febri 30.11.06, 10:00 Czy ktoś z Was wie coś na temat tej firmy (o watunkach w TIMP wiem, ale to jest coś innego chyba)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.milo Re: Toyota Tsusho Europe 07.12.06, 00:45 To firma która zajmuje się montażem i inastalacją różnych dziwnych rzeczy w fabrykach Toyoty. Odpowiedz Link
bonzo44 Re: Toyota Tsusho Europe 08.12.06, 14:13 Nie montażem tylko śmieci z całego zakładu zabiera,jest ich 5 gości i tyle w tym temacie Odpowiedz Link
febri Re: Toyota Tsusho Europe 08.12.06, 20:45 niezle wymagania maja hahaha, bo to muszą być oni własnie: asystent/-ka w dziale gospodarki odpadami Nr ref.: AGO/EJK/1106 Lokalizacja: Jelcz Laskowice Praca tymczasowa Randstad jest międzynarodowym dostawcą rozwiązań z zakresu doboru personelu i usług HR. Specjalizujemy się w doradztwie personalnym, zagadnieniach rynku pracy oraz usługach zatrudnienia tymczasowego. Dla naszego Klienta, międzynarodowej firmy z branży motoryzacyjnej, poszukujemy osoby na stanowisko: asystent/-ka w dziale gospodarki odpadami Obowiązki: ręczny przeładunek odpadów opakowaniowych do kontenerów sprawdzanie stanu technicznego kontenerów i pojemników sprawdzanie stanu zestawu wyciekowego sprawdzanie etykiet i oznaczeń na kontenerach wypełnianie dokumentów związanych z realizacją bieżącego procesu kontrola prawidłowej segregacji odpadów Wymagania: wykształcenie minimum średnie chęć do pracy w systemie 2-zmianowym mile widziane doświadczenie w pracy umiejętność pracy w zespole MINIMUM SREDNIE, DOBRZE ZE NIE DOKTORAT..................... Odpowiedz Link
p.milo Re: Toyota Tsusho Europe 09.12.06, 12:57 Ja tam pracuję i napisałem tylko to co przekazali mi starsi stażem pracownicy. Ale być może obaj się mylimy, albo obaj mamy rację. Ta firma CHYBA zajmuje się baaaaardzo szeroko rozumianą logistyką (w tym odpadami i zaopatrzenie zakładów w niezbędne instalacje i urządzenia). Wiecej w linakch poniżej: www.ttesa.de/OEM/index.php?id=1 praca.money.pl/asystent;logistyki;i;zakupow,dolnoslaskie,oferta,196915.html -- Odpowiedz Link