sagittarius954 09.09.06, 20:31 chodź idziemy na spacer((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topciu Re: Topciu fiu fiu 09.09.06, 22:23 Na drugi raz wołaj głośniej, bo moja pani młóciła TV, a ja pod aparatem spałem. A wiesz, taki męski spacerek, to jest to. Ty zrozumiesz, ze niektóre dziewczyny mi sie tak podobaają, ze spać nie mogę, a jak je spotykam, to pani nie pozwala mi sie do nich zbliżyć. Ach te baby.....i złe i dobre...... No to co....lecimy? Tylko mi smyczy nie zakładaj, nie bój się, nie zwieję, najwyżej w razie niebezpieczeństwa się za Tobą schowam. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Topciu fiu fiu 09.09.06, 22:30 Widziiiiisz ..... a ja myslałem że za tobą się schowam , ale co mi tam , dawaj już dawno nie byłem z sierściuchem na spacerze, rwij każdą sunię tylko nie szczekaj.) Odpowiedz Link
natla Re: Topciu fiu fiu 09.09.06, 22:55 No, no panowie....żebym tylko babciom nie została..... Odpowiedz Link
tofika Re: Topciu fiu fiu 06.10.06, 21:10 o co ja tu dowiaduje.... Top ojczulkiem bedzie... Topciu .. Odpowiedz Link
krista57 Re: Topciu fiu fiu 06.10.06, 21:15 Nie przesadzaj Tofiko mialam okazję poznac Topa wielkie to takie a jaki ma jęzor? Reginie do dzisiaj po tym lizaniu pryszcze zostały)) Odpowiedz Link
topciu Re: Topciu fiu fiu 06.10.06, 23:34 No, kobitki to ja bardzo lubię, pachną mi wszędzie, ale chyba "zimny jestem", bo na razie wąchanko mi wystarcza, choc mam erotyczne sny. A ciocia Reginka smakowita była... Niestety ciocia Krysia tak jakby oziębła była, w ogóle jej nie brałem, choć bardzo się starałem...tak ładnie pachniała... Odpowiedz Link
mania1119 Re: Mała do Topcia 07.10.06, 00:10 Niestety,Topciu,tez zauwazylam ze Ciocia Krysia wymaga wiele zachodu...Ale,ale,moze masz gdzies na strychu stary winyl z piosenka"Czy pani Marta,jest grzechu warta,ta mysl uparta....itd" -posluchalibysmy razem... Odpowiedz Link
regine Re: do Topcia 07.10.06, 00:19 Topciu, fajny gość jesteś, polubiłam Cię, od pierwszego widzenia Ale to nie znaczy, że mogłeś nocą drapać w moje drzwi...Nieładnie, tak po pierwszym spotkaniu, nieładnie. A taki niby dobrze ułożony jesteś i taki niby Cykor. Wstydź się ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Topcia 07.10.06, 00:24 Renia,teraz to Go dopiero zawstydziłaś,musiałaś tak przy wszystkich? że w drzwi drapał))) Odpowiedz Link
regine Re: do Topcia 07.10.06, 00:29 No, ale grzecznie drapał, zastanawiałam się czy nie będzie natrętem. Ale nie. Top to chłopak na medal )) Odszedł, jak mężczyzna...Z podlukonym ogonem do drugiego pokoju ))))))))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Topcia 07.10.06, 00:38 Najpierw podałaś ''czaną nalewkę'' Sagiemu teraz dla Topa.Oj! kobieto przebierasz w męzczyznach)))))))) Odpowiedz Link
regine Re: do Topcia 07.10.06, 00:41 Zawsze coś z większości można wybrać )) Gorzej gdy nie ma się wyboru ))) Odpowiedz Link
mania1119 Re: do Topcia i innych 07.10.06, 00:45 Reniu:"mam chusteczke haftowaną,wszystkie cztery rogi.Kogo....." Odpowiedz Link
regine Re: do Topcia i innych 07.10.06, 00:49 No właśnie..Dobry pomysł z tą chusteczką. Zawsze komuś, kogo się wybiera, można rzucić pod nogi... Tylko czy podniesie tą haftowaną chusteczkę, ten wybrany ? Ale to już inny temat... Ale uśmiechnęłam się do tej piosenki i wspomnień..Ładne to było ...) Odpowiedz Link
krista57 Re: do Topcia i innych 07.10.06, 11:00 Podczytlam.... Czy to o czyms nie swiadczy,jak atrakcyjne kobiety w srodku nocy z psem rozmawiają? Należy haftowaną husteczkę rzucić pod odpowiednie nogi...a nie łapy)) Odpowiedz Link
topciu Re: do Topcia i innych 07.10.06, 11:37 Ciociu Krysto, tu uż przesadziłaś! Czy nie lepiej przed 4 łapy i być przyjetą, niż tylko przed 2 nogi i dostać kosza? Jako dżentelmen nie powiem jak to było naprawdę, ciociu Reniu. Odpowiedz Link
regine Re: do Topcia i innych 07.10.06, 12:23 Kochany jesteś Topciu Twoje zachowanie i milczenie jest przykładem tego, jak powinien zachować się dżentelmen. Jesteś super mężczyzną Oby większość panów zachowywała się również tak nienagannie jak Ty. Można na Ciebie liczyć, jak widzę w każdej sytuacji. Dziękuję, Przyjacielu Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Topcia i innych 07.10.06, 14:26 Oj,Krista nie doczytałaś do końca Top to mężczyzna przecie)))) Chusteczkę to Renia już.....uppssss,gdzieś zgubiła)))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: do Topcia i innych 07.10.06, 20:46 del.wa.57 napisała: > Oj,Krista nie doczytałaś do końca Top to mężczyzna przecie)))) > Chusteczkę to Renia już.....uppssss,gdzieś zgubiła)))))) oby odnalazła tę chusteczkę, bo napewno zgubiła w niewłaściwym miejscu Odpowiedz Link
tofika Re: Topciu fiu fiu 13.10.06, 07:56 Topciu, jak Ci tam, po nocnych odprowadzaniach z Gawiarenki kobietek? no jak? Odpowiedz Link