Dodaj do ulubionych

kto mi streści watek o Wisle??????

01.01.05, 20:04
kto to widział tyle pisaćcrying(((((((((((
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:11
      hej
      siakos tak sie my rospisali smile))
      • zoskaanka Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:15
        no i streścić się nie da, trza czytaćsmile
        • anisua Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:17
          alescie mi strescili..
          niech was ...wink
          • konrado80 Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:20
            moze jeszcze cos Ci strescic? smile))))))
          • zoskaanka Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:20
            do usługsmile
            miłego czytania życzę
            • anisua Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:22
              ugryzcie sie
              to ja niewyspana,zmeczona
              gdy wy sie obijaliscie sie cały dzień..
              zapamietam
              poczytam se
              wielkie dziekicrying
              • konrado80 Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:24
                jak to sie obijalismy?
                a kto napisal taki dlugi watek?
                myslisz ze to bylo tak hop siupsmile)))))))))))
              • zoskaanka Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:25
                obijaliśmy się???
                dziękuję bardzo, popatrz tylko na te ilości postów, to ciężka harówka była, aż
                teraz padliśmy troszkę i odpoczywamy...
                • anisua Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:27
                  no widzę
                  jakies pustki...
                  nawet Anula...
                  jak wróci to jej tu młotkiem zaraz cos wytłumaczęwink)))))))))))
                  • zoskaanka Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:30
                    Ania, spokojnie, oddychaj, wyluzuj trochę, bez rękoczynów proszę, przecież
                    musimy dożyć do spotkaniasmile))
                    • anisua Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:37
                      wyluzowana jestem
                      czytam i oczom nie wierzę
                      było o majtkach, zdjeciach, aktach......
                      to co będzie na złocie????
                      musze pomyśleć czy pojadęwink))))))))))
                      • zoskaanka Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:39
                        no nawet nie próbuj się nad tym zastanawiać, bo inaczej ekipa się zbierze i Cię
                        z domku siłą wywleczesmile))
                      • konrado80 Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:39
                        jedynie co moge Ci strescic
                        to to ze Anula powiedziala zebym sprawdzil poczte
                        bo wyslala mi wkoncu zdjecie ale nic nie bylo sad(
                        • anisua Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:40
                          juz przeczytałam
                          i wiecej tam ciekawych rzeczy było...
                          komus akty sie marzyływink)))))))))
                          • zoskaanka Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:43
                            no i dostałam akt od Jumarasmile)))))))))))
                            • anisua Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:48
                              warto było....czekać?????wink)))))))))))
                              • zoskaanka Re: kto mi streści watek o Wisle?????? 01.01.05, 20:53
                                smile)))))))))))))))))))))))))))))))
                                • anula001 ZOSKA 01.01.05, 21:23
                                  no nie badz taka tajemnicza, powiedz nam coswink)))
                                  • zoskaanka Re: ZOSKA 01.01.05, 21:31
                                    no co tu można o nagim męskim ciele powiedzieć więcej...?
                                    • anula001 Re: ZOSKA 01.01.05, 21:37
                                      fiu fiuwink)))))))))))))) no nie ma co ukrywac dluzej, ze przystojniak z tego
                                      Jumarasmile)))
                                      • zoskaanka Re: ZOSKA 01.01.05, 21:44
                                        uważaj, bo jeszcze popadnie w samozachwyt i będzie problemsmile
                                        • anula001 Re: ZOSKA 01.01.05, 21:45
                                          toc wiadomo ze on jest naszym narcyzem forumowymsmile)
                                          • zoskaanka Re: ZOSKA 01.01.05, 21:49
                                            no faktsmile))
                                            • jumar1 Re: ZOSKA 02.01.05, 12:51
                                              Ż-M-I-J-E
                                              ...narcyz forumowy?wink)
                                              <marszczy nos jak byk przed atakiem> smile))
                                              • anula001 Re: ZOSKA 02.01.05, 12:56
                                                jednak faceci to pamietaja tylko to co chca pamietac!!! Moze i zmije, ale ja
                                                przynajmniej pamiec mam baaaardzo dobra, i sama pamietam jak przyznales sie do
                                                bycia malym narcyzemsmile) a zreszta, czy to cos zlego?? Juz lepiej byc ladnym
                                                narcyzem niz brzydkim egoista,prawda Mariusz?
                                              • zoskaanka Re: ZOSKA 02.01.05, 12:59
                                                no ładnie, my tu z sympatią, z sercem, z zachwytem i potwierdzeniem, a Ty żmije
                                                do nas????????????? sad((((
                                                • anula001 Re: ZOSKA 02.01.05, 13:01
                                                  widzisz Pani kochana, faceci to juz nic nie doceniaja, taki gest sympatii,sad(((
                                                  • jumar1 Re: ZOSKA 02.01.05, 13:04
                                                    Aaaaaaaaaa..A...A....a.aaaa...bo Anka powiedziała że jestem narcyz,a Zoska
                                                    powiedziała że faktsad(((((((...buuuuuuuuuusad((
                                                  • anula001 Re: ZOSKA 02.01.05, 13:05
                                                    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ty sie tak nie mażsmile))))))))))) Tylko sie ciesz, ze tak
                                                    milo o Tobie mowimy gdy Cie nie masmile) Faceci, was nie mozna zrozumiectongue_outPPP
                                                  • jumar1 Re: ZOSKA 02.01.05, 13:06
                                                    Dobra juz sie nie maże!!!
                                                    Apopo...wiecie jak nazywa sie japoński złodziej flamastrów???
                                                    Pzdr.
                                                  • anula001 Re: ZOSKA 02.01.05, 13:08
                                                    narcyz?smile))))))))))
                                                  • zoskaanka Re: ZOSKA 02.01.05, 13:10
                                                    no przecież jesteś narcyzem, SAAAAAAAAAAAAM to powiedziałeś, więc nie wykręcaj
                                                    się terazsmile)
                                                  • jumar1 Re: ZOSKA 02.01.05, 13:11
                                                    K-O-S-I-M-A-Z-A-K-I smile)))
                                                  • anula001 Re: ZOSKA 02.01.05, 13:12
                                                    tez fajnie, ale N-A-R-C-Y-Z tez mi sie podobasmile)))))))))
                                                  • jumar1 Re: ZOSKA 02.01.05, 13:12
                                                    mnie tezsmile)))
                                                  • zoskaanka Re: ZOSKA 02.01.05, 13:12
                                                    smile))))
                                                  • anisua Re: NARCYZ;)))))) 02.01.05, 13:14
                                                    o nowym nicku dla jumara mówicie??????????
                                                  • jumar1 Re: NARCYZ;)))))) 02.01.05, 13:15
                                                    Nie Kochaniesmile)))
    • anula001 ANIA CO CHCESZ MI MLOTKIEM 01.01.05, 21:19
      tlumaczyc???smile
      • anisua Re: ANIA CO CHCESZ MI MLOTKIEM 01.01.05, 23:03
        a juz nic...
        wszystko jasne..
        az za bardzo dla niektórychwink)))))))
        • anula001 Re: ANIA CO CHCESZ MI MLOTKIEM 01.01.05, 23:04
          hahhaa, ale sie balam, tyle mnie w napieciu trzymalas, ze jzu sobie kask
          zalozylamwink))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka