konnar 23.11.05, 16:22 Ukończyłem Liceum ogólnokształcące a teraz studiuje zaocznie mam 19 lat jestem dyspozycyjny, posiadam prowojazdy kat:B oczekauje na jakieś opferty pod numerem telefonu: 501-775-765 lub gg: 7140716 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeltsch Re: Szukam pracy 23.11.05, 17:10 No tak to ja też chcę! Niech praca przyjdzie sama do mnie! A co się będę wysilał. A może wykupię bilbord w laskowicach tak jak jeden gość - mówili kiedyś o tym w TV. Odpowiedz Link
adamogo Re: Szukam pracy 23.11.05, 17:25 No to ja też się na to piszę i odrazu chcę wynagrodzenie w wysokości 3000zł na czysto, bo inaczej to tyłka z fotela nie ruszę Odpowiedz Link
makler4 Re: Szukam pracy 23.11.05, 17:53 W Biedronce szukają pracownika za 1200 zł brutto na pełen etat. Blisko i w ciepłym. Odpowiedz Link
fasoll Re: Szukam pracy 23.11.05, 21:02 1200 brutto?Jezeli na stanowisku kasjera to jest nie możliwe. Odpowiedz Link
adamogo Re: Szukam pracy 23.11.05, 23:04 No napewno jeszcze po nocach musi pchać palety z towarem i wózki popychać Odpowiedz Link
davinci83 Re: Szukam pracy 10.12.05, 21:33 ta a z tych 1200 to sie na koncie okaze 400 zl<zlodzieje> Odpowiedz Link
leboski Re: Szukam pracy 11.12.05, 19:27 Po Twojej ostatnej wypowiedzi w wątku "Proszę o pomoc !!!!! Pilne" myślę, że albo jesteś debilem, albo twardzielem (prawdziwy macho). Na pierwsze nic nie poradze. Ale jeśli jesteś takim twardzielem to mam dla Ciebie prace. Miejsce pracy: Londyn, metro (stacja do wyboru, możesz sobie codziennie zmieniać) Zakres obowiązków: robienie lodów i czekolady Płatność: Tyle ile zarobisz to Twoje. Nie pobieram prowizji z szacunku do Twojej osoby. Jestes tak bystry, że pewnie sobie poradzisz. pozdrawiam Odpowiedz Link
leboski Re: Szukam pracy 11.12.05, 19:27 Po Twojej ostatnej wypowiedzi w wątku "Proszę o pomoc !!!!! Pilne" myślę, że albo jesteś debilem, albo twardzielem (prawdziwy macho). Na pierwsze nic nie poradze. Ale jeśli jesteś takim twardzielem to mam dla Ciebie prace. Miejsce pracy: Londyn, metro (stacja do wyboru, możesz sobie codziennie zmieniać) Zakres obowiązków: robienie lodów i czekolady Płatność: Tyle ile zarobisz to Twoje. Nie pobieram prowizji z szacunku do Twojej osoby. Jestes tak bystry, że pewnie sobie poradzisz. pozdrawiam Odpowiedz Link
fk90 Re: Szukam pracy 12.12.05, 15:40 Hej nie obrażajmy się, cO ? Tu jest tylko jeden chłopiec, (bo przecież nie PAN ) ktory za sługuje na...miano :] Odpowiedz Link