beate1 31.03.05, 18:58 na usmiech to dziala (nawet na osoby trzecie ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beate1 no tak ;) 31.03.05, 19:04 czy do facetow naprawde zawsze trzeba mowic prosto z mostu? emzecik, specjalnie dla Ciebie: sprostowanie: odpowiadajcie na usmiech usmiechem (chyba, ze chcecie, zeby nie dzialalo, czego - jak mozna wywnioskowac z powyzszego postu )- tez mozna chciec Odpowiedz Link
emzecik Re: no tak ;) 01.04.05, 20:16 beate1 napisała: > czy do facetow naprawde zawsze trzeba mowic prosto z mostu? Ba! ) Może niekoniecznie z mostu ale prosto na pewno ;-DDD > emzecik, specjalnie dla Ciebie: Czuję się wyróźniony ;-PP > sprostowanie: > odpowiadajcie na usmiech usmiechem DDDDDDDDDDDDDDDDDDD > (chyba, ze chcecie, zeby nie dzialalo, czego - jak mozna wywnioskowac z > powyzszego postu )- tez mozna chciec chcemy żeby działało, a ta odpowiedź była jeno z przekory Odpowiedz Link
anisua Re: odpowiadajcie 31.03.05, 20:51 ja mam taki wyraz twarzy,że sie szczerzę)))) a czasem się zamyślę, i każdy pyta co sie stalo....;/ Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: odpowiadajcie 01.04.05, 20:52 Ja się zawsze uśmiecham...do klientów w mojej kawiarni )..do obcych na ulicy tak jakoś dziwnie...zawsze jak ktoś się uśmiecha "niby do mnie" to zawsze muszę obrócić głowę by zobaczyć czy to na pewno był uśmiech do mnie... Odpowiedz Link
jogi_baboo Re: odpowiadajcie 01.04.05, 21:33 zacytuję wam coś bardzo ciekawego: Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał. Uśmiechaj się, nigdy nie wiadomo kiedy ktoś zakocha się w twoim uśmiechu. Odpowiedz Link