Dodaj do ulubionych

Ciekawe forum

27.02.11, 00:29
Tak "polazilem" troche po wpisach i co widze? Cesiu Ciaglo gwiazda forum! Ale jaja. Cesiu drogi kabelku. Przypomniec wszystkim czasy Alabamy, jak kablowales? Przypomniec jak mordo ty moja cie potraktowalismy? Nic sie nie zmieniles dupku.
Obserwuj wątek
    • hallelujaa Re: Ciekawe forum 27.02.11, 07:11
      cóż za poziom!

Opamiętaj się Roszyk, póki nie jest za późno!
      Jak sobie wyobrazasz wprowadzeinie do swojej wiejskiej stodoły????

Ludzie z Miłoszyc już maja odruch wymiotny na Twój widok...a Ty jeszcze dojeżdżasz ze tego Swojca .
      • wiktorlon Re: Ciekawe forum 27.02.11, 09:31
        Co ta wodka potrafi zrobic z czlowieka. Czy Ty Czesiu myslisz, ze nie utrzymuje kontaktow z ludzmi w Polsce? Tobie juz nawet sie pierdzieli kto komu i gdzie zalozyl sprawe! Pieniazki ktore dostales jako nagrode za zeznania juz wydales? Suszy? Nie ma sie czym przejmowac. Wykombinujesz jakis kolejny numer. Podobno spotykacie sie w piatek. Jestem ciekawy jak wypadniesz w roli hollywoodzkiej gwiazdy. Ciekawe.
        • hallelujaa Re: Ciekawe forum 27.02.11, 13:59
          Z kim Ty człowieku gadsasz?
          Nie jestem panem Czesiem.
          Nie jestem facetem.
          O czym Ty w ogóle do mnie mówisz??
          Nie wiem o co Co chodzi.

Znam Cię tylko z forum i opowieści ludzi.
          Mam dosyć Twojego trollingu na forum i uprzykrzania ludziom życia w tzw. realu.

Robię sobie z ciebie głupa, sam w którmyś wątku namawiałeś do tego, żeby podpuszczać ludzi po anonimowym/nieznanym nickiem i mieć z tego frajdę. No to mam! big_grin (niczym moo!)

• wiktorlon Re: Ciekawe forum 27.02.11, 16:33
            nie interesuje mnie kim jestes. Kim jestes to widac. Buziaki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka