zosiaczek25 05.11.07, 19:38 Czy musze miec numer konta, na ktore pieniadze powinny byc przelane? Czy moge po prostu podac nazwe firmy? Tak, taka glupia jestem, ze nawet numeru konta ich nie mam.( chodzi o milego "pracodawce" z wczesniejszego watku) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus zosiaczku, na miłość boską 05.11.07, 19:40 jeśli nie podażaś nru konta, nie będzie przelewu jeśli ten nr podałaś, można go łatwo z Twoich danych w banku odczytać ale najpierw idź!!!!!! do!!!!!!banku!!!!! Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: zosiaczku, na miłość boską 05.11.07, 19:43 Przestan wrzeszczec i przeczytaj uwaznie. Pisze o numerze konta firmy, na ktorej powinny zostac przelane pieniadze. Oni wypisywali to na wlasnym Überweisungu. Tam juz jest wydrukowany ich numer konta. Moj sobie przepisali. I przestan wrzeszczec, zebym szla do banku, bo dzis i tak juz nic nie zalatwie. Odpowiedz Link
ggigus skoro jesteś trąbą, to muszę krzyczeć 05.11.07, 19:48 twoje trąbostwo nie jest moją winą! o tym, że masz prawo do reklamacji tego przekazu mówiono ci chyba nie tylko dziś i zrozum, kobieto, że NIE MUSISZ mieć danych tego konta przy sobie w banku Ci to znajdą jakbyś pokonała swój strach przed online.banking, to byś już ten numer konta mogła mieć tak na oko z tysiąc razy więc się nie pień, a słuchaj mądrych rad i idź, mam nadzieję, że już wiesz, gdzie Odpowiedz Link
wsiowa.baba Re: skoro jesteś trąbą, to muszę krzyczeć 05.11.07, 19:49 ggigus napisała: > twoje trąbostwo nie jest moją winą! Ggigus, prosze, tylko nie AD PERSONAM :)) Odpowiedz Link
ggigus jeśli ktoś jest trąbą, to nawet nowego 05.11.07, 19:50 argumentu nie wymyśli takie płaskie czasy nastały Odpowiedz Link
jessi_a Re: jeśli ktoś jest trąbą, to nawet nowego 05.11.07, 19:53 a kto tu jest traba, jesli mozna spytac? Odpowiedz Link
ggigus trąbą jest osoba, której się etną ilość razy pisze 05.11.07, 19:55 c, CO powinna zrobić, JAK załatwić w banku rezygnację z przelewu, CZY się uda i czy nie i DLACZEGO się uda w innym wątku, że przypomnę, prowadziłaś z zosiaczkiem dysputę z ww elementami Odpowiedz Link
jessi_a Re: trąbą jest osoba, której się etną ilość razy 05.11.07, 19:58 ale w przeciwienstwie do ciebie, rozumiem stan Zosiaczka i co dla niej znaczy 100 Euro. Wiec ma prawo panikowac. Nigdy nie byla w takiej sytuacji. Nawet, jesli jeszcze raz zapyta to jej powtorze moja odpowiedz. Odpowiedz Link
ggigus w przeciwnieństwie do mniej, jessi? 05.11.07, 20:24 czyli wiesz, co myślę gratuluję, to się nazywa jasnowidztwo chyba możesz dorobić pozdrawiam i papapa Odpowiedz Link
wsiowa.baba Co prawda nie rozumiem, o jakim/czyim 05.11.07, 19:54 argumencie teraz myslalas, ale nie bede sie dopytywala. To grozi dyskusja, a na takowa nie mam wlasnie ochoty. Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: skoro jesteś trąbą, to muszę krzyczeć 05.11.07, 19:51 Daj se siana. I naucz sie wreszcie czytac ze zrozumieniem. Jeden jezyk powinnas chyba do tego stopnia byc w stanie opanowac. Nie tylko mnie poraza twoja logika i zaplon. Inna sprawa, nie kazdy, jak Ty, musi i ma czas siedziec codziennie w internecie. Zauwaz, ze nie bylam tu od piatku (?). Odpowiedz Link
ggigus czytam twoje produkcje ze zrozumieniem 05.11.07, 19:53 mnie kochana twoja logika przerazić i porazić to owszem, NIE może nie siedzę codziennie, może zajmiesz się kimś innym? Odpowiedz Link
jessi_a Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 19:40 na wyciagu z konta masz dane tej firmy; idziesz do banku w ciagu 6. tygodni od daty przelewu i anulujesz, mowisz, ze te pieniazki chcesz z powrotem. Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 19:45 Dzieki jessi_a. W zyciu nie robilam czegos takiego. Troche mi ulzylo, ze moge te pieniadze odzyskac nawet jesli juz wyszly z konta. Tylko, czy mozliwe jest, zeby firma odmowila wowczas oddania mi tych pieniedzy? Odpowiedz Link
jessi_a Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 19:46 a co masz napisan w 'Anmeldung' tzw. Kleingedrucktes Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 19:49 Kleingedrucktes nie ma. To zwykly formularz o tym, ze sie zglaszam i ze place. Odpowiedz Link
jessi_a 100 twoja. 05.11.07, 19:50 Poczekaj na wyciag, i dopiero idz z wyciagiem do banku. Odpowiedz Link
wsiowa.baba Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 19:45 Ktos znajacy sie chyba na rzeczy (bankowiec) poradzil mi, ze jesli pieniadze juz poszly, to bierzesz wyciag z konta, piszesz zdanko "Zurück wg. Widerspruch" podajac pozycje z wyciagu, o ktora ci chodzi i czekasz na powrot pieniedzy. Powinno funkcjonowac. Viel Glück! Odpowiedz Link
jessi_a Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 19:47 funkcjonuje, na wlasnej skorze sprawdzone. Odpowiedz Link
wsiowa.baba Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 19:47 No i oczywiscie idziesz z tym wszystkim do banku. Samo napisanie tego zdania nie wystarczy :)) Odpowiedz Link
ggigus zosiaczku, weź do banku pasek albo dowód 05.11.07, 19:50 i kartę bankową, o ile nie pamiętasz nru konta a resztę już wiesz! Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: zosiaczku, weź do banku pasek albo dowód 05.11.07, 19:53 No i wrszcie padla z Twoich ust na sto wypowiedzi jedna sensowna rada. I obylo sie bez milosci boskiej nawet... Odpowiedz Link
wsiowa.baba Re: zosiaczku, weź do banku pasek albo dowód 05.11.07, 19:55 Moge dodac jeszcze jedna rade? Nie zapomnij zalozyc plaszczyka albo kurteczki, bo po drodze moze byc zimno :)) Odpowiedz Link
ggigus a widzisz, dałabym sobie głowę uciąć, 05.11.07, 19:56 że pójdziesz bez paska/dowodu sama widzisz, że mnie twoja logika nie może porazić Odpowiedz Link
jessi_a Re: a widzisz, dałabym sobie głowę uciąć, 05.11.07, 20:01 ja jej to pare razy napisalam, wiec sie tu nie wymandrzaj. Dobrze, i zostaw ja w spokoju. A ja sie twojej traby nie boje;) Odpowiedz Link
ggigus złotko, co i kiedy i na jaki temat piszę, 05.11.07, 20:25 pozostaw mnie jak ci się moje posty i trąby nie podobają, to je sobie wygaś Odpowiedz Link
jessi_a Re: a widzisz, dałabym sobie głowę uciąć, 05.11.07, 20:29 ja napisalam ' nie boje'. I nie jestem dla ciebie zlotkiem. Paniatno! Odpowiedz Link
ggigus złotko, jak cię bedę nazywać ( o ile nazwa 05.11.07, 20:32 nie narusza netykiety) decyduję ja, kochaniutka i musisz się z tym pogodzić Odpowiedz Link
jessi_a Re: złotko, jak cię bedę nazywać ( o ile nazwa 05.11.07, 20:34 a dla mnie jest ggigulec w kolorze starego g... Odpowiedz Link
ggigus i tak, złotko kochaniutkie, 05.11.07, 20:36 naruszasz netykietę szybko ci nerwy puszczają, maleńka Odpowiedz Link
jessi_a Re: i tak, złotko kochaniutkie, 05.11.07, 20:38 ty to juz dawno w tym wontku zrobilas. Logika Kalego, sie klania. Odpowiedz Link
ggigus podaj link z moim naruszeniem 05.11.07, 20:42 netykiety jeśli myślisz, że nazwanie po imieniu kogoś, kto nie chce/nie potrafi pojąć tego, że dostanie pieniądze z powrotem i jeśli się tej samej osobie entą ilość to samo powtarza (nadal podziwiam Twoją niezłomnąwolę obrony zosiaczka) to naruszenie netykiety i jeśli to okazja do ordynarnego obrażania , to niestety, ale tracę czas na dyskusję zastosuję się do tego miłego zdanka jako wizytówki u Ciebie, bo jak widzę, nawet w wizytwkach piszesz o sobie Odpowiedz Link
jessi_a Nie denerwuj sie, wszystko bedzie dobrze, 05.11.07, 19:59 szukaj dalej nowej Stelle. Trzymam kciuki:))) Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 20:04 To zachwycajace, ze gdy ktos pyta o konkretne odpowiedz, najwiecej maja zawsze do powiedzenia osoby, ktore potrafia tylko drzec morde nie na temat. Ech, jak to milo byc wsrod rodakow. Jeszcze milej miec mozliwosc wygaszenia na tym forum takich dracych osob wszczynajacych bezsensowne poddyskusje. :) Odpowiedz Link
magnusg Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 20:11 Rodacy cie na stowe walneli??To nie narzekaj. Giggus moze troche przesadza,ale fak faktem chciala ci pomoc. Troche pokory-to ty pytasz o porade. Odpowiedz Link
jessi_a Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 20:14 Ggigus ma jedna wade, nie czyta dokladnie watkow i nie przeczytajac do konca od razu odpowiada, i bardzo czesto wyprowadza sie sama z rownowagi. Odpowiedz Link
jessi_a Re: pytanko o blokade przelewu 05.11.07, 20:21 ale i nikt tego od niej nie wymaga. Troche pokory jest perfect, dla wszystkich :D Odpowiedz Link
ggigus watki CZYTAM 05.11.07, 20:27 nie pierwszy raz i nie tylko ja się skarżę na kłopoty w komunikacji z zosiaczkiem ale miło, że tak stajesz dzielnie w obronie Odpowiedz Link
annajustyna Dobra, wszystko cacy, ale co bedzie 05.11.07, 20:08 jak firma naciagaczy zglosi Zosie do Schufy, co? Odpowiedz Link
jessi_a Re: Dobra, wszystko cacy, ale co bedzie 05.11.07, 20:12 a za co. na Anmeldungu, nie ma zadnej klauzuli. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Dobra, wszystko cacy, ale co bedzie 05.11.07, 20:23 A jak nasla na nia komornika? Ja bym i tak, i tak wyslala do naciagaczy pisemna rezygnacje. Odpowiedz Link
magnusg Re: Dobra, wszystko cacy, ale co bedzie 05.11.07, 20:26 No to oczywiste.I to obowiazkowo per Einschreiben mit Rückschein. Odpowiedz Link
ggigus annojustyno, nie pisz o komornikach i 05.11.07, 20:28 Schufie, bo Zosiaczek nie ubierze kurteczki i nie pójdzie do banku i cała frakcja obronna traci tylko czas! Odpowiedz Link
magnusg Re: Dobra, wszystko cacy, ale co bedzie 05.11.07, 20:12 nie zartuj aj. Takie firmy ani nie ida do sadow,anie nigdzie nikogo nie zglaszaja.Moga ja co najwyzej postraszyc Mahnungiem. Odpowiedz Link
vanderica no dobra... 05.11.07, 22:18 a ja jak czytam wypowiedzi zosiaczka.kurna czemu mi sie tak glupio kojarzy...prosiaczka;P..no tego puchatkowego:D to normalnie pokladam sie ze smiechu i wierzgam nogami ;D co ta baba pisze? tego chyba nikt tu nie rozumie.bije czolem przed ggigus i innymi z tym problemem sie zmagajacymi,ze cierpliwosci jej/im starcza na takiego bezczelnego i naiwnego glaba.i ciagle mi sie wierzyc nie chce,ze pro(zoo)siaczek;P jest studentka,bo ona jest po prostu YNTELYGENTA INACZEJ;p a watku o pracy to normalnie mnie powalila swoja bystroscia i inteligencja;) i tu do zoo(pro?)siaczek:uwazaj,zebys czasem przez omylke vertragu na sprzatanie przez najblizsze dziesiec lat nie podpisala;Pi uwaznie czytaj klauzuly,bo moze sie okazac,ze bedziesz musiala wlasne szmaty i plyny zakupic;DDD Odpowiedz Link
ggigus nie powinnam skakać 05.11.07, 22:22 po zosiaczku, bo ma mocną frakcę obronną jak widać ale dzięki vanderica!! bo długi czas myslałam, że frakcja obronna to dobrzy ludzie, a ja podły cynik pozdrówka Ta umowa na 10 lat to dobra rzecz:)) Odpowiedz Link
vanderica Re: nie powinnam skakać 05.11.07, 22:31 ggigus napisała: > po zosiaczku, bo ma mocną frakcę obronną jak widać > ale dzięki vanderica!! > bo długi czas myslałam, że frakcja obronna to dobrzy ludzie, a ja podły cynik > pozdrówka > > Ta umowa na 10 lat to dobra rzecz:)) a dziekuje...pozdrawiam rowniez:))) kim jest pro(zoo)siaczek na tym forum jak dla mnie tez zagadka ??? moze taka atrakcja egzotyczna;DDD bo fakt rzadko spotyka sie takie gatunki;P ggius podziwiam,ze z nia wogole rozmawiasz.jak dla mnie-do olanie cienkim moczem;P Odpowiedz Link
podeszwa41 Re: nie powinnam skakać 05.11.07, 22:33 a ty, jako moderatorka zachowujesz sie jak dziewucha na polu, przy zbieraniu ziemniakow u pana. Odpowiedz Link
fan.club ggigus, tą wypowiedź uznaję za... 06.11.07, 07:27 Twoje szczytowe osiągnięcie jako moderatorka. Out & over. Odpowiedz Link
leoni_66 Re: nie powinnam skakać 06.11.07, 15:19 chcialabys byc cyniczna haha.... na to, aby byc cyniczka, po prostu sa za wysokie progi dla ciebie. Jestes klotnica. Czytam od dluzszego czasu Polonie, i tak Ciebie niestety odbieram :( Odpowiedz Link
ggigus czy cynizm to sa wysokier progi 06.11.07, 15:23 dla mnie? cynizm nie wymaga zbyt wiele:)) widze twoj nick po raz 1. i nie wiem, skad tyle o mnie wiesz Odpowiedz Link
leoni_66 Re: czy cynizm to sa wysokier progi 06.11.07, 15:37 slepa jestes, pisalem juz, jestem tu czytaczem. Czytam to forum,i znajduje tu wiele rad, nie raz pomocnych i dla mnie. Ale dzisiaj nie wytrzymalem i zabralem glos. Chodzi mi o Ciebie. Plytka jestes. Juz ktos tu napisal, nie rob tu prywatnego folwarku. Traktuj tu piszacych obiektywnie, nawet jak maja inne zdanie niz ty, i nie wrzeszcz, gdy ktos nie zgadza sie z toba w pewnych kwestiach........... To tyle,a teraz nie przeszkadzaj mi, bo czytam inne watki. Odpowiedz Link
ggigus momencik 06.11.07, 15:39 jesli tobie przeszkadza moja osoba, wykasuj moj nick, wpisz go sobie na liste wrogow i juz a co do analizy mojej osoby - daj sobie z tym spokoj nie robe z forum folwarku, mam takie samo prawo glosu jak i Ty a poniewaz nie masz zadnych KONKRETNYCH zarzutow pod moim adresem, to informuje, ze na nie czekam Odpowiedz Link
podeszwa41 a nikt ci nie powiedzial, 05.11.07, 22:32 ze ci sloma z butow wystaje. Zazdroscisz jej, ze studiuje i kiedys od tej szczoty odejdzie, a ty, w przeciwienstwie do niej, bedziesz zaiwaniac do emerytury. Bo z twojego stylu wypowiedzi, o ile to mozna nazwac jakism stylem, widac,ze szybko zakonczylas edukacje szkolna. Odpowiedz Link
vanderica podeszwa... 05.11.07, 22:47 a ty jakis klon jestes?bo zjade ze smiechu.ja tu raczej obserwator,ale jak wol widac,ze ggigus niczego zarzucic nie mozna,a zosiaczek to jakis wyjatkowy twor forumowy i jak ona cokolwiek studiuje to mi wszedzie kaktusy rosna;P przeciez widac jak na dloni,ze zosiaczek to jakis niedorozwinety osobnik,ani to madre,ani inteligente,ani kulturalne,ani zaradne (te podpisywanie umow;HAAAAHA kon by sie usmial).no kompletne dno.jakbys chciala mi zarzucic,ze zazdrosze,to uprzedzam-ubaw mam po pachy,jak mozna sie tak kompromitowac jak zosiaczek.no i ostrzegam zosiaczka z dobrego serca niech wezmie na przyszlosc kogos bardziej rozgarnietego na rozmowe,bo niechybnie sprzataczka zostanie;P jak czegos nie zrozumie,a tego jej przeciez nie zyczymy;P bo jak wiadomo sie nie nadaje,ze wzgledu na swoje yntelygencko-szlacheckie pochodzenie;PPPP Odpowiedz Link
podeszwa41 vanderica 06.11.07, 06:41 ja tu obsrerwator, tak ja ty. A celem tego watku nie jest ocena poziomu intelektualnego zosiaczka, tylko jej problem. Nie obchodzi mnie, czy ona studiuje, czy sprzata, jej zycie, nie moje. A ty przez ta domorosla analize jej osoby, tylko sie osmieszasz. Z jakims uporem maniaka obrazasz tu sprzataczki.A teraz pozwolisz na troche poufalosci: spadaj stad i poszukaj sobie forum do obserwacji, na ktorym pisza nie-sprzataczki, ignorantko jedna. Odpowiedz Link
vanderica podeszwa 06.11.07, 10:51 ignorant to jestes ty i cos slabo obserwujesz,bo jesli ktos tu obraza sprzataczki to wlasnie zosiaczek,a tu sobie poczytaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10001&w=70608815&a=70650232 wiec to co napisalam,to byla tylko IRONIA nawiazujaca do tamtego watku Odpowiedz Link
podeszwa41 Re: vanderica 06.11.07, 15:10 nie czytalam tego watku w calosci, ale na ten post tez trzeba zwrocic uwage. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10001&w=70608815&a=70803727 Nic nie jest tak jednoznaczne. A wogole nie chce mi sie wiecej na ten temat dyskutowac. W sumie nie obchodzi mnie, czy zosiaczek chce sprzatac czy nie. Nie podoba mi sie tylko postawa ggigus. Przypominam moderatorki ggigus. Niech nie robi tu swojego prywatnego folwarku. Odpowiedz Link
annajustyna Re: vanderica 06.11.07, 15:13 Wlasnie. Niech Ggigus zalozy sobie wlasne forum i tam wprowadza wlasne zasady. To samo dotyczy J. Jak mnie roznosila wlasna osobowosc, to sobie wymyslilam Gasofnie:)))) Odpowiedz Link
annajustyna Re: a jakie wlasne zasady wprowadzilam tu?? 06.11.07, 16:06 Histeryje chocby:))) Odpowiedz Link
ggigus dzięki za jak- prawie zawsze w takich wypadkach - 06.11.07, 16:08 niezwykle precyzyjną odp. bo histerię to ja widziałam przy pierwszych atakach jeckiego na Ciebie, ale na szczęście, jak widzę, nabrałaś dystansu Odpowiedz Link
annajustyna Re: dzięki za jak- prawie zawsze w takich wypadka 06.11.07, 16:24 To nie byly pierwsze ataki. J. ma teraz wlasne forum (chyba?) i miejmy nadzieje, ze tam sie wyzyje... Odpowiedz Link
ggigus Re: dzięki za jak- prawie zawsze w takich wypadka 06.11.07, 16:28 nie, pierwsze nie były, było jeszcze forum język niemiecki, gdzie atakował i mnie i ciebie i innych własne forum?? masz linka? Odpowiedz Link
annajustyna Re: dzięki za jak- prawie zawsze w takich wypadka 06.11.07, 16:30 Zdaje sie, ze szaleje dzia na Wolnej Amerykance, wycina wszytskie posty w pien...:/ Odpowiedz Link
ggigus ah, to on jest ggigantem 06.11.07, 16:31 jako założyciel a jak się do Wolnej amerykanki dostać? Odpowiedz Link
annajustyna Re: ah, to on jest ggigantem 06.11.07, 16:33 A teraz to ja nie wiem, czy to on, czy jakis inny oszolom (w kazdym razie gadaja nieraz ze soba, wiec albo nie on, albo ma rozdwojenie jazni). Oto link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49481 Odpowiedz Link
ggigus Re: ah, to on jest ggigantem 06.11.07, 16:37 skoro wycna posty, a ggigant jest założycielem... ee, to forum zamnkięte, trzeba zgody właściciela nie mam szans - dem-wahren-schoenen-guten.de/Wollschwein9.htm Odpowiedz Link
annajustyna Re: ah, to on jest ggigantem 06.11.07, 16:57 Musieli przed chwila zamknac:(((. Wyslij zgloszenie, ja wyslalam wlasnie, smiesznie tam jest. Odpowiedz Link
ggigus z wolnej amerykanki nici 06.11.07, 21:16 ggigiant nie odpowiada na moje zgloszenie i to forum od zawsze bylo dla mnie niewidoczne i chyba ggigant nie odpowie PS nadal czekam na dowody mojej histerii na forum Odpowiedz Link
leoni_66 a wanderice to cale zycie tu widzialas 06.11.07, 15:30 nie zauwazasz tego bo, jak zwykle jestes stronnicza i prowokujesz. Odpowiedz Link
ggigus vanderice widzej dluzej niz podeszwe 06.11.07, 15:33 czemu zajmujesz sie moja osoba tutaj? Odpowiedz Link
leoni_66 Re: vanderice widzej dluzej niz podeszwe 06.11.07, 15:38 Buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... ile minut dluzej ;p Odpowiedz Link
ggigus wlasnie tez chcialam przypomniec, ze 06.11.07, 15:25 to zosiaczek sie o sprzataczkach niezybt milo wyrazala Odpowiedz Link
konrad-walenrod A jak to będzie po polsku? 06.11.07, 08:33 A jak to będzie po polsku? Stutengehässigkeit i Stutenbissigkeit a? Eine wahre Stutenherde!!! . Odpowiedz Link
ewa553 Protestuje energicznie!!!!! 06.11.07, 16:48 Cycat z giguni: złotko, jak cię bedę nazywać ( o ile nazwa ggigus 05.11.07, 20:32 Odpowiedz nie narusza netykiety) decyduję ja, kochaniutka i musisz się z tym pogodzić Jak to? A jak ja uzywam zdrobnien od Twojego imienia - nie obrazajac Cie, to wrzeszczysz na mnie i pienisz sie! Rowni sa tylko moderatorzy, he? Odpowiedz Link
ggigus mylisz dwie rzeczy 06.11.07, 16:53 co innego bawic się z czyimś nickiem, chociaż ktoś prosi o zaniechanie a co innego takie - często pseudosłodkie - nazwy jako sposób zwracania się do kogoś nie możesz nikomu zabronić mówienia do ciebie per złotko, kochaniutka w dyskuji na forum i w życiu pomaga logika i niemieszanie pojęć to szalenie ułatwia życie! - dem-wahren-schoenen-guten.de/Wollschwein9.htm Odpowiedz Link
ggigus w kwestii formalnej, droga ewo 06.11.07, 16:59 forum to dykusje pisemne, więc nie wrzeszczę i się nie pienię, a tylko zwracam uwagę możesz podać mi linka na moje wrzaski i pieniactwa? bo obawiam się, że masz problem z odczytywaniem emocji - przypisujesz je w nadmiarze, bawiąc się w ten sposób w analizę mojej osoby a że ja się w analizę Twojej nie bawię, nie życzę sobie, żeby Ty robiła to w moim przypadku (chciaż jak widzę, rzeczywistość to jedno, a marzenia i życzenia to coś innego) jeśli chcesz, ewo, też będę zabawiała się w opisywanie Twoich emocji ale po co??? Odpowiedz Link
ewa553 alez gigus! 06.11.07, 17:06 Jestem pewna ze osobowosc masz tak zlozona, ze czasu by mi zabraklo na analize tejze. Wiec nawet sie do tego nie zabieram. Uwazam jedynie ze dopoki Ty uwazasz mowienie do kogos zlotki itd, to ja mohe spieszczac Twoj nick. Twierdze to autorytarnie! Odpowiedz Link
ggigus no widzisz, ewo 06.11.07, 17:09 czegoś się już nauczyłaś i to mnie cieszy na linki z pieniactwem i wrzaskami nadal czekam, i było by miło, skoro już jesteśmy per złotko i kochaniutka a co do nicków - to mogę Cię też nazywać złośliwą wersją Twojego starego nicka np?? skoro jesteśmy przy zabawie z nickami? Odpowiedz Link
ewa553 Re: no widzisz, ewo 06.11.07, 18:13 ja sie czegos nauczylam? Chyba znowu cos zle zrozumialas, dziecino. No, ale to nic nowego. Co do ostatniej propozycji to ja nie rozumiem: czy to oznacza, ze Ewa553 jest zlosliwa wersja Basi553? Nie kumam:(((( Nazywanie mnie Basia tez nie jest zlosliwe, osoby ktore mnie znaja od 5 lat na innym forum, czesto - nawet w prywatnych rozmowach, nowia do mnie dalej Basiu. Nie widze w tym nic zlego. Odpowiedz Link
maria421 Re: no widzisz, ewo 06.11.07, 19:03 Nie przeczytalam calego watku, wiec moze mi ktos powie- czy Adminka tego Forum, Ggigus przeprosila za nazwanie forumowiczko Zosiaczka "traba"? Jezeli nie, to uwazam ze powinna to zrobic, gdyz jest to ewidentne wykroczenie przecie netykiecie. Odpowiedz Link
ewa553 Re: no widzisz, ewo 06.11.07, 19:11 nic nie zrozumialas (a raczej nie doczytalas) Mario: adminka ggigus ma tzw. Sonderrechte i to ona ustala jak i kogo nazywa. Odpowiedz Link
maria421 Re: no widzisz, ewo 06.11.07, 21:08 ewa553 napisała: > nic nie zrozumialas (a raczej nie doczytalas) Mario: adminka ggigus > ma tzw. Sonderrechte i to ona ustala jak i kogo nazywa. Tak? To powinna sie jakos oznakowac:-) Przez blaues Blinklicht und Einsatzhorn, na przyklad :-) Odpowiedz Link
ggigus chetnie przeprosze zosiaczka, o ile 06.11.07, 21:13 ona przepros mnie za wykroczenia przeciwko netykiecie, ktore wobec mnie popelnila, o ile wsiowa baba przeprosi mnie za ustawiczne pisanie o wycietych przez mnie linkach, o ile T mari przeprosisz mnie za pisanie zlosliwosci na moj temat, o ile ewa przeprosi mnie za analize mojej osoby, jak mnie i innych jecki prieprosi, jak mnie mateusz.wierzebicki przeprosi za prodkucje glupawych postow na moj temat itede jak sie mamy przepraszac, to zbiorowo Odpowiedz Link
maria421 Re: chetnie przeprosze zosiaczka, o ile 06.11.07, 21:35 ggigus napisała: > ona przepros mnie za wykroczenia przeciwko netykiecie, ktore wobec mnie > popelnila, o ile wsiowa baba przeprosi mnie za ustawiczne pisanie o wycietych > przez mnie linkach, o ile T mari przeprosisz mnie za pisanie zlosliwosci na moj > temat, o ile ewa przeprosi mnie za analize mojej osoby, jak mnie i innych jecki > prieprosi, jak mnie mateusz.wierzebicki przeprosi za prodkucje glupawych postow > na moj temat > itede > jak sie mamy przepraszac, to zbiorowo Ggigus, powiedz, jak to jest, ze wszyscy sa akurat dla Ciebie tacy niedobrzy? Uwzieli sie, czy co? A moze to Ty jednak jestes konfliktowa? P.S.Ja nie uwazam, zeby mnie ktokolwiek mial tu przepraszac, nawet Tobie dawno juz wybaczylam :-) Odpowiedz Link
ggigus mario, zaczelas o przeprosinach, to 06.11.07, 21:39 badz konsekwentna i dalej o przeprosinach, a nie o mnie domagasz sie ich ode mnie? ja tez mam liste a ze Ty nie masz listy? ze przebaczylas? co przebaczylas? tyle razy prosilam o linki z moimi naruszeniami netykiety wg ciebie moze sie zamiast przebaczenia tych linkow doczekam Odpowiedz Link
fan.club Przeprosiny? Ty, ggigus, masz chyba tą samą... 06.11.07, 22:16 sraczkę, co prezydent IV Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link
ggigus tę samą (!!!!) na miłośćboską 06.11.07, 22:33 dwa razy tego samego błędu nie zniosę nie ja o przeprosinach zaczęłam, może tak do marii z tym problemem się zwrócisz pogadacie sobie miło papapapa Odpowiedz Link
vanderica Re: Przeprosiny? Ty, ggigus, masz chyba tą samą.. 06.11.07, 22:42 fan.club napisał: > sraczkę, co prezydent IV Rzeczpospolitej. jak juz o sraczce mowa;P to raczej ta niemila przypadlosc dotknela chyba marie,bo to ona roszczeniowo wystepuje o przeprosiny.na miejscu ggigus to bym z idiotami po prostu nie rozmawiala,bo sa beznadziejnie czasochlonni i zupelnie niepozyteczni Odpowiedz Link
ggigus kajam sie, bo masz racje, ze nie 06.11.07, 22:44 powinnam sie dawac wciagac w rozmowy ehm niepotrzebne i malo sensowne pozdrowka Odpowiedz Link
vanderica Re: kajam sie, bo masz racje, ze nie 06.11.07, 22:58 ggigus napisała: > powinnam sie dawac wciagac w rozmowy ehm niepotrzebne i malo sensowne > > pozdrowka dobranoc i niczym sie nie martw:) Odpowiedz Link
ggigus Re: kajam sie, bo masz racje, ze nie 06.11.07, 23:00 eee nie martwię się, aż tak źle ze mną nie jest ale nie wiem, czemu ja mam takie grono negatywnych fanów i czym sobie na taki przywilej zasłużyłam dzięki za miłe memu sercu posty pozdrawia okropna, kasująca, obrażająca i wiecznie obrażona moderatorka Odpowiedz Link
vanderica Re: kajam sie, bo masz racje, ze nie 06.11.07, 23:11 no ja tez nie wiem.ale naprawde sie nie przejmuj.z ludziskow tylko ta zmijowatosc wychodzi w necie,bo anonimowi sa to i zasad przyzwoitosci przestrzegac nie musza i sacza ten jad z nadzieja,ze ofiara sie podda.a tu dupcia;P tylko sie tak zastanawiam czy ci katolicy sie z tej netowej nagonki na blizniego spowiadaja? i tak niedlugo z czystym sumieniem do wigilii usiada? pomijam mlodziez,ale te starsze panie?po nickach nie wymienie z przyzwoitosci Odpowiedz Link
ggigus Re: kajam sie, bo masz racje, ze nie 06.11.07, 23:21 hehe, taką fajną wypowiedź mi skasowało, bo sesja się zakończyła nic to, właśnie kolejny wpis do dyskusji kieruje ją na inne, ale nie nowe tory Odpowiedz Link
maria421 Re: Przeprosiny? Ty, ggigus, masz chyba tą samą.. 06.11.07, 23:18 vanderica napisała: > jak juz o sraczce mowa;P to raczej ta niemila przypadlosc dotknela chyba > marie,bo to ona roszczeniowo wystepuje o przeprosiny.na miejscu ggigus to bym z > idiotami po prostu nie rozmawiala,bo sa beznadziejnie czasochlonni i zupelnie > niepozyteczni No prosze! Ggigus, zamiast jako Adminka swiecic przykladem, nazywa jedna forumowiczke proszaca o rade TRABA. Ja sie wstawiam za forumowiczka nazwana "traba" i sie nagle okazuje ze wstawienie sie za inna osoba jest "roszczeniem". No a Ggigus ma z "idiotami" ( co sie za innych wstawiaja) nie rozmawiac. Moze sobie dalej nazywac "traba" kogo chce. Fajne towarzystwo na tym forum.... Odpowiedz Link
maria421 Re: Przeprosiny? Ty, ggigus, masz chyba tą samą.. 06.11.07, 23:28 Ach, Vanderico, przeczytalam dopiero teraz Twoje posty na temat Zosiaczka. Uwazam ze Ty tez powinnas przeprosic. Ggigusowa "traba" to nic w porownaniu z Twoim atakiem na Zosiaczka. Ale wiem, ze i tak nie przeprosisz :( Odpowiedz Link
ggigus widzisz, ewo, to ja nie moge do ciebie 06.11.07, 21:15 per zlotko,a ty do mnie per dziecino?? a gdzie tu ronwosc?? przypominam, ze Ty zaczelas te abs. debate nauczylas sie slowa autorytarny a to juz dla mnie cos! a zlosliwe wersje nicka stosowal tu i na forum jezyk niemiecki ktos przed paroma laty, nawet zmienilas nick nie pamietasz dalej niczego? Odpowiedz Link
vanderica odruch stadny... 06.11.07, 22:10 tu widze tylko i niestety,ale to moze dlatego,ze rzadko i od niedawna tu bywam.jaki jest kon to kazdy widzi,przy czym koniem nie jest ggigus.nie znam zrodla problemu,wiec widze sprawy obiektywnie.to mocno groteskowe absurdalne pseudo poczucie humoru jakie tu widze odbiera chec do dalszych dyskusji.argumentacja uczestnikow tej groteski tez slabiutka,nawet zenujaco beznadzieja (brak solidnych przykladow na poparcie swoich wywodow)nie wiem dlaczego,ale odnosze wrazenie,ze siedza tu 3 stare ciotki i 4 tepe mlotki,co to bebnia w ten bebenek,a nic z tego nie wynika Odpowiedz Link
ewa553 Re: pytanko o blokade przelewu 07.11.07, 08:49 a co to za jakas zaraza imieniem vanderica grasuje na tym forum? Brrr... Gigus, juz Ci pisalam, ze nie zabieram sie do analizy Twojej osoby. Co do zmiany nicka: pamietam ze ktos Baske brzydko przekrecil, ale nie jestem pamietliwa, wiec wymazalam to z pamieci. Nick zmienilam z wielka niechecia, bardzo ta Baske lubialam, ale niestety moj byly ktoremu lekkomyslnie zaufalam mowiac swoj password, zmienil mi go ktorejs nocy i juz nie moglam wejsc pod tym nickiem. Probowalam odzyskac dostep piszac do Agory i gdzie sie da, ale nic. Bo trzeba pamietac co sie podalo przy pierwszym meldowaniu, a ja wtedy spontanicznie napisalam rozne glupstwa zeby nie udzielac zbyt wiele informacji osobistych i oczywiscie po paru latach juz tych glupstw nie pamietalam. Ciekawe ile z Was wie jeszcze kiedy (trzeba wiedziec date) i jakimi danymi sie tu zameldowalo? Odpowiedz Link
ggigus dlaczego zaraza imieniem vanderica? 07.11.07, 14:20 bo pisze rzeczy, ktore sie tobie nie podobaja? naprawde musisz innych tu obrazac? inacej sie nie da? czy to forum naprawde musi sluzyc do wymiany agresji? czemu przeszkadza ci obecnosc vanderici? ona twojej obecnosci nie neguje, wiec... a co analizy mojej osoby - chetnie dostarcze Ci cytaty z ciebie, w ktorych zajmujesz sie analiza mojej osoby ale to na priva, zeby nie rozciagac tej niepotrzebnej dyskusji w nieskoncznosc jak masz taka potrzebe cytatow, daj mi znac bo zajmujesz sie moja osoba dlugo i niepotrzebnie, dodam a swoja droga tez tak mialam przy jakims nicku, ze nie pamietalam danych przy nickach etc lepiej nikomu nie ufac, niestety (powstrzymam sie od zlosliwosci i nie napisze zlotko ani kochaniutka) Odpowiedz Link
ewa553 Re: dlaczego zaraza imieniem vanderica? 07.11.07, 14:33 zlotko i kochaniutka to przeciez nie zloliwosci! To najwyzej szmieszno-wesole. Moze stad tyle nieporozumien, ze ty pewnych rzeczy nie rozumiesz? Biedactwo, jestes naprawde przeciazona adminowaniem... A na priva to mozesz tylko mile rzeczy przysylac, anie tam jakies odpryski forumowe:)))) Odpowiedz Link
ggigus skoro zlotko jest dla ciebie smieszno-wesole, 07.11.07, 14:38 to po co robisz tyle halasu o to, ze tak do ciebie pisze? i wlasnie zajelas sie analizja mojej osoby PO CO???? Odpowiedz Link
ewa553 Re: skoro zlotko jest dla ciebie smieszno-wesole, 07.11.07, 14:54 masz chyba nieuleczalna sklonnosc do przesady. Luzna uwaga na Twoj temat to jeszcze dlugo nie jest analiza. Analiza giguniu to cos wiekszego, glebszego, to wnikanie do Twojego bogatego wnetrza.. A ja nawet nie wiem czy jakiek posiadasz? Odpowiedz Link
ggigus luzna uwaga wg ewy 07.11.07, 15:05 Protestuje energicznie!!!!! Autor: ewa553 06.11.07, 16:48 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Cycat z giguni: złotko, jak cię bedę nazywać ( o ile nazwa ggigus 05.11.07, 20:32 Odpowiedz nie narusza netykiety) decyduję ja, kochaniutka i musisz się z tym pogodzić Jak to? A jak ja uzywam zdrobnien od Twojego imienia - nie obrazajac Cie, to wrzeszczysz na mnie i pienisz sie! Rowni sa tylko moderatorzy, he? slowa wrzeszczec i pienic sie nie sa luzne, ewo !!!!! tez nie robi luznego wrazenia moze zajmij sie swoim rozdygotanym wnetrzem Odpowiedz Link
ewa553 Re: luzna uwaga wg ewy 07.11.07, 15:09 moje wnetrze bywa rozdygotane jedynie jak mam Date z moim facetem, a nie przy compie. Az tak erotyczne nie jest nasze forum, nie? Odpowiedz Link
ggigus malo mnie twoje wnetrze interesuje 07.11.07, 15:13 w stanie przed-, randkowym i porandkowym ale skoro twierdzisz, ze rzucasz luzne uwagi, to ci je z przyjemnoscia cytuje nastepnym razem nie zaczynaj dyskusji o cos, co nazywasz potem rzecza slodko-wesola to nie ma sensu Odpowiedz Link