Dodaj do ulubionych

Portale Randkowe

02.03.17, 15:59
Te wszystkie portale randkowe to jest czysta ściema. Nikogo nie można na tego typu stronach poznać. Dosłownie nikogo. Historie miłosne ludzi, którzy rzekomo poznali się za pośrednictwem internetowego portalu randkowego są na 100 % zmyślone. Te historyjki jak tylko zacznie się czytać to od razu wiadomo, że ktoś je po prostu zmyślił. Są one zbyt piękne żeby mogły się przytrafić komukolwiek na tym chorym świecie. Rzeczywistość nigdy nie jest tak kolorowa i piękna jak opisano w tych historiach. Kobiety nie odpowiadają na wiadomości a wysłane oczka też efektów nie przynoszą. To jest ściema i nic więcej. Jeszcze bardziej denerwujące jest to, że kobiety patrzą tylko na wygląd zewnętrzny a nie oceniają po charakterze. Piszą na profilach, że wygląd nie jest tak ważny jak charakter. Szara rzeczywistość jest zupełnie inna. Liczy się tak naprawdę tylko to co oczy widzą. Czysta dwulicowość i hipokryzja. Zwariowany, chory świat. Reklamowanie kont premium i zachęcanie ludzi do płacenia za nie to czyste wyciąganie pieniędzy. Tylko głupi uwierzy w to, że jak wykupi konto płatne to będzie miał większe szanse na umówienie się na randkę. Nie polecam korzystania z portali randkowych. To tylko szkoda czasu, nerwów i pieniędzy na konta premium z których i tak nic nie ma. Nie będę tu wymieniał konkretnych nazw ale na jednym portalu było, że niby 75 % użytkowników posiadających konta płatne umawia się na randki. Akurat myślałby kto. Czysty chwyt marketingowy.
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: Portale Randkowe 03.03.17, 12:56
      Skoro według Ciebie portale randkowe nie są dobrą metodą na poznawanie ludzi, to zaproponuj lepszą.

Znam osoby, które poznały się poprzez strony typu Sympatia, tak więc można.

To, że portale randkowe sugerują zakup konta premium nie jest dziwne, bo w końcu na tym zarabiają kasę.
      Poza tym jest trochę darmowych portali.
    • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 03.03.17, 16:32
      Ogólnie rzecz biorąc ciężko znaleźć dobrą metodę na zawieranie znajomości z kobietami. Trzeba mieć w sobie to coś aby muc zaimponować kobiecie. W przeciwnym razie nie ma szans na zbudowanie wyższej relacji jak przyjaźń.
      • tapatik Re: Portale Randkowe 04.03.17, 10:35
        No dobrze, ale w takim razie dlaczego ludzie wchodzą w związki?
        U mnie w pracy jest bardzo mało singli, czyli jednak mężczyźni potrafią czymś zainteresować kobietę.
        • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 13.03.17, 16:16
          No to mają szczęście. Niektórzy to potrafią tak zabajerować, że dziewczyna im uwierzy. Ten kto nie ma "gadanego" ma gorzej. Z dziewczyną trzeba umieć rozmawiać. Mało tego, wiem z autopsji, że to właśnie mężczyzna podtrzymuje rozmowę i daje nowe ciekawe tematy do omówienia. Z drugiej strony ważna jest też niezmiernie mowa ciała. Jak ktoś jest spostrzegawczy to potrafi dostrzec każdy gest mówiący o tym, że kobieta jest zainteresowana mężczyzną albo też nie jest.
          • tapatik Re: Portale Randkowe 15.03.17, 10:04
            24680abde13579 napisał(a):

> No to mają szczęście.

90% załogi ma szczęście?

> Niektórzy to potrafią tak zabajerować, że dziewczyna im uwierzy.
            > Ten kto nie ma "gadanego" ma gorzej.
            > Z dziewczyną trzeba umieć rozmawiać.
            > Mało tego, wiem z autopsji, że to właśnie mężczyzna podtrzymuje rozmowę
            > i daje nowe ciekawe tematy do omówienia.
            > Z drugiej strony ważna jest też niezmiernie mowa ciała.
            > Jak ktoś jest spostrzegawczy to potrafi dostrzec każdy gest mówiący o tym,
            > że kobieta jest zainteresowana mężczyzną albo też nie jest.

Czyli już wiesz co masz do poprawy - umiejętność ciekawej rozmowy
            i spójność mowy ciała z tym co mówisz.
            • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 17.03.17, 18:29
              Widocznie dla dziewięćdziesięciu procent tej załogi jest to pisane. Pozostałe 10 procent musie się pogodzić z samotnością nawet gdy bardzo chcą wejść w związek. Nie zapominajmy, że Płeć Piękna bardzo często ocenia faceta po wyglądzie. Smutne to jest ale prawdziwe.
              • tapatik Re: Portale Randkowe 17.03.17, 19:20

> Widocznie dla dziewięćdziesięciu procent tej załogi jest to pisane.

Co to znaczy "jest pisane"?

> Pozostałe 10 procent musie się pogodzić z samotnością nawet gdy bardzo chcą wejść
                > w związek.

A jak jakiś delikwent nie pogodzi się z samotnością i będzie dalej laski podrywał, to co wtedy?

> Nie zapominajmy, że Płeć Piękna bardzo często ocenia faceta po wyglądzie.

A jeszcze częściej po tym jak facet postępuje.

> Smutne to jest ale prawdziwe.

Smutne, że są jeszcze faceci, którzy tak myślą.
                • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 17.03.17, 20:45
                  Po pierwsze chodzi o to, że niektórzy Faceci ot tak po prostu znajdują sobie drugą połówkę i są szczęśliwi. Inni z kolei starają się na wszystkie możliwe sposoby i nic z tego nie wychodzi.
                  Po drugie Jeśli są samotni inie potrafią się z tym pogodzić to znaczy, że dla nich samotność przez całe życie nie wchodzi w grę.
                  Po trzecie to jak facet postępuje jest też ważne no bo przecież są takie Dziewczyny, które nie umówią się z facetem, który nie dba o kulturę osobistą.
                  Po czwarte bardzo często słyszę wypowiedzi dziewczyn, które spotykam i często właśnie jest tak, że jak Dziewczyna wypowiada się na temat swojego Faceta to mówi "Ale on ma wypasioną furę" albo " Jak on jest dobrze zbudowany". Rzadziej zaś rzuca się w uszy żeby dziewczyna mówiła, że Mężczyzna jest dobry i kochający.
    • happy36 Re: Portale Randkowe 07.03.17, 22:01
      Niestety portale tego typu będą coraz bardziej popularniejsze, ludzie długo pracują, żyją w osiedlowych gettach więc to jedna z form szukania tego "kandydata" lub " kandydatki" potem dopiero jest zaskoczenie przeważnie na pierwszym spotkaniu. Kiedyś osobiście namówiłam koleżankę na portal i ładny młody pan ze zdjęcia portalowego okazał się się podstarzałym dziadkiem ze sztuczną szczęką i kulawą nogą, mi oczywiście się dostało słownie od koleżanki za świetny pomysł z portalem a jej pierwszy kandydat okazał się ostatnim łącznie z wykasowaniem konta😂
      • tapatik Re: Portale Randkowe 08.03.17, 08:47
        Facet myślał, że się umawia ze ślepą czy jak?
        Z tego co wiem, to mężczyźni często "zapominają" o żonach i dzieciach, ewentualnie wrzucają stare zdjęcia sprzed kilku lat i kilkunastu kilogramów, ale w takie przegięcie nie uwierzę.

A nawet jeśli to twoja koleżanka była tylko na jednej randce i na podstawie tej jednej randki wyrobiła sobie zdanie na temat całej populacji?
        Ja zawsze na portalach randkowych pisałem prawdę i wrzucałem autentyczne zdjęcia, może czasem napisane z humorem i z odrobiną niedopowiedzenia, ale prawdziwe.
        • happy36 Re: Portale Randkowe 08.03.17, 10:28
          Widzisz pisałeś prawdę o sobie bo masz tak zwany kręgosłup, a jak ktoś go nie ma to się po prostu dowartościowuje poprzez kłamliwe opisy siebie i zdjęcia sprzed 20latwink
        • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 13.03.17, 16:29
          No to jest już świństwo do potęgi jak żonaty mężczyzna zdradza swoją żonę z inną kobietą. Tego nie popieram.
          Rzeczywiście co niektórzy wrzucają do internetu zdjęcia z przed kilku lat a co jeszcze lepsze to nawet czasem zdarza się, że wrzucają nieswoje zdjęcia po to tylko żeby zainteresować potencjalną partnerkę. Oszustwa ludzi nie znają granic. Jeszcze bardziej absurdalne jest to jak ktoś pisze o sobie nieprawdziwe informacje.
          • tapatik Re: Portale Randkowe 14.03.17, 07:20
            Kobiety też takie numery odwalają.
    • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 08.03.17, 20:17
      Tak to już jest happy36. Ja sam też czytałem w internecie, że jakiś młody mężczyzna umówił się na randkę z Kobietą przez portal randkowy. Niestety okazało się, że zamiast owej Kobiety na spotkanie z tym mężczyzną przyszło dwóch bandytów. Dalszego przebiegu wydarzeń już łatwo się domyśleć. Trzeba być naprawdę ostrożny jak chce się kogoś poznać w sieci. Z kolei jak spotyka się ludzi w realnym świecie też można bardzo łatwo paść ofiarą jakiejś intrygi. Nigdy nikomu nie można na 100% zaufać.
      • happy36 Re: Portale Randkowe 08.03.17, 21:12
        I jak tu żyć Panie xxxwink za skomplikowany ten twój nick
        • happy36 Re: Portale Randkowe 08.03.17, 21:13
          Jakaś głupawka mnie ogarnęła z tym nickiem bo normalnie jak szyfr w sejfie😂 Ciebie nikt nie ukradnie😂
          • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 09.03.17, 16:51
            No tak. Na takich forach gdzie codziennie tyle ludzi wchodzi, nie warto się ujawniać. Nigdy nie wiadomo kto czyta twoje wypowiedzi i kto wchodzi na Twój profil
      • tapatik Re: Portale Randkowe 09.03.17, 20:12
        Też słyszałem o takich przypadkach. Należy umawiać się w miejscach publicznych, które znamy.
        • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 10.03.17, 07:35
          I to jest najlepsze wyjście.
    • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 17.03.17, 18:23
      I tak część związków to tylko udawanie miłości. Są na tym świecie takie kobiety, które tylko rozkochają w sobie faceta a potem oskubią z kasy i zostawią.
      Dobrze jak taki związek w porę się zakończy. Często jest niestety tak, że Pary decydują się krótko po poznaniu się założyć rodzinę. Jak po zawarciu związku małżeńskiego wyjdą na jaw, że Kobieta była z facetem tylko dla pieniędzy to wtedy jest dopiero problem. Rozwody, nerwy i niepotrzebne emocje. Nie wspomnę już tu nawet o dzieciach, które się być może w między czasie urodziły.
      • happy36 Re: Portale Randkowe 20.03.17, 13:33
        to prawda
        • happy36 Re: Portale Randkowe 20.03.17, 13:38
          chociaż teraz po chwili zastanowienia facet też potrafi rozkochać i porzucić, też potrafi dobrze grać, a potem się okazuje,że wychodzi "ode mnie" do domu swojego gdzie żona i dziecko? i co dalej.............? kobieta ma złamane serce na długo.
      • tapatik Re: Portale Randkowe 20.03.17, 13:50

> I tak część związków to tylko udawanie miłości.

Kto tak powiedział?
        Moim zdaniem to jakiś margines, ludzie jednak chcą być z kimś kogo kochają.

> Są na tym świecie takie kobiety, które tylko rozkochają w sobie faceta
        > a potem oskubią z kasy i zostawią.

Kalibabka był kobietą?

Czy ty czasem nie przesadzasz z pesymistycznym patrzeniem na świat?
        • happy36 Re: Portale Randkowe 20.03.17, 14:05
          margines....dobre to w takim razie patologia jest dookoła...wink wystarczy spojrzeć na ilość rozwodów...średnio 3 czy 2 lata?
          • tapatik Re: Portale Randkowe 20.03.17, 14:12
            To, że ktoś się rozwodzi nie jest równoznaczne z brakiem miłości.

Moi znajomi byli małżeństwem przez kilkanaście lat.
            Pani poznała innego pana i się jej obecny pan odwidział.
          • tapatik Re: Portale Randkowe 20.03.17, 14:23
            Akurat trafiłem na ciekawą grafikę dotyczącą rozwodów:

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/E5hktkqTURBXy81OTljMjEzMmYyNDZkNjA3ZTI5NzY4MWEwYzVjZTFiZi5qcGVnkZUCzQMUAMLD

Biorąc pod uwagę sytuację w Europie to jeszcze nie jest z nami tak źle.
            • happy36 Re: Portale Randkowe 20.03.17, 14:28
              A to sobie poczytałam wink dziękuje smile
              • happy36 Re: Portale Randkowe 20.03.17, 14:30
                wierzysz w taką miłość, że można nagle zostawić kogoś po kilku latach??? bo ja nie......
                • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 20.03.17, 15:37
                  Ja również w taką miłość nie wierzę. Jak się po paru latach związku zostawia małżonka to nie była to nigdy miłość. Moim zdaniem można to podciągnąć pod chwilowe zauroczenie albo pod związek tylko do momentu, w którym nie pozna się kogoś innego. Ja się tak zastanawiam czy tacy ludzie, którzy w ten właśnie sposób postępują, umieją prawdziwie pokochać drugiego człowieka.
                  • happy36 Re: Portale Randkowe 20.03.17, 20:52
                    Nie umieją wg mnie.
                • tapatik Re: Portale Randkowe 21.03.17, 12:08
                  happy36 napisała:

> wierzysz w taką miłość, że można nagle zostawić kogoś po kilku latach???
                  > bo ja nie......

A ja wierzę.
                  Miłość trzeba pielęgnować inaczej wygaśnie.
                  • happy36 Re: Portale Randkowe 21.03.17, 13:38
                    najpierw trzeba ją znaleźć....a jak się znajdzie to czy to jest ta prawdziwa?? nigdy nie wiadomo...czy jej prawdziwość będzie do momentu spotkania kolejnej prawdziwej "miłości"???
                    • tapatik Re: Portale Randkowe 21.03.17, 14:04
                      Nikt nie mówił, że będzie łatwo.
                      • happy36 Re: Portale Randkowe 21.03.17, 14:25
                        smile
    • bilbona Re: Portale Randkowe 10.04.17, 20:19
      A zastanawiałeś się kiedyś nad tym, że skoro ktoś płaci za abonament, to faktycznie oczekuje, że kogoś pozna? Spójrz na ten temat z drugiej strony, skoro portal jest płatny, to znaczy, że osoby, które tam zakładają konta, również wykupują abonament, nie tylko Ty. I tak jak Ty, liczą, że wydane pieniądze przyniosą efekt, a co za tym idzie, chętniej będą odpowiadały na wiadomości czy umawiały się na spotkania. Na tych darmowych to moim zdaniem często jest tak, że ludzie zakładają konta, bo nic ich to nie kosztuje, kilka dni siedzą sobie na portalu, sprawdzają co tam jest ciekawego, czy z kimś można nawiązać kontakt, a później o tym zapominają. Ja jak już wykupiłam abonament na mydwoje, to po to, żeby rzeczywiście kogoś poznać, logowałam się na portalu często, odpowiadałam na wiadomości, sama wysyłałam do tych mężczyzn, którzy wydawali mi się interesujący i tak jakoś to się kręciło, trochę interesujących znajomości udało się nawiązać. A jak wcześniej byłam na darmowych portalach, to faktycznie było podobnie do tego, jak napisałeś, marny odzew, z reguły nie otrzymywałam odpowiedzi na moje wiadomości, sama też za bardzo nie dostawałam żadnych wiadomości, generalnie cisza była, która też mnie trochę frustrowała... Ale nie zrażaj się do płatnych portali, skoro nawet jeszcze z nich nie korzystałeś, a tak zrozumiałam. Spróbuj kiedyś, jeśli jeszcze masz ochotę, może przekonasz się, że wydanie kilkudziesięciu złotych może nie jest aż tak wielkim wydatkiem, a może przynieść oczekiwane efekty.
      • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 11.04.17, 20:41
        To fakt. Nie korzystałem nigdy z płatnych portali tego typu z wyjątkiem sympatia.pl. Tyle teraz reklamują serwisów internetowych, na których można poznać interesujące osoby. Słyszałem też o portalu my dwoje. W sumie może i coś w tym jest, że jak ludzie płacą pieniądze za konta premium to oczekują na to, że kogoś uda się w końcu poznać.
      • stasi1 Re: Portale Randkowe 08.01.21, 09:22
        Akurat wczoraj czytałem o tych co ich zrobił na szaro płatny portal Be2. I tam też było że ktoś zapłacić i nie spostrzegł się że co miesiąc te 2 stówy spływały z konta.
        A ja byłem na całkowicie bezpłatnym koncie Cafe i byłem zadowolony
    • delfina77 Re: Portale Randkowe 04.06.17, 21:48
      A mężczyźni to niby nie patrzą na wygląd zewnętrzny?wink Taki jest świat internetu i portali randkowych, że ocenia się przede wszystkim po wyglądzie, przynajmniej na początku. Przy poznaniu kogoś w świecie rzeczywistym w sumie też, ale tam prędzej można zauważyć np. miły głos, poczucie humoru czy docenić wyjątkową elokwencję partnera, co może wpłynąć na bardziej pozytywne postrzeganie całokształtu osoby. Bliska osoba w mojej rodzinie poznała przyszłą żonę właśnie na portalu randkowym, ale to kwestia szczęścia. Ja kiedyś byłam zalogowana na takim, spotykałam się z kilkoma mężczyznami, a przyszłego męża poznałam w świecie rzeczywistym
    • vc.0 Re: Portale Randkowe 05.06.17, 10:16
      to nie sciema, to naprawde dziala. moja zona poznala kilku facetow w trakcie naszego malzenstwa. teraz sie tlumaczy z tego przed sadem smile
    • anusik07 Re: Portale Randkowe 05.06.17, 11:13
      Ja z narzeczonym poznaliśmy się na jednym z portali. Za 4 miesiące bierzemy ślub.
      Portal pomógł mi znaleźć osobę z podobnym światem wartości, zbliżonymi zainteresowaniami. Kryteria mojego wyszukiwania były dość małe: Rower, góry, wartości, "wady" wink....i się znalazł. Ale oczywiście nie ma tak, że znalazłam ideał z marzeń i snów. Niedoskonałości ma każdy człowiek, liczy się to czy w jesteśmy w stanie żyć z człowiekiem z tymi konkretnymi wadami, czy możemy oboje pójść na kompromisy, które nie zawsze są dla nas wygodne. Myślę, że najpierw trzeba dobrze poznać siebie, dać sobie czas na zobaczenie i akceptację swoich wad i niedoskonałości. Pogodzić się z tym czego nie jesteśmy w stanie zmienić i odróżnić od tego co od nas zależne. Pokochać samego siebie. Wtedy szybko znajdzie się drugi człowiek obok nas.
    • jake210 Re: Portale Randkowe 05.06.17, 12:40
      Portale randkowe nie dzialaja i nie beda dzialac dla 80% facetow z powodu kobiecej hipergamii. Kobiety interesuje tylko samiec alfa - max. 20% meskiej populacji: przystojni, wysocy, zamozni etc. Kiedys znany amerykanski portal randkowy opublikowal statystyki z ktorych wynikalo ze 80% mezyczyzn jest ocenianych przez kobiety jako ponizej przecietnej, czytaj nie sa nimi zainteresowane. Mozesz byc przecietnym Kowalskim,wysylac 200 wiadomosci i nie otrzymac zadnej odpowiedzi, bedziesz wysokim, przystojnym brunetem, to same beda do Ciebie pisac i nie nadazysz z kasowaniem. Taka jest prawda.
    • rkkrakoww Re: Portale Randkowe 05.06.17, 13:17
      no coz, osmiele sie nie zgodzic bo od prawie 6 lat jestem w szczesliwym zwiazku z mezczyzna poznany przez e-darling. mamy juz zreszta prawie dwuletniego synkasmile Randek dzieki temu portalowi mialam od groma swego czasu takze nie powiem zeby sie tam nie udalo umowic na spotkaniesmile wiekszosc spotkan bylo calkiem udanych zreszta. portali bezplatnych nie polecam bo tam cala zgraja idiotow, a tak to jest jako taki przesiew na wstepie. No ale nie oszukujmy sie ze od kolesia z krzywymi zebami woli sie kogos kto wyglada na co najmniej zadbanego. Jak sadze faceci robia to samo bo profil bez zdjec na ogol nie jest zbyt oblegany. Chociaz na pocieszenie z moj facet nie mial zadnego zdjecia na portalu z kilku przycyzn i jednak sie spotkalismy i jestesmy razem.
    • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 07.06.17, 13:08
      Widzę, że zdania na temat portali randkowych są bardzo różne. Jak widać to jest każdego indywidualna sprawa jak do tego podchodzi. Jednym się udaje i są szczęśliwi już od wielu lat, innym udaje się tylko spotkać i po jakimś czasie kontakt się urywa a znowu inni wcale nikogo nie poznali przez portale randkowe.
      Wiem, że zdjęcie profilowe jest moją wizytówką, dlatego zadbałem o to aby wyglądało interesująco i ładnie.
      • tapatik Re: Portale Randkowe 07.06.17, 18:21
        A zadbałeś o opis?
        • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 09.06.17, 09:20
          O opis jak najbardziej też zadbałem. Powiem więcej założenie profilu na portalu randkowym i skonfigurowanie wszystkich parametrów zajęło mi ponad 3 godziny.
          • happy36 Re: Portale Randkowe 10.06.17, 21:45
            Wow.....😉
          • tapatik Re: Portale Randkowe 11.06.17, 07:09
            Wrzuć go tu albo do mnie na PW.
            Może ktoś obcy zauważy coś, czego sam nie widzisz.
          • happy36 Re: Portale Randkowe 12.06.17, 12:07
            I jak idzie na portalu? bo ja ciekawa jestem....?wink
            • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 13.06.17, 16:59
              Wcale nie idzie. Pusto w skrzynce odbiorczej.
              • happy36 Re: Portale Randkowe 14.06.17, 19:15
                Akurat..... nieeeeeee.......napewno pisza😊👍
                • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 14.06.17, 19:43
                  Niestety wygląda to tak, że to ja piszę. Skrzynka nadawcza zapchana a odbiorcza pusta niestety.
                  • happy36 Re: Portale Randkowe 14.06.17, 20:26
                    To może zdjęcie brzydkie? Bo to niemożliwe jest
                    • 24680abde13579 Re: Portale Randkowe 15.06.17, 15:03
                      Powiem szczerze, ja już sam nie wiem co może być nie tak. Zdjęcia miałem różne, zmieniałem je c jakiś czas. Pisałem w różny sposób. Bardziej się rozpisywałem czasem mniej. Sprawdzałem skrupulatnie każdy profil dziewczyny do której zamierzałem napisać wiadomość. Patrzałem na zainteresowania i starałem się znaleźć jakieś wspólne cechy moje i tej kobiety.
                      • tapatik Re: Portale Randkowe 15.06.17, 21:51
                        Wyślij Happy linka do swojego profilu, niech spojrzy kobiecym okiem i oceni.
                      • happy36 Re: Portale Randkowe 15.06.17, 23:12
                        To poproszę linka może pomogę bo popsuć raczej nic się nie da..rakowa36@wp.pl
    • malina26 Re: Portale Randkowe 22.04.19, 09:58
      Miałam długo konto. Teraz dochodzę do wniosku ,że piosenka pt. ,,gdzie te chłopy ? Orły,sokoły, herosi...'' jest jak najbardziej aktualna. Faceci na portalach dzielą się na 5 typów. 1. bawidamek. Nie szuka związku. Interesują go tylko przelotne znajomości. Wybiera tylko te najbardziej atrakcyjne: szczupłe z długimi nogami, piękną twarzą, skąpo ubrane ,które zrobią sobie z nim sweet focie ,którą następnie opublikuje na fb lub/i istagramie. To typ ,który piszę jednocześnie z wieloma i nigdy nie dochowa wierności.Na ista/fb posiada dużo zdjęć na ,których jest otoczony przez co najmniej trzy laski. 2. piotruś pan. Na początku bardzo miły. Zapewni o swoich rzekomych dobrych cechach. Wyda się ,że to dobry materiał na chłopaka... nie licz na to. Będzie cię zwodził miesiącami, robił nadzieję, zaangażujesz się w tą znajomość a potem on ( tu są dwie wersje): a) zaproponuje zostanie tylko przyjaciółmi i nigdy więcej się już nie odezwie b) zacznie cię olewać. Będzie odpisywał coraz rzadziej i coraz krócej aż kontakt umrze śmiercią naturalną. 3. pan alfons. Dobrze ubrany, przy kasie, wykształcony. Wykonuje dobry zawód. Bardzo wybredny. Trudno sprostać jego wymogom. 4. zboczek. Na początku napiszę ,że szuka stałego związku, miłości swojego życia. Będzie miły i wyłudzi od ciebie fotkę. Może nawet powie ,że jesteś ładna. W miarę rozwoju rozmowy będzie się stawał coraz bardziej obleśny. Będzie chciał twoją nagą fotkę, pisał o sexie... Jak nie dostanie tego czego chce wyskoczy na ciebie z całą wiązanką przekleństw. Dowiesz się ,że to ty jesteś sz*##ą i ku*#ą. %. homoś. Miły, wrażliwy. Dobrze się z nim gada. Chętnie piszę na typowo damskie tematy. Lubi polskie seriale i damskie dodatki. Na portalu szuka dziewczyny ,bo chcę ukryć swoją orientację seksualną. Dziewczyna służy mu tylko do przekonania rodziny, znajomych, sąsiadów ,osób z pracy ... ,że wszystko z nim ,,w porządku''. Nigdy cię nie pokocha. Kładąc się spać marzy tylko o fujarce.
      • czegojeszczenierozumiesz Re: Portale Randkowe 15.07.19, 21:19
        Malina, jesteś mistrzem! Chętnie podzielę się z Tobą moimi przemyśleniami, są równie ciekawe jak Twoje! Odezwij się do mnie na priv pls, co pozostaje jak się z tego po.prostu śmiaćsmile pozdrawiam!
    • aneta_nowaknicol Re: Portale Randkowe 29.11.19, 17:53
      szukając prawdziwej miłości
    • nudez Re: Portale Randkowe 17.02.20, 16:42
      poznanie kogoś na portalu randkowym jest tak samo trudne jak w prawdziwym życiu... co na pewno pomoże, to wybór odpowiedniego serwisu. Polecam ranking nudez.pl/portale-randkowe/ na którym na pewno znajdziesz stronę dopasowaną do swoich oczekiwańwink
    • kasia_katarzyna Re: Portale Randkowe 24.02.20, 12:48
      Ja zamiast portalu randkowego, polecam www.zolyty.pl biuro matrymonialne, mają oddział w Czerwionce-Leszczynach i Katowicach, a klientów z całej Polski. Skorzystałem z usługi VIP z dojazdem i Pani Anna odwiedziła mnie osobiście. Poznałam mojego partnera poprzez to biuro, jestem szczęśliwa.
    • lisa80 Re: Portale Randkowe 04.03.20, 22:46
      Nazywam się Lisa Dennis, jestem szczerą i opiekuńczą kobietą, która szuka prawdziwego związku miłosnego z mężczyzną, który da mi uwagę i traktuje mnie dobrze. Widziałem twój profil i zainteresowałem się tobą. Poznajmy się poprzez mój e-mail i wymieniam zdjęcia (lisadennis180@gmail.com)
      • stasi1 Re: Portale Randkowe 21.03.20, 10:22
        Ciekawe który to szczęściarz wpadł ci w oko?
        • ga77-77 Re: Portale Randkowe 03.02.21, 13:48
          stasi1 napisał:

> Ciekawe który to szczęściarz wpadł ci w oko?
          A mówiłeś Stasiek że nie pisałeś z botem. A co my tu mamy? wink
    • jolka991 Re: Portale Randkowe 26.01.21, 12:19
      czy korzystał ktoś z wróżki Agnieszki ze strony wrozkawarszawa.pl
      Bo ja dzisiaj zamówiłam wróżbę i ku mojemu zdziwieniu jakby wszystko o mnie wiedziała prześwietliła moje życie i udzieliła szybko właściwych odpowiedzi jestem w szoku czekam na sprawdzenie...jakie są wasze opinie o wróżkach ja chyba teraz trafiłam na odpowiednią osobę smile
      aaa
      • ga77-77 Re: Portale Randkowe 03.02.21, 13:47
        jolka991 napisała:

> czy korzystał ktoś z wróżki Agnieszki ze strony wrozkawarszawa.pl
        > Bo ja dzisiaj zamówiłam wróżbę i ku mojemu zdziwieniu jakby wszystko o mnie wie
        > działa prześwietliła moje życie i udzieliła szybko właściwych odpowiedzi jestem
        > w szoku czekam na sprawdzenie...jakie są wasze opinie o wróżkach ja chyba tera
        > z trafiłam na odpowiednią osobę smile
        > aaa

Jako nowy w tym dziale może nie powinienem, ale... czy nie trzeba by usunąć tej spamerki od porad wróżki? Lata po wątkach i wszędzie to samo.
        • tapatik Re: Portale Randkowe 16.09.21, 22:52
          Piszesz na forum (małpka) agora.pl i zgłaszasz zaspamowane wątki.
    • marta25now Re: Portale Randkowe 12.02.21, 14:05
      Randki... skad ja to znam...
      • stasi1 Re: Portale Randkowe 16.09.21, 10:04
        Może z młodości?
    • kasiulka97x Re: Portale Randkowe 12.05.21, 15:29
      Sczerze mówiąc mi łatwiej się rozmawia na portalach randkowych i poznaje ludzi. Po prostu nie ma tej presji, stresu a no i można kogoś zobaczyć przed spotkaniem tongue_out Jakby ktoś chciał to od siebie polecam portal cybernudesy.pl
      • deanwinchester Re: Portale Randkowe 20.08.21, 00:08
        Szczerze to mi się wydaje że masz kutasa zamiast mozgu więc pisz sama do siebie
    • wiktoria.sorczynska19xx Re: Portale Randkowe 13.05.21, 09:28
      Jakby ktoś chciał popisać albo zadzwonić to śmiało nie krepować się kiss*

lasencje.pl/wikaice19

• majab90 Re: Portale Randkowe 03.12.21, 17:17
      Oczywiście, że można poznać miłość na portalach randkowych wink więcej cierpliwości...

www.malowaniewwarszawa.pl/
    • basay Re: Portale Randkowe 06.01.22, 13:25
      Wszystko zależy gdzie się szuka i jak do tego podchodzi, ja poznałem naprawdę kilka fajnych kobiet, tylko mi nie w głowie stałe związki wink Tutaj zbiór miejsc w których szukam sobie laseczek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka