buleczka3 22.08.06, 16:27 Gosiu kochana, jak zdrowie Filipka, czy krtan Filipkowi przestala dokuczac ? napisz, ze wszystko ok , caly czas o was mysle, Filipek jest w serduszkach calej naszej trojki. Pozdrawiam Buleczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawgosia Re: Do mamy Filipka 26.08.06, 21:16 Bożenko bardzo się cieszę że o nas myślicie ja cały czas wspominam Polanicę i całą ferajnę Było cudownie. Bardzo tęskniliśmy za Wami i Basią z dziećmi gdy wyjechaliście. Dom stał się pusty. Dobrze że byli jeszcze Wpojtek Monika Gosia i Darek oni byli z nami. Ale do rzeczy. Filipek tam doszedł do siebie, wprawdzie w środę włączyliśmy antybiotyk ale wychodziliśmy na dwór. Filip bawił się. Dopiero w domu przeżyliśmy prawdziwy koszmar. Podróż powrotna nas wykończyła. Od niedzieli do środy czuwaliśmy przy łóżeczku małego bo stan się pogarszał już myślałam że wylądujemy w szpitalu Nie przestawał kasłać nawet na 10 minut coś strasznego ale nasza kochana pani dr była cały czas z nami i już jest całkiem dobrze Wprawdzie musiał wziąć antybiotyki silniejsze i inhalacje ale widać poprawę dlatego dopiero wczoraj wieczorem miałam chwilkę na komputer. Pozdrawiam was gorąco. Napisz na priv co słychać czy wybieracie się do Krakowa na Dni Serca jak Wiktoria? Małgorzata, Wojtek, Filipek Odpowiedz Link Zgłoś