mi.ka.n Re: obiadek dla głodnych 14.09.05, 13:48 Ja też staram się o tym klikaniu nie zapominać.We wrześniu coś słabo idzie.Sierpień był rewelacyjny,chyba nie było dnia ponizej 100tys.kliknięć. Odpowiedz Link
krysta_w-wa Re: obiadek dla głodnych 19.09.05, 09:57 Też nakarmiłam....... Miłego dnia Odpowiedz Link
maria73 Re: obiadek dla głodnych 19.09.05, 11:40 kliknęłam dziś dwa razy - a on pamiętał Odpowiedz Link
krysta_w-wa Re: obiadek dla głodnych 27.10.05, 13:23 Kliknęłam - smacznego - miłego dnia Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: obiadek dla głodnych 20.09.05, 12:44 Nie mam zaufania do takich akcji - kto mnie przekona bez krzyku, ze nie mam racji. Odpowiedz Link
knidyjka Re: obiadek dla głodnych 20.09.05, 15:17 Damo! pajacyka mam ustawionego jako stronę startową, kiedy chcę kliknąć okazuje się,że już to zrobiło moje dziecko. Wiele wysiłku mnie to nie kosztuje,płacą sponsorzy-jednym z nich jest firma, w której pracowałam i wiem ile ona przeznaczała na takie cele. Jeśli choć kilkaset dzieci, otrzyma dzięki temu ciepły posiłek to warto. Ot,tyle... Decyzja należy do Ciebie Odpowiedz Link