Dodaj do ulubionych

Asystentka

24.11.13, 11:25
A swoją drogą mogłabyś super.222 stworzyć swój profil . Oczywiście net jest tajemniczy ,ale nie do końca , widzisz amityr widzi cię jako długonogie dziecko . No zrób dobry początek i wklej tam swój obrazek który mógłby, ale nie musi odpowiadać twej fizjonomii . Ja się podpieram moją kotką , może ty masz jakiegoś chomika albo hopla na jakimś punkcie co? big_grin
Obserwuj wątek
    • super.222 Re: Asystentka 24.11.13, 11:35
      Przecież wiesz, że nie umiem... nie ????

A na poważnie: jestem na etapie zmiany nicka - może od nowego roku big_grin
      Oczywiście, nowy nick nie będzie stwarzał żadnych problemów z identyfikacją
      dla *znajomych*. Chcę jednak *wyglądać* mięciutko i bez cyferek big_grin

• sagittarius954 Re: Asystentka 24.11.13, 11:57
        Jak zwykle coś zawijasz w kłębek ,ale trzymam cię za słowo . Nowy rok i ani dnia dłużej big_grin
      • amityr Re: Asystentka 24.11.13, 13:00
        super.222 napisała:

> Przecież wiesz, że nie umiem... nie ????
        >
        > A na poważnie: jestem na etapie zmiany nicka - może od nowego roku big_grin
        > Oczywiście, nowy nick nie będzie stwarzał żadnych problemów z identyfikacją
        > dla *znajomych*. Chcę jednak *wyglądać* mięciutko i bez cyferek big_grin

Jeżeli już to wklej jakąś super maszynę do pisania. ENIGMA. Mogę ci opisać pt. po pt.
        • super.222 Re: Asystentka 24.11.13, 14:40

Amityr! To jest niezły pomysł!
          Mam maszynę do pisania ERIKA. *Robi* teraz za ozdobę
          biblioteczki u syna. Ludzie pytają - ooooo a skąd TO macie?
          • amityr Re: Asystentka 24.11.13, 17:29
            http://i39.tinypic.com/jrzqm0.jpg
            • amityr Re: Asystentka 24.11.13, 17:34
              Czy mam ci opisać pkt po punkcie jak ta maszynę przenieść jako Twój Avatar ? Możesz potrenować na maszynie a po tym coś innego.
              • super.222 Re: Asystentka 24.11.13, 17:37
                A mógłbyś na pocztę?
                Jak mnie tutaj tak będziesz trenował, to wstydziła się będę big_grin
            • super.222 Re: Asystentka 24.11.13, 17:34
              A mógłbyś ją jakoś opisać? Jaka ona jest? No? ...
              • amityr Re: Asystentka 24.11.13, 18:05
                Kto?
                • super.222 Re: Asystentka 24.11.13, 18:28
                  TY

dwa ostatnie moje posty są do Ciebie adresowane.
                • amityr Re: Asystentka 24.11.13, 18:35
                  1.Kliknij prawym przyciskiem myszki na obrazek ERYKI np ten który wkleiłem. Otworzy ci się taka ramka gdzie będzie m.in. pisało :zapisz jako Klikniesz lewym przyciskiem na ten napis. Powinno ci się otworzyć takie okienko gdzie będzie wybór gdzie chcesz to zapisać . Najlepiej zapisz w pozycji Moje obrazy
                  2. Kliknij na ten link :pl.tinypic.com/ Będzie znowu ramka z napisem Przeglądaj
                  3. Kliknij na tą ramkę i po otwarciu się TWOICH OBRAZÓW znajdziesz skopiowaną tam wcześniej przez ciebie ERYKE. Kliknij na ten ( plik) obrazek.
                  4.Teraz znowu będzie TinyPic i klikasz w zielone z napisem Prześliji teraz. Pojawi się kod który woiszesz w ramkę i klikniesz. Po prawej wyświetli ci się ERYKA a po lewej coś takiego [IMG]http://i39.tinypic.com/jrzqm0.jpg[IMG]co możesz już teraz skopiować i przenieść do ustawień gdzie masz swój avatar :Sygnaturka
                  Inne ustawienia konta

Sygnaturka to twój podpis dodawany automatycznie do postów, które napiszesz. Więcej o sygnaturkach
                  ------------------------------------------------------------------------------------
                  Jak chcesz to możesz odrazu wstawić tą maszynę tylko do linka przy drugim [IMG] przed IMG wstaw ukośnik ,który specjalnie usunąłem żeby się obraz nie otwierał jak wkleiłem gotowca.
    • amityr Re: Asystentka 24.11.13, 18:40
      Mam awarię Skypa. Coś poważnego . Ja słyszę rozmówcę a on mnie nie. Jak usunę to możemy pogadać nawet na kamerce! O!
      • super.222 Re: Asystentka 24.11.13, 18:47
        amityr napisał:

> Mam awarię Skypa. Coś poważnego . Ja słyszę rozmówcę a on mnie nie. Jak usunę
        > to możemy pogadać nawet na kamerce! O!
        -----------------
        Nie *używam* żadnej z wymienionych zabawek i nie przewiduję
        w najbliższym czasie istotnej zmiany zainteresowań. Dziękuję za dobre ... itd.
      • sagittarius954 Re: Asystentka 24.11.13, 18:48
        big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinDbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
        • amityr Re: Asystentka 24.11.13, 18:58
          http://s14.rimg.info/92ce33c7275ffad24e05ab17de0c7035.gif
          • super.222 Re: Asystentka 24.11.13, 19:24
            http://s4.rimg.info/b6d6e1cb645d0072c5bb6f3bf392937b.gif
            • amityr Re: Asystentka 24.11.13, 22:56
              No i co ? Pasi?
              • super.222 Re: Asystentka 25.11.13, 07:00
                Do Amityra:

Spróbuję dzisiaj, od poniedziałku. Dziękuję, mam nadzieję
                na opanowanie tej sztuki. Doceniam trud, jaki włożyłeś,. żeby
                opisać krok, po kroczku ... dzięki. big_grin
                • amityr Re: Asystentka 25.11.13, 10:54
                  Jakby coś nie pasiło ,to pytaj . Kto pyta nie błądzi. A jak zmniejszać obrazy -wiesz?
                  • amityr Re: Asystentka 25.11.13, 10:55
                    Ja np nie wiem jak ze slajdu uzyskać jeden pojedynczy obraz. Jakiś program trzeba mieć . Może sagi wie?
    • sagittarius954 Re: Asystentka 25.11.13, 19:23
      Jutro proszę się odpicować , założyć naaaajdłuższe szpilki i jakąś miniówkę . big_grinbig_grin
      • amityr Re: Asystentka 25.11.13, 20:31
        He,he to mi się podoba. Mores musi być.
    • sagittarius954 Re: Asystentka 26.11.13, 07:56
      Pani Asystentko ależ pani się wychyli zza tego biurka ... no nóżki niczego sobie tylko dlaczego w piżamce ??? Do ludzi proszę pani przychodzi się inaczej ten tego obutym big_grinbig_grinbig_grin
    • sagittarius954 Re: Asystentka 27.11.13, 07:45
      No i mamy pierwsze spóźnienie do pracy ...odnotowujemy big_grin
      • super.222 Re: Asystentka 27.11.13, 08:04
        sagittarius954 napisał:

> No i mamy pierwsze spóźnienie ...<
        -----------
        kissbig_grin - to premii też pewnie nie będzie? big_grin
        A tu święta za pasem ...

• sagittarius954 Re: Asystentka 27.11.13, 09:19
          I jeszcze się pyta ....
          I nie dam się nabrać na żadne tam cmoki ....big_grin
          • amityr Re: Asystentka 27.11.13, 16:14
            Szefie......a ja wiem gdzie suprka lata.
            • super.222 Re: Asystentka 27.11.13, 17:06
              Amityr !
              - w pierwszej chwili pomyślałam: skarżypyta
              ale zainteresowałeś mnie, to pytam
              - a gdzie lata superka?

Odpowiesz tutaj, czy na pocztę?
              • sagittarius954 Re: Asystentka 27.11.13, 17:20
                Oho , chyba nam asystentkę naruszyłeś bo uśmiechu ci nie posłała big_grin
                • amityr Re: Asystentka 27.11.13, 19:51
                  Co ty sagi przecież ona ma syna http://s10.rimg.info/dbf4faa37b3930d77614e23372e46d59.gif
                  • super.222 Re: Asystentka 27.11.13, 20:27
                    Jak Ty dużo o mnie wiesz ... latam, stan rodzinny ...
                    A to, co tak majda, to pewnie dziewica? big_grin
                    • super.222 Re: Asystentka 28.11.13, 07:05
                      ... przypomina, że czas ... już czas. big_grin

http://s19.rimg.info/ac5c526b5736fc4ccf471d7c259f39e9.gif
                      • super.222 Re: Asystentka 29.11.13, 07:47
                        O wszystkich innych sprawach i o najciekawszych,
                        w godzinach popołudniowych.
                        • sagittarius954 Re: Asystentka 29.11.13, 08:06
                          A szpilki na nogach ? Przepraszam ale to ważne ostatecznie robisz za rodzynka big_grinbig_grin
                          • super.222 Re: Asystentka 29.11.13, 09:51
                            Szpilki na wieczór.
                            *Wejdę* w ciepłe botki (to takie kozaczki tylko do kostki big_grin)
                            i muszę wyjść na ulice mego miasta.
                            • sagittarius954 Re: Asystentka 29.11.13, 10:06
                              ulice mego miasta ...czekaj cos mi to mówi gdzie ja to słyszałem ......nie zapomnij kupic tuszu do komputera ...big_grin big_grin
                              • super.222 Re: Asystentka... może też poprosić 29.11.13, 18:55
                                Amityr ... czy Ciebie interesuje sport?
                                Postanowiłam, że w tym roku nie otworzę wątku o sporcie.
                                A będzie się działo, oj będzie ....
                                Tylko - proszę nie w tym wątku. Musi być osobny i może zaczynać
                                się od zmiany na stanowisku ministra do tych spraw. big_grin
                                • amityr Re: Asystentka... może też poprosić 29.11.13, 19:58
                                  Ze sportu najbardziej interesi mnie judo
                                  • super.222 Re: Asystentka... może też poprosić 30.11.13, 21:21
                                    ... do Sagittariusa ....

Nie wiem dlaczego taka długa przerwa w wątku 'Adwent".
                                    Czy jest możliwość podniesienia postów bliżej wątku - do
                                    góry? Bardzo mnie to denerwuje. Z góry serdecznie dzkb.
                                    • sagittarius954 Re: Asystentka... może też poprosić 01.12.13, 09:26
                                      Nie mam takich możliwości, aby cokolwiek zmieniać oprócz postu na stronach wyborczej .
                                      • marii51 Re: Asystentka... może też poprosić 04.12.13, 23:08
                                        teraz bliżej poznamy pracę superci
                                        www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,98083,14960572,Praca_asystentki_jest_latwa_i_nie_wymaga_szczegolnych.html
                                        • super.222 Re: Asystentka... 05.12.13, 08:53
                                          Zaprawdę powiadam Ci Droga Marii51, że nie jest łatwo.
                                          JEGO EGO znasz pewniej lepiej ode mnie big_grin, lecz dobra asystentka
                                          nie może obmawiać szefa ...big_grin big_grin

Skromnie powiem - staram się i widzę codziennie ten wątek
                                          *pod pinezką* ... może dostąpimy zaszczytu?

PS. Forum w swoim programie nawiązuje do *słowa*.
                                          A czytałam piękne Twoje wiersze ... więc zaszczyć nas.
                                          • super.222 Re: Asystentka... 05.12.13, 14:36
                                            Co mam zrobić żeby mi się ilość wątków dzieliła na strony?
                                            Pojutrze braknie mi ekranu ... czy jest to zamierzone, czy ja
                                            powinnam wykonać jakiś ruch?
    • sagittarius954 Re: Asystentka 05.12.13, 15:34
      Jeszcze trzy wątki i zacznie dzielić się na strony big_grin Nie licz tych wykreślonych .
      • super.222 Re: Asystentka 07.12.13, 07:25
        Zauważyłam! Już dzieli ...

https://c.wrzuta.pl/wi6970/227e83f0000d9d56485fe19e/wisienki

Dzisiaj - 7 grudnia 2013 roku o godzinie 7.25 zabrakło mi tchu.
    • sagittarius954 Re: Asystentka 07.12.13, 15:53
      No dobrze ,ale od tego lirycznego i romantycznego nastroju postów nie przybędzie zrobimy cos z tym ? Pani asystentko ...big_grin
      • super.222 Re: Asystentka 07.12.13, 15:58
        sagittarius954 napisał:

> No dobrze ,ale od tego lirycznego i romantycznego nastroju postów nie przybędzi
        > e zrobimy cos z tym ? Pani asystentko ...big_grin
        -----------------
        Tylko tyle big_grin Reszta ku pamięci ... do wiosny big_grin
        • sagittarius954 Re: Asystentka 07.12.13, 16:12
          Czyli jak ?
          A nie można by tak przyspieszyć reakcji poprzez włączenie sztucznego słoneczka , doprawdy troszkę tylko więcej pobiera energii i stopienie tych bryłek , no bo same wisienki ...niczego sobie , doprawdy .... tego , żeby się nie spłonić big_grin
        • amityr Re: Asystentka 07.12.13, 16:12
          A co ja napisałem? To zaraz ,złości ,że fiu,fiu!
          • super.222 Re: Asystentka 07.12.13, 16:18
            Nie fiu...fiu ...big_grin
            • super.222 Re: Asystentka 25.01.14, 09:07
              www.kalbi.pl/kartka-z-kalendarza-25-stycznia-2014
              Dzień Sekretarki i Asystentki. Prawie moje Święto.
              • super.222 Re: Asystentka 25.01.14, 09:25
                Ach !!! Uniosła się w oddechu wątła pierś superki.
                Były to czasy, kiedy iskrzyło humorem i satyrą.
                Ach!!! Jakież dawne to czasy ..Ihttps://4.bp.blogspot.com/-2KPGJbMS7UY/TaadVI63S4I/AAAAAAAAABQ/jw87YEWfdDE/s1600/lzy.jpg
                • lola-lucette Re: Asystentka 25.01.14, 11:27
                  A czy ja mogłabym zgłosić swoją kandydaturę na wakat tego stanowiska , bo jakoś doczekać się nie mogę zauważenia ?
                  • super.222 Re: Asystentka 25.01.14, 12:44
                    Lolo-lucetto
                    naturalnie tutaj zostałaś zauważona i Twoją obecność na innym
                    forum także zauważyłam. Trochę popisać trzeba no i przedstawić
                    jakieś zainteresowania i o czym chcesz pisać?

Być asystentką ... ho, ho , ho ... wiesz ile ja łez wylałam?
                    A Ty tak *z marszu*? Masz odwagę stawić czoła trudom?
                    To forum jest jak głaz, z trudem uruchomione i z takim samym
                    trudem podnoszone każdego dnia. Mnie to sprawia frajdę.
                    Zapraszam. Ale o funkcji asystentki - na obecnym etapie? ...
                    • lola-lucette Re: Asystentka 25.01.14, 13:21
                      Popisać , popisać . Każdy temat ugryzę , żadna sztuka wkomponować się w zlecenia Twoje Adminko . Jeśli wytłumaczysz które wątki są ci potrzebne do realizacji Twoich osobistych planów ( o których wiedzieć nic nie muszę ) i wskażesz je zawsze możesz liczyć na podnoszenie ich przeze mnie . Poza tym oprócz pracy mam swoje hobby , kolekcjonuję portrety osób i lubię muzykę spokojną, wyciszoną, z elementami prawdziwego uczucia . Lubię gotować , prać w balii i prasować . Komputer dostałam po synu , córka się ze mnie śmieje, że jestem blondynką w tej materii . Poznaję tego stwora powoli . To nic innego tylko zapamiętywanie sekwencji klawiszy , które odpowiadają za i poruszają tymi tam procesorami czy tam czymś . Płakałaś ? Naprawdę ? Ja sobie powiedziałam że już nigdy nie zapłaczę . Oczywiście nie udaje mi się dotrzymać słowa . Może na razie tyle o sobie . A w sprawie głazu mam jedną tezę . Użyj młotka odpowiedniego do jego wielkości i twardości i nie będzie stawiał oporu . Polityki nie lubię .
                      • super.222 Re: Asystentka 25.01.14, 13:29
                        Wszystkie wątki stoją do Twojej dyspozycji.
                        Możesz także zakładać swoje. Zapraszam.
                        • super.222 Re: Asystentka 06.02.14, 13:38
                          A gdyby tak ktoś założył jakiś wątek?
                          Jeden, albo i kilka? Bardzo byłoby miło.
    • sagittarius954 Poszukuje sie uległej asystentki 28.07.14, 09:22
      Powtarzam uległej big_grinbig_grin
      • super.222 Re: Poszukuje sie uległej asystentki 28.07.14, 11:03
        Optymista ... ale szukaj big_grin
        • super.222 Re: Poszukuje sie uległej asystentki 11.08.14, 16:03
          tv.gazeta.pl/program_tv/0,110740,8651580,,,5574748,Nieznosna_lekkosc_bytu.html.
          .
          Polecam, zachęcam, nie wolno przegapić.
          To nic, że *już w TV było* kilka razy. Ten film ... kurcze ...
          no to jest film, że jak ktoś nie widział do tej pory, to znaczy,
          że nie wie co to znaczy dobry film.
          • super.222 Re: Poszukuje sie uległej asystentki 11.08.14, 16:07
            No ... nie wszystko nadaje się do kopiowania big_grin
            Film będzie na kanale Kultura, kilka minut po 22-giej - dzisiaj.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka