiście. EJ. W PONIEDZIAŁEK OGŁOSZĄ DATY KONCERTÓW W EUROPIE!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:36 no to dobrze . damy radę . żeby gdzieś blisko , żeby gdzieś blisko . w polsce .. : D Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:39 Muszą do nas zawitać. ♥ Jakim prawem nikt ich jeszcze nie zaprosił do Polski?! już czas. BĘDĄ U NAS. mwahaha. a jeżeli nie... hmmm ciekawe czy rodzice się znowu zgodzą na Berlin *,* Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:43 ja w to wierzę tak bardzo , jak w to , że puszczą kevina na święta . czyli taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak bardzo : - 3 . długo namawiałaś rodziców na koncert ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:48 podobno w tym roku nie ma kevina na święta!! *megaszok* czy długo... hmmm. pomyślmy. w wakacje tata sam mi powiedział, że pojedziemy na ich koncert jak będą w berlinie. trzymałam za słowo XD więc jak przyszło co do czego, to im to powiedziałam, na początku powiedzieli że "może". a jak był ten dzień w którym można było kupować bilety to ponownie zapytałam i tata powiedział "jedziemy!" :3 nie dowierzałam hahaha XD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:48 JAY, ty już nigdzie nie pojedziesz za granicę. Jedynie na koncert w PL. Zabraniam CI ! już dość maciania jego niefortunnych paluszków. hihiih *-* Do Polski muszą zawitać. Bo inaczej będzie w ryj od IMPERATIV! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:49 Nie zabronisz mi mwahahah. będę sobie macać te paluszki ile będę chciała. Ale gdyby przyjechali do Polski too oh ah eh xDD Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:54 no wiem , czyli tak bardzo w to wierzę : D ohahah , ale fajnie . moi rodzice nawet chyba nie wiedzą , co to za zespół : < Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:01 JEJU! Byśmy się.. .. .. .. . ..... .. ....... SPOTKAŁY ! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! dziewuszki, ta płyta to istny geniusz. JU NOŁ, jak to mawiają chlopcy cały czas. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:51 to ode mnie też . : D ale nie , bo im siniaków narobimy i jak będę występować ? o,o i jeszcze pójdzie wszystko na fanki z polski . to już w ogóle pożegnamy się z koncertem : D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 22.11.10, 21:56 nasz cel : 2500 Chemically ? Byłaś w końcu z tatą czy sama bo już nie wiem - Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:01 to 2500 , damy radę , chyba . zn . na pewno . : > właśnie ? ___ ej . mnie zawsze zastanawiało , czemu kotek podaje na stronie głównej złą liczbę postów . wiem , nie mam nad czym myśleć , ale to tak samo jakoś : D Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:02 podaje zuą liczbę postów, bo jest opóźniony. nie wiedziałaś?XD podaje dobrą tylko jak się przez jakiś czas nic nie pisze. ]:- > Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:01 No ktoś musiał mnie zawieźć XD pojechałam z tatą, on poczekał na mnie przed tym klubem. mówił że tam było wszystko dobrze słychać mwahaha. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:08 no nie wiedziałam . osz fak , teraz ja wyszłam na opóźnioną . XDD mam jutro sprawdzian z historii , a nawet nie otworzyłam książki . cudownie . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:14 a mi się wydaje, że nawet rozumiem tę chemię. :3 Powodzenia! XD Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:17 ej, jak będziecie wiedziały czy zagrają w Polsce to napiszcie Chętnie się wybiorę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:20 A to trzeba regularnie nasz wątek odwiedzać. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:19 a co Wy macie na chemii ? te kwasy i inne takie bajery ? c: nie no , ja jestem dobra z historii < szpan , lans i w ogóle > damy radę . to tylko dwudziestolecie międzywojenne : D Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 22.11.10, 22:21 Tak, kwasy. yoo, obie damy radę. Chemicy mi pomogą siłą umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 witojcie, dziołchy. 22.11.10, 22:24 wiecie co, gdyby jeszcze doszedł do tego koncert w polsce, to łeb mi eksploduje z miłości do nich. [taa. słit tró faneczka] a tak poza tym, to witam. XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: witojcie, dziołchy. 22.11.10, 22:25 princess132 aaa, wreszcie jesteś <3 stęskniłam się za starym składem XD Odpowiedz Link Zgłoś
amela My Chemical Romance . 22.11.10, 22:27 no wiem , że damy , wiem : b ja bym .. nie wiem co bym zrobiła . brak słów na opisanie mojej radości : D witamy , witamy ; D Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 łuhu. 22.11.10, 22:34 wie ktoś w ogóle, co ze starym składem? to znaczy, coś tam słyszałam, ale ogólnie czy one w ogóle jeszcze ich słuchają? pewnie tak XD a zuo się samo wypisało z wąteczka. smutno, bo wyobraźcie sobie, jakby to było cieszyć się płytą ze wszystkimi. @amela, a ty już masz DD? c: Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 22.11.10, 22:35 Wy tu jakąś balangę robicie, chwila nieuwagi i już! Nowy wątek, haha Bte, ciastko dla tego, kto dobił limitu. Jej, niech zepną zadki i przyjadą do Polski, no muszą po prostu ;3 hiehie, mam jutro pracę klasową z fizyki, zrobiłam ściągę i terz się "uczę" *genialne dziecko* ;q Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 . 22.11.10, 22:38 nie nie nie . no czaicie to ? nie mam . jak jej nie dotknę , nie kupię , nie wysłucham , to ucierpi na tym piłka od kosza na wf i ogólnie każdy kto się ze mną zadaje : b . lecz możliwe , że się opanuje . no normalnie wszyscy mają sprawdziany z fizyki . epidemia , samo zło . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 22.11.10, 22:45 Hej, dołączam do Ciebie ^^ Ja utopię kolegów na basenie, może wtedy mi ulży. Ghrrr, a wszystko przez to, że bobas zobaczył kolorowe 'zabaweczki' i musiał je mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 dupa, a nie poniedziałek XD 22.11.10, 22:41 witam zatem w klubie tych, którzy mają sprawdzian, a nawet się nie nauczyli. *tenpieprzonyfrancuski* w dodatku nie jestem szczęściarą i będę miała zue pytania zapewne. ale jak ja się mogę edukować w tejże sytuacji, jak, jak, jak? no i mega podniet. koncertkoncertkoncert. idę spać. żegnajcie. do jutra. mrrrrau. XD Odpowiedz Link Zgłoś
amela My Chemical Romance . 22.11.10, 22:44 a wiecie co jest najlepsze na sprawdzian ? ja też nie . : D więc wszem i wobec , wszystkim Wam powodzenia , a ja idę się uczyć . mam same 5 z historii , a jak dostanę z pracy klasowej 4 , to już 6 mi na koniec nie postawi , echechech . Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance . 22.11.10, 22:48 scarletroce - masz małego braciszka / siostrzyczkę ? : D Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance . 22.11.10, 22:57 Łii, jednak nie osamotniona? Nie, a czemu pytasz? XD Ale, chciałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance . 22.11.10, 22:54 *chlipie osamotniona* więc wypadałoby powtórzyć coś z fizyki, buu. Jejku, szóstka z historii, u mojej musiałabym chyba własną krwią te spr. pisać, żeby postawiła. Urocze, jutro zaczynam o ósmej, wracam 4.30 ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: dupa, a nie poniedziałek XD 22.11.10, 22:49 Masz FRANCUSKI? Współczuję razy 10000 ^^'' no to dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Dzień dobry :)) 23.11.10, 06:43 Jak sie spało ;P Powodzenia na sprawdzianach !! Ja tez mam dziś ;//// - Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Dzień dobry :)) 23.11.10, 07:04 nie moge się doczekać poniedziałku bo jak mówiła koleżanka wyżej będzie lista... masakra. spełnienie marzeń by było gdybybyła polska. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 hjeloł! 23.11.10, 14:28 łahaha, nie musiałam pisać francuskiego. ej, ale co wy macie do tego języka? jest piękny :3 och, może jakaś petycja, czy co? nie znam się, ale na pewno coś możemy zrobić, tylko razem. jak to mówią, w kupie siła, nie? XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: hjeloł! 23.11.10, 15:04 bue, chemia była straszna : oo ale angielski za to łatwy xDD dzisiaj na każdej przerwie się podniecałyśmy z koleżanką, że niedługo nasze płyty przyjdą. XD @scarletrose mwahahah, to ciasteczko dla mnie, bo ja napisałam ostatni post kończący wątuś. :33 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: hjeloł! 23.11.10, 15:53 dobra, to jak się robi petycję w internecie? XD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 tu jest strona : D 23.11.10, 16:07 www.petycje.pl/ może ktoś zrobi? ja się nie znam XD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 tu jest strona : D 23.11.10, 16:07 www.petycje.pl/ może ktoś zrobi? ja się nie znam XD Odpowiedz Link Zgłoś
amela . 23.11.10, 16:31 ja mogę spróbować , ale pomóżcie : D a mi sprawdzian z historii poszedł idealnie . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan my chemical romance. 23.11.10, 16:33 ja również się nie znam . Mam pomysł na małą zabawę w tym temacie. Jedna osoba wyżej pisze tekst piosenki (tylko my chemical romance !) a osoba niżej zgaduje co to za piosenka. ale bez internetu zgadywać ;P !! z główki ;P .... Sometimes I cry so hard from pleading So sick and tired of all the needless beating But baby when they knock you Down and out it's where you oughta stay Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: my chemical romance. 23.11.10, 16:56 po co kolejna petycja? O.o już pełno ich jest. takie petycje to ściema, nic nie dają. @gossip_girl_fan oczywiście że I don't love you. *w* Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: my chemical romance. 23.11.10, 17:05 Hm, a ja wiążę duże nadzieję z nadchodzącym Cokiem, myślę, że jane_ może mieć racje XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: my chemical romance. 23.11.10, 17:08 a ja nie chcę ;cc chcę żeby wystąpili w jakimś małym klubie, jak w Berlinie. jak za dawnych czasów. wtedy jest dużo lepszy kontakt z publicznością. a nie na takiej dużej scenie. z resztą, przecież oni nie lubią festiwalów ; oo Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: my chemical romance. 23.11.10, 17:10 Przyjechaliby do warszawskiej Stodoły, to byłoby najlepiej, fakt Ale łatwiej jest zorganizować występ na jakiś festiwal. Pożyjemy, zobaczymy. A właśnie, skąd jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: my chemical romance. 23.11.10, 17:13 łohoho, ja do Warszawy mam bardzo daleko. jestem z takiej malutkiej mieściny koło Zielonej Góry xD najlepiej by było gdyby przyjechali w wakacje, to bym namówiła rodziców, bez względu na to gdzie by to było a Ty skąd jesteś? :3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: my chemical romance. 23.11.10, 17:15 A ja mam niecałe dwadzieścia kilometrów do W-wawy, dlatego tak o tej stolicy jęczę W wakacje to byłby najlepszy termin, ewentualnie maj/czerwiec, byleby nie wcześniej. Chociaż, w sumie, każda data byłaby dobra ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: my chemical romance. 23.11.10, 17:17 Mi się marzy MCR we Wrocławiu lub w Poznaniu, mam tylko 3 godziny drogi, więc na pewno bym pojechała *w* Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:06 *wyje rozpaczliwie, aż pies od niej ucieka* Ja. Chcę. Moje DD! :C Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:09 A ja chcę moje DD! *wyje też* jak myślisz, kiedy Twoja będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:11 Nie mam zielonego pojęcia, ale mam nadzieję, że do końca tygodnia dojdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:14 No moja powinna raczej byc już w czwartek. JA CHCĘ TERAAAAAAAAAZ!!!!!!!!!!!!!!! I CHCĘ MOJĄ URODZINOWĄ REVENGE!!!!!!!!! I SINGLA NA NA NA!!!!!!!!!! lol Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:21 przykro mi, ale nie umiem się opanowac jezeli chodzi o nową płytę Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:23 Hah, spoko, rozumiem ^^'' Co prawda, dzisiaj jestem człowiekiem wypranym z emocji, po szkole + zajęciach na basenie, uee XD Ale, KURCZĘ, ja chcę to już mieć i wreszcie przesłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:23 są emocje @chemically, a kiedy masz urodzinki ? Kraków -było by super !! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:26 bleeee. niemiecki to zuo. o.o haha ja oczywiście do Krakowa też mam cholernie daleko xD @gossip_girl_fan 29 listopada :3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:29 Ooo, fajnie Ja z Krakowem mam ten plus, że rodzice chcą tam strasznie pojechać, więc od razu jest niezbity argument. Ej, niemiecki fajny ^^'' Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:35 zgadzam sie że niemiecki to zuuo !! a ja właśnie mam blisko do Krakowa, a do Poznania czy tam Wrocławia daleko ... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:38 Czemu wszyscy zawsze mieszkają tak daleko ode mnie :cc to nie fair. powinnyśmy mieszkac w jednym mieście i chemicy powinni tam przyjechac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:40 a ja mam daleko i do warszawy i do poznania i do krakowa i wszędzie . bo mieszkam nad morzem . obczajacie to ? >.< niemiecki jest fajny , co Wy chcecie : D a koncert najlepiej wakacje lub maj - czerwiec : D nie przed zmorą . tj testami -.- Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:44 Nad morzem, to fajnie masz A jakie okolice? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:36 fajny? o.o fuu, nienawidzę XD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:40 Ja tam nic do niego nie mam, naprawdę, fajny jest Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:49 A ja mieszkam przy granicy z Niemcami hahaha xD nie podoba mi się ten język, jakieś fafloczenie Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:52 Fafloczenie, dobre XD Dla mnie brytyjskiego akcentu nic nie przebije (angielski, sam w sobie, uwielbiam) Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:54 brytyjski akcent jest ładny w niektórych miejscach. ale np. tam koło Manchesteru to masakra : oo jak oni mówią haha xDD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:55 Na żywo, to niestety jeszcze nie słyszałam, ale wystarczy włączyć BBC, żebym się załamała XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:59 ja słyszałam na żywo xD haha ej ej, a jak mowa o BBC, to słyszałyście, że byc może powstanie serial na podstawie Danger days na BBC? :3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 18:00 Ożesz, serio? O.o Ale... bez chłopaków, to nie będzie to samo XD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:52 a ja się w stu procentach zgadzam z chemically . niby nie mam z niemcem problemów większych, ale to najgorszy przedmiot jaki mam ;/ wolałabym francuskii !! i zgadzam się również co do tego, że wszystkie powinnyśmy mieszkać w jednym wielkim mieście fanów My Chemical Romance ;P było by genialnie wiedząc, że wszystkich w około kręci ten sam temat - MCR !! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:56 A ja mam problemy z niemcem, bo po prostu NIE CHCĘ się go uczyć. a jak czegoś nie chcę to się nie staram. i tak nie piszę z niego egzaminu na koniec gim. bo biorę anglika A wgl. to mam taką nauczycielkę od niemieckiego, która mnie nic nie nauczyła, nic nie umiem z tego języka, a tak długo się "uczę"XD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:57 A ja od francuskiego uciekam jak od ognia XD No, takie miasteczko, czad. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 18:00 mwahahah, załóżmy chemiczne miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 18:01 Ale myślę, że kilka osób "z zewnątrz" by się przydało, co za dużo, to nie zdrowo, jak to się mówi XD A ja to w ogóle powinnam mieszkać w kilku takich miasteczkach, hah. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:50 Denerwuje mnie ta spacja i kropka po nazwie wątka :c Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:56 okolice ustki , kołobrzegu : D niby fajnie , ale wiesz . czasami zazdroszczę tym , co mieszkają w górach . ale ogóle niemiecki nie jest trudnym językiem . ja tam lubię bynajmniej . c: Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 17:58 Moi dziadkowie mieszkają w Ustce ^^ Noo, niemiecki jest okej! Tyle, że nauczyciel musi być dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:00 w sumie w każdym przedmiocie muci być dobry nauczyciel. Ja lubię angielski. Jest przydatny, a poza tym dzięki niemu rozumiem teksty piosenek Chemików ) Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:02 No właśnie, angielski się wszędzie przyda. A chemicy bardzo motywują do nauki xD i wgl. takie tłumaczenie tekstów i oglądanie wywiadów dużo uczy Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:06 Zdecydowanie, angielski jest bardzo... hm, zapomniałam słowa, haha >.> Taki, ogólny, jakby. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:09 Teraz to ja totalnie nie wiem, co to mogło być, ale... blisko "światowego" Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:10 uniwersalny? rozpowszechniony? XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:13 trafiony nadziany! yeah. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:03 o , to wpadniesz w wakacje ? haha ; d no , ja mam nauczycielkę w miarę fajną . a jaka chamska , jeju . jak Ci pojedzie , to nie wieesz co powiedzieć : D mamy w piątek w szkole iluzjonistę , jee . ogólnie , to tak mi się z lekka wydaje , że muszę dać sobie spokój z kotkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:07 A ja jadę do teatru w piątek *juuuupi!* Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:07 angielski jest przydatny , racja . ale ja nie mam -.- Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:11 aaa. setny post! <musiała napisac> Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:12 Zachłanne stworzenie, jak nie 2500, to setka ;> Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:13 spokojnie , mamy jeszcze ponad miesiąc . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:15 *jak zwykle opóźniona* miesiąc do czego? Nie masz ang.? A macie jakiś drugi język obcy w takim razie? XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:17 ponad miesiąc do zakończenia roku 2010. a do tego czasu musimy napisac 2500 postów xD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:18 Ach, okej. Kurde, szybko ten rok zleciał O.O'' Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:15 jak napisałaś stworzenia , to mi się przypomniało , jak mojej kumpeli brat podchodzi do swojej mamy i : Ty moja wełniana istoto . ; d sing sing sing . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:17 "Wełniana istoto"?! Padłam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:14 no widzisz, mwahaha XDD założyłam się z koleżanką, jeżeli jutro znowu zapomni przynieść teczki na matmę, musi mi kupić czekoladę. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:18 miesiąc do końca roku , żeby mieć te 2500 . o , będziesz miała czekoladkę , mm : D ja się założyłam z kolegą o tymbarka , że barcelona wygra mecz z realem madrytem 29.11 . jesteście za barceloną ? : D no mamy , niemiecki . ja tak marzę o hiszpańskim albo włoskim , ychh . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:23 HISZPAŃSKI! *miłość* Barcelona! ^^ Aczkolwiek, specjalnie na piłce, to się nie znam, haha XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:19 Ej, nie pamiętam czy pytałam, ale... widziałyście ten wywiad dwuczęściowy. jeden z Rayem i Franiem, a drugi z Mikey'm i Gerardem?XD hahaha. oni wszyscy do dwa zdania mówią "ju noł". A najczęściej Gee <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:22 Widziałam i, wiesz... nie zwróciłam na to szczególnej uwagi *facepalm* Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:24 no , wełniana istoto . ja myślałam , że padnę , jak to usłyszałam . ; d widziałam , ale nie zwróciłam na to uwagi . Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:25 nie zwróciłaś uwagi?! XD ja jak oglądałam poprzednie wywiady (te z tych nowszych) to się z tego śmiałam xDD ju noł ju noł ju noł ju noł chyba obejrzę ten wywiad od nowa i policzę ile razy powiedzieli "you know" Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:28 okej , to licz . : d dobra , dziewczyny , ja idę . mam jutro sprawdzian z fizyki , kartkówkę z geografii , z biologii będzie mnie pytał czubek , no i w ogóle . muszę się zabrać porządnie za naukę : - 3 . w końcu chcę iść do mojego liceum wymarzonego *,* . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:37 Licz, licz ^^ A ja znikam zająć się historią (mapka do zrobienia -.-) i wosem. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:37 @amela Paaaa xx powodzenia :3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:28 ja jestem zacofana i nie widziałam. jak mogę to gorąco poproszę o link ) Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 18:34 @gossip_girl_fan Part 1 Part 2 proszzz XD a Ty mi na wiadomosc prywatną nie odpowiedziałaś :c Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 23.11.10, 19:01 dziekuję ;** odpowiedziałam ! pewnie coś źle wysłałam ;// Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 em ce er. 23.11.10, 19:12 ej, napiszmy [milionową już chyba] petycję, podpisujmy i wyślijmy do tych szmatławców w stylu bravo. wtedy ich zaproszą :3 tylko ktoś musi zrobić, bo ja nie umiem. www.petycje.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: em ce er. 23.11.10, 19:41 jejq, ile razy mam mówić, że tego typu petycje są bez sensu i nic nie dają?XD @gossip_girl_fan napisałam do Ciebie na gg. :q Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: em ce er. 23.11.10, 19:48 dobra , dziewczyny . fajnie mi się tutaj z Wami gadało i ogólnie , kotek.pl to fajna sprawa , ale z takim podejściem to ja nie będę miała paska na świadectwie . to mi zabiera za dużo czasu i w ogóle . : D muszę się wziąć za naukę , której niestety , ostatnio mam strasznie , strasznie dużo . :< to tak na przyszłość , życzę Wam jak najlepszych świąt , koncertu , NIEJEDNEGO , MCR w polsce , nowej płyty , tj wielu nowych płyt i oczywiście udanego sylwestra . :q mam gadu w profilu , jakby co , ale mniejsza . trzymajcie się , cześć : - 33 . Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: em ce er. 23.11.10, 19:52 ej, nie ma tak. czemu na zawsze :c nie możesz wpadać od czasu do czasu?? :< Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: em ce er. 23.11.10, 20:03 mam gadulca , na którym siedzę na zaraz wracam prawie cały czas . i niekiedy odpisuję po godzinie , dwóch ; bb . ale nie no , od czasu do czasu , of kors . zobaczę jak się sprawy mają . i czy dojedziecie do tego 2500 : bb . Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: em ce er. 23.11.10, 20:08 napiszę do Ciebie na gadu kiedyś. xDdd ej, a tak wgl. to jak wam się podobają piosenki z DD? DESTROYAAAA uzależnia Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ ojaciebie! 23.11.10, 20:11 Nie było mnie zaledwie jeden dzień, a tu sie namnożyło ponad sto komentarzy. ahahahahah < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ojaciebie! 23.11.10, 20:14 no bo my szybkie jesteśmy... ja też się musze uczyć i mieć świadectwo z paskiem, ale przynajmniej jeden raz na kota MUSZĘ wpaść dziennie ;P uzależnienie Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 20:30 Jejku jak ja ich uwielbiam. Ostatnio nie mogę przestać słuchać ich nowej płyty (starych zresztą też). Tworzą naprawdę super muzykę i bardzo się cieszę, że znowu zaczęli nagrywać. Gerard wygląda super ;3... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 23.11.10, 20:32 Nie tylko Gerard. ;q dają czadu. on już nie ma żadnych zadyszek! *w* Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. xDDDD 23.11.10, 20:50 jezu, jaki ja mam zapłon xDDD kocham mcr i dopiero teraz kapnęłam się, że jest wątek o nich. ; o za rzadko tu chyba włażę, lol2. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan .... 23.11.10, 20:58 zgadzam się nie tylko Gerard jest świetny. oni tworzą zespół = wspaniałe MCR ! ;* no i nie mają zadyszki ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: .... 23.11.10, 21:00 ruda zawsze się wyrwie, normalnie. xDDDD jakim cudem ja nie zauważyłam TAKIEGO wątku to nie wiem. ; o pf. ;D pozostawię to bez komentarza. i tu przyznaję Ci rację. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 niewiemconapisać. 23.11.10, 21:43 destroya to moja ulubiona piosenka z dd jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 ... 23.11.10, 22:14 ej noo czemu ja dopiero teraz zauważyłam ten wątek ? w każdym razie mam okropną pokusę, żeby przesłuchać już teraz wszystkie piosenki, przyrzekłam sobie, że usłyszę jej dopiero z płyty (której chyba jeszcze nie ma w Polsce, ale jak powiedział pan z empiku już za niedługo będzie ^^) i zgadzam się z tym co ktoś na górze powiedział. MCR to nie tylko Gerard... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: .... 23.11.10, 22:14 no hej @ruddy. ;q wątek już jest daaaaaaawno. tylko że napisałyśmy 2500 postów i się skończył, więc trzeba było założyc nowy mwahaha. japońskie krzyki w Party poison mnie irytują. ale ogólnie uwielbiam tę piosenkę :] Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ qergttkihjt0oyg0. 24.11.10, 15:46 Na Na Na to jedna z moich wielu ulubionych piosenek z DD. Strasznie wpada w ucho, haahaha. Nawet taka moja koleżanka co za nimi nie przepada dzisiaj nuciła sobie Na na na XD [Carrie, Jay.. pamiętacie? To ta od Dosi. hahahahaha.] Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Na Na Na ;* 24.11.10, 15:56 tak, ... da się nią zarazić ;P ja ją lubie meega Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Na Na Na ;* 24.11.10, 16:02 Na Na Na ma świetny rytm, jak usłyszałam pierwszy raz, to już nie chciało mi wyjść z głowy XD + tekst, jest niesamowicie psychodeliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Na Na Na ;* 24.11.10, 16:03 Uwielbiam. strasznie sentymentalna, bo to ona uratowała mcr przed rozpadem. i to pierwsza piosenka z DD, którą nam pokazali. a poza tym ma przecudowny teledysk. xd ej, gajs, zróbcie coś żeby czwartek już minął. :c ja nie chcę jutra, chcę sobotę! :3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Na Na Na ;* 24.11.10, 16:05 A ja chcę, żeby cały przyszły tydzień wyparował *boję się* Najlepiej, to żeby był szósty grudnia XD A co takiego jest jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Na Na Na ;* 24.11.10, 16:12 kartkówka z bioli <krzyk>, na 8 lekcji próba kółka teatralnego, a na 9 lekcji piszę sprawdzian z wosu, faaajnie. ciekawe jak ja mam się skupić o tej porze a co się dzieje w przyszłym tygodniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Na Na Na ;* 24.11.10, 16:15 9 lekcji? *pada na samą myśl* Kilka sprawdzianów, odpytywania itp. + 3 prace (w tym prezentacja) do zrobienia w weekend, chcę mieć to za sobą już XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Na Na Na ;* 24.11.10, 16:18 ehh. szkoła jest okrutna :c i jeszcze mnie łeb boli haha, panu na plastyce się bardzo podobał mój rysunek killjoysów!! XDD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Na Na Na ;* 24.11.10, 16:58 okej kotki, ja spadam uczyć się na wos. trzymajcie za mnie kciuki :3 paa <3 Odpowiedz Link Zgłoś
amela My Chemical Romance . 24.11.10, 19:29 na na na to cudna piosenka . mnie od razu wpadła w ucho , yeah . mi się strasznie podoba sing , jejciu : -3 . i bulletproof heart . i planetary . i w ogóle , wszystko . the only hope for me is you . ; ] mam zły humor i sobie słucham wszystkiego co mi wpadnie w ręce . każdej piosenki mcr , haha . ale nie tylko , nawet StarGuardMuffin . -.- idę dalej siedzieć w książkach . się trzymajcie , i chemically powodzenia na wosie . na 9 - tej lekcji , łał . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance . 24.11.10, 20:31 ej, ja lubię StarGuardMuffin! ajj dzięki, dzięki ;* tobie też powodzenia życzę przy książkach. xd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 destrooyaa! 24.11.10, 20:37 ej, dziewięć lekcji to nie jest tak źle, ja tak miewam czasem, spokojnie dasz radę. jeszcze jak cały słit wątuś trzyma kciuki, to spróbuj mi tu piąteczki nie dostać! XD niech się ktoś ze mną podnieca nową płytą, bo mam nieliczne dni nieskazitelnie dobrego humoru, potem już nie będzie tak różowo. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: destrooyaa! 24.11.10, 20:42 Save yourself jest genialne, ahhh <kocha> między innymi :3 PŁYTA MOŻE PRZYJDZIE JUTRO. pewnie mnie wtedy w domu nie będzie, bu :c Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 :)))) 24.11.10, 20:47 princess 132 - ja się podniecam z tobą! ;D bo bez ich piosenek nie mogę żyć. o ile dobrze przeczytałam wyrywkowe fragmenty rozmów, dobijamy do 2500, tak? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: :)))) 24.11.10, 20:58 @dagas95 Tak, ich piosenki dają siłę żeby żyć. yo, no jasne że do 2500, żeby się limit skończył. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: :)))) 24.11.10, 21:07 dokładnie kocham ich! zresztą pewnie tak jak reszta osób na tym forum ;p no i mam nadzieje że pomogę w tym limicie. Oby tylko było tyle wolnych dni co dzisiaj. bo ostatnio nauczycielom w mojej szkole totalnie odbija! <załamany> Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: :)))) 24.11.10, 21:13 a ja ostatnio mam nasrane tych lekcji. o.o haha "The Mad Gear and Missile Kid" to cudowny album. Frank mówił w jakimś wywiadzie, że to muzyka jakiej słuchają Killjoysi ^_^ daje kopa. jee, niedługo tap madl. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: :)))) 24.11.10, 21:58 niech mnie ta szkoła w zacny tyłek pocałuje! też chce tap madl!!! tylko tatulek nie przełączy! -.- bo kur.va wszyscy oglądają tylko ja przy nim nie mogę! / Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: :)))) 24.11.10, 22:13 hah. tap madl . ? ja nie oglądam chyba że czasem .. . Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: :)))) 24.11.10, 22:28 a ja właśnie kocham wszystkimi serialami o modelingu zaczęłam się interesować odkąd przyjaciółka wygrała supermodels na tvp1 chociaż ja i tak jestem za mała xd kto w ogóle dzisiaj odpadł? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: :)))) 24.11.10, 22:34 a ja właśnie kocham! ;D w ogóle modelingiem zaraziła mnie przyjaciółka po tym jak wygrała pewien program związany z tym. i tak od tej poty jakoś jestem w tym świecie. tylko opuściłam dzisiejszy odcinekkkk! / mniejsza o to. to nie wątek o tap madl. więc może, jak jest wasza ulubiona piosenka my chemical romance? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: :)))) 25.11.10, 11:37 już kiedyś pisałam, ale moje ulubipne ciągle się zmieniają ostatnio co inntego, a teraz jeszcze inne. ale wsyzstkie kocham !! obecnie ulubione to ; I don't love you, Welcoem To The Black Parade, Na Na Na i Sing !! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: :)))) 25.11.10, 16:13 To The Black Parade - też moja ulubiona to właśnie nią zaraziłam siostrę miłością do nich ;D Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 25.11.10, 17:34 A ja oglądałam sobie wczoraj tvn24 i nagle wyskoczyła mi reklama Danger Days Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 25.11.10, 18:07 Haha, koleżanka mi mówiła że właśnie widziała reklame DD na tvn24 XDD jak wyglądała? *w* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. MOJA PŁYTKA PRZYSZŁA nigdzie jej nie wypuszczę. *w* wiecie co, te daty trasy po Europie ogłoszą w moje urodziny! XD to musi coś znaczyc. mwahaha, specjalny prezent dla mnie - przyjadą do Polski <hahaha> Na pewno ich zachwyt Polaczkami byłby tak wielki jak zachwyt Marsów, a nawet jeszcze większy, MCRmy POLAND!! Kasia odpadła z tap madl ;o przecież ona była najładniejsza i najfajniejsza z nich wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 25.11.10, 18:30 Krótka, fragmenty z "Na Na Na" i takie tam XD No miejmy nadzieję, że masz rację i to coś faktycznie znaczy Oby ruszyli tyłki i przyjechali wreszcie. Eej, a dla mnie Kaśka to była totalna @#$&, cieszę się, że odpadła ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 2 . 25.11.10, 18:18 Reklamowali DD na tefałenie?! : o oo, jak miło. hihihi. www.spin.com/articles/exclusive-my-chemical-romance-interview nowy interview ze SPIN'A Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 25.11.10, 18:30 Hehe, widziałam. Oślizgłe usta Gerarda XD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 25.11.10, 18:47 ) takie pytanie z innej beczki... byłyście w tym roku an CLMF?? A idziecie 14. 12 na Marsów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 25.11.10, 18:55 Ja niestety nie byłam, chociaż strasznie chciałam :C Idę 14-ego ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 25.11.10, 19:30 Ja niestety nie byłam i nie jadę hahahah rozwalił mnie ten wywiad "Gerard's lips are slimy!" <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 25.11.10, 20:26 ja tez nie byłam.. ale i tak wole MCR ! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 2 . 26.11.10, 13:31 A ja nie zamierzam wybierać, jedynie mogę powiedzieć, że zarówno bez MCR jak i 30STM to wszystko nie miałoby sensu, o ^^'' Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Łahahah. 25.11.10, 20:40 ej, chemiczki, módlcie się za mnie, nasza kochana pani z francuskiego zapowiedziała, że, cytuję, zapyta mnie "ze wszystkiego". wniosek? nie uczę się niczego, tylko maluję sobie pazurki, jaka ja jestem zua i tró zbuntowana, nie wolno malować paznokci XD ciąg dalszy podniecania się dd, ale jak sobie wczoraj słuchałam tbp, to tak jakoś zatęskniłam jednak. no, ja mam w planach coke. miałam w tym roczku jechać, ale rodzice koniecznie chcieli ze mną, więc jednak nie chciałam, teraz to olewam, ja chcę na coke i koniec XD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Łahahah. 25.11.10, 21:30 heh. dziś coś nam nie idzie pisanie w temacie ;p @princess132 trzymam kciuki. nie będzie aż tak źle może ;p Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Łahahah. 25.11.10, 22:27 ej, w godziny się zaliczają do gramatyki? XD dobra, może faktycznie napiszmy coś BARDZIEJ na temat, bo nam zamkną forum i będzie źle. noo więęęc. kiedy wychodzi ten plakat w 13? macie ten poprzedni? się postarali XD kto chce mcr w polsce, rączka do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Łahahah. 26.11.10, 13:31 JA, JA, JA! XD A co do plakatu, to nie mam zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Łahahah. 26.11.10, 14:07 mogę się, że tak powiem wciąć wam w rozmowę ?... princess: powinnaś raczej zapytać kto ich tu nie chce XD a tak wgl to jaki plakat? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Łahahah. 26.11.10, 15:41 Of course Im więcej ludzi do rozmowy, tym ciekawsza ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Łahahah. 26.11.10, 16:18 racja ;D a kiedy ma być plakat ? JA CCHCEEE ! Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Łiikend! 26.11.10, 16:30 właśnie, im więcej ludzi, tym lepiej. jakim słowem [jednym!] określilibyście całokształt płyty? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Łiikend! 26.11.10, 16:50 *wyje dziko, strugając biurko pazurami Wolverine'a* n i e mam jeszcze płyty :C Więc nie umiem ocenić, a obiecałam sobie wytrzymać XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Łiikend! 26.11.10, 17:00 Plakat pojawi się 16.12 www.magazyn13.pl/gfx/magazyn13/pl/defaultopisy/59/20/1/2135148218.jpg usuńcie mi z niego te różowe napisy! <boisie> trzeba będzie je wyciąć! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Łiikend! 26.11.10, 17:10 słit, c'nie? a taakie ładne zdjęcie *w* najbezpieczniej będzie usunąć napis. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Łiikend! 26.11.10, 17:13 No, i nawet na tym nie ucierpi w ten sposób ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Łiikend! 26.11.10, 17:33 Nie ważne, żę różowy. hihi I tak kupię 13-stkę.. ale tylko ze względu na plakat. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Łiikend! 26.11.10, 17:40 Jeszcze tylko 3 dni do dat trasy po Europie! aww *.* Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Łiikend! 26.11.10, 17:54 chemically, będziesz miała cudowny prezent na urodziny: koncert chemiczków w polsce. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Łiikend! 26.11.10, 17:54 O jjaaaa !!! ma być POLSKA ! ;* jutro będe mieć płyteeee !!!! nie moge sie doczekać ! aaaaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
coker ... 26.11.10, 18:01 Muszą przyjechać do Polski! Koniecznie! Ja płytę już mam. Jest świetna, choć wolę The Black Parade. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ... 26.11.10, 18:24 Nie przesłuchałam DD jeszcze w całości, ale już mogę stwierdzić, że obie są mega ! ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: ... 26.11.10, 18:26 w tym nagraniu mcr dla spin Majki się wyglebał jak próbowali zrobić zdjęcie *ómiera* hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: Kto ? ;) 26.11.10, 18:30 Frank & Gerard Ale oczywiście wszyscy z MCR są wspaniali. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Kto ? ;) 26.11.10, 18:31 stwierdzam fakt, że coraz lepiej nam idzie zbliżanie się do 2500, ale myśle, że będzie trudno ;P Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Kto ? ;) 26.11.10, 18:43 Eee. spoczi. zaledwie w pare dni napisałyśmy ponad 200 komentarzy ; D uda sie, wierze w nas. mamy jeszcze miesiąc i pare dni ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Kto ? ;) 26.11.10, 18:57 chyba wszystkie kochamy wszystkich <3 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Kto ? ;) . 26.11.10, 18:58 chyba wszystkie kochamy wszystkich <3 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
julka0512 Re: Kto ? ;) 26.11.10, 19:04 Gerarda dzisiaj dostałam ich płytę chociaż oficjalnie dopiero 5.12 w moje urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Chemia. 26.11.10, 19:45 Nie lubię chemii : OO nie rozumiem tego, za dużo wkuwania na pamięc Odpowiedz Link Zgłoś
amela . 26.11.10, 19:35 no hejhejhej zwariowane mcr ; DD . widzę , że gadałyście o plakacie - kupiękupiękupię . o koncercie w polsce , chemically będziesz miała cudowny prezent na urodzinki , zobaczysz : D . z mcr lubię wszystkich . no i nie pamiętam , co tam jeszcze było . poza tym , hihih , dostałam 5 z historii ! <3 załamałam się tylko , bo punkt mi brakował , żeby przejść z konkursu historycznego do następnego etapu , a ten konkurs jest zarąbiście trudny . i zrobiłam taaaaaaaaaaaaaaki głuuuuupi błąd . ;< było o śmierci zygmunta augusta . napisałam 1572 , skojarzyło mi się z wolną elekcją , przekreśliłam i napisałam 1571 . fakfakfak :< ale już nie zanudzam . ; dd a , no i tam było o tym 2500 . dobrze Wam idzie . Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: . 26.11.10, 19:46 Moim prezentem urodzinowym był koncert w Berlinie + Danger days xDD Ale może chemicy zrobią to specjalnie dla mnie, przyjadą<33 XDD yay, gratuluję 5 z historii c: Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: . 26.11.10, 20:39 Gratki ;D macje w domu jakąś płytę MCR ? (głównie z tych starszych, ale wszystkie się liczą ;d) ja mam The Black Parade i jutro bd mieć DD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: . 26.11.10, 20:42 Mam Bullets, The black parade, Danger days i dostanę na urodziny Revenge *w* Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: . 26.11.10, 21:11 ) super ;D Co Checie dostać na święta (mikolajaa ) ;p ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: . 26.11.10, 21:12 zastanawiałam się nad The umbrella academy ;D *w* Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: . 26.11.10, 21:30 heh. fajnieee ! też bym chciała. a ile kosztuje tak w ogóle ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 uch. 26.11.10, 21:44 cóż, jeśli chodzi o płytki, do kompleciku brakuje mi tylko lotms. ja chcę mcr w poolscee. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: uch. 26.11.10, 22:07 ja mam tylko revenge, ale jutro będę mieć DD, a resztę mam zamiar w miarę szybko uzbierać. Mają być w Polsce i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: uch. 26.11.10, 22:27 no mają mają, ale czy będą jestem ciekawa ile w Polsce jest takich PRAWDZIWYCH fanów My Chemical Romance... Czy da sie przeliczyć ich ;p ? Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: uch. 26.11.10, 22:37 na palcach jednej ręki . dobra no , może dwóch - trzech . Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: uch. 27.11.10, 13:25 no tak jakby xD ŚNIEG ! + faza na all i want for christmas is you Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: uch. 27.11.10, 13:39 no , no : D tak , tak . śnieg <3 i te świąteczne piosenki , snow is fallin , last christmas , yhm . czuję , że idą święta , w końcu . no i te pieprzone testy , ale cii : DD święta , święta . i mcr w polsce *,* Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: uch. 27.11.10, 14:04 jakie testy ? że niby gimnazjalne ? przecież jeszcze daleko ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: uch. 27.11.10, 14:11 aaaa ! dostałam mail z empiku, że czeka tam już moja płyta ! :3 Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: uch. 27.11.10, 15:13 że niby gimnazjalne . tak , ale próbne . : -3 o , to super . Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan województwa ;P 27.11.10, 16:12 A ja dziś właśnie swoją odebrałam !!! ;* U mnie też śnieg. A w jakim woj. mieszkacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: województwa ;P 27.11.10, 16:28 W mazowieckim ;q Trochę biało u mnie jest, ale niestety, przestało już padać :C Kullfa, nigdy więcej nie zamawiam płyty przez internet XD Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: województwa ;P 27.11.10, 16:33 pomorskie < 3333 . rozumiecie , morze i te sprawy , haha ; DD . u mnie śniegu jeeeeest taaaaak duuuuużo : DD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: województwa ;P 27.11.10, 16:35 Bo TEMPO dostarczania to jakaś masakra XD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: województwa ;P 27.11.10, 16:43 hehe. ja miałam 2 dni do empika . Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan @chemically 27.11.10, 17:03 destroyaaa jest super !! chemically. ostatnio pisałaś, że słuchałaś jakiejś piosenki MCR i ci się baaardzo spodobała. jaki to był tytuł bo nie pamiętam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan We don't need another song about California 27.11.10, 17:16 mam pytanie. czy ta piosenka jest z najnowszej płyty czy co bo nie umiem sie rozeznać ... ? Chodziło mi Chemically właśnie o tą pioosenkę jak by co . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: We don't need another song about California 27.11.10, 18:19 To bonus track z DD, ale nie wiem, czy w Polsce też XD Chociaż, powinna być. W spisie co prawda nie ma, ale bonusy są zawsze "ukryte". Więc, nie wiem *lol, jaka wypowiedź* Ale piosenka sama w sobie jest świetna *___* Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: We don't need another song about California 27.11.10, 18:20 właśnie zaczęłam jej słuchać i jest lepiej niż myślałam ^^ ja mieszkam w małopolskim i śniegu jest dużo i w sumie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 18:30 A ja mam takie bardzo głupie pytanie XD Czy was też bawi... głos Raya? O.O Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: :) 27.11.10, 18:36 haha może nie bawi, ale jest trochę taki... inny ? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 18:44 Tzn. mnie śmieszy, że tak bardzo z nim kontrastuje, po Rayu spodziewałabym się mocnego basu XD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: :) 27.11.10, 18:48 zgadzam się z @scarletrose wydaje sie, że będzie taki inny niż jest ;P Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 18:51 No właśnie, bardzo delikatny, jak na takiego chłopaka XD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Za co lubię MCR? :D 27.11.10, 19:00 Zawsze trudno jest mi odpowiedzieć na tego typu pytanie, bo składa się na to tyle czynników... ^^'' Ogółem: za wszystko. Najpierw za muzykę, potem za ich - jako ich, za teledyski... *21871291 innych, cząstkowych rzeczy* No, po prostu, za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: :) 27.11.10, 18:54 faktycznie xD ale mnie bardziej śmieszy jego jakby przylizane afro ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: :) 27.11.10, 18:59 prooosze cię przypomina w nich pudla xd i układają się w trójkąt ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 19:01 Fajno-śmieszne, ok? Pozostali muszą mieć fajnie, zabawa tą czupryną Raya, to byłoby coś XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: :) 27.11.10, 19:05 We dont need another song about California to b-side xd ej, Ray sam kiedyś mówił że ma babski głos. haha. kocham go XD co ty masz do jego afro?! jest boskie, ja chcę mu zrobic warkoczyki! *w* Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 19:07 Warkoczyki z jego loczków? ;q Trudno będzie, hiehie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: :) 27.11.10, 19:08 nic nie mam, po prostu mnie śmieszy ;p a te warkoczyki byłyby zajebiste <3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 19:09 Ciekawe, ile on czasu spędza na suszeniu tej czupryny Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: :) 27.11.10, 19:16 ja mu suszę codziennie. i go czeszę <3 Ray bez swojej czupryny nie byłby Ray'em : PP ej, bardzo mi się podoba początek Vampire money jak każdy z chemików się odzywa XD Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: :) 27.11.10, 19:20 no fajny, fajny. która piosenka z DD wam się najbardziej podoba ? mi chyba destroya Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 19:20 Oj, zdecydowanie! A dużo czasu Ci to zajmuje? >;] *chwilowa zamiana w emo-dziecko* fuck. Długo nie wytrzymam bez przesłuchania ;q Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: :) 27.11.10, 19:27 ehh może to co napiszę odbiega od tematu i jest obrzydliwe, ale zaraz się zrzygam Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: :) 27.11.10, 19:30 chyba przez pomieszanie baryłek z tequilą z jakimś dziwnym ryżem, chipsami i tigerem... co ci z brzuchem ? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 19:39 Hmm, a w jakim celu spożyłaś tę mieszankę? XD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 19:47 Mhm... mi zdarza się jeść chipsy z batonem na zmianę, ale nic mi po tym nie jest ;q Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: :) 27.11.10, 19:58 Dobra dziewoje, ja zmywam się trochę pograć ^^'' (ŚNIEEEEEG! DUUUŻO ŚNIEGU! <3) Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: :) 27.11.10, 19:27 do 6 godzin max XDD nie umiem określić która najbardziej. Save yourself, Destroya, Na na na, Sing, Party Poison *w* Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: :) 27.11.10, 20:04 (w) co grasz ?? a ja spadam na mam talent Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: :) 27.11.10, 22:35 kocham mcr dosłownie za wszystko , po prostu <3 odbiegając od tematu . ta mała wygrała mt . świetnie . następne edycje będą wygrywać pięcio - sześciolatki . głosowałam na kamila . kurde , no . ;c Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: :) 27.11.10, 22:43 hmm. ja też za nią nie byłam , ale niestety. niby ma głos, ale ma jeszcze czas według mnie, chociaż Kamil i tak juz jest sławny i ma płytę.... <3 Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: :) 27.11.10, 23:10 no ale ona ma 11 lat . bez przesady . wszystkich wzruszyła gadka o tym , że ona chce dom ? i smętna piosenka , którą zaśpiewała ? gra na uczuciach . gratuluję . ale jak oni go potraktowali .. zajęli się tą małą , a jemu nawet ' gratuluję ' nikt nie powiedział . wyszedł sobie , a oni dalej madzia , madzia </3 . Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: :) 27.11.10, 23:13 no ale ok . mała ma głos , nie powiem . nie zachwyciła mnie , no ale niech będzie . a kamil ma talent , a to najważniejsze . i w sumie wydał płytę . dla mnie i tak wygrał . : D słucham sobie aj dont lof ju . Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: :) 27.11.10, 23:13 Dziewczyny, przypominam o tym, że to jest wątek dotyczący my chemical romance, a nie mam talent. www.4music.com/artist/my-chemical-romance/interview.html wywiad dla 4Music. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: :) 27.11.10, 23:25 pamiętamy , pamiętamy . jak oni śmiesznie siedzieli na tej kanapie , haha : D . a gerarda mina rządzi . :-3 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: :) 27.11.10, 23:51 ej, ja mam identyczne włosy jak ray. XDD ale je prostuję. bednarek jest świetny, ale reggae do mnie nie trafia *pisze specjalnie nie na temat, żeby imperativ się wkurzała* Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: :) 28.11.10, 11:12 Dzięki Imperativ za wywiad ; * Słucham sobie łaśnie Planetary (go!) na zmianę z Bulletproof Heart uwielbiam te piosenki ; **** ! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Pytanie do Was ;* 28.11.10, 13:40 Mam pytanie, a dokładnie to tak. NIe można już na empik.com zamawiać starszych płyt MCR, a u mnie w Empiku ich już nie ma. Nie wiecie gdzie jeszcze oprócz Allegro można je zamówić ? Będę wdzięczna za odpowiedzi ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;* 28.11.10, 18:38 macie jutro jakieś sprawdzniany, kartkówki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: ;* 28.11.10, 19:03 ja mam duży sprawdzian z historii, ale nie idę do szkoły bo dziś byłam zajęta niańczeniem bachorów na imieninach moich rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;* 28.11.10, 19:33 w sumie fajnie , że nie musisz iść ;P co myślicie o tym, żeby napisać list do MCR czy tam Gerarda, Raya, mikeya lub Franka i wysłać do Ameryki z prośbą o autograf ? Myślicie, że odpisali by ?? jutro ogłoszenie koncertów OBY POLSKA BYŁA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;* 28.11.10, 19:40 Sorka, nie wysłało się pytanie. A więc powtórze ;D CO myslicie o tym, żeby napisać list do Gerarda lub kogoś z zespołu, w którym można było by poprosić ich o autografy i wysłać do Ameryki ? Myślicie, że odpisaliby ? - Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;* 28.11.10, 19:43 *pojawia się, jak zwykle niezorientowana w temacie* Boję się jutra. Wrócę na tyle późno do domu, że będę przez cały dzień myślała tylko o tym cholernym możliwym koncercie XD Muszę poprosić przyjaciółkę, żeby monitorowała sprawę i mnie poinformowała chyba ^^'' O maj gaasz, nie chcę przyszłego tygodnia, ja zdechnę :C Mam samych sadystów za nauczycieli. I KULLFA, DAWAĆ MI MOJĄ PŁYTĘ WRESZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;* 28.11.10, 19:53 ja również nie chce tego tygodnia ;// 2 sprawdziany z polaka ;cc sprawdzian z chemii ;c <beczy> ale wytrzymamy, prawda ?? ;* Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;* 28.11.10, 19:58 No niestety, trzeba. Ja to codziennie mam albo pracę klasową, albo sprawdzian, albo odpytywanie XD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;* 28.11.10, 20:08 no niestety ;c @scarletrose, a w któej jesteś klasie ? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;* 28.11.10, 22:11 Mroczna i zła 3 gim ;q Tak w ogóle to myślę, że ja się BARDZO rozzłoszczę, jak Polski nie będzie na liście. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Chemically. 29.11.10, 06:42 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Spełnienia marzeń i wyszstkiego co sobie wymarzysz ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan trasa. 29.11.10, 06:43 a tak w ogole to gdzie będzie ogłoszona ta trasa, bo jak sobie szukam to nic. .. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: trasa. 29.11.10, 15:52 Mogę być niezorientowana, ale jak na razie, to o ogłaszaniu trasy ani widu, ani słychu XD Pewnie zrobią to późnym wieczorem czy coś. Hehehe, wróciłam dzisiaj wcześniej jednak, jak słodko ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: trasa. 29.11.10, 16:14 jupi ! wreszcie ktoś napisał ;** a to masz fajnie, że udało Ci się wcześniej wrócić ale ziiiima ;P Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: trasa. 29.11.10, 16:21 No, ja się cieszę, bo mam nawał lekcji >.> OMG, nie mów mi o zimie! Mam zaspy do kolan! I jeszcze ulice zatkane, bo wypadek był na wiadukcie... Kurde, lubię to jednak Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: trasa. 29.11.10, 16:16 Specjalnie rano właczałam kompa żeby zobaczyc czy Polska jest, a tu nic. dopiero jutro będzie trasa. @gossip_girl_fan dziękuję bardzo za życzenia ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: trasa. 29.11.10, 16:20 Aaaach, no tak, masz urodziny! ^^'' No to... wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, świetnych przyjaciół i, oczywiście, koncertu MCR w Polsce Jutro? Łajzy! >.< Odpowiedz Link Zgłoś
hysteria Re: trasa. 29.11.10, 17:44 @chemically, widzę, że masz dzisiaj urodziny c: więc życzę Ci spełnienia marzeń, dużo uśmiechu i w ogóle wszystkiego najlepszego <3 haha ja po szkole od razu rzuciłam się na kompa, żeby zobaczyć co i jak z tą trasą. a tu nic :c Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: trasa. 29.11.10, 20:07 A ja wstałam wcześniej. <grrrr> robie się zła ;P nie no. nie moge się teraz doczekać jutra. a jak nie będzie Polski to poćwiartuje na kawałeczki bardzo, ale to bardzo drobniutkie Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: trasa. 30.11.10, 12:43 Dzięki Wam dziewczyny za życzenia ;* życzę udanych Andrzejek XD ugh, na razie w trasach jest tylko UK i Irlandia, czekamy na resztę!! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: trasa. 30.11.10, 16:59 andrzejki, andrzejki tak. ciekawe kiedy będą kraje 'bliższe' nam ... Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: trasa. 30.11.10, 18:07 no ja właśnie też sprawdzałam i nic nie pisze co mnie trochę irytuje... Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: trasa. 30.11.10, 18:16 Taaaak. Skończyłam z czekaniem i zabieram się za przesłuchiwanie ^^'' Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: trasa. 30.11.10, 18:22 Jeszcze nie =='' Domyślałam się, że ze stanów może długo iść, uhh. Znając moje szczęście, będzie na święta XD Toteż kończę z głupim czekaniem i słucham. Jest bardzo pozytywnie jak na razie *___* Odpowiedz Link Zgłoś
ayuu_iero płyta 30.11.10, 18:27 a już wydali tą płyte czy nie? XD bo juz sie na prawde pogubiłam ;C Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: trasa. 30.11.10, 18:29 no to będziesz mieć fajny prezent na święta ^^ ja też właśnie byłam pozytywnie zaskoczona. może dlatego, że oprócz na na na słyszałam tylko the only hope for me is you, która mi się z całej płyty najmniej podoba Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: trasa. 30.11.10, 18:33 Jest świetna, mówię to już po sześciu piosenkach, łoł. Do niektórych muszę się przekonywać, a tutaj... naprawdę coś wspaniałego. The Only Hope For Me Is You lubię, przypomina mi Closer To The Edge XD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: trasa. 30.11.10, 18:34 heh . fajny prezent ;D a mi właśnie the only hope for me is you poboba się baaardzo Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: trasa. 30.11.10, 18:42 tz. mi też się podoba, ale najmniej z tej płyty ;p a myślałam, że będzie jedną z lepszych, więc wiecie o co chodzi, c'nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: trasa. 30.11.10, 19:38 dokładnie ... ja chce juz wiedzieć czy bd POLSKA !! Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: trasa. 30.11.10, 19:49 dokładnie ! ja jestem już nawet przygotowana na to, że nie przyjadą i będzie trzeba zapie...ć do niemiec. Ale ja chce już to wiedzieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: trasa. 30.11.10, 19:58 Pożyjemy, zobaczymy (: Oby przyjechali, oby. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Danger Days. 30.11.10, 19:46 Jestem świeżutko po i mam ochotę krzyczeeeeeeć! Uahahahaha. Niesamowicie pozytywne wrażenie na mnie wywarli, w moich oczach (uszach?) całkowicie przebili The Black Parade, choć to w sumie nieporównywalne. Myślę, że bardzo się rozwinęli i dorośli muzycznie, otwierając się na zupełnie inne perspektywy. Ludzi, którzy uważają to za dno i komerchę, mam ochotę po prostu udusić ^^" Żywiołowo, szalenie i zdecydowanie rockowo. Elektronika w sumie mi umknęła, nie jest jej zbyt wiele, jakoś nie przeszkadza. Uwielbiam wszystkie, dosłownie, na żadnej się nie zawiodłam. A Vampire Money - brak słów, yay Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Danger Days. 30.11.10, 19:55 Mi jednak bardziej podoba sie Black Parade, ale i tak trzeba przyznać, że DD jest megazajebista ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Danger Days. 30.11.10, 19:56 albo megazajebiste ? nie wiem jak to odmienić xd Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Danger Days. 30.11.10, 21:02 Chyba z końcówką a, skoro mowa o płycie XD The Black Parade i tak zawsze lubiłam najmniej. A energiczność Danger Days... No, wpada porządnie w ucho. Summertime na pewno się nada na długie zimowe wieczory przed świętami ;> Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Danger Days. 30.11.10, 21:51 genialne! genialne! genialne! genialne! kocham tą płytkę <3 ;* nie moge sie doczekać ogłoszenia wynikówwww. racja, pewnie będą ZNÓW niemcy , więc wiadome... Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Danger Days. 30.11.10, 22:10 Huehue, do Niemiec to za daleko mam :C Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Danger Days. 01.12.10, 14:27 ja dowiedziałam się, że gdybym się więcej uczyła to byłabym na tym koncercie w Berlinie, który był w listopadzie, tak więc jak zacznę się więcej uczyć to z dojazdem raczej problemu nie będzie. No ale milej by było gdyby jednak przyjechali do Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Danger Days. 01.12.10, 14:49 no niekoniecznie bo nie chce mi się uczyć... alee trudno i tak pojadę ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Danger Days. 01.12.10, 15:26 Też jesteś w trzeciej klasie? To masakra jest Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Danger Days. 01.12.10, 15:35 nooo xd ale wydawało mi się, że będzie gorzej. siedzę z przyjaciółką od której zawsze ściągam więc jest git Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Danger Days. 01.12.10, 15:37 Ja często "konsultuję" z przyjaciółką XD Wgl, to myślałam, że będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Danger Days. 01.12.10, 15:46 może masz bardziej wymagającą szkołę, bo w sumie u nas jest spoko , ale i tak wolałabym być w bardziej wymagającej ale normalniejszej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Danger Days. 01.12.10, 15:52 Może trochę... a co, aż tak źle masz? Ja za to mam samych tłumoków w klasie XD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 cium cium. 01.12.10, 16:01 nie będę się wypowiadała o mojej klasie XD co z tą trasą, noo. :c Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: cium cium. 01.12.10, 16:04 Chyba wszyscy mają kretyńskie XD No właśnie, uhr, w takim tempie, to nigdy się nie dowiemy -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: cium cium. 01.12.10, 16:12 moja szkoła składa się z samych pseudo JP, kujonów oraz mnie i garstki moich przyjaciół więc jest to trochę dobijające. Noo mogliby już ogłosić xD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 02.12.10, 17:34 Hehe XD Jestem nienormalna, śniło mi się dzisiaj, że jechałam na koncert do WILNA >.> Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;c 02.12.10, 17:49 ale mi ziiimno ;// czemu od razu nienormalna ;p ? fajny sen jak wogóle był kocert ;d ;p KIEDY TO OGŁOSZENIE TRASYYY ? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 02.12.10, 17:51 Ale Wilno, skąd mi Litwa przyszła do głowy?! XD U mnie też jest zimno, uh. No właśnie nie wiem >.< Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;c 02.12.10, 18:14 Litwa ;P wiesz, mi też się różne idiotyczne rzeczy śniją po nocach ;P - Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: ;c 02.12.10, 18:19 Nie wiecie kiedy ma się ukazać nowy numer 13-stki z plakatem MCR? i OfC sŁiTi RÓshOfYm NaP!sEm, AjĆ <3 lovelovelove. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;c 02.12.10, 18:22 niestety nie wiem zauważyłyście, że coraz mniej osób pisze w temacie ;c Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 02.12.10, 18:23 W sumie, to mi też Duuuuużo. Baaaardzo dużo O.O Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 02.12.10, 18:25 Nic mi niewiadomo o dacie ukazania się gazety z plakatem Cóż, szkoła tak wykańcza, że każdy ma coraz mniej czasu. A ja dzisiaj zostałam w domu, mwah ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 02.12.10, 19:52 Odwołali nam dwie matmy i mieliśmy tylko cztery lekcje, więc mama pozwoliła mi zostać ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;c 02.12.10, 19:55 ale Ci dobrze byłoo !!! i to jeszcze matmy ! a masz jutro jakiś sprawdzian ? - Zakochałam sie w The Kids from yesterday <3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 02.12.10, 22:45 Hihi, tak, z religii, właśnie wkuwam/przypominam sobie Skład apostolski i Credo XD The Kids From Yesterday jest świetne *___* Tak w ogóle, to Party Poison najmniej mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;c 03.12.10, 14:30 A co sądzisz o tych na płycie: Goodnite, Dr. Death, Look Alive Sunshine ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: ;c 03.12.10, 18:40 ogłosili tą trasę w końcu ? ; > bo nie mam czasu sprawdzać . przez ostatnie dwa dni nie robiłam nic innego oprócz lekcji , nauki i zwijania się z bólów brzucha . nigdy mnie tak nie bolał jeszcze . :< ja tam z tej nowe płyty uwielbiam każdą piosenkę . : D jedną mniej , drugą bardziej , ale wszystkie są boskie . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 03.12.10, 18:45 No to współczuję :c Nie, nic jeszcze nie ogłosili >.> Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;c 03.12.10, 21:15 ja tez twierdzę że boska płytka <3 współczuje, ale już lepiej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: ;c 03.12.10, 21:52 nie wiem , niby lepiej . nie jedźcie nospy jak macie okres , nie można . od tego boli jeszcze bardziej bo to jest lek rozkurczowy , pielęgniarka mnie zjechała wczoraj , jak jej powiedziałam , że brałam nospę i nie pomagała . : D mi się podobają prawie wszystkie ich piosenki , cud <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: ;c 03.12.10, 21:55 zakochałam się w głosie faceta z ''wstawek'' xd a my dziś mieliśmy w klasie Mikołajki :3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: ;c 03.12.10, 22:02 ej no właśnie o co chodzi z tą nospą ? jedni mówią, żeby brać inni, żeby nie , a ja się już pogubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: ;c 03.12.10, 22:04 jak co roku- cała klasa zachowuje się jak dzieci, wszyscy czują święta i starają się być mili ^^ a w waszej klasie jest coś takiego organizowanego ? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 03.12.10, 22:16 Jeeeejku, to fajnie macie ^^ U mnie będziemy dawać sobie prezenty na wigilii klasowej. A ja biorę nospę fortę + nurofen ultra i zawsze pomaga Do tematu: uwielbiam początek Vampire Money *___* Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 03.12.10, 22:25 Haha, dokładnie XD Ale moja przyjaciółka słusznie zauważyła, że głos Franka przypomina trochę obcego z 'Dystryktu 9' O.o Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 03.12.10, 22:32 Żałuj Wychodzi taki mały Frankie i zaczyna mówić dziwnym, 'chropowatym' głosem, zabawne to jest XD Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: ;c 03.12.10, 23:05 nie oglądałam . ale vampire money jest cuuudne . podoba mi się . ; d mamy mikołajki . z łaską bo z łaską , ale mamy . w poniedziałek . a co do tej nospy to ona niby jest zła . niektórym pomaga ,niektórym nie , ale ona działa rozkurczowo , a podczas okresu te narządy tam powinny się kurczyć , żeby wypływała świeża krew . i ona mi mówiła , że ja nie mam się co dziwić , że mam takie bóle i nie mogę chodzić , skoro brałam nospę , lol . a to każdy prawie bierze . oO Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;c 04.12.10, 17:39 Szkolne pielęgniarki, bez urazy, nie znają się prawie na niczym >.>' Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Nowy wywiad. 04.12.10, 17:42 Tutaj, o, proszę Dziennikarz był genialny, jak odpowiedział Gerardowi "nie wiedziałem, że wziąłeś ślub z Frankiem", haha. Gee-Frankowe dzieci, mocne Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Nowy wywiad. 04.12.10, 18:23 dzięki za wywiad ;* a kiedy obchodzicie w domu MIkołajki ? dostaniecie coś z MCR ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Nowy wywiad. 04.12.10, 20:22 ; ) ale sie źle czujee ;c;c;c;c Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan :) 05.12.10, 14:02 Ciesze sie, że dodali na Kotka wreszcie jakiś artykuł o MCR. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 05.12.10, 15:18 Zakochałam się w Scarecrow run, run, bunny run run, run, bunny run *.* Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 05.12.10, 15:42 Ja podobnie. <3 I w ogóle ciesze się z całokształtu tej płyty, a co. A tak szczerze to byłam troche sceptycznie nastawiona z początku do Scarecrow i Summertime. *hihihi* ale nie, teraz mi się podobają. cholernie. widziałyście to <3 ? umcumcumc Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 05.12.10, 18:16 Widziałam to, szkoda, że nie ma normalnego making offu XD All I want for Christmas is youuu... <3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 05.12.10, 18:21 A teraz będzie totalna faza na chemiczneAll I want for Christmas is you... Och już czuję te mcr'owe święta. buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 05.12.10, 18:27 najlepszy cover tej piosenki Widziałyście co chemicy dodali?XD hahaha my z princess134(czy jakoś tak XD) o mało się nie podusiłyśmy ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 05.12.10, 18:42 SZCZE. hahahahahhahahhhahaha CO TO JEST ?! hahahahahaha wtf.. BUHAHAHHHAH nie ogarniam. zaraz sie zajde. hahahhh Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 05.12.10, 18:54 buahahhahah kiwający się namiot rocks!!!!!!! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 05.12.10, 19:24 Mam pytanie, dziś jeszcze chce sobie zamówić płytę MCR którąś z tych dwóch pierwszych. Na czym zamówć ;P ?? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 05.12.10, 19:39 Odnośnie filmiku - padam na klawiaturę! Co do płyty, myślę, że najlepiej na empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: My Chemical Romance 05.12.10, 22:46 nie mam pojęcia o co kaman w tym filmiku, ale i tak jest zajebisty xd a co do płyty to ja też bym zamówiła w empiku Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 06.12.10, 09:15 ja też sądze, że Empik jest najlepszy, ale nie da sie już bo pisze : produkt niedostępny, a na Allegro nie chce ;// Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 06.12.10, 16:01 Jeszcze jest www.merlin.pl ^^ A tak poza tym... WESOŁYCH MIKOŁAJEK!!! Skaczę z radości, akurat dzisiaj przyszła mi płyty Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 06.12.10, 16:01 *przyszły i ej, co to za głupia emotka wskoczyła? :C Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 06.12.10, 16:26 Nie polecam merlina, moja koleżanka zamówiła dwie revenge ok. 22 listopada i dalej nie doszły O.o ja zamawiałam moje płyty na allegro, a bullets w jakimś innym sklepie internetowym Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: My Chemical Romance 06.12.10, 16:33 Yy, no to dziwnie, ja zawsze w merlinie miałam wszystko idealnie O.o Aczkolwiek teraz trzeba liczyć się z opóźnionymi przesyłkami XD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Polski nie ma w trasie, ale... 06.12.10, 16:19 ...najdalsza data sięga do 29 maja 2011, toteż pozostaje mieć duuużą nadzieję na wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 06.12.10, 19:57 <beczy. (( nie ma polski ? ? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 06.12.10, 20:05 kto sie wybiera do niemiec ;P ? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 06.12.10, 21:41 gossip_girl_fan napisał(a): > kto sie wybiera do niemiec ;P ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Polski nie ma w trasie, ale... 07.12.10, 17:23 Mam nadzieję, że w wakacje znowu przyjadą do Europy, ahh wtedy by było bajkowo, bo w wakacje nie ma aż takiego problemu z dojazdem i zorganizowaniem czasu *.* Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Polski nie ma w trasie, ale... 07.12.10, 18:14 Że niby do Niemiec, jak będą? W życiu, nie ma szans. Denerwuje mnie to omijanie Polski przez różne zespoły -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Polski nie ma w trasie, ale... 07.12.10, 20:03 nie ma Polski ? ale z nich gupcy Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Polski nie ma w trasie, ale... 07.12.10, 20:09 ja MOŻE pojadę do niemiec, jeśli poprawię oceny. a taki mam zamiar, więc jest to prawdopodobne. A ty jedziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Polski nie ma w trasie, ale... 07.12.10, 21:28 nie jadę do niemiec . nie lubię tego kraju , poczekam na koncert w polsce , ugh . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Polski nie ma w trasie, ale... 08.12.10, 16:35 90% że przyjadą w wakacje ;q Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 08.12.10, 17:51 ja baaaardzo chce. jeśli się uda, to może ... oczywiście oceny i inne . ; (( ale na 50% już jade : P Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 08.12.10, 17:52 www.billboard.com/events/my-chemical-romance-live-q-a-archived-video-1004131812.story#/events/my-chemical-romance-live-q-a-archived-video-1004131812.story nie wiem co to, bo nie zdążyłam jeszcze sprawdzić, ale proszę * Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Polski nie ma w trasie, ale... 08.12.10, 18:22 Nie nadaję się do oglądania jakichkolwiek wywiadów w najbliższym czasie, słucham, patrzę i zapominam po sekundzie, co ktoś mówił >.>'' Przytoczyłabym teraz jakiś brzydki epitet do słowa "szkoła", ale zaraz kotek zrobi cenzurę, więc... Na 50% jedziesz, no to fajnie masz : > Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 08.12.10, 19:19 tak, tak. tylko, że jak tak popatrzę na te wszystkie rzeczy, które muszę zrobić żeby tam być to chyba nie wiem co sobie zrobie ;p ... och masakra, ale MA SIĘ UDAĆ !! A gdybyści miały jechać do Niemiec to gdzie wam najbliżej ? Kolonia, hamburg czy to trzecie ;P ?? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Polski nie ma w trasie, ale... 09.12.10, 18:23 Wszędzie mi daleko XD Zresztą, nawet na Marsów nigdy nie jechałam za granicę, nie nadaję się na tego typu wyprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 09.12.10, 21:36 ... jakie lubicie jeszcze zespoły oprócz MCR ?? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Polski nie ma w trasie, ale... 09.12.10, 21:49 Ale jak pojedziesz, to zdasz "raport", nie? 30 Seconds to Mars, są nawet trochę wyżej od MCR, aczkolwiek nie lubię mówić o jednym ukochanym zespole, bo bez obu nie wyobrażam sobie życia. Jeszcze Three Days Grace, Green Day, Placebo, Street Drum Corps, czasem Muse i Nirvana. A, Linkin Park jeszcze. No i czase, coś innego się przypałęta, Rammstein np. XD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Polski nie ma w trasie, ale... 10.12.10, 18:31 A ja teraz popiszę sama z sobą, o XD TO! *___* Jak ja nie lubię plakatować swojego pokoju, to za taki bym się normalnie dała pociąć Ale byłoby czadowo, jakby powstał cały taki komiks... Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Polski nie ma w trasie, ale... 10.12.10, 19:06 simple plan . czasami słucham jeszcze sum 41 , linkin park , red hot chili peppers , placebo itd . katy perry uwielbiam , no i zależy co w ręce wpadnie . : D ale i tak MCR rządzi . <3 jak tam plany na sylwestra ? : D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 10.12.10, 19:42 jeśli pojadę, z tym, że jeszcze nie wiem a o sylwestrze jeszcze nie myśle ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 10.12.10, 19:43 widziałyście na BŁYSKAWICY w filmiku o The Sims 3, Wampiry... albo nie powiem. same zobaczcie, a raczej posłuchajcie co leci na początku Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Polski nie ma w trasie, ale... 10.12.10, 21:44 no właśnie widziałam ten filmik i się trochę zatrwożyłam bo nie wiedziałam czy mi się sama ta piosenka włączyła czy co, bo raczej się ich tam nie spodziewałam. na sylwestra idę do przyjaciółki, ale nie wiem jak się tam pomieścimy bo jest nas chyba 7 w tym może 2 osoby do pilnowania reszty. a inne zespoły są tu ( chociaż w sumie nic tam nie ma bo mi się coś zepsuło ) www.lastfm.pl/user/shaonelle Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Polski nie ma w trasie, ale... 10.12.10, 21:50 '90% że przyjadą w wakacje ;q ' hmm czy ja wieem ale jeśli mają być to niech przyjadą na Coke... Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 10.12.10, 22:38 w sumie dobry pomysł z COKE ;P a nie tak jak z Coldplay drugi koniec Polski . ;/ ja chce MCR w Polscee !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Polski nie ma w trasie, ale... 10.12.10, 23:51 dupa, a nie Coke. Ja nie chcę ich na festiwalu. Ja chcę w małym klubie.. tak jak w Hoboken. <3 No ale jeśli by przyjechali, to zapewe i tak bym pojechała *_* ehee, naszło mnie na the black parade is dead! chyba zaraz sobie to obejrzę. XD Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Polski nie ma w trasie, ale... 11.12.10, 00:32 ja też wolałabym ich w klubie, ale jeżeli mam do wyboru coke, albo nic to wiadomo, że chcę, żeby przyjechali na coke. A wydaje mi się, że to w tym momencie najbardziej prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Polski nie ma w trasie, ale... 11.12.10, 14:20 ja myśle, że bardziej będą na Coke niż w klubie choć wolałabym klub Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan ;p 11.12.10, 14:20 ja myśle, że bardziej będą na Coke niż w klubie choć wolałabym klub Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: ;p 11.12.10, 14:54 proszę zabijcie za mnie moją przyjaciółkę, która stwierdziła ostatnio, że Gerard ma głos jak Joe Jonas xD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;p 11.12.10, 16:17 U nas raczej nigdy gwiazdy takiego pokroju nie przyjeżdżają do małych klubów :c Chociaż byłoby naprawdę fajnie (nienawidzę tych mega tłumów ). Buahahahaha, jak Dżozef, no nie wyrabiam Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: ;p 12.12.10, 12:39 jak dżoł , no sikam . ; D tłumy są niedobre . ale coke jest bardzo prawdopodobny : q . byłoby fajnie ^ sikam z tego kotkowego rankingu najgorętszych ciach , czy coś takiego . ronaldo <lol2> . jaaa , cały czas mi sing chodzi po głowie . i the only hope for me is you . Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;p 12.12.10, 18:03 a mi Helenaa <3 jaka piosenka TERAZ MCR sie wam najbardziej podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;p 12.12.10, 20:14 a jaką piosenkę MCR najmniej lubicie ?? ja narazie nie wiem ;P ŚWIĘTA JUŻ BLISKOOO Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;p 13.12.10, 14:31 A ja nie wiem XD Zdarzają mi się piosenki, które trochę omijam, ale... no, po prostu nie wiem. Wszystko zależy od nastroju. Święta, święta, ja kurczę jutro mam Marsowy koncert O.O *zawał* Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;p 13.12.10, 16:54 scarletrose! zazdrooooooszcze MIŁEJ ZABAWY ;* Tylko musisz wszystko potem mi opisać a w jakiej częśći POLSKI mieszkasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;p 13.12.10, 17:28 to fajnie bo masz blisko ;p . płyta czy sektor ? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;p 13.12.10, 17:31 Sektor; nienawidząc tłumów nawet w centrach handlowych, na płycie chyba bym oszalała Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;p 13.12.10, 18:01 tłumy mają coś do tego, że nikt ich nie lubi o której jedizesz jutro ? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;p 13.12.10, 18:48 Nie wiem dokładnie, koło 18tej, tak myślę. Coś myślę, że dzisiaj będzie trudno z zaśnięciem... No ale dobra, to wątek o MCR. Widziałyście kotkowy zespół roku? Masakra, to będzie żałosne, jak wygrają -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: ;p 13.12.10, 20:22 ha a ja uwielbiam tłumy ^^ jeej miłej zabawy na Marsach. Ja też miałam jechać, ale w sumie widziałam ich na Coke więc mi już aż tak bardzo nie zależało . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ;]] 13.12.10, 21:48 Bo... Kotek to kotek. Od Jonas Brothers i Tokio Hotel. Porządne, rockowe zespoły nie powinny wygrywać w jego konkursach. Potem namnoży się tylko psychofanek... Ale patrząc na ilość fangirlsów Marsów na kocie, to oni wygrają. Szlag. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan !! 14.12.10, 07:12 Masz rację. Pewnie wygra MUSE, 30STM czy jakieś inne Paramore . Choć dużo głosów na MCR też widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: !! 14.12.10, 12:16 Z jednej strony dobrze, że jest dużo fanów gotowych głosować na ulubiony zespół, ale... po tym jak zaistniały całe tabuny fangirlsów 30 STM od "sexy hot Jaya *** <3333" wolę uniknąć czegoś podobnego przy innych zespołach. Bo mam wrażenie, że wśród fanów MCR mało jest takich osób Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: !! 14.12.10, 14:45 zauważyłyście, że na każdym kocnercie Gee ma ten sam podkoszulek ? macie koszulke z MCR ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: !! 14.12.10, 16:29 ja nie mam, ale chce mieć. mam nadzieję, że mi starsi kupią na święta ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: !! 14.12.10, 16:52 fajniee ;D ja też nie mam ale chce mieć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: !! 14.12.10, 17:05 nie no ogólnie na kotku jest dużo fanek MCR . więcej jest takich jonasowych . i fanek marsów jest dużo . ( : ja widziałam ostatnio taką boską koszulkę *,* . kupię sobie normalnie i będę szpanowała na wuefie . i latem , oo , mrymraśnie . dobrej zabawy na koncersie marsów : DDD . w ogóle dziewczyny , kiedy macie ferie ? ja mam do dupy . po świętach przychodzimy 3 . chodzimy jeszcze 4 i 5 . potem 6 i 7 wolne . tydzień do szkoły i ferie . i potem cały czaaas łazić do szkoły bez przerwy . Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: !! 14.12.10, 17:24 ferie, ferie ;D ja jednak czekam bardziej na święta <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: !! 14.12.10, 18:21 my ferie mamy 31 stycznia. a jutro piszę próbny z polskiego D: Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: !! 14.12.10, 20:38 ja też . pauu26 powodzenia . : D może być coś o chopinie , gdyż jest rok chopinowski . tak nam gadali . :q ale szczerze w to wątpię . operonowskie testy nie są do przewidzenia , chociaż cuda się zdarzają : D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: !! 14.12.10, 21:38 powodzenia. co myślicie o PIERWSZEJ płycie MCR? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: !! 15.12.10, 16:52 oo , jestem załamana . wiedziałam , że operonowskie testy są złe , ale żeby aż tak buhahahah . ^ co ja sądzę ? hmm . Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: !! 16.12.10, 19:53 dzisiejsza matma mnie dobiła z ostatnich 4 otwartych napisałam 1... a mi się wstyd przyznać, że pierwszej płyty jeszcze nie przesłuchałam D: nie chce mi się ściągać tych wszystkich piosenek wolę kupić płytę i z niej posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: !! 17.12.10, 19:59 ja też nie przesłuchałam w całości, no większość piosenek już znam .... ;p HALO ? czemu nikt nie pisze =,( Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: !! 19.12.10, 11:33 łoj czemuż tu tak pusto ? dzięki Planetary(Go!) wiedziałam na angielskim co to vacancy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose ^ 19.12.10, 14:45 A ja się stąd zmywam, siedzenie na kotku zdecydowanie mnie znudziło. I zajmowało tylko czas. Toteż bye bye :3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ^ 19.12.10, 15:50 nie !! czyemu wszyscy opuszczają kota ? już nikt tu nie pisze chyba Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: ^ 19.12.10, 19:01 mnie już też kot przestał wciągać . i kurde . chciałam sobie dzisiaj kupić DD w empiku, ale oczywiście nie było *_* pełno płyt marsów , linkin park itepe , a chemiców nic . -,- kupiłam sobie this is war. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ^ 19.12.10, 21:35 tak wiem, że Kot robi sie nudny, ale czasem musimy wpadać na forum o kochanym MCR * a This Is War też fajne, ale DD lepsze !!!! @amela, a gdzie mieszkasz, że nie ma DD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: ^ 20.12.10, 19:56 Ej, jak ktoś chce pogadać, niech pisze na 20845570, chętnie popiszę ;q A teraz już całkowicie się zmywam. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: ^ 20.12.10, 20:06 mieszkam na pomorzu , ale ogólnie wczoraj byłam w słupsku : d . po nowym roku pojadę jeszcze do forum do koszalina , to może znajdę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ^ 20.12.10, 21:16 @amela . powodzenia w szukaniu ;* a jak nie znajdziesz polecam empik.com widziałyście na youtube filmik MCR: History ? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan głosujemy ! 21.12.10, 15:08 buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/ na MCR oczywiście ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: głosujemy ! 21.12.10, 15:19 a zagłosowałam na Hurricane (taaak stwierdziłam, że będę obiektywna) Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: głosujemy ! 21.12.10, 15:29 ale chyba można kikla razy <3 ja głosuję tylko na Na Na Na choć równie bardzo uwielbiam 30 STM Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: głosujemy ! 21.12.10, 19:14 a mi są obojętni, po prostu bardziej im się należy Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: głosujemy ! 22.12.10, 13:56 ;D dostaniecie na święta coś z MCR ? Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: głosujemy ! 22.12.10, 18:18 ja zagłosowałam na hurricane . na na na jest cudne , jak cała DD , ale do hurricane mam sentyment i w ogóle strasznie mi się podoba . nie , miałam dostać DD , ale jak pisałam , nie było . więc dostanę this is war . nie mogę się doczekać , tym bardziej , że z tej płyty wysłuchałam tylko hurricane właśnie i ctte . a Wy ? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: głosujemy ! 22.12.10, 19:36 ' a wy ' w sensie, że coo ;p ? mam obie płyty. kocham oba zespoły. zagłosowałam na NaNaNaNa bo jakoś bardziej wolę ... nie zawiodę MCR<3 a 30stm i mcr idą 'łeb w łeb ' (uwielbiam to powiedzenie ;D) tak więc GŁOSUJMY ; * Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: głosujemy ! 23.12.10, 14:37 buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: głosujemy ! 23.12.10, 19:50 ja dostałam bilet na White Lies, ale dojdzie jeszcze niespodzianka od mamy i gitara ^^ wgl to strasznie tu ostatnio pusto Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: głosujemy ! 23.12.10, 22:19 super. gitara ;d to jest coś. pusto, pusto. ile osób pisze 2 ? czasem trzy . =,( słucham sobie własnie wspaniałej piosenki - I'm not okay. Kochaam to !!!! ;* wesołych, wesołych <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: głosujemy ! 24.12.10, 16:26 no właśnie wiem ^^ a ja mam fazkę na all i want for christmas is you <3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: głosujemy ! 27.12.10, 14:11 świetne ! i jak po świętach. było coś z MCR ? ja dostałam koszulke ;D Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: głosujemy ! 27.12.10, 22:47 Tzn. ja dostałam płytę - DD . ejejee, zrób zdjęcie koszulki : D zalinkuj i nam pokaż. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: głosujemy ! 31.12.10, 18:42 STO LAT BOB! <33 Nasz kochany, były perkusista My Chemical Romance obchodzi dzisiaj swoje urodziny. Wszystkiego najlepsiastego. <3 + szczęśliwego Nowego Roku kildżojsy ; * Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan ...... 02.01.11, 12:45 Co tam Kotki ? Ależ tu pustki ((( ech, jak po sylwestrze ? było MCR'owo ? Odpowiedz Link Zgłoś
amela . 04.01.11, 20:31 uuuła , jakie pustki : x nie , nie było mcr'owo . ale sylwester się udał . a jak Wasz ? (: Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: . 09.01.11, 12:46 nie mam czasuu , żeby wchodzić tutaj . a i tak są pustki . ;x u mnie dobrze . 5 dni i ferie , mm <3 u Ciebie ? (: Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan odnawiamy. 11.02.11, 21:56 Masz rację ! Musimy odnowić ten wątek. Na kotku jest dużo fanek My Chemical Romance ! Piszcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: odnawiamy. 11.02.11, 22:20 Słyszałyście wersję 'Sing' do Glee? jest ohydna, okropna, agrw. jakieś jęki. >< link do piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Hej :3 12.02.11, 09:35 www.facebook.com/event.php?eid=180809218621511 Dołączajcie się do akcji i reklamujcie ją Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Hej :3 12.02.11, 09:56 juz myslałam, że nikt tu nigdy nie napisze ;*** super że jesteście !! ochydna ta wersja Glee. !! Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: Hej :3 12.02.11, 18:04 Oryginał SING jest 100000000000000000000000000000000000000000000000 razy lepszy od tej wersji Glee... Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan clmf 13.02.11, 12:43 marze by na clmf zagrali MCR. Dołączyłam do tej grupy na facebooku . a tak właściwe to kiedy będą wyniki kto naprawde zagra na clmf ?? Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: clmf 13.02.11, 15:10 Nie wiem, kiedy będą, ale czekam na nie z niecierpliwością! Ja chcę, żeby zagrali tam Green Day i My Chemical Romance!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: clmf 13.02.11, 17:37 tak. ale muszą dostać zaproszenie by tam zagrać ... OBY ! Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: clmf 14.02.11, 18:41 Jest nadzieja. ;D Gerard potwierdził, że MyChem zagra na kilku wakacyjnych festiwalach w Europie. Oby organizatorzy Coke'a postarali się i zaprosili ich... Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: clmf 14.02.11, 19:40 normalnie spełnienie marzeń. oglądałam dzis filmiki z koncertu MCR na Wembley Arena. Cudo ! Odpowiedz Link Zgłoś
kill. Re: clmf 16.02.11, 14:23 jaki fajny wątek xd jestem tu pierwszy raz więc cześć xd a co do tego kto zagra na clmf będzie wiadomo w marcu chyba. też mam wielką nadzieje ze mcr zagrają u nas w końcu , bo nie moge sie wybrac nigdzie indziej na ich koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia31 Re: My Chemical Romance 2 . 15.02.11, 17:42 SZOKUJĄCE ZDJĘCIA MY CHEMICAL ROMANCE !! NIEKTÓRE ŚMIESZNE INNE WRĘCZ PRZECIWNIE.. ZNALAZŁAM TO TUTAJ: l.pl/hak Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 15.02.11, 19:45 o masakra. troche rozumu. ; //// -,- to forum o MCR, a nie o gliterach ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: My Chemical Romance 2 . 15.02.11, 19:57 W EsceRock był konkurs, w którym do wygrania były bilety na ten koncert w Wembley Arena. Nawet wysłałam tam rysunek, ale oczywiście (znając moje szczęście) NIE wygrałam. No, ale trudno. ;P Ja chcę zobaczyć MCR na żywo! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 15.02.11, 20:07 fajnie, że wogóle wysłałaś <3 ja nie zdążyłam .... jaka jest Wasza ulubiona piosenka MCR z Danger Days ? Odpowiedz Link Zgłoś
kill. Re: My Chemical Romance 2 . 16.02.11, 14:27 może Ci sie uda jakimś cudem xd ja też chce ich zobaczyć na żywo teraz tylko moge sie modlic zeby na clmf wystąpili Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: My Chemical Romance 2 . 16.02.11, 16:13 Moje ulubione piosenki z Danger Days to Destroya i Vampire Money. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 16.02.11, 18:35 no to módlmy sie żeby sie udało !! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 2 . 16.02.11, 23:50 czy któraś z was bierze udział w filmiku od polskich fanów dla My Chemical Romance? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 17.02.11, 14:24 tym co trzeba było wysłać swoją foktę z jakimś napisem ze strony www.mcrpoland.vhg.pl ???? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 2 . 20.02.11, 18:28 tak, o ten mi chodzi. btw. filmik już dostępny.. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. @imperativ 20.02.11, 19:31 a brałaś udział w akcji? jesteś na filmiku? (; Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan @ ruddy 20.02.11, 19:51 a Ty brałaś udział ? ja niestety nie zdążyłam . Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ My Chemical Romance 2 . 21.02.11, 21:10 Ja też brałam. Trzymam kartkę z napisem ' To make ' A ty ;> ? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 21.02.11, 21:28 fajnie macie. ja nie zdążyłam. ( <3 co u Was ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: My Chemical Romance 2 . 22.02.11, 21:18 będą jeszcze inne akcje, to weźmiesz udział ;> a teraz możesz rozsyłać filmik gdzie tylko się da. a okej nawet, tylko nauki w cholerę. nie ogarniam tego xd, a u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 2 . 25.02.11, 19:05 Oczywiście, że fajny. W końcu występują w nim polskie MCRmy : D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 27.02.11, 16:16 oby przyjechali do Polski <3 co u Was ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. 27.02.2011 - Cologne, Germany ... 27.02.11, 19:28 uh. nie uważacie, że w tym momencie powinnyśmy być w Kolonii i czekać na to jak My Chem wyjdą na scenę? >.< Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: 27.02.2011 - Cologne, Germany ... 27.02.11, 20:23 ( i pomyśłeć, że mogłam tam być ( ale sie nie udało !! (((((((((((((((((((((((((((((((( żałoba, Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: 27.02.2011 - Cologne, Germany ... 27.02.11, 20:28 ja też mogłam tam być ... mój tata pracuje w Niemczech, jakieś 200 km od Kolonii ;< uh Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;o 27.02.11, 21:55 współczujmy sobie nawzajem. zawsze można się pocieszyć filmikami w beznadziejnej jakości znalezione na Youtube. ja chce na MCR ! Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 28.02.11, 19:46 Też mi pocieszenie xd wolałabym zobaczyć chłopaków na żywo ale nie ma opcji, muszę kiedyś pojechać na koncert :3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;o 27.02.11, 21:57 szatynka napisał(a): > O matko, ale lecicie z tymi postami. XD > > tak jakoś wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: ;o 05.03.11, 17:22 ajjj tam. nie smutajcie. oni będą jeszcze w Polsce <cwaniak2> : D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;o 13.03.11, 09:27 no niestety, a z tego co się orientuje an kotku jest więcej fanek MCR niż my tutaj piszące. Odpowiedz Link Zgłoś
weard_girl ja jestem fanką. ; * 13.03.11, 10:28 uwielbiam mcr, z prostego powodu. są zajebiści. i cieszę się, że wydorośleli. ich nowa płyta nie jest już taka emo tylko właśnie bardziej punkrockowa. a gerardowi w czerwonych włosach jest prześlicznie : * Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ;o 13.03.11, 17:13 ja wgl też rzadko tu pisałam, ale miałam powód. miałam jechać na koncert w Monachium, ale z pewnych powodów nie pojechałam. i każda myśl o My Chem wywoływała u mnie płacz ;< teraz się uspokoiło, ale tak czy inaczej, żal pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;o 14.03.11, 18:28 ja mam to samo. na samą myśl, że mogłam tam być <3 ale trudno, nie wypaliło. wierze, że jeszcze bedzie okazja ( oby w Polsce ! ) co tam u Was ? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: heeeeloł? 25.03.11, 17:29 uuu, siems. 'powracam' : D Bierzecie udział w tej ogólnoświatowej akcji z okazji 10cio lecia My Chem ; >? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan @imperativ. 25.03.11, 17:37 Cieszę się, że wracasz. Wreszcie będzie z kim pisać <3 Ja sie włąśnie zastanawiam, ale chyba tak, a Wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: @imperativ. 25.03.11, 23:45 Nie wiem, jeszcze się zastanowię. Podoba Ci się teledysk do Planetary (Go!) ? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: @imperativ. 26.03.11, 18:30 Jest fajny. Taki inny, ale fajny chociaż nie przepadam za koncertowymi koncertami ... A Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Bez pytania się wpraszam:) 26.03.11, 19:58 Od teraz będziecie się musieli ze mną męczyć a tak wogóle to ostatnia płyta MCR mi sie podoba i dlatego tu jestem co do teledysku, to też mi się podoba, bo, no bo się podoba i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ My Chemical Romance 2 . 26.03.11, 20:58 Im więcej osób, tym lepiej ; D Mnie się podoba, ot co. Coś nowego. Widziałyście ubrania Killjoys'ów? Świetne są. Ja chce takie *-* Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: My Chemical Romance 2 . 26.03.11, 21:20 No właśnie patrzę na te Killjoy'owe ubranka i tak się zastanawiam nad kupnem ;> Party Poison albo Jet Star, pewnie. Chociaż najpierw miałam kupować marynarkę z The Black Parade xDD się zobaczy ;] a planuje któraś z Was kupować? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 27.03.11, 11:22 koncertowymi teledyskami * sorka za błąd A co do ubrań to są meega ! Chce je wszystkie ! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 2 . 28.03.11, 00:02 Widziałyście nowe zdjęcia z wywiadu z Frankiem? hahah, rozbroiła mnie ta jego koszulka w Myszkę Miki *-* najlepszy fragment z wywiadu: - "Jaka jest Twoja ulubiona piosenka do grania na żywo? - Trudno powiedzieć. To tak, jakby spytać się: "Jakie jest twoje ulubione dziecko?". ... no oczywiście, że Bandit, Cherry i Liluchna XD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan @imperativ and Głosujemy !!! 29.03.11, 17:32 @imperativ. na czym znalazłaś ten wywiad no i czy jest po polsku ??? Glosujemy na MY CHEMICAL ROMANCE:newsroom.mtv.com/2011/03/28/march-madness-my-chemical-romance-radiohead/ Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan głosowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.11, 21:44 newsroom.mtv.com/2011/04/01/march-madness-my-chemical-romance-paramore/ głosujemy. MCR nie mogą przegrać jast tu ktoś tak wogóle ? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: głosowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.04.11, 16:40 szczerze? MCR mają marne szanse -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. @imperativ 02.04.11, 19:26 patrz pozytywnie, a przynajmniej się staraj. ja głosuję milionowy raz już chyba, więc może damy radę ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
gocha9 Re: My Chemical Romance 2 . 02.04.11, 19:31 proszę głosować na justyną umińskę bo moja koleżanka chce żeby jej kuzynka wygrała na miss, dziękuję. www.szczytno.wm.pl/40144,Wybierz-Miss-Naszego-Mazura.html Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 2 . 05.04.11, 20:12 Już wkrótce ogłoszeni zostaną artyści na Coke. * modli się o MCR * Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 2 . 05.04.11, 20:42 no włąśnie. ogłosili na pierwszy dzień, a kiedy na drugii ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan kolejne glosowanie :D 06.04.11, 17:26 www.fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-6.html?poll610=vote&scrollTo=poll610&ml=0 na MCR Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ My Chemical Romance 2 . 14.04.11, 12:28 Widziałyście #SINGItForJapan ? Ja za każdym razem płaczę gdy to oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: My Chemical Romance 2 . 15.04.11, 14:38 przyszłam wam powiedzieć, że ray na twitterze napisał, że "może za niedługo się zobaczymy". także... prosze sobie dopowiedzieć resztę. osobiście mam nadzieję, że bardziej coke niż opener. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 2 . 15.04.11, 14:54 @jane_ wiemy, wiemy! 8D ja cały dzień skaczę z radości. Gdy Ray napisał to na twitterze to się popłakałam jak małe dziecko.. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 !!!! 15.04.11, 20:01 hej wszystkim jak to przeczytałam to zaczęłam wrzeszczeć na cały dom!!! ja bym wolała, żeby przyjechali na openera niż na coke Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: !!!! 21.04.11, 20:08 ja bardzo chce ich na Clmf, bo opener odpada bo wtedy mam inne plany i bym ich nie mogła zobaczyć. CLMF. ! Odpowiedz Link Zgłoś
haitsu. :D 28.04.11, 21:11 Od dziś będziecie się ze mną męczyć : ) Jestem fanką MCR od 2 lat i 5 maja wybieram się na koncert do Bostonu : D Koszulkę mam tylko. to na tyle. Pa : D Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: :D 29.04.11, 18:55 Haitsu. dla nas to przyjemność mieć jeszcze jedną osobę na forum c: Zabiorę się z tobą na koncert : D pahahaa Jak wrócisz, to zdaj relacje :3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: :D 29.04.11, 19:08 Tylko jest mało problem ;c Nie mam jak dolecieć do Bostonu.. :< To Twój pierwszy koncert MCR? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: :D 02.05.11, 18:50 @haitsu, też jade z Tobą Zazdroszcze Ci ! przepraszam, że tu dawno nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 można . ? ; ) 02.05.11, 21:02 hej , mogę się wprosic ? ładnie proszę ; ) i pyt . : czy ktoś wie o koncercie w Polsce ? czy w ogóle będzie ? c; Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: można . ? ; ) 03.05.11, 12:18 @sasetka54, im więcej tym lepiej . Witaj Mam nadzieje, że koncert się kiedyś odbędzie. Najlepiej na CLMF. @haitsu. Musisz zdać relację Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ to znaczy tak.. 03.05.11, 12:55 blabala, Ray coś tam biadolił na Twitterze, że klik. Ja mam nadzieję, że koncert się obędzie, albo na Coke, albo.. nie ważne. Ważne, że w Polsce. I tak wszędzie pojadę, bylebym miała z domu uciec. [1254] : D No w końcu wątek ponownie ruszył :3 Znacie może jakieś ciekawe opowiadania o Frerardzie? ;x Ja przeczytałam killjoys-make-some-noise i się popłakałam na końcu XD Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: to znaczy tak.. 03.05.11, 13:09 kiedyś coś czytałam , ale zapomniałam . muszę tego poszukac ; ) i wyślij linka , lub coś , to sobie przeczytam 'killjoys-make-some-noise' , bo jestem w tych rzeczach trochę zacofana -,- Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: to znaczy tak.. 03.05.11, 16:03 proszę bardzo: klik ja to opowiadanie przeczytałam w niecałe dwa dni. xd Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: to znaczy tak.. 03.05.11, 19:59 ja w niecałe 5 godzin XD teraz przeglądam te inne . chyba wolę hepiendy , bo tu end był smutny Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: to znaczy tak.. 04.05.11, 15:03 Wreszcie coś się tu dzieje ! Suuper ! Ja nie czytałam narazie żadnego takiego opowiadania, ale może kiedyś przeczytam jak będę mieć chwilę wolnego Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: to znaczy tak.. 05.05.11, 16:23 hej jestem nowa ja też na razie nie czytam zadnego takiego opowiadania ale chyba zaczne Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: to znaczy tak.. 05.05.11, 16:49 A jakie jeszcze są inne opowiadania fajne ? @kara4454, witaj Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ koncert w POLSCE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! 05.05.11, 20:08 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111 NIE WIERZĘ, CZY TO SEN?! Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: koncert w POLSCE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! 05.05.11, 20:11 jak to sen , to mamy ten sam ! !! !! ! AAAAAAAAAA !!! kto jedzie ? ;D ja na stówę . ! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: koncert w POLSCE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! 05.05.11, 20:20 kurna a ja nie mam z kim ale mam nadzieje ze jeszcze kogoś znajde .. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: koncert w POLSCE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! 05.05.11, 20:57 ja na 50 % jade Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: koncert w POLSCE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! 06.05.11, 17:43 a ja nie jade a bilety tak tanie ze to grzech nie jechać Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: koncert w POLSCE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! 06.05.11, 21:08 JA JADĘ NA 548545174575% Jutro już bilety kupuję *o* Nie wiem co ze sobą teraz zrobić, chyba będę płakała do 17 czerwca, hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
ayuu_iero Ktoś z Katowic 06.05.11, 21:14 Wybiera się jakiś fan z Katowic na ten megakoncert? < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Ktoś z Katowic 07.05.11, 15:41 MAM JUŻ BILETY *o* Widzimy się 17 czerwca <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Ktoś z Katowic 08.05.11, 11:47 kto ma bilety na płytę ? do zobaczenia 17 . 06 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Ktoś z Katowic 08.05.11, 13:12 @imperativ, sasetka54, z kad jesteście ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Ktoś z Katowic 08.05.11, 13:17 ja z Bydgoszczy . a ty , @gossip_girl_fan ? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ My Chemical Romance 2 . 09.05.11, 15:47 Ja mam na płytę c: Jestem z Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 12.05.11, 21:42 @imperku będziemy razem skakać, balować i drzeć ryjki na płycie, huehuehue *o* Kto jeszcze się wybiera na Orange? @.@ Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 2 . 12.05.11, 21:46 @chemiczku, ja to wiem <3 Nie zapomnij wziąć z domciu żelek, kart i dżemora *o* KILLJOYS, MAKE SOME NOISE Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 2 . 12.05.11, 22:09 Pokochają naszą publiczność. c: Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 akcja ! 13.05.11, 14:51 dla niepoiformowanych : tu się dowiecie o co chodzi . Cała akcja rozpocznie się już na początku koncertu przy pierwszej piosence – którą najpewniej będzie Na Na Na. Każdy z nas podniesie przed pierwszym refrenem kartkę formatu A3 z napisem “NA”. Najlepiej by było, gdyby kartka i napis były zrobione z gryzących się kolorów, rzucą się w oczy. Druga część akcji zaczęłaby się przy piosence SING. Wtedy założylibyśmy nasze maski koloru biało-czerwonego. Trzecia część akcji przy piosence Planetary (Go!) – wyciągamy latarki z kolorowymi światełkami, które można zrobić np. z bibuły, kawałka kolorowego papieru. Ważne, żeby kolory były żywe i rzucające się w oczy! to z Planetary najlepsze ; ) do zobaczenia na płycie < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: akcja ! 13.05.11, 14:55 Ja jestem z tym na bierząco. (Chwała forum mcr'owemu i facebook'owi! ) haha, muszę pożyczyć od kogoś latarkę i zrobić maskę *o* Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: akcja ! 13.05.11, 16:16 latarkę mam , kartki na 'NA' też . maska do zrobienia - to będzie komedia : x Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: akcja ! 13.05.11, 19:59 mi też sie te z planetary najbardziej podoba mnie tam nie będzie ale mam nadzieje że wszystkie akcje wyjdą Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: akcja ! 15.05.11, 12:30 dokładnie, kara. mnie też nei będzie, a mam nadzieję, że akcja się uda. Muszą tu potem wrócić <3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: akcja ! 16.05.11, 15:01 Nie będę bo nie mam z kim jechać tzn. nie ma mnie kto zawieść + nie mam opiekuna (mam 14 lat więc niestety musiałby być. ) Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: akcja ! 17.05.11, 22:34 Ja też mam 14 lat, chodzę do pierwszej gim, ale jadę z rodzicami. A nie macie jakiegoś kuzynostwa albo kogoś kto mógłby z wami jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: akcja ! 18.05.11, 19:03 nikt by ze mną nie pojechał bo oni nawet nie znają ich piosenek i by powiedzieli ze zgłupiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: akcja ! 21.05.11, 13:57 Z opiekunem nie byłoby problemu, bo będzie tam wiele osób +18, więc można by się do kogoś przyczepic, na pewno znalazłby się ktoś życzliwy kto podpisałby papierek No ale z transportem to już gorzej D: Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: akcja ! 21.05.11, 14:39 no właśnie. transport. szkoda, że sie nie uda jechać, ale MAM NADZIEJE ŻE WRÓCĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
haitsu. Re: akcja ! 21.05.11, 15:39 Ja mogłabym bez opiekuna, bo mam skończone 15 lat, ale jadę z siostrą <3 W Warszawie będę 10 czerwca do 22 c: Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: akcja ! 21.05.11, 23:33 a u mnie właśnie transport to żaden problem, tylko rodzice... Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 do tych które nie jadą, a chcą : 22.05.11, 17:37 ciężko mi było przekonac rodziców. 'to niebezpieczne' , 'jesteś za mała' , 'daleko' itp. ale jako przyszły prawnik ( XD ) znalazłam stosowne argumenty : to moje marzenie. to już koniec roku szkolnego, nic nie stracę. kupię sobie bilet. ( tej części żałuję ) możliwe , że mogę ich nigdy więcej nie zobaczyc. i podziałało XD spróbujcie tym sposobem ; ) powodzenia ; **** Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: do tych które nie jadą, a chcą : 24.05.11, 17:15 przyszły prawnik ja bym pojechała gdyby nie trzeba było z opiekunem być ale jak trzeba to dupa... Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: do tych które nie jadą, a chcą : 24.05.11, 21:09 nie rozpaczajmy już, ok ? chce jechać, ale jak o tym ciągle tu gadamy to jest mi smutno piosenka MCR na dziś ? u mnie to ZDECYDOWANIE od poniedziałku : teenagers Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: do tych które nie jadą, a chcą : 24.05.11, 21:19 zaglądam i tutaj! ; p piosenka dnia... planetary [go]. nie wiem dlaczego. łał. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: do tych które nie jadą, a chcą : 25.05.11, 12:08 moja to na pewno I'm not okay Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: do tych które nie jadą, a chcą : 25.05.11, 19:30 dla mnie : you know what they do to guys like us in prison . chyba przez ten szaleńczy chichot XD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: do tych które nie jadą, a chcą : 25.05.11, 21:49 a dziś to dalej to samo. teenagers. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan :d 26.05.11, 13:53 dziewczyny, do zobaczenia na trybunach 17.06. JADĘ !!! możecie mi podać dokłądniego linka do tej akcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
haitsu. wwweee 26.05.11, 19:18 Gossip, jakie miejsca moje to sektor 213 miejsca 30 i 31 : D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: też mam na sektor ^^ 26.05.11, 20:58 jeszcze nie wiem bo to przyjaciółki tata zamawiał nam, ale jak sie dowiem to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki hej!hej! 28.05.11, 21:15 mam pytanie - te akcje, które mają być podczas koncertu to tylko dla oc, płyty czy sektory też mają mieć kartki - NA, latarki i maski ? A czerwona bandana będzie na pewno ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: hej!hej! 29.05.11, 16:15 okej, dzięki ;D mam nadzieję, że na sektorach też się ludzie postarają ^^ a wiesz w końcu jakie miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 FG : / 30.05.11, 20:38 boże , czemu . ? moja kochana Marsowa FG przerzuciła się na MyChem ; ( zna tylko Teenagers, nic o nich nie wie, a uważa się za największą fankę ! i cały czas gada o koncercie na który nie jedzie. i tak samo było z Marsami. widzisz a nie grzmisz . a tak ogółem to jak przygotowania do koncertu ? ; D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: FG : / 30.05.11, 20:48 Ja tam jadę na Orange Warsaw Festival . Z kol. powiedziałyśmy że zaraz po szkole wsiadamy w autobus i gazem do warszawy na My Chemical Romance . PS. mam nadzieję że się nie obrazicie jak coś tu napiszę : p Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ My chemical romance 31.05.11, 15:14 Latarkę mam. Zastanawiam się czy nie wziąć dwóch par :3 Napis 'NA' zrobięza niedługo. Haha, ciekawe jak mi ta maska wyjdzie, to będzie komedia. 17 DNI!!!111111111111111 OGMMGOGMOGMOGM Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki heh 31.05.11, 20:54 no też się boję maski.. ale najbardziej tego, że sektory nic nie przygotują.. wtedy to dopiero będzie katastrofa a i nie zapomnijcie o czerwonych bandanach na lewym nadgarstku! Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: heh 31.05.11, 21:07 ja bandame noszę codziennie XD i nie mam zamiaru jej zdjąc. jutro jadę po latarki. łi ! ktoś jeszcze ma zrobiony kalendarz ile dni zostało do 17 ? ; D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: heh 31.05.11, 22:14 JA ODLICZAM DNI NA KOMÓRCE I W MOIM UKOCHANYM NOTESIE Będę mieć czerwoną bandanę (lewa ręka czy prawa?) Napewno będzie napis "Na" Latarka to nie wiem. I chcę zrobić z kumpelą takie coś, że na Polskiej fladze napiszemy coś w stylu "Poland love MCR" albo " We My Chemical Romance" Myślicie, że to z flagą to dobry pomysł ? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: heh 31.05.11, 22:24 gossip no jasne ze dobry pomysł muszą zobaczyć ze ich kochamy zeby znowu tu przyjechali Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: heh 31.05.11, 22:34 @gossip, nie wiem czy cię wpuszczą. tu masz regulamin. nie można miec niczego co ma powyżej metra powierzchni. ale pomysł świetny ; D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: heh 31.05.11, 23:10 to zrobię kwadratową flage o prawidłowej powierchni Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: heh 01.06.11, 07:26 Dobry Pomysł z tą flagą . . Ja mam już latarkę . I tylko czekam do 17 : D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: heh 01.06.11, 10:10 ale NAPRAWDE myślicie, że będą KAŻDĄ osobę sprawdzać jakie wymiary ma jej flaga , albo nawet kartka z napisem NA ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink ... 01.06.11, 17:16 podoba mi się pomysł z flagą, ale myślę, że na płycie będzie to zasłaniało osobom z tyłu... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: ... 01.06.11, 17:24 Też o tym pomyślałam . Hmm... Chyba że będziesz stała z tyłu, a sądze ż ci to nie na rękę .Ale masz racje z tym że pewnie nie będą stali z metrówką i mierzyli ile ta flaga ma cm , Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: ... 01.06.11, 17:35 z przodu - będzie zasłaniać. z tyłu - oni na 100% nie zobaczą. ;p macie na płytę, trybuny, czy oc? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: ... 01.06.11, 17:41 no racja . Ja mam na trybuny . Chciałam na płytę, ale ze względu na moje chore kolano nie mogę długo stać, dlatego mam na trybuny : D Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: ... 01.06.11, 17:52 ja miałam iść na płytę, ale udało mi się zdobyć oc. ktoś stąd ma oc??? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ... 01.06.11, 20:08 ja mam trybuny. szczerze, macie racje, że z trybun nie będzie widać, ale cooo tam ! Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten... Re: ... 01.06.11, 21:47 heej wam . ! ja bd na trybunach . byłam ostatnio na stadionie Legii i nie jest on zbyt duży , więc uważam , że bedzie dobrze widać . Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ... 01.06.11, 23:38 @klaudiau11 ja też mam chorą nogę , ale ryzykuje . Ja mam na płytę i zazdroszczę @pinkpink miejsca na oc ; D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: ... 02.06.11, 07:19 @ sasetka54 . O nie ja jedna chorą mam nogę. Ale to przez to że kaleką jestem . ;p . Wywróciłam się na kamienie najpierw przed domem a potem ze schodów spadłam . I serio jak stoję więcej niż 10 min. to 'rwie' mi tą nogę. @ pink. Gratuluje Oc Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: <3 02.06.11, 15:32 zazdroszcze wam ja nie jade ale pokażcie ze ich kochamy zeby znowu przyjechali Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: <3 02.06.11, 16:17 Dzień Dziecka ? Świetny. Na Dzień Dziecka właśnie dostałam bilety na OWF Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: <3 02.06.11, 19:58 Ja jadę i będę na płycie. ;D Ojojoj, już tylko dwa tygodnie pozostały. Pokażemy im, że Polscy fani są najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: <3 02.06.11, 20:29 Też będę na płycie Dzień dziecka, jak dzień dziecka ważne, że lekcji nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: <3 02.06.11, 22:46 płyta rządzi XD bez urazy . w dzień dziecka najważniejsze jest to , że nie muszę siedziec na twardym krzesełku w szkole przez jebaane 8 godzin ; P Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: <3 03.06.11, 15:19 Wreszcie ktoś pisze na tym forum ! Mam nadzieje, że po koncercie też będzie tu głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: <3 03.06.11, 21:20 płytapłytapłyta <3 robicie jakieś rysunki do albumu dla mcr? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: <3 03.06.11, 21:48 a ja coś narysuję, tylko nie wiem co jeszcze . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: <3 04.06.11, 00:18 Ja już w poniedziałek wysyłam. Ale przecież możecie jakiś list od siebie dać. Właściwie to każda forma jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: <3 04.06.11, 17:30 napiszę do nich moim łamanym angielskim XD będą mieli ubaw . Odpowiedz Link Zgłoś
coker ... 04.06.11, 18:26 Ja wysłałam w piątek tydzień temu. Jak chcecie coś tam jeszcze dać od siebie to lepiej się pospieszcie, bo czasu coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ... 05.06.11, 19:03 ja nie wiem czy się wyrobię w tym tygodniu. cały tydzień sprawdzianów. najwyżej zarwę noc XD ale muszę coś zrobić . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: ... 06.06.11, 07:38 No trzeba coś zrobić . ! Fajnie by było, gdyby jeszcze kiedyś do Polski przyjechali co nie ? . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: ... 06.06.11, 15:37 Nie wiem jak wy, ale mnie po prostu złość zrzera . M. Szpak będzie śpiewał przed My Chemical Romance na Orange Warsaw Festival . o.o . Nie wiem jak wam, ale mi to nie za bardzo odpowiada . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ... 06.06.11, 15:44 hehe. Mi szpak jest obojętny. Mam nadzieję, że tylko ubierze sie w miare normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: ... 06.06.11, 15:52 @Gossip_girl_fan żeby chociaż to . Ale będzie porażka jak zaśpiewa jakieś covery i wyskakuje z piosenką My Chemical Romance . Wyobraźcie sobie . Stoi Szpak ma scenie, oczywiście musi tańczyć i nagle zaczyna śpiewać Helenę. Co byście zrobili . ? Ja bym chyba umarła ze śmiechu, ale najpierw obrzuciła go pomidorami . Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ... 06.06.11, 19:59 ja tam jestem hepi że Szpak zaśpiewa na owf c; wg mnie ma fajny głos . on będzie po finalistach wow ma przed Skunk Anasie chyba . nie tak źle. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ... 06.06.11, 20:08 @Klaudia Wyobrażałam sobie to WCZEŚNIEJ niż napisałaś. I dokładnie Helenę. Masakra. Jestem ciekawa jakby skomentowali to chłopaki z MCR ... A z tych całych finalistów to jestem bardzo za (w sumie tylko za) Piotrem Lisieckim. Uwielbiam jak śpiewa "Jolene" i ma świetny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ... 06.06.11, 20:10 o nie , nie Helenę. ja bym chyba umarła ze śmiechu. niech śpiewa sobie to co chce , ale nie Mcr . bo UDUPIĘ XD Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki jaa. 06.06.11, 21:49 ja się w sumie cieszę ;p im więcej osób zaśpiewa tym lepiej ^^ czekam nawet jeszcze na jakieś nowe propozycje, na 17 oczywiście ;D może też zabierze trochę czasu i MCR będą grali po zachodzie słońca? ja bym tam chciała.. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: jaa. 07.06.11, 07:50 oo... fajnie by było gdyby grali jak już ciemno będzie . Lepiej będzie latarki widać ;D . Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: jaa. 07.06.11, 14:06 co do albumu ja nie rysuje bo nie mam talentu a ja lubie szpaka i jeszcze bardziej ubolewam ze nie będzie mnie na OWF Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ puk, puk, można?? 07.06.11, 16:59 witam, nazywam się paramorehayley_ i jeśli mogę, to z chęcią będę się tu udzielać. niektóre mogą mnie kojarzyć (albo i nie) z forum kotkowego echelonu. ale jako, że do moich ulubionych zespołów doszło my chemical romance, to miło by było poznać nowe, chemiczne znajomości. mam nadzieję, że zaprezentowałam się dość chemicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: puk, puk, można?? 07.06.11, 17:27 @paramorehayley_ witamy Cię serdecznie Zaprezentowałaś się świetnie !!! Znam Cię oczywiście z fke. Jedziesz na OWF ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: puk, puk, można?? 07.06.11, 17:33 jedziesz! i nie możesz się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: puk, puk, można?? 07.06.11, 19:45 @ paramorehayley_ . Zapraszamy ;D . Sama jestem tu od nie dawna , hehe . Też jedziesz ? . ooo.... fajnie ; ) . Me too ;p . Pożegnam was na chwilę, to tylko 3 dni . Morze + moja klasa = oj, dużo pozytywnie złych rzeczy . Narazie i życzcie mi szczęścia na wycieczce . Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: 10 dni do OWF :D 07.06.11, 20:57 ja mam ochotę skreślic wszystkie dni do OWF na moim kalendarzyku i wydrzec się na całą chałupę że to dzis ^^ najlepiej o szóstej rano XD 10 dni, 10 dni, 10 dni ! będzie zaajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
haitsu. Re: 9 dni do OWF :D 08.06.11, 16:32 Dziś do szkoły nie poszłam, bo pakować się muszę. Jutro samolot do PL i problem z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1121 Misjonarze Rytmu 08.06.11, 17:25 www.kotek.pl/kotek_forum/02,3000,125947801,125947801,Misjonarze_Rytmu.html Wejdźcie ! ; pp Odpowiedz Link Zgłoś