janek.56 28.11.14, 05:28 Spot Pana Putyry jest ukierunkowany i przeznaczony dla ludzi INTELIGENTNYCH na szczęście w naszej małej ojczyźnie takich jest jest większość. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proszenieregulowacodbiornikow Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 05:40 szermowania mniejszościami lub większościami bez danych liczbowych i ich ostatecznego potwierdzenia? niesmaczne tak robi djmixer1 i inni nieudacznicy Odpowiedz Link
adamogo Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 10:17 U mixera to zawsze jest większość Po prostu, taka mania większości wszystkiego Odpowiedz Link
szelest_papierkow Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 07:20 większa czy mniejsza połowa ? a jak zagłosują nie po twojej myśli to czy większość nie zostanie przemianowana na półgłówków (lub gorzej)? Odpowiedz Link
szeregowyrezerwy Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 18:44 Spot burmistrza Putyry jest ok. Widać, że zrobiony przez kogoś mającego pojęcie o takich filmach. Przedstawia to co dobre i to co pozytywnie się kojarzy. A filmik p. Szczęśniaka? No cóż, jak mam zaufać człowiekowi, który mówi do mnie i nie patrzy mi w oczy. Mojego głosu nie zdobył. Odpowiedz Link
hersst Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 18:50 szeregowyrezerwy napisał(a): > Spot burmistrza Putyry jest ok. Widać, że zrobiony przez kogoś mającego pojęcie > o takich filmach. Przedstawia to co dobre i to co pozytywnie się kojarzy. A fi > lmik p. Szczęśniaka? No cóż, jak mam zaufać człowiekowi, który mówi do mnie i n > ie patrzy mi w oczy. Mojego głosu nie zdobył. Myślę, że Szczęśniak bardziej niż siebie reklamuje te Chińskie drzwi z Brico ze złocona klamką. Odpowiedz Link
pro242 Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 19:56 Co ? Przez kogoś kto ma pojecie ? No to chyba żart A cięcie przy wypowiedzi Brak mikrofonu Wiatr słychać bardziej niż wypowiedz Pana Putyry Reszta jest ok Odpowiedz Link
141cxli Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 21:12 > Myślę, że Szczęśniak bardziej niż siebie reklamuje te Chińskie drzwi z Brico ze > złocona klamką. Proszę wybaczyć Panowie ale to są drzwi do rezydencji waszego króla Odpowiedz Link
xxbialy Re: SPOT PUTYRY 28.11.14, 21:38 Hersst jest chyba po kielichu,bo nie poznaje drzwi swojego włodarza. Odpowiedz Link