michelicus 15.08.02, 21:21 No właśnie padło już pytanie czy mozna przelewac pieniązki z zagranicy. A jak wygląda odwrotna sprawa tzn. przelewy do innych krajów z konta internetowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalwitkowski Re: Przelewy zagraniczne 15.08.02, 21:52 michelicus napisał: > No właśnie padło już pytanie czy mozna przelewac pieniązki z zagranicy. A jak > wygląda odwrotna sprawa tzn. przelewy do innych krajów z konta internetowego? Z banków typo internetowych nie ma aktualnie możliwości zlecania przelewów za granice. Przelewy zagraniczne via internet napewno oferuje Multibank. O innych bankach mi niewiadomo. Pozdrawiam Michał Witkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.macierzynski Re: Przelewy zagraniczne 15.08.02, 23:21 Oferta przelewów zagranicznych przez Internet jest jeszcze bardzo uboga. Oprócz wymienionego wcześniej banku, który pozwala robić to przez Internet, banki z internetowym kanałem dostępu powalają wykonywać takie przelewy przez telefon lub też składać wnioski o taki przelew przez sieć. MM Odpowiedz Link Zgłoś
michelicus Re: Przelewy zagraniczne 15.08.02, 23:45 No i to jest wlaśnie czasami problem gdy rezerwuje sę hotel przez net (Np. w Czechach czy Słowacji ... i trzeba zapłacic zaliczkę ... a Visa / MasterCard nie wchodzi w grę :O(( Odpowiedz Link Zgłoś
m.at Re: Przelewy zagraniczne 16.08.02, 08:39 michelicus napisał: > No i to jest wlaśnie czasami problem gdy rezerwuje sę hotel przez net > (Np. w Czechach czy Słowacji ... i trzeba zapłacic zaliczkę ... > a Visa / MasterCard nie wchodzi w grę :O(( Hmm... Jeżeli rezerwuje się hotel poprzez Internet, w grę powinna wchodzić możliwość opłaty goldem VISY (najbardziej akceptowane karty)... Nie wiem czemu hotel, który oferuje się w Internecie z rezerwacją nie może pobrać takiej opłaty? (może złe hotele wybierasz? ;-) < Odpowiedz Link Zgłoś