jassfingss 04.12.08, 14:58 "Fantazja ułańska" nie opuszcza Prawych i Sprawiedliwych wybrańców narodu naszego Parlamentu: fakty.interia.pl/swiat/news/cypryjski-hotel-oskarza-poslow-pis,1222588 ... który nastepny??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inmarco Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 04.12.08, 16:55 Kolejny układ i spisek zawiązany przeciwko PiS został przez Karskiego i Zbonikowskiego (PiS-iory jakby się kto pytał) zlokalizowany na Cyprze. Odpowiedz Link
jasfinks Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 04.12.08, 18:17 Oskarżanie to jeszcze nie dowód że tak było...Wiadomo przecież że 99% oskarżeń PiS-u to wyssane z palca(brudnego)pomówienia. Bo co udowodniono w ciągu tych trzech lat z tych setek wrzaskliwych, histerycznych kłamliwych oskarżeń? Jednego śledzia, czy dorsza wynalezionego po wielomiesięcznym śledztwie? Żałosne... Odpowiedz Link
jassfingss Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 05.12.08, 08:35 Moim skromnym zdaniem w sprawach nieprawdziwych nie uruchamia się kanałów dyplomatycznych. W tej "nieprawdziwej" historii władze Cypru powiadomiły polską placówkę dyplomatyczną prosząc o pomoc w rozwiazaniu sprawy. Wiedząc o tym, że obaj polscy wybrańcy narodu chronieni są immunitetem, skierowano skargę do Parlamentu Europejskiego z prośba o interwencję w Parlamencie Polskim. Pewnie to "układ" miedzynarodowy, spisek "Źydów i masonów", w Polsce wszyscy wiedzą, że członkowie wiodącej partii opozycyjnej sa nieskazitelni i tyle i co tam ktoś będzie pluł nam w twarz. Odpowiedz Link
inmarco Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 05.12.08, 08:40 Kolejna kompromitacja prawych i sprawiedliwych. Nasi nieskazitelni posłowie PiS na pewno są "niewinni". Po prostu na nich dwóch, szacownych i szanownych posłów z Polski uwzięli sie na Cyprze. Może bym i uwierzył, gdyby nie nos Karskiego. coś mi mówi,że alkoholu to on raczej nie odmawia. Więc niech nie kreuje się na cnotliwego. Odpowiedz Link
jasfinks Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 05.12.08, 17:49 jassfingss napisał: >W tej "nieprawdziwej" historii władze Cypru > powiadomiły polską placówkę dyplomatyczną prosząc o pomoc w > rozwiazaniu sprawy. Wiedząc o tym, że obaj polscy wybrańcy narodu > chronieni są immunitetem...< Dwa zdania i dwa kłamstwa! To nie władze Cypru "powiadamiały" i "skierowały" jakieś skargi i prośby gdzie się tylko dało, ale zrobił to jakiś hotel z jakiejś cypryjskiej mieściny. Rządy państw nie zajmują się takimi pierdołami jak rzekome uszkodzenie czegoś przez podpitych gości jakiegoś hoteliku.To po pierwsze. A po drugie to polski immunitet poselski nie obowiązuje za granicą! Po trzecie, dla mnie wiarygodny byłby jakiś komunikat lub raport policji, a nie jakieś plotki lub kłamstwa zainteresowanej strony! Dziwne jest też to robienie rozgłosu przez hotel. Przecież to jest dla nich antyreklama, jakieś pijackie ekscesy na ich terenie... W sumie wszystko to wydaje mi się mocno naciągane...jak laptop Ziobry.. Odpowiedz Link
jassfingss Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 08.12.08, 14:35 jasfinks napisał: > > Dwa zdania i dwa kłamstwa! To nie władze Cypru "powiadamiały" i "skierowały" > jakieś skargi i prośby gdzie się tylko dało, ale zrobił to jakiś hotel z jakiej > ś > cypryjskiej mieściny. Rządy państw nie zajmują się takimi pierdołami jak rzekom > e > uszkodzenie czegoś przez podpitych gości jakiegoś hoteliku.To po pierwsze. A po > drugie to polski immunitet poselski nie obowiązuje za granicą! Po trzecie, dla > mnie wiarygodny byłby jakiś komunikat lub raport policji, a nie jakieś plotki > lub kłamstwa zainteresowanej strony! Dziwne jest też to robienie rozgłosu przez > hotel. Przecież to jest dla nich antyreklama, jakieś pijackie ekscesy na ich > terenie... > W sumie wszystko to wydaje mi się mocno naciągane...jak laptop Ziobry.. wyborcza.pl/1,76842,6027648,Cypr_oskarza_poslow_PiS_o_zniszczenie_meleksow.html Istotnie to nie władze Cypru a kancelaria adwokacka wynajeta przez hotel wystosowała pismo do Ambasady Polskiej na Cyprze. To po pierwsze. Po drugie: nigdzie w moim poście nie sugerowałem, że polski immunitet poselski obowiązuje za granicą. Napisałem jedynie: "Wiedząc o tym, że obaj polscy wybrańcy narodu chronieni są immunitetem, skierowano skargę do Parlamentu Europejskiego z prośba o interwencję w Parlamencie Polskim." Być może skarżacy się prawnicy zinterpretowali, że "trzeźwi inaczej" przybysze z Polski posiadaja immunitet Parlamentu Europejskiego, stąd taka a nie inna droga. Moim zdaniem dołożyli daleko idącej porzadności urzędniczej. Po trzecie w końcu - błahym sprawom nie nadaje się takiego rozgłosu, w tym kanałami dyplomatycznymi. Po czwarte jeszcze moment i wszystko się wyjaśni. Wkrótce będziemy mogli powiedzieć co jest prawdą, a co fałszem i kto posługiwał się kłamstwem. Po piąte, dziwię się że tak "porządni" posłowie PiS korzystają z podrzędnych hoteli na Cyprze Odpowiedz Link
mooreland Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 05.12.08, 09:31 Proponuje skupic sie na agencie BOLKU Odpowiedz Link
inmarco Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 05.12.08, 20:42 Tak mi przyszło do głowy,że nie doceniliśmy poczucia humoru trolli skupionych w PiS-ie.Bo tylko ich pokręcone poczucie humoru spowodowało,że nazwali partię tak,jak nazwali. wyglądało pięknie, a wyszło jak zwykle. Odpowiedz Link
jasfinks Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 07.12.08, 21:48 inmarco napisał: > nazwali partię tak,jak nazwali. wyglądało pięknie, a > wyszło jak zwykle.< Jak zwykle rzucacie oszczerstwami bez uzasadnienia w faktach.Tak właśnie robią forumowe trolle! Jeżeli uważasz, że jest inaczej to podaj nam fakty, tzn. prawomocne wyroki skazanych "przestępców" z PiS-u, bo ja bez specjalnego wysiłku mogę ci podać takich kilkadziesiąt dotyczących przestępców z PO i SLD i PSL! Część już masz podane w wątku: POpaprańcy "kręcą lody"... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24395&w=85149772&a=86095380 Odpowiedz Link
inmarco Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 08.12.08, 12:51 jasfinks napisał: > inmarco napisał: > > > nazwali partię tak,jak nazwali. wyglądało pięknie, a > > wyszło jak zwykle.< > > Jak zwykle rzucacie oszczerstwami bez uzasadnienia w faktach.Tak właśnie robią > forumowe trolle! Jeżeli uważasz, że jest inaczej to podaj nam fakty, tzn. > prawomocne wyroki skazanych "przestępców" z PiS-u, bo ja bez specjalnego wysiłk > u > mogę ci podać takich kilkadziesiąt dotyczących przestępców z PO i SLD i PSL! > Część już masz podane w wątku: POpaprańcy "kręcą lody"... > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24395&w=85149772&a=86095380 Uważasz,jasfginks,że jak zarzucisz mnie nazwiskami osób z in nych niz PiS ugrupowań, które były karane, to mam to przyjąc jako argum ent,że komus kto nazwał sie prawy i sprawiedliwy wolno więcej? Otóż nie. Jeżeli ktos uważa,że ma monopol na moralnośc,patriotyzm, to powinien mieć tych cech pod dostatkiem. A to,że ktoś też pije i awanturuje sie nie jest żadnym usprawiedliwieniem,zwłaszcza dla partii która uważa że ma monopol na moralność,patriotyzm itd, itp. Odpowiedz Link
mono80 Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 08.12.08, 22:12 po poprzednim wpisie też mogę napisać makler to bagno Odpowiedz Link
inmarco Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 09.12.08, 08:59 Jakby zwolennicy, wręcz fani PiS-u nie ubliżali tym,którzy myślą inaczej, nie da się ukryc,że PiS tonie, ku mojej, ale nie tylko radości. Odpowiedz Link
jassfingss Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 11.12.08, 10:09 dla jasfinksa:"Po trzecie, dla mnie wiarygodny byłby jakiś komunikat lub raport policji, a nie jakieś plotki " ostatnie dwa zdania poniższego artykułu wychodzą na przeciw twoim oczekiwaniom fakty.interia.pl/polska/news/karski-burda-na-cyprze-to-prowokacja-ruskich,1226331 ... a tak w ogóle, ten Karski to strasznie ważny światowy polityk, bo to już sam wywiad rosyjski prowokuje go. PiSiaki najlepiej nie wyjeżdżajcie nigdzie na południe Europy, bo tam wszędzie jest pełno Ruskich, a po co nam kolejne prowokacje i oszczerstwa Bogu ducha winnych PiSopOSŁÓW Odpowiedz Link
mono80 Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 11.12.08, 11:24 czy już jesteście pewni,że to ci panowie uszkodzili te wózki i ciekawe,że na taką kwotę, to one już nie nadają się do użytku,przecież za 50 tysięcy można kupić dwa nowe wózki,a w tym przypadku jak napisano uszkodzenia są na taką właśnie kwotę Odpowiedz Link
inmarco Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 11.12.08, 14:33 Coraz bardziej chodzi mi po głowie,że PiS powinien zmienic nazwę na Nieprawi i Niesprawiedliwi lub Nieprawi i Niemoralni. Odpowiedz Link
inmarco Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 14.12.08, 17:26 Wersja Karskiego na dzisiaj: "byliśmy szantażowani'. Ciekawe, jaka " jedynie prawdziwą" wersję wydarzeń poda nam jutro ten pan trzeźwy inaczej? Odpowiedz Link
jassfingss Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 15.12.08, 16:22 kolejne szczegóły dla wątpiącego jasfinksa: fakty.interia.pl/swiat/news/raport-cypryjskiej-policji-to-byli-poslowie-pis,1228609 ... jeszcze trochę i wszystko bedzie w pełni jasne. Wtedy nie będzie złudzeń, czy to "fantazja ułańska" PiSiowego debla, czy "jawna prowokacja" wywiady rosyjskiego. Myslę, że obaj Panowie powinni już zacząć gromadzić pieniądze na finalne zamknięcie swoich wojaży na Cypr. Przypuszczam, że długo jeszcze będą mieli awersję przed "zwiedzaniem Cypru na wózkach golfowych". Podpowiem na przyszłość, wypożyczenie samochodu kosztowałoby znacznie taniej, a poza tym w golfa grają w wiekszości ludzie zamożni. Jeśli jednak stać na to naszych PiSopOSŁÓW, bardzo proszę ale już bez takiej fantazji na koszt polskiego podatnika. Odpowiedz Link
jasfinks Re: ... a to KURSKI ... a to KARSKI 16.12.08, 21:58 Moje wątpliwości potwierdzają jeszcze kolejne fakty: -czy to jest normalne że hotelowe pojazdy stoją tam sobie niezabezpieczone z kluczykami w stacyjkach i "poszaleć" sobie mogą na nich np pijacy czy dzieci? -dlaczego nic nie słychać o nagraniach z hotelowych kamer monitorujących tam w nocy teren? Mimo że pomówieni nasi parlamentarzyści się tego dopominają? Odpowiedz Link
jasfinks Re: ... a to KURSKI ... a to Komorowski... 16.12.08, 22:25 Myślę że tu po prostu ci dwaj Polacy zostali podstępnie pomówieni a faktycznymi sprawcami był ktoś inny np pijana obsługa hotelowa... Ponieważ ubezpieczyciele nie płacą odszkodowań kiedy pojazd jest zniszczony celowo przez właściciela lub nie jest zabezpieczony przez nieuprawnionym użyciem, więc właściciele być może wpadli na pomysł odbicia sobie strat przez szantaż tych dwóch naszych licząc na to że Parlament Europejski lub nasz zapłaci "dla świętego spokoju"...i nikt nie będzie dociekał prawdy...Poczekamy, zobaczymy... Natomiast nie ma żadnych wątpliwości że szaleńczą jazdę po ulicach Warszawy uprawiał sam marszałek Komorowski(faryzejsko przedtem oceniający Kurskiego) bo wszystko jest nagrane i są świadkowie!: www.tvn24.pl/12690,1577609,0,1,komorowski-pedzil-140-kmh-po-warszawie,wiadomosc.html Odpowiedz Link
inmarco Re: ... a to KURSKI ... a to Komorowski... 17.12.08, 05:54 Kurski,Karski,Zbonikowski,Komorowski, Gintowt Dziewałtowski i im podobni - są godni potępienia. Dają przykład jak można głęboko mieć prawo, które samemu się uchwala. Odpowiedz Link
jassfingss Re: ... a to KURSKI ... a to Komorowski... 17.12.08, 11:51 jasfinks napisał: > Myślę że tu po prostu ci dwaj Polacy zostali podstępnie pomówieni a faktycznymi sprawcami był ktoś inny np pijana obsługa hotelowa... Jestem zdumiony powyższą, dość osobliwą konstatacją, pozostającą jednocześnie w sprzeczności z działaniami podjętymi w łonie PiSpartei. Otóż w dniu wczorajszym niejaki M. Suski jako rzecznik dyscypliny partyjnej udzielił upomnienia dwóm PiSorłom w kontekście "wydarzeń na Cyprze". To w końcu podstępnie pomówieni czy ...? Odpowiedź nadejdzie wkrótce. Odpowiedz Link
mono80 Re: Czekam i czekam 16.12.08, 22:14 na to aby jassfingss tak ochoczo piszący o Kurskim czy Karskim napisał coś o Komorowskim a tu drugi dzień i cisza, jassfingss nie posądza hrabiego jamajkę o ułańską fantazję,coś zdaje się,że nosi pierścień szlachecki, a z butów słoma wystaje, no to doczekaliśmy się elit z mentalnością Kalego,lemingi jednak tego nie zauważają a szkoda Odpowiedz Link
jassfingss Re: Czekam i czekam 17.12.08, 11:59 mono80 napisał: > na to aby jassfingss tak ochoczo piszący o Kurskim czy Karskim napisał coś o > Komorowskim a tu drugi dzień i cisza, jassfingss nie posądza hrabiego jamajkę > o > ułańską fantazję,coś zdaje się,że nosi pierścień szlachecki, a z butów słoma > wystaje, no to doczekaliśmy się elit z mentalnością Kalego,lemingi jednak tego > nie zauważają a szkoda Byłem i jestem za przestrzeganiem obowiazującego prawa w Rzeczpospolitej obojętnie czy dotyczy to takich nazwisk jak Rydzyk (obrażanie I Damy RP), Wałęsa(obrażanie urzedujacego Prezydenta RP), Kaczyński ("spieprzaj dziadu"), Kurski, Karski, Komorowski itd.itp. ... a twoje czekanie mnie nie interesuje, i na pewno nie zmieni moich preferencji politycznych. Odpowiedz Link
jassfingss dla jasfinksa 19.12.08, 08:55 kolejna "dobra" informacja dla jasfinksa" w dzisiejszym porannym wywiadzie w PR1 (pro PiSpartei) prowadzonym przez pana Karnowskiego, niejaki poseł Brudziński komentując ostatnie kiepskie sondaże swojej partei, jako jedną z przyczyn tego stanu rzeczy był uprzejmy podać - cytuję "zajście podczas ostatniej niefortunnej wyprawy 2 posłów na Cypr". Jak sądzisz kogo miał na myśli? Ja w sposób oczywisto oczywisty takich wątpliwości nie posiadam. Odpowiedz Link
inmarco Re: dla jasfinksa 19.12.08, 09:44 No i ciekawe jest, dlaczego ci dwaj "niewinni " posłowie zostali ukarani przez swoje władze za incydent na Cyprze? Otrzymali upomnienia. No cóż, niech odezwą się ci, którzy tych załganych pisiorów tak bronili. Odpowiedz Link
poodzian Re: dla jasfinksa 22.12.08, 08:54 wiadomosci.onet.pl/1885165,11,item.html Pisowcy zawsze prawi i sprawiedliwy. Odpowiedz Link
jassfingss Re: dla jasfinksa 22.12.08, 09:29 poodzian napisał: > wiadomosci.onet.pl/1885165,11,item.html > Pisowcy zawsze prawi i sprawiedliwy. ... jak widać sprawa coraz bardziej staje sie "oczywistą oczywistością". Czekamy na kolejne wątki tej sprawy. Odpowiedz Link