p.a.d.a.l.c.o.w.a 14.04.07, 11:21 z jakiej dzielnicy W.jesteś ? Bo niedoczytalam się w żadnym watku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filomena1 Re: pytanie do ZIELONEJ 14.04.07, 11:45 A czy to wazne ? i na ile ? Dlaczego az tak wazne, aby zakladac osobny temat ? Dlaczego ? Tak tylko pytam , bo wscibska jestem....i ciekawska w pierwszej kolejnosci.... ) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a pytanie do ZIELONEJ ( a nie do Filomeny :))) 14.04.07, 11:54 filomena1 napisała: > A czy to wazne ? i na ile ? Dlaczego az tak wazne, aby zakladac osobny temat ? > Dlaczego ? > Tak tylko pytam , bo wscibska jestem....i ciekawska w pierwszej kolejnosci.... > ) Dla mnie widocznie wazne. A zalozyłam nowy watek, aby jak najszybciej dostać odpowiedź. Następnie ( po ewentualnej odpowiedzi ) poprosiła - bym Natlę owykasowanie wątku. Paniatno ??? ) a ty mi lepiej odpisz na wczorajszy mail, zamiast mi ten konkretny watek ( z pytaniem do konkretnej osoby ) za przeproszeniem zasmiecać ! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: pytanie do ZIELONEJ ( a nie do Filomeny :))) 14.04.07, 13:11 któraś z pań napisała że Muranów , ale to juz Starytynk jest, a teraz na słońce ) Odpowiedz Link
filomena1 Re: pytanie do ZIELONEJ 14.04.07, 16:07 To ja mam tez pytanie do Zielonej, Czy Twoj nik- Zielona- ma zwiazek z Twoimi pogladami, przynaleznoscia do paertii zielonych, czy tez ulubionego koloru ? Jesli jestes zielona z racji przekonan ekologicznych to specjalnie dla Ciebie wyciagnelam temat moj o smieciach, troche na wesolo, ale przede wszystkim na serio. Odpowiedz Link
zielona56 Re: pytanie do ZIELONEJ 14.04.07, 21:22 Witam serdecznie ! Jestem z Mokotowa , to odpowiedz na jedno pytanie . Kocham przyrode , ale Zielona jest od nazwiska i taki przydomek mam w realu również. Chyba wszystko wyjaśniłam . Pozdrawiam bardzo wiosennie (cieplutko) Odpowiedz Link