Dodaj do ulubionych

pytanie do ZIELONEJ

14.04.07, 11:21
z jakiej dzielnicy W.jesteś ? Bo niedoczytalam się w żadnym watku.
Obserwuj wątek
    • filomena1 Re: pytanie do ZIELONEJ 14.04.07, 11:45
      A czy to wazne ? i na ile ? Dlaczego az tak wazne, aby zakladac osobny temat ?
      Dlaczego ?
      Tak tylko pytam , bo wscibska jestem....i ciekawska w pierwszej kolejnosci.... wink)
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a pytanie do ZIELONEJ ( a nie do Filomeny :))) 14.04.07, 11:54
        filomena1 napisała:

> A czy to wazne ? i na ile ? Dlaczego az tak wazne, aby zakladac osobny
        temat ?
        > Dlaczego ?
        > Tak tylko pytam , bo wscibska jestem....i ciekawska w pierwszej
        kolejnosci....
        > wink)

Dla mnie widocznie wazne. A zalozyłam nowy watek, aby jak najszybciej dostać
        odpowiedź. Następnie ( po ewentualnej odpowiedzi ) poprosiła - bym Natlę
        owykasowanie wątku.
        Paniatno ??? smile)
        a ty mi lepiej odpisz na wczorajszy mail, zamiast mi ten konkretny watek ( z
        pytaniem do konkretnej osoby ) za przeproszeniem zasmiecać !wink
        • sagittarius954 Re: pytanie do ZIELONEJ ( a nie do Filomeny :))) 14.04.07, 13:11
          któraś z pań napisała że Muranów , ale to juz Starytynk jest, a teraz na słońce smile)
    • filomena1 Re: pytanie do ZIELONEJ 14.04.07, 16:07
      To ja mam tez pytanie do Zielonej,
      Czy Twoj nik- Zielona- ma zwiazek z Twoimi pogladami, przynaleznoscia do paertii zielonych, czy tez
      ulubionego koloru ?
      Jesli jestes zielona z racji przekonan ekologicznych to specjalnie dla Ciebie wyciagnelam temat moj o
      smieciach, troche na wesolo, ale przede wszystkim na serio.
      • zielona56 Re: pytanie do ZIELONEJ 14.04.07, 21:22
        Witam serdecznie !
        Jestem z Mokotowa , to odpowiedz na jedno pytanie .
        Kocham przyrode , ale Zielona jest od nazwiska i taki przydomek mam w realu
        również.
        Chyba wszystko wyjaśniłam .
        Pozdrawiam bardzo wiosennie (cieplutko)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka