26.08.04, 17:34
hej!

w zwiazku z propozycja liloom poparta glosami innych foremek, by zalozyc
forumowy zlbum ze zdjeciami, zglaszam niesmiala chec zajecia sie ta sprawa.

Wiec, szable w dlon, szykujcie zdjecia (pozujcie, skanujcie, etc) by je
zalaczyc w liscie i nastepnie je do mnie przyslac. Ja je powiesze na tapecie.

Album bedzie dostepny dla wszyskich tych, ktorzy wyraza chec "powieszenia" w
nim swoich zdjec. Osoby te dostana link i password, umozliwiajacy zalogowanie
sie, a tym samym ogladanie zdjec.

Uprzedzam jednakze, iz wyjezdzam na najbliszych kilka dni i cala sprawa zajme
sie po powrocie.

Poprosze o akceptacje mego pomyslu szanowana nasza adminke... smile
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: album 26.08.04, 17:38
      Jestem ZA!!!!!!!!, tutaj mowie za siebie i Sniezke wink)) ty juz jedno moje
      zdjecie masz ale mam zamiar nadsylac wiecej swoich plus mojego zwierzyncasmile)))
      plus moze mojego M. tytlajacego sie w sadzawce w ogrodku, to tak dla humoru
      smile))) Wracaj szybko i zabieraj sie za albumowanie smile)))
      • asica74 Re: album 26.08.04, 17:44
        dzieki! zrobie co moge, ale uprzedzam, ze nie robialam nic takiego niegdy
        wczesniej, wiec przepraszam jezeli bede sie z czyms zmagac. Prosze tez o
        wyrozumialosc!

aha - BARDZO WAZNE:

BARDZO PROSZE BY KAZDE ZDJECIE BYLO PODPISANE, TZW CZYJE ONO JEST. NP JEZELI
        BEDZIE NA NIM JAKAS TWARZ, TO BY BYLO WIADOMO KTO ZACZ.

I JESZCZE JEDNO; PROSZE JESZCZE NIE WYSYLAC ZDJEC. JAK JUZ BEDE ZE WSZYTSKIM
        GOTOWA TO DAM ZNAC, OK?
        • asica74 Re: album 26.08.04, 18:02
          tamsin sprawdz skrzynke
          • tamsin Re: album 26.08.04, 18:07
            jeszcze nic nie dotarlo, bede sprawdzac.
            • tamsin odpisalam n/t 26.08.04, 18:12

• asia.sthm Re: album 26.08.04, 17:42
      Janielico nasza smile)))
      Czy ja musze cos jeszcze zrobic?
      Zwierzynca nie mam, ale mnie i jednego pieknego owszem daje wink))
      Ale fajnie, a ty sie wywczasuj i wracaj..
    • alex113 Re: album 26.08.04, 18:20
      Pomysl jest swietny. Obecnie wisze na "czydziestkach" to i tu chetnie zawisne,
      a co mi tam piekna jestem wink)))))))))))) (i skromna tez)

A jesli chodzi o sprawy organizacyjno-prywatnosciowo-haslowe, to albumowe
      adminy z 30+ chyba sie chetnie podziela wiedza praktyczna smile
      • asica74 Re: album 26.08.04, 18:21
        juz wlasnie napisalam do mari... !
        ciesze sie ze sie cieszysz!
        • liloom Re: album 26.08.04, 19:20
          to moze da sie tez zrobic pod-albumy np.
          -nasze zdjecia (buzki)
          -miasta
          -przyroda
          -zwierzaki
          etc etc co tam chcecie (te tytuly o tylko propozycja zeby balagan sie nie
          zrobil)
          jak myslicie?
          bo ja mam np. tylko z ostatniego miesiaca... 400 zdjec, nie mowiac o innychwink)))
          • asica74 Re: album 26.08.04, 19:23
            popieram!
    • kurczak1976 Re: album 26.08.04, 19:24
      A czy nie latwiej jest zrobic galerie na Yahoo gdzie kazdy uczestnik moze sobie
      w swoich podalbumach dodawac i zmieniac co chce a przy okazji tez jest to
      wszystko chronione haslem oraz moze miec ograniczony dostep?
      My mamy taka galerie na LAPTOKACH (tez ma taka Polonia2) i to fajnie
      funkcjonuje. Mozna tam tez wysylac posty, przeprowadzac glosowania itp...

To tylko taka niesmiala propozycja:o)
    • frankie36 Re: album 26.08.04, 21:34
      A dziecmi tez sie mozna pochwalic?Bo ja mam sliczne latoroslesmile))))
      • asica74 Re: album 27.08.04, 01:38
        kurczaku, moze byc i tak. Ja rzucilam taka propozyjcje, bo wiem mniej wiecej
        jak to funkcjonuje na 30+.

Czy mozesz napisac dokladniej jak funkcjonuje taka galeria na laptokach?

Ja mysle tak: pogadajcie o tym co chciabyscie miec? I niech zapadnie jakas
        decyzja

Ja osobicie chcialabym miec cos co zapewnialo by jakis stopien bezpieczestwa.
        Nie chciabym na przyklad, by ktos niepowolany mial dostep do moich zdjec, a
        nastepnie je wysmial na forum, czy cos... ot taki czarny sceniariusz...

Frankie, mozna sie chwalic latoroslami! tak jak wczesniejzaproponowala liloom:
        mozna zrocic podabumy etc z roznymi tytulami, np. "nasze dzieci".
        • kurczak1976 Re: album 27.08.04, 10:06
          Ta galeria na Yahoo jest tez chroniona haslem przy czym kazdy dopuszczony do
          uczestnictwa ma swoj login i wlasne haslo. Administrator w kazdej chwili moze
          wywalic trola ale nie wiaze sie to ze zmiana hasel innych uczestnikow (tak jak
          w przypadku gdy haslo jest takie samo dla wszystkich). Ta galeria ma tez fajna
          opcje glosowania, ktora bardzo przydaje sie w przypadku przyjmowania nowych
          czlonkow (na Laptokach mamy tak ze musi zaglosowac conajmniej 50% uczestnikow
          na "tak" zeby ktos mogl do nas dolaczyc). Zwykle najpierw poznajemy dana osobe
          na forum i gdy juz jej ufamy dopuszcza sie ja do zdjec. Niestety troche to
          przykre ale sami wiecie jak jest.

Tu Link
          groups.yahoo.com/
          To jest tez tylko propozycja bo galerii na 30 nie znam, moze jest ona nawet
          lepsza:o)
          Decyzja i tak powinna zapasc przy udziale starych bywanczych tego forum:o)
          Pozdrowienia Kurczak
          • asica74 Re: album 27.08.04, 10:53
            brzmi ok
            • brookie Re: album 27.08.04, 13:28
              Jestem za.
              • kinky5 Re: album 27.08.04, 17:16
                popieram w 110% (10 tak na wszelki wypadek)
                Tylko dajcie znac KIEDY i jakie tematy pod-albumow.
                • syswia Re: album 27.08.04, 21:23
                  Tez sie chetnie podziele moimi "wytworami" smile))
                  • liloom Re: album 28.08.04, 20:02
                    ja tez siem chcem pochwalic
                    ale JAK TO SIE ROBI
                    asik czekam(y) na instrukcje
    • kurczak1976 Przykladowy album:o) 30.08.04, 13:36
      Tu jest link

groups.yahoo.com/group/kobieca-polonia/
      Wyslalam zaproszenia do osob z tego watku. Napiszcie czy mozecie sie zalogowac
      i czy wam sie podoba.
      Pozdrowienia Kurczak
      • asia.sthm Re: Przykladowy album:o) 30.08.04, 14:11
        Ni ma jeszcze zaproszenia sad
        czekam i zaraz polece sprawdzac
        Dzieki
        • kurczak1976 Re: Przykladowy album:o) 30.08.04, 14:29
          Wyslalam na adresy gazetowe. Mam nadzieje ze dojdzie:o)
          A jak nie to mozna samemu tez wyslac zgloszenie. Kliknac na "join this group" i
          wtedy moze nawet latwiej bedzie bo tak jak na forum bedzie mozna dana osobe
          zaakceptowac:o)
          Asia sprobuj moze tak co?
      • kinky5 Re: Przykladowy album:o) 30.08.04, 18:53
        hej Kurczak
        sprawdzialam swoja poczte i niestety nic nie dostalam...sad
        pozdrawiam!!!!
        • kurczak1976 Kinky wyslalam jeszcze raz! 30.08.04, 20:40
          A jak nie bedzie dzialac to zglos sie tak jak Asia przez maila yahoo wtedy
          bedzie dzialac na pewno!!!
      • frankie36 Re: Przykladowy album:o) 31.08.04, 07:08
        Kurczaku ,mam nadzieje,ze dotarlam do wlasciwego miejsca.Musialam zmienic nick
        (francuja36).To co teraz musze czekac ,az mnie wpuscisz?Sorki,za
        nieporozumieniasmile))
        • kurczak1976 FRANKIE36 -juz jestes :o))) ntx 31.08.04, 09:14

• frankie36 Serdeczne dzieki 31.08.04, 17:12

• marialudwika Re: Przykladowy album:o) 07.09.04, 18:40
        Ja sie zalogowalam,do yahoo naleze od dwoch lat,ale tam mam inny
        nick:teresaludwika.moj staly,forumowy byl juz zajety!
        ml
        • marialudwika Re: Przykladowy album:o) 07.09.04, 18:42
          ALE...dopiero teraz do mnie dotarlo,ze moze ja wcale nie jestem zaproszona???
          ml
        • asia.sthm bez zaproszenia teraz 07.09.04, 19:21
          Asica na wywczasach, Kurczak zajety , tamsin sie uwija sama.
          Cierpliwosci smile))
          Kendo chyba nie pokickalas, spoko.
    • kurczak1976 Sylwia juz jest:o) nt 30.08.04, 14:44

• syswia I ..... razem:) 30.08.04, 14:49
        Wrzucilam juz swoje zdjecie drogie Panie, wiec no juz .... mobilizujeeeeemy sie
        szybciutkosmile)))
        S.
        • syswia Re: I ..... razem:) 30.08.04, 14:58
          Dokleilam tez swoje zdjecie z wesela hinduskiego. Na probe i do oceny....
          Ja nie wiem, czy to byl dobry pomysl ta galeria.... Zarzuce Was swoimi
          zdjeciami, bo fotografia to moja pasja, w sumie ostatnio takze zawod....
          czesciowosmile)))
          To zdjecie sama zrobilam, wywolalam klisze oraz osobiscie zrobilam odbitke w
          ciemnismile))) Jaka to frajda!!!
          • asia.sthm Re: I ..... razem:) 30.08.04, 15:12
            Syswia dawaj dawaj, album po to jest zeby zdjecia ogladac smile)))
            Ja nadal czekam.Zaciela sie mi skrzynka, czy co ?
            Jak kurczak kazal zrobilam "join this group" i czekam na list z potwierdzeniem
            do klikniecia
            • kurczak1976 Re: I ..... razem:) 30.08.04, 15:18
              Hmmm wyslalam jeszcze raz!
              Nie wiem dlaczego nie chce dzialac. Byc moze przez ta kropke w nicku. Yahoo nie
              akceptuje kropek:o(
              Asia moze sprobuj sie zglosic z konta na yahoo. Jak nie masz to sobie zaloz
              nowe i sprobuj jeszcze raz wyslac zgloszenie.
            • kurczak1976 Asia 30.08.04, 15:52
              Powinnas dostac instrukcje jak zalogowac sie z ID yahoo.
              Mam nadzieje ze w koncu dojdzie!!
          • kurczak1976 Syswia swietne zdjecia!!! 30.08.04, 15:15
            I jeszcze jedno pytanie. Ktorego maila ci zostawic bo zalogowalas sie na dwa i
            jestes w members jako dwie osoby,tak zeby sie potem nie mylilo:o)
            • syswia Re: Syswia swietne zdjecia!!! 30.08.04, 15:40
              yahoo poprosze - gazetowego w ogole nie uzywam
              probowalam sie skasowac, ale sie cos nie udalo...
              • asia.sthm A jesli to do mnie.. 30.08.04, 16:38
                bo tez nawydziwialam troche w pospiechu, to zostaw asia.sthm, ten drugi wont.
                Narazie musze leciec, niedlugo wracam wink)))
                • kurczak1976 Asia jeszcze raz 30.08.04, 18:29
                  O kontach to bylo do Syswia. Ty musisz sprobowac jeszcze raz z konta yahoo moze
                  lepiej. Wyslalas jakies zgloszenie ale ono zaakceptowane zostalo w jakis dziwny
                  sposob, ze tylko mailowo mozesz kontaktowac sie z grupa.
                  Sprobuj jeszcze raz jak bedziesz miec czas:o)
                  • asia.sthm Re: Asia jeszcze raz 30.08.04, 19:37
                    Dziekuje za cierpliwosc
                    Ta glupia kropka mnie zgubila i nie chcialo przyjac.
                    Dlatego sprobowalam z innego adresu i wyszlo jeszcze gorzej sad
                    Uderze teraz z konta yahoo - bedzie z kreska _ smile))
                    Narazie
                    • liloom a ja????????? 30.08.04, 19:57
                      no to mnie teraz oswieccie pliiiiiiiiiiz
                      • tamsin Re: a ja????????? 30.08.04, 20:04
                        ten yahoo to ma jakies tendencje do zajetych nickow wink) co mi do glowy
                        przyszlo - bylo juz zajete, a tez chce sie zapisac! ide wymyslac dalej smile)
                        • kurczak1976 Nicki bez kropek powinny byc ok:o) 30.08.04, 20:23
                          Korzystajcie z tych zaproszen ktore wyslalam na gazete! Mam nadzieje ze
                          doszly:o)
                          Aha jesli bedziecie miec innego nicka to napiszcie na forum ze zglaszacie sie
                          pod takim a takim nickiem zeby nie bylo watpliwosci ze to wy!!!
                          Milego ogladania:o)
                          Ja juz tez zamiescilam swoje zdjecie:o)
                    • kurczak1976 Asia juz jestes!!! 30.08.04, 20:20

• tamsin Wyslalam swoje zgloszenie :-)) 30.08.04, 20:35
                        Poniewaz imie 'tamsin' bylo juz zabrane przez kogos bezczelnego wink) musialam
                        sobie zrobic tamsin_kp (kp to oczywiscie kobieca polonia smile) prosze o
                        pozytywne rozpatrzenie mojego podania :o)
                        • kurczak1976 Tamsin juz jest:o) 30.08.04, 20:41

• tamsin juz powiesilam pare swoich zdjec n/t :-))) 30.08.04, 20:54

• asia.sthm Re: juz powiesilam pare swoich zdjec n/t :-))) 30.08.04, 21:30
                              Ja tez smile)) tylko nie umiem sie umiejscowic w odpowiednim podalbumie.
                              Czy musze sama, czy kurczak pomoze ? PPlizzz! Jedno na portret,drugie na hobby.
                              Jestem gapa i tyle i ciagle sie spiesze. Wybaczcie smile)
                              Dziewczyny, cudne zdjecia ! dodam wam jeszcze moje dziecko zamiast zwierzecia
                              • tamsin Re: juz powiesilam pare swoich zdjec 30.08.04, 21:35
                                musisz najpierw kliknac na album i wejsc tam, wtedy zrobic upload. Jezeli
                                wejdziesz na portrety to juz tam trzy wisza smile), kliknij na "add photo" i ci
                                wyskoczy nowa strona co pozwala na wywieszanie zdjec.
                                • asia.sthm Re: juz powiesilam pare swoich zdjec 30.08.04, 21:50
                                  Zrobilam tak z dzieckiem, ale te co wlozylam z boku osobno nie umiem przeniesc.
                                  Czy trzeba je skasowac i wlozyc w podalbum od poczatku?
                                  Hi hi ze mna tak zawsze smile))
                                  • tamsin Re: juz powiesilam pare swoich zdjec 30.08.04, 21:56
                                    moze trzeba skasowac i umiescic od nowa? chociaz widze ten guzik "move" to
                                    pewnie mozna przeniesc. No ale dziecko umiescilas bokiem i trzeba glowe
                                    przekrzywiac wink) super chlopak, czy masz dluga miotle do odganiania adoratorek?
                                    • asia.sthm Re: juz powiesilam pare swoich zdjec 30.08.04, 22:08
                                      Ten guzik "move" guzik mi pomogl smile)
                                      A po drugie nie umiem zdjec odwracac jesli nawet mozna to zrobic sad(
                                      A po trzecie to ja na miotle latam, adoratorek nie odganiam juz teraz,jest juz
                                      za miesiac pelnoletni i moze sie zenic jak chce smile))
                                      A po czwarte, to licze, ze kurczak umie to przelozyc w odpowiednie miejsce,
                                      zebym nie musiala tak z boku wisiec, a moze i dziecko mi wyprostuje smile
                                      Dzieki za pomoc
                                      • kurczak1976 Asia.sthm 31.08.04, 09:47
                                        Chcialam "wyprostowac" twojego syna i juz mi sie udalo! Ale...zapisalam go
                                        potem w bitmapie a one na yahoo nie wchodza:o(( Mozesz wkleic zdjecie jeszcze
                                        raz albo przeslac mi na gazetowa poczte to to zrobie. Strasznie mi glupio ze go
                                        skasowalam...Ale intencje mialam dobre:o)
                                        • asia.sthm Kurczak :-)) 31.08.04, 10:55
                                          Fajnie,dziekuje i nie szkodzi. smile))))
                                          Wysle go jeszcze raz wieczorem z domu.W pracy nie mam.
                                          Duza buzka
    • asica74 Re: album 30.08.04, 23:45
      Kobietki!
      ale fajnie!

Kurvczaku czy ja tez moge dostac login? co prawda probowalam przeczytac jak sie
      to robi, ale niemal spie nad klawiatuta i nie mam sily sie skoncetrowac...

ja tez chce was zobaczyc!

Przyrzekam, ze jak wroce to sie powiesze!
      • tamsin Re: album 31.08.04, 00:00
        Asica!!! nic nawet nie wspominasz slowem o pobycie w PL???? pewnie duzo wrazen!
        Kuczak szykuje dla ciebie ciepla posadke administratora albumu, czekamy tylko
        aby ci wreczyc paleczke smile)
        • asica74 Re: album 31.08.04, 00:32
          juz wlasnie wspomnialam! ale tu jeszcze powiem!

Obecnie jestesmy w Krakowie, po wizycie w Oswieciumiu. Misiu, jest w szoku
          ogolnym, ze tak malo wie o naszej historii, etc. Oswiecim zrobil na nim
          przygnebiajace wrazenie. Na mnie tez - nie moglam wejsc do krematorium, etc.

Jutro juz bedzie inaczej: Krakow i Wawel, moze Wieliczka rowniez.

Wizyta u rodzicow jeszcze przed nami.

A mi jest tu bardzo dobrze, moje kochane dziewczyny z ktorymi sie juz znam tyle
          lat, nadal sa przekochane i korzystam z ich gosciny.

Objadlam sie polskim jedzeniem, chyba juz nawet zgrublam, a M sam przyznal, ze
          juz rozumie dlaczego mu pieje o tesknocie za chlebem. Teraz i on bedzie juz
          tesknil.

No i zboczylam z tematu.

Posadka sie szykuje? Hm, hm... ciekawe wielce! smile dzieki serdeczne za
          zaufanie! Tylko ja nie chcialabym sie narzucac czy cos, i tak sobie mysle, moze
          kurczak by chcial na spolke ze mna? W koncu to jej propozycja z tym yahoo? A
          poza tym mysle, ze na wszelki wypadek dobrze by bybo by ktos jeszcze sie tym
          zajmowal, na wypadek gdy np zwichne sobie noge i nie bede w stanie usiasc przed
          kompem...

Sciskam!

ps. moze jeszcze jutro tu zajrze... tesknie za wami smile
          • kurczak1976 Asica:o) 31.08.04, 09:20
            Wyslalam do ciebie zaproszenie na maila gazety.Kliknij tylko join this
            group :o) i ja cie zaakceptuje!!!

Co do moderowania albumem jako ze go zalozylam to prawa moderowania mi i tak
            zostana. Dobrze jest jednak gdy istnieje jeszcze jeden albo dwoch dodatkowych
            moderatorow bo:
            1. odpowiedzialnosc rozbija sie na 3 osoby:o)
            2. czasem gdzies wyjezdzamy albo jestesmy zajete a ktos potrzebuje pomocy
            3.latwiej rozpatrywac sprawy organizacyjne
            4.wy jestescie na tym forum od poczatku, wiecie komu ufac komu nie, ja jestem
            nowa i byc moze mi tez stare uczestniczki nie ufaja ( w koncu zdjecia to bardzo
            prywatna rzecz)
            5.jest po prostu latwiej
            • asica74 Re: Asica:o) 31.08.04, 10:31
              napisalam!

pozpiduje sie cala klawiatura pod twoimi punktami!
              • kurczak1976 Re: Asica:o) 31.08.04, 13:02
                Znowu jakies fiku miku z tym gazetowym adresem. Teraz powinnas dostac taka
                informacje jak sie zglosic z konta yahoo.
                Sprobuj jeszcze raz:o)
    • tamsin Profile na albumie - uzywajcie gazetowego adresu! 31.08.04, 16:31
      bo nie zawsze mozna sie domyslisc z tego nickname/profile na yahoo, kto jest
      kto smile)
      • kurczak1976 Re: Profile na albumie - uzywajcie gazetowego adr 31.08.04, 16:52
        Tylko dobrze by bylo zeby nick byl podobny ale konto z yahoo bo cos gazetowe
        maile niechca wchodzic do members galerii:o(
        • tamsin Re: Profile na albumie - uzywajcie gazetowego adr 31.08.04, 16:55
          tez zauwazylam ze moje sie nie zmienilo sad(
          • kinky5 Re: Profile na albumie - uzywajcie gazetowego adr 31.08.04, 21:10
            hej!
            dostalam zaproszenie-
            wiec zaczelam sie "bawic" w Yahoo- szukalam nicka odpowiedniego bo moj oczywiscie zajety wiec
            zostalam kontrakinky (kontra bo to moje przyszle nazwisko) a kinky bo kinky. I teraz czekam na
            potwierdzenie przyjecia i sie doczekac nie moge......wink
    • kurczak1976 Asica,Kinky,Jagienka,Izabelski juz sa:o)nt 01.09.04, 09:48

• kurczak1976 Kim jest osoba o nicku OSOBISTA 01.09.04, 09:50
      z Vancouver?
      Przepraszam ale ja nie znam wszystkich a chce miec pewnocsc czy to stala
      bywalczyni forum:o)
      Przepraszam za brak wiiedzy Kurczak

P.S
      Asica i Tamsin moga tez wpuszczac bo maja prawa moderatorskie:o)
      • angieblue26 Niesmialo stukam :-) 01.09.04, 17:19
        A czy ja tez moglabym poprosic o zaproszenie ?
        Buziaki,
        Ola
        • kurczak1976 Angie juz jestes:o) ntx 02.09.04, 08:41

• angieblue26 Re: Angie juz jestes:o) ntx 02.09.04, 09:21
            Dziekuje smile))))!
      • tamsin Re: Kim jest osoba o nicku OSOBISTA 01.09.04, 17:34
        Kurczak prosze przeczytaj 2x email odemnie smile dzieki!
    • jagienkaa Re: album 01.09.04, 17:48
      dzięki dziewczyny że udostępniłyście swoje zdjęcia! i nawet jest nutka
      egzotykismile super zdjęcia, śliczne dzieciaki itp.
      ja nie wiem czy zamieszczać swoje (jak?) bo najłatwiej zobaczyć mnie, mojego
      synka i nawet męża (który na zdjęciu wyszedł trochę...grubawowink) klikając na
      link poniżej (Dominik)
    • liloom Re: album 01.09.04, 22:02
      a ja nie mam czasu rozszyfrowywac, bo jestem kobieta pracujaca, czy moge
      poprosic o gotowca? pliiiz
      • kinky5 Re: album 01.09.04, 22:35
        ufff!
        dostalam zaproszenie i caly dzisiejszy dzien spedzilam na dodawaniu zdjec (chyba troche
        zdominowalam album- przepraszam)
        Pomysl jest Super!!!
        Zdjecia sa pierwszorzedne- fajnie was w koncu zobaczyc!
        zalozylam obok folder kanadiaa (obok Szwajcarii- przepiekne zdjecia ale nie wiem kto robil) - moze
        warto zeby zalozyc albumy z waszych krajow. Zapraszam kanadyjki do wklejania swoich zdjec z
        roznych czesci kanady.
        • asia.sthm Kinky :-))) 01.09.04, 22:54
          Dzieki za wszystko szczegolnie wymionko smile))i kawalek Krupowek!
          Jak wyscie wieze w Pizie wypostowali to turystyke im zawaliliscie.
          • tamsin Re: Kinky :-))) 01.09.04, 22:56
            Kinky, Sliczne zdjecia i mnogo ich tez smile)) to mi sie bardzo podoba, jest czym
            oczy nacieszyc smile)) Piekne zdjecia, a parka z Was tez bardzo udana smile)
            • kinky5 Re: Kinky :-))) 01.09.04, 23:22
              tamsin napisała:

> Kinky, Sliczne zdjecia i mnogo ich tez smile)) to mi sie bardzo podoba, jest czym
              >
              > oczy nacieszyc smile)) Piekne zdjecia, a parka z Was tez bardzo udana smile)

W imieniu ukochanego i swoim dziekuje pieknie!!!!
              zdjec moze byc wiecej- ale poczekam- niech inne Panie tez sie zaprezentuja!
              • kurczak1976 Re: Kinky :-))) 02.09.04, 08:41
                Super sa te twoje zdjecia!!¨
                A najbardziej podobaja mi sie szopy te w nocy na kominie hihi:o) Prawdziwe
                duchy:o)
                Wogole Kanade darze jakimis specjalnymi wzgledami mimo ze nigdy tam nie bylam:o(
                Chyba przez to ze jest jeszcze taka naturalna.
      • tamsin Re: album 01.09.04, 23:16
        liloom, Asica wraca zaraz z Polski i pomoze smile) ona specem jest a i chetna do
        wywieszania zdjec smile)
    • tamsin Izabelski - sliczne dziecka masz :-))) 01.09.04, 23:07
      bardzo udany twoj Antek i Kaja, powinnas ich zabierac na kazde spotkanie bo
      masz sie czym pochwalic smile)
      • asia.sthm Re: Izabelski - sliczne dziecka masz :-))) 01.09.04, 23:21
        ale gdzie ich mama ? czy ja osleplam ?
        A moj stoi tam wsrod pociech jak jakis wujek ....-))
        • izabelski Re: Izabelski - sliczne dziecka masz :-))) 02.09.04, 13:32
          poniewaz nie mamy digital aparatu ani skanera, to 99,9% naszych zdjec jest
          staromodnie na kliszy smile
          te dwa dostalam tydzien temu od kolezanki, ktora byla na imprezie u nas w domu
          antek taki troche przycmiony z podkrazonymi oczami, bo ma katar sienny i to go
          strasznie ogolnie meczy smile
          • asia.sthm Re: Izabelski - sliczne dziecka masz :-))) 02.09.04, 13:46
            No to liste zyczen do Sw Mikolaja szykuj smile)
            Bedziemy sie uczyc skanowac i t d
            • izabelski Re: Izabelski - sliczne dziecka masz :-))) 02.09.04, 16:10
              moim zyczeniem najwiekszym byloby miec miejsce an te wszystkie urzadzenia smile
              • asia.sthm Re: Izabelski - sliczne dziecka masz :-))) 02.09.04, 16:17
                No to moze los kup jakis wink))
    • asica74 Re: album 02.09.04, 16:21
      znow daje znak zycia! zyjemy, Misiu jest dokarmiany przez mame, tacie zal ze ni
      emoze sobie z nim pogadac, a ja cos czuje, ze niedlugo beda go bardziej kochac
      niz mnie wink

kurczaku dzieki za zaszczytne dopuszczenie! stawie sie na stanowisku po
      powrocie!

a teraz obejrzalam sobie was i po prostu nie mam slow! piekne dziciaki, piekne
      wy! i w pieknych miejscach mieszkacie!

ja swoje zdjecia zamieszcze po powrocie, ok? wybaczczie!

Kurczaku, ja mysle, ze ten album lepiej dziala niz ten przeze mnie proponowany,
      tzw, daje wieksza swobode dla czlonkow, podczas gdy snapfish spoczywa na
      ramionach klawiaturowych tylko dwoch osob. Wiec dzieki serdeczne!

a tytmczasem robie zdjecia i wkleje je po powrocie!

sciskam

asica
      • asia.sthm Re: album 02.09.04, 16:30
        asica74 napisała:

> znow daje znak zycia! zyjemy, Misiu jest dokarmiany przez mame, tacie zal ze
        ni
        >
        > emoze sobie z nim pogadac, a ja cos czuje, ze niedlugo beda go bardziej
        kochac
        > niz mnie wink

Ciekawe skad ja znam taki scenariusz wink))
        Nie marw sie, oni ziecia tak instynktownie urabiaja na twoje konto.
        Odchudzisz go po powrocie i tyle.
        Poki co bawcie sie dobrze i czekamy na zdjecia.
      • tamsin Re: album 02.09.04, 16:34
        Asica, ty koniecznie rob codzienne zapiski z pobytu aby nam tutaj relacje zdac
        z kazdej minuty w Polsce wink)
        wyslalam ci email na gazete, nic pilnego, do przeczytania/obgadania po
        powrocie smile)
    • szpulkaa Re: album 02.09.04, 16:43
      taki album to super pomysl !!! smile
      wyjechalam na troche na walacje... wracam... a tu taka nowa forma
      aktywnosci ! smile chetnie sie do was przylacze smile jak tylko uporzadkuje swoje
      zdjecia z wakacji /glownie z widoczkami z Polski wink/ to poprosze o
      powieszenie smile
      • brookie Re: album 03.09.04, 08:26
        Kurczaku! Dostalam zaproszenie- dziekuje. Wlasnie sie wpisalam i odeslalam
        swoje zgloszenie. Teraz czekam z niecierpliwoscia.
        Pozdrawiam.
        • angieblue26 Re: album 03.09.04, 09:09
          Dodalam swoje zdjatka na Portretach smile)) Zapraszam do ogladania i pozdrawiam
          serdecznie smile
          • kurczak1976 Angie!! 03.09.04, 10:08
            Jakie piekne to slubne zdjecie!!!!
            Az sie cieplo na sercu zrobilo:o)
            • angieblue26 Re: Angie!! 03.09.04, 10:20
              I tak wlasnie mialo byc smile)
              Caluje mocno smile)
              • asia.sthm Re: Angie!! 03.09.04, 10:29
                Zawirowal wam swiat, co ?
                Powinien zawirowac smile))
                Piekna para!
                • angieblue26 Re: Angie!! 03.09.04, 10:55
                  Dziekuje smile)) Tak nam juz od dwoch lat wiruje smile)
                  • kendo Re:zdjecia.... 04.09.04, 09:49
                    ..i tyle przegapilam....sad(((

a czy kurczak tez moze mi przeslac zaproszenie rowniez??....
                    czy sama mam wyslac z yahoo,
                    mam tam poczte,ktorej jeszcze nigdy nie uzywalam
                    tylko Messenger,
                    posluguje sie poczta "kendo"
                    co do obslugi kompa to jetem kiepska
                    i tak sobie mysle,
                    ze gdybym zostala przyjeta,
                    podsylala bym swe zdjecia do umiejscowienia w albumie....

czekam na pozytywne rospatrzenie
                    pozdrawiajac cieplutko.
                    • marialudwika Re:zdjecia.... 04.09.04, 12:06
                      Moze i bym umiescila,ale ja tu widze sama mlodziez a ja babunia smile,ale "za to"
                      mam fajne zwierzaczki!
                      Aaaa,poza tym wszyscy sie znaja....A ja "poznalam" tylko AS!!!!
                      ml
                      • asia.sthm Re:zdjecia.... 04.09.04, 13:53
                        Marialudwika !
                        Jak ty ,mmie do modziezy zaliczasz, to ja cie kocham smile)

Kendo, z Yahoo latwiej i nie musisz czekac na zaproszenie.
                        Pyknij na "Join this group" i czekasz potem na wpuszczenie.
                        • izabelski jako mlodziez i przyszlosc narodu... 04.09.04, 16:30
                          kocham Marieludwike smile
                        • kendo Re:zdjecia.... 05.09.04, 18:26
                          asia.sthm napisała:

>
                          > Kendo, z Yahoo latwiej i nie musisz czekac na zaproszenie.
                          > Pyknij na "Join this group" i czekasz potem na wpuszczenie.

kliknelam ,jak radzilas...czekalam,
                          nic sie nie dzialo...chcialo bym sie zalogowala
                          zalogowalam sie na yahoo co mam na poczte,
                          i chyba teraz wszystko pokicikalm....sad((((((((
                  • kinky5 Re: Angie!! 04.09.04, 18:21
                    angieblue26 napisała:

> Dziekuje smile)) Tak nam juz od dwoch lat wiruje smile)

Widzialam zdjecia!
                    Bardzo romantyczne!!!
                    tylko pozazdroscic!
                    • angieblue26 Re: Angie!! 05.09.04, 13:33
                      Dziekuje Kinky smile
                      Calusy,
                      Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka