mi1002 23.01.05, 17:16 Mieszkam w Wielkiej Brytani. Mam ok 30 000 GBP, ktore chcialbym zainwestowac na ok 12 miesiecy. Czy lepiej wymienic je PLN bezposrednio, czy najpierw na USD, a potem na PLN? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scrutator Re: W co zainwestowac? 24.01.05, 06:41 Fju fju, mamy prawdziwego Angola na Forum! Mam propozycje biznesowa. Zrob interes. Sam. Osobiscie. Zacznij handlowac samochodami. To jest interes zycia, zwlaszcza dla osoby nie majacej nic wspolnego z inwestycjami ale majacej jakies zaskorniaki. Dam ci szefie tip stulecia: Samochody w Australii sa srednio 5 razy drozsze jak w GB. Mowi to Panu cos? He? Macie w GB kierownice po prawej stronie? Tak? W Australi tez maja! To pchac auta do Australi! Dobrze mowie? Odpowiedz Link Zgłoś
genialnazwyboru Re: W co zainwestowac? 22.02.05, 18:27 Kup mieszkanie w Warszawie i wynajmij komuś. Odpowiedz Link Zgłoś
genialnazwyboru Re: W co zainwestowac? 22.02.05, 18:28 Acha/aha 10 % musisz mi odpalić ,jakby co:) Odpowiedz Link Zgłoś