Dodaj do ulubionych

Chwałowicka nowa droga asfaltowa

28.11.17, 08:55
Witam, pytanie mam w zasadzie do mieszkańców, Czy Was nie dziwi nowa droga asfaltowa, która powstaje za cmentarzem? Nie ma innych potrzeb, naprawdę? Czy może ja nie jestem w temacie..Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: Chwałowicka nowa droga asfaltowa 28.11.17, 10:28
      Może jakieś działki są tam wytyczone?
      • wiedza22 Re: Chwałowicka nowa droga asfaltowa 28.11.17, 13:52
        Inwestycja caljiem dobrze przemyslana , przyda sie tam droga znacznie ulatwi to poruszanie sie w okolicach cmentarza. Ale skandaliczna byla dzecyzja o rozpoczeciu inwestycji zaraz przed swietem zamrlych...nie przeszkadzajcie ludzia tylko dlatego zeby zobaczyli ze cos sie dzieje
    • mszczyglod_1 Re: Chwałowicka nowa droga asfaltowa 28.11.17, 13:55
      Moim zdaniem nie jest to chybiona inwestycja, z Piekar będzie łatwiej i szybciej dojechać.
      • malgosia249 Re: Chwałowicka nowa droga asfaltowa 28.11.17, 17:37
        Pewnie tak, tylko że do Piekar nie potrzeba i teraz wiele nadkładać, żeby drogą asfaltową się dostać. Ile to raptem dalej- 2km? A w naszej miejscowości ludzie tracą zawieszenie na innych drogach od lat. I monity są traktowane w sposób - delikatnie ujmując - niepoważny.
    • kasjan007 Re: Chwałowicka nowa droga asfaltowa 30.11.17, 13:36
      Od kiedy jestem częstym bywalcem na cmentarzu, pomysł z drogą do(od) Piekar uważam za bardzo dobry. Wystarczy przejechać się rowerem na cmentarz drogą do Chwałowic,żeby to zrozumieć .Kierowcom wydaje się,że biorą udział w rajdzie. Prawie każdy przekracza dozwoloną prędkość. Jednym słowem droga bardzo niebezpieczna. A wśród pól i bezpiecznie , a teraz na dodatek będzie i wygodnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka