Gość: yool IP: *.generacja.pl 22.12.06, 22:22 to pediatra ale nic wiecej nie wiem moze ktos cos wie na jego temat?dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: dr.Rajca IP: *.as.kn.pl 23.12.06, 22:45 A mój sąsiad to kucharz i co z tego niby wynika, że dobrze gotuje? - jest to odczucie subiektywne ja lubię jego papu, a sąsiad obok nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: dr.Rajca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.06, 18:14 Z tego wynika,że ten facet ma tupet.Dr.Rajca ma jajca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: dr.Rajca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.06, 21:08 Wejdż sobie na tej stronie na post "Ranking najlepszych pediatrów " i się dowiesz opinie na jego temat.Ja tylko mogę to potwierdzić . Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka021 Re: dr.Rajca 26.01.07, 14:30 Ja też śmiało mogę polecić tego pediatrę. Bardzo dobry lekarz, do którego zawsze możesz zadzwonić i poprosić o poradę. Świetne podejście do dzieciaczków, jak i rodziców ;o). Naprawdę POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dr.Rajca IP: *.as.kn.pl 07.02.07, 20:59 No a jakie niby ma mieć podejście do rodziców, którzy płacą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr.Rajca IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 12.02.07, 22:15 czy dr Rajca zajmuje się tylko starszymy dziećmy,czy również niemowlaczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dr.Rajca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.07, 18:07 Cześć ! Dr Rajca zajmuje się dziećmi w każdym wieku ,również dopiero co narodzonymi zwłaszcza ciężkimi przypadkami .Jest kompetentny ,można rzec lekarz z powołania . Odpowiedz Link Zgłoś