malart 01.08.03, 21:46 Proszę o ocenę kredytu hipotecznego w mBanku. Jestem nim zainteresowana, jednak przeczytwaszy wiele uwag pod adresem tego banku (jak i wielu innych, zresztą) mam teraz wątpliwości. Pozdrawiam M.A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.macierzynski Re: kredyt hipoteczny w mBanku 07.08.03, 16:54 malart napisała: > Proszę o ocenę kredytu hipotecznego w mBanku. Jestem nim zainteresowana, > jednak przeczytwaszy wiele uwag pod adresem tego banku (jak i wielu innych, > zresztą) mam teraz wątpliwości. > Pozdrawiam > M.A W mojej ocenie głównymi wadami mPlanu jest wysokość oferowanego oprocentowania oraz fakt, że jest ono ustalane przez prezesa banku, a nie na podstawie niezależnych wskaźników, takich jak WIBOR itp. Do zalet należy przede wszystkim mechanizm sumy bilansowej, który w niektórych przypadkach sprawia, ze kredyt ten jest godny polecenia. Proponuje oprócz oferty mBanku przyjrzeć się bliżej ofercie Kredyt Banku oraz PKO BP. Pozdrawiam i życzę powiedzenia! MM Odpowiedz Link Zgłoś