marlena1001 02.03.05, 13:28 Witam serdecznie! Proszę mi powiedzieć czy posiadam zdolność kredytową; umowa na czas nieokreślony, dochód brutto 2100, "opłaty miesięczne" 300zł. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.usielski Re: zdolność kredytowa 02.03.05, 14:04 Dzień dobry. Niestety na podstawie danych, które Pani przedstawiła nie jestem w stanie stwierdzić czy dochód jest wystarczający czy też nie. Informacji jest zbyt mało. Nie wiem, na jaki cel chciałaby Pani kredyt, jaka nieruchomość byłaby zabezpieczeniem, w jakiej wysokości miałby być kredyt, czy do kredytu przystąpiłaby Pani sama czy może jest Pani w związku małżeńskim, czy ma Pani osoby na utrzymaniu. Wysokości wymaganego przez Bank dochodu dyktuje szereg czynników. Aby dokładnie wyliczyć zdolność finansową do kredytu w DomBanku zachęcam do rozmowy z naszym Konsultantem. Proszę przesłać do nas zgłoszenie internetowe ze strony DomBanku: www.dombank.pl lub skontaktować się telefonicznie z nr infolinii 0 801 30 50 90 lub 42 680 36 66. Z poważaniem, Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś