widmowolnosci 09.02.05, 23:23 Nie moge pisac na tym forum jego zalozyciel mi to uniemozliwil . Dlaczego? Co za demokracja ? Pozdr.Widmo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Kobieca Polonia ? !!! N9e moge 10.02.05, 22:46 Teraz Ty go zabanuj na swoim forum i będzie remis... hihihi ;o) Pozdrawiam!Umfana Odpowiedz Link
zuzka71 Re: Kobieca Polonia ? !!! N9e moge 11.02.05, 17:06 hhmm, jak sama nazwa wskazuje widmo to forum dla kobiet...a ja mam wrazenie ze sie do nich nie zaliczasz;) przeciez ciebie ploty nie neca a wrecz przeciwnie;) pozdrowka z nowym rokiem.zuzka Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Kobieca Polonia ? !!! N9e moge 12.02.05, 04:41 W swojej slynnej glupocie i dobroci chcialem dziewczyna podrzucic tekst do przemyslenia o ile sie nie myle byl to tekst pt: jak zarobic na komunizmie takie kilkuzdaniowe streszczenie reportazu telewizyjnego.W ciagu godziny zostal zdjety, a moj nick zablokowany.Nikomu nie ublizylem w tych ponad tysiacu postach ktore napisalem , nawet tym ludziom ktorzy mna poniewierali jak chcieli.Zreszta Gi-wi z forum kraj tez go zdjela bo linki do Solidarnosci byly zbyt jednoznaczne. Potem umiescila to na forum swiat. Widze ze ludzie boja sie slow.Komunisci tez sie bali....Pozdr.Widmo Odpowiedz Link