Dodaj do ulubionych

SPOT PUTYRY

28.11.14, 05:28
Spot Pana Putyry jest ukierunkowany i przeznaczony dla ludzi INTELIGENTNYCH na szczęście w naszej małej ojczyźnie takich jest jest większość.
Obserwuj wątek
    • proszenieregulowacodbiornikow Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 05:40
      szermowania mniejszościami lub większościami bez danych liczbowych i ich ostatecznego potwierdzenia?
      niesmaczne
      tak robi djmixer1 i inni nieudacznicy
      • adamogo Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 10:17
        U mixera to zawsze jest większość smile Po prostu, taka mania większości wszystkiego smile
    • szelest_papierkow Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 07:20
      większa czy mniejsza połowa ?

a jak zagłosują nie po twojej myśli to czy większość nie zostanie przemianowana na półgłówków (lub gorzej)?
    • szeregowyrezerwy Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 18:44
      Spot burmistrza Putyry jest ok. Widać, że zrobiony przez kogoś mającego pojęcie o takich filmach. Przedstawia to co dobre i to co pozytywnie się kojarzy. A filmik p. Szczęśniaka? No cóż, jak mam zaufać człowiekowi, który mówi do mnie i nie patrzy mi w oczy. Mojego głosu nie zdobył.
      • hersst Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 18:50
        szeregowyrezerwy napisał(a):

> Spot burmistrza Putyry jest ok. Widać, że zrobiony przez kogoś mającego pojęcie
        > o takich filmach. Przedstawia to co dobre i to co pozytywnie się kojarzy. A fi
        > lmik p. Szczęśniaka? No cóż, jak mam zaufać człowiekowi, który mówi do mnie i n
        > ie patrzy mi w oczy. Mojego głosu nie zdobył.

Myślę, że Szczęśniak bardziej niż siebie reklamuje te Chińskie drzwi z Brico ze złocona klamką.
        • pro242 Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 19:56
          Co ? Przez kogoś kto ma pojecie ? No to chyba żart smile A cięcie przy wypowiedzi Brak mikrofonu Wiatr słychać bardziej niż wypowiedz Pana Putyry Reszta jest ok
        • 141cxli Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 21:12
          > Myślę, że Szczęśniak bardziej niż siebie reklamuje te Chińskie drzwi z Brico ze
          > złocona klamką.

Proszę wybaczyć Panowie ale to są drzwi do rezydencji waszego króla smile
        • xxbialy Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 21:38
          Hersst jest chyba po kielichu,bo nie poznaje drzwi swojego włodarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka