dwa-filary 29.06.07, 08:02 dziś do teatru na spektakl"Tramwaj zwany pożądanie". o i już!!! Byłam 10 lat temu i jestem bardzo ciekawa współczesnej interpretacji,podobno się różni )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7zahir Re: Idę ...... 29.06.07, 09:24 dwa-filary napisała: > dziś do teatru na spektakl"Tramwaj zwany pożądanie". o i już!!! > Byłam 10 lat temu i jestem bardzo ciekawa współczesnej interpretacji,podobno się różni ))> A ja wybieram sie jutro na Shreka3 )) Chyba dziecinnieje, bo kocham też Harry'ego Pottera i czekam niecierpliwie na ostatni tom jego przygód Odpowiedz Link
zielona56 Re: Idę ...... 29.06.07, 09:25 No ,no Filarku "odchamiasz "się . I bardzo dobrze !!!! tak 3mać Odpowiedz Link
dankarol Re: Idę ...... 29.06.07, 09:49 będę czekała na wrażenia po spektaklu. Miłej zabawy Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Idę ...... 30.06.07, 08:50 Witam, Jestem pod wrażeniem,sztuka fantastycznie osadzona w terażniejszości.Cudowne role StanleY'a i Stelli /Tomasz Dudkiewicz,Anna Guzik/. Aktorzy biegający po widowni.Czuję się uduchowionaReż.Bartłomiej Wyszomirski. POLECAM,bardzo dobra zabawa.Były owacje na stojąco.!!!!!!!! Odpowiedz Link
dankarol Re: Idę ...... 30.06.07, 13:44 Dzięki Filarku za relację. Szkoda że to dla mnie ociupinkę za daleko. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Idę ...... 30.06.07, 21:38 I w takich momentach czuje,co to znaczy mieszkac na peryferiach.U nas teatr jest bardzo specyficzny,coraz bardziej udziwniony,z monopolem tego samego rezysera-co jednak jest bardzo ograniczajace. Odpowiedz Link