heart_of_ice 06.12.05, 02:18 ...sprac kogos po ryju tak, zeby zostaly slady po paznokciach i pierscionkach:] (nie, nikt mi nie zlamal serca ani nic w tym stylu) Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi tutaj zostało Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: mam ochote... 06.12.05, 12:21 mnie tylko zastanawia, czy masz takie fajne pierscionki do zostawiania sladow, znaczy z zadziorami od wewnetrznej strony bo inazcej to bedzie takie zwykle pranie i w sumie nic szczegolnego Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: mam ochote... 06.12.05, 13:07 mrs. h. - no nie spralam, nasza telefonia komorkowa jest na to jeszcze za malo zaawansowana bogulo, juz ja wiem, co mowie) do operacji prania pierscionek sie przekreca, a ze mam dosc... nietypowa bizuterie, to slad by zostal i to nader oryginalny a mikolaja prac nie bede, za nic!)) Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link
bogulo Re: mam ochote... 06.12.05, 15:15 odnosnie bizuterii, to polecam jednak oblookac katalogi z okresu pozytywizmu i mlodej polski, tam sa wspaniale patenty na "obrone" pierscionki dla kobiet a w kwestii mikolaja, to tylko Ci sie tak wydaje, ze nie bedziesz, kiedys zmienisz zdanie Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: mam ochote... 06.12.05, 18:12 ciebie konrado??? a jakos mi sie naraziles? nie zauwazylam, wiec chyba niewystarczajaco...... Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi tutaj zostało Odpowiedz Link
mariolka99 Re: mam ochote... 06.12.05, 22:27 Konrad, ale ogłoszenia tego typu to na jakimś forum S-M, ok? PPP Odpowiedz Link
konrado80 Re: mam ochote... 06.12.05, 23:14 ale to nie jest tak że ja to lubie po prostu staram się siakoś pomóc dziewczynie ) Odpowiedz Link
mariolka99 Re: mam ochote... 06.12.05, 23:33 A widzisz, błąd... Bo gdybyś podpadł twierdząc inaczej to istnieje szansa ze byś oberwał;D Odpowiedz Link
gosialska Re: mam ochote... 06.12.05, 22:10 a ja mam ochote na chwileczke zapomnienia, jakos zmeczona ostatnio jestem Odpowiedz Link
gosialska Re: mam ochote... 06.12.05, 22:21 o niczym innym nie marze no moze jeszcze o zimowych wakacjach na nartach.. Odpowiedz Link
donkichot3 Re: mam ochote... 06.12.05, 22:25 wiec moze chwileczka zapomnienia na zimowych wakacjach? tylko zeby sie nie zapomniec jadac na nartach...to moze byc ostatnia taka chwileczka Odpowiedz Link
gosialska Re: mam ochote... 06.12.05, 22:27 jesli tego warta.., to moze byc ostatnia! dzis o niczym innym nie marze Odpowiedz Link
donkichot3 Re: mam ochote... 06.12.05, 22:31 zdeterminowana, podoba mi sie zycze rychlej realizacji w takim razie i niech ta chwila bedzie dluzsza niz tylko chwila Odpowiedz Link
gosialska Re: mam ochote... 06.12.05, 22:51 chciałabym naprawde, zeby sie szybko spelnilo czego i Tobie zycze) Odpowiedz Link
chosse_antonio Re: mam ochote... 07.12.05, 01:27 A ja mam ochotę na seks oralny. Ciekaw jestem co na to Konrad P Odpowiedz Link
mariolka99 Re: mam ochote... 07.12.05, 09:07 Jeśli będzie z elementami SM to pewnie sie zgodzi...;D Odpowiedz Link
burakzbielawy Re: mam ochote... 07.12.05, 18:54 jak będzie kąsać i warczeć to ja ciofam wszyściuteńkoP Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: a ja mam ochote.. 07.12.05, 23:01 znaczy sie wszystkich facetow? hmm, a ja nie:]jednego bym sobie zostawila Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi tutaj zostało Odpowiedz Link
zapalniczka Re: a ja mam ochote.. 07.12.05, 23:11 o mamo przeciez reszta kobiet tego swiata by Ci go zajechala ;P Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: a ja mam ochote.. 08.12.05, 01:34 a myslisz, ze od czego mam paznokcie? poza tym moze by sie nie dal... Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link