Dodaj do ulubionych

e-learning na WSB

14.06.10, 11:30
Czy ktoś z Was brał może udział w wykładach e-lerningowych? Warto
się na to wogóle pisać??
Obserwuj wątek
    • Gość: GEM Re: e-learning na WSB IP: *.microchip.net.pl 16.07.10, 11:18
      A oni to jeszcze oferują?
      Po pierwsze sprawa wymaga samodyscypliny. Student sam decyduje kiedy
      się uczy, oby w ogóle.
      Po drugie: u nich tylko część zajęć była e-lerningowa, więc i tak
      trzeba do nich kilka razy w semestrze się udać (Chorzów).
      Po trzecie - egzaminy w szkole.
      Po czwarte - system informatyczny oferuje duże możliwości różnych
      aktywności. Tylko czy wykładowcy chcą się w to bawić?
      Po piąte - kilka lat temu nie wszystkie kierunki były oferowane wtym
      kanale.
      Myślę, że to dla kogoś kto pracuje i chce jak najmniejszym nakładem
      sił i środków zdobyć papier.
      W Bielsku - Białej jest szkoła, która wymaga przyjazdów (na kilka
      dni) tylko na egzaminy. Tam studiowały osoby nawet z zagranicy.
      Beskidy to też bardziej atrakcyjne miejsce do spędzania czasu między
      egzaminami.
      W Warszawie jest za to szkoła, ktora oferuje wyklady pzez tv.
    • Gość: lapin Re: e-learning na WSB IP: *.static.espol.com.pl 08.09.10, 13:26
      Hej, właśnie kończę Ekonomię, studia zaoczne z e-learningiem w Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, zacząłem je będę za granicą, potem wróciłem do kraju. Dzięki tym studiom nie miałem przerwy w życiorysie, nauczyłem się samodyscypliny, a i z informatyki się też podciągnąłem. Materiały do nauki były on-line, wykładowcy dostępni, niektórzy wykorzystywali możliwości platformy e-learningowej na maksa, także było chwilami ciekawie ;) Jak zastanawiasz się czy wybrać e-learning, polecam! Zadzwoń do nich, wszystko Ci wyjaśnią.
    • semmii Re: e-learning na WSB 10.09.10, 16:02
      Zawsze możesz najpierw spróbować mniej zobowiązujący szkoleń e-lerningowych, aby w ogóle sprawdzić czy ta forma nauki Ci odpowiada. Zrób sobie kilka szkoleń na youngpro.pl, sprawdzisz czy to dla Ciebie. Co prawda nie są to szkolenia akademickie, przez co będą pewno bardziej ciekawe, bo są w luźniejszej formie. Polecam tak czy inaczej. Pozdro!
    • Gość: marika Re: e-learning na WSB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 14:17
      tego typu nauka jest coraz bardziej popularna, w sumie e-learning może być bardziej skuteczny niż bezmyślne siedzenie na wykładach, co prawda studia skończyłam w tradycyjny sposób, ale uważam, że kursy np. biznesowe prowadzone przez Internet to bardzo fajna sprawa, trafiłam na takowe przez stronę dobrekursy.pl..jest to duża oszczędność czasu, także wydaje mi się, że coraz więcej osób będzie korzystało z e-learningu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka