Dodaj do ulubionych

Topciu fiu fiu

09.09.06, 20:31
chodź idziemy na spacersad(((((
Obserwuj wątek
    • topciu Re: Topciu fiu fiu 09.09.06, 22:23
      Na drugi raz wołaj głośniej, bo moja pani młóciła TV, a ja pod aparatem spałem.
      A wiesz, taki męski spacerek, to jest to. Ty zrozumiesz, ze niektóre dziewczyny
      mi sie tak podobaają, ze spać nie mogę, a jak je spotykam, to pani nie pozwala
      mi sie do nich zbliżyć. Ach te baby.....i złe i dobre......
      No to co....lecimy? Tylko mi smyczy nie zakładaj, nie bój się, nie zwieję,
      najwyżej w razie niebezpieczeństwa się za Tobą schowam.
      • sagittarius954 Re: Topciu fiu fiu 09.09.06, 22:30
        Widziiiiisz ..... a ja myslałem że za tobą się schowam , ale co mi tam , dawaj
        już dawno nie byłem z sierściuchem na spacerze, rwij każdą sunię tylko nie
        szczekaj.smile)
        • natla Re: Topciu fiu fiu 09.09.06, 22:55
          No, no panowie....żebym tylko babciom nie została.....
          • tofika Re: Topciu fiu fiu 06.10.06, 21:10
            o co ja tu dowiaduje....
            Top ojczulkiem bedzie... Topciu ..smile
            • krista57 Re: Topciu fiu fiu 06.10.06, 21:15
              Nie przesadzaj Tofiko
              mialam okazję poznac Topa
              wielkie to takie a jaki ma jęzor?
              Reginie do dzisiaj po tym lizaniu pryszcze zostałysmile))
              • topciu Re: Topciu fiu fiu 06.10.06, 23:34
                No, kobitki to ja bardzo lubię, pachną mi wszędzie, ale chyba "zimny jestem",
                bo na razie wąchanko mi wystarcza, choc mam erotyczne sny.
                A ciocia Reginka smakowita była...
                Niestety ciocia Krysia tak jakby oziębła była, w ogóle jej nie brałem, choć
                bardzo się starałem...tak ładnie pachniała...
                • del.wa.57 Re: Topciu fiu fiu 07.10.06, 00:09
                  O rany,Topciu ma swoj/wontek/smile))))))))
                • mania1119 Re: Mała do Topcia 07.10.06, 00:10
                  Niestety,Topciu,tez zauwazylam ze Ciocia Krysia wymaga wiele
                  zachodu...Ale,ale,moze masz gdzies na strychu stary winyl z piosenka"Czy pani
                  Marta,jest grzechu warta,ta mysl uparta....itd" -posluchalibysmy razem...
                  • regine Re: do Topcia 07.10.06, 00:19
                    Topciu, fajny gość jesteś, polubiłam Cię, od pierwszego widzenia smile
                    Ale to nie znaczy, że mogłeś nocą drapać w moje drzwi...Nieładnie, tak po
                    pierwszym spotkaniu, nieładnie. A taki niby dobrze ułożony jesteś i taki niby
                    Cykor. Wstydź się smile)
                    • del.wa.57 Re: do Topcia 07.10.06, 00:24
                      Renia,teraz to Go dopiero zawstydziłaś,musiałaś tak przy wszystkich? że w drzwi
                      drapałsmile)))
                      • regine Re: do Topcia 07.10.06, 00:29
                        No, ale grzecznie drapał, zastanawiałam się czy nie będzie natrętem. Ale nie.
                        Top to chłopak na medal smile)) Odszedł, jak mężczyzna...Z podlukonym ogonem do
                        drugiego pokoju smile)))))))))))))))
                        • del.wa.57 Re: do Topcia 07.10.06, 00:38
                          Najpierw podałaś ''czaną nalewkę'' Sagiemu teraz dla Topa.Oj! kobieto
                          przebierasz w męzczyznachsmile))))))))
                          • regine Re: do Topcia 07.10.06, 00:41
                            Zawsze coś z większości można wybrać smile)) Gorzej gdy nie ma się wyboru smile)))
                            • mania1119 Re: do Topcia i innych 07.10.06, 00:45
                              Reniu:"mam chusteczke haftowaną,wszystkie cztery rogi.Kogo....."
                              • del.wa.57 Re: do Topcia i innych 07.10.06, 00:46
                                To była swietna zabawa Maniusmile))))))
                                • mania1119 Re: do Topcia i innych 07.10.06, 00:47
                                  A jak!!!!!
                              • regine Re: do Topcia i innych 07.10.06, 00:49
                                No właśnie..Dobry pomysł z tą chusteczką. Zawsze komuś, kogo się wybiera, można
                                rzucić pod nogi...
                                Tylko czy podniesie tą haftowaną chusteczkę, ten wybrany ?
                                Ale to już inny temat...
                                Ale uśmiechnęłam się do tej piosenki i wspomnień..Ładne to było ...smile)
                                • krista57 Re: do Topcia i innych 07.10.06, 11:00
                                  Podczytlam....
                                  Czy to o czyms nie swiadczy,jak atrakcyjne kobiety w srodku
                                  nocy z psem rozmawiają?
                                  Należy haftowaną husteczkę rzucić pod odpowiednie nogi...a nie łapysmile))
                                  • topciu Re: do Topcia i innych 07.10.06, 11:37
                                    Ciociu Krysto, tu uż przesadziłaś! Czy nie lepiej przed 4 łapy i być przyjetą,
                                    niż tylko przed 2 nogi i dostać kosza?
                                    Jako dżentelmen nie powiem jak to było naprawdę, ciociu Reniu.
                                    • regine Re: do Topcia i innych 07.10.06, 12:23
                                      Kochany jesteś Topciu smile
                                      Twoje zachowanie i milczenie jest przykładem tego, jak powinien zachować się
                                      dżentelmen. Jesteś super mężczyzną smile Oby większość panów zachowywała się
                                      również tak nienagannie jak Ty. Można na Ciebie liczyć, jak widzę w każdej
                                      sytuacji. Dziękuję, Przyjacielu smile
                                      • del.wa.57 Re: do Topcia i innych 07.10.06, 14:26
                                        Oj,Krista nie doczytałaś do końca Top to mężczyzna przeciesmile))))
                                        Chusteczkę to Renia już.....uppssss,gdzieś zgubiłasmile))))))
                                        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: do Topcia i innych 07.10.06, 20:46
                                          del.wa.57 napisała:

> Oj,Krista nie doczytałaś do końca Top to mężczyzna przeciesmile))))
                                          > Chusteczkę to Renia już.....uppssss,gdzieś zgubiłasmile))))))
                                          oby odnalazła tę chusteczkę, bo napewno zgubiła w niewłaściwym miejscu wink
    • tofika Re: Topciu fiu fiu 13.10.06, 07:56
      Topciu, jak Ci tam, po nocnych odprowadzaniach z Gawiarenki kobietek? no jak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka