Dodaj do ulubionych

Pedagogika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 12:43
Mam zamiar studiować pedagogikę we Wrocławiu. Będę składać na Uniwersytet
Wrocławski, ale myślę że mam małe szanse. Słyszałam że DSW jest niezła. Co
myślicie? Jakie są inne uczelnie z kierunkiem pedagogiki?
Obserwuj wątek
    • Gość: BEZROBOTNA MGR Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 15:52
      a co zamierzasz robić po tej pedagogice?? ja skończyłam
      wczesnoszkolną i oligofrenopedagogikę, pracy brak-Wawa
      • Gość: Agnieszka Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 15:30
        Myślałam o pedagogice wczesnoszkolnej. Marzy mi się praca w żłobku:)Ewentualnie
        przedszkole.
    • Gość: ja Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 19:34
      Ja studiuję pedagogikę wczesnoszkolna i przedszkolną na UMCSie w Lublinie i jestem bardzo zadowolona :)
      • Gość: Agnieszka Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 12:45
        Ja od dawna myślałam o pedagogice, ale dużo osób mówi że po niej kiepsko z
        pracą. Dlatego nie wiem czy warto iść:/
        • Gość: n Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 14:56
          Nie warto, chyba, że czujesz, że to jest to co naprawdę chcesz robić w życiu i
          chocby nie wiem co się działo poruszysz niebo i ziemię znajdując pracę.
          Magistrów pedagogiki jest jak mrówek, większość niepotrzebna i mało który
          pracuje w zawodzie.
          • Gość: Agnieszka Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 17:57
            Dlatego jednak rezygnuje z tego pomysłu.I składam na geodezję, całkiem inny
            kierunek, ale cóż:)Na jakie jeszcze kierunki warto składać?
            • Gość: licho Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 09:41
              po tym tez licho z pracą, jak studiować to tylko MEDYCYNĘ!!!
              • Gość: ll Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 15:02
                frustrat
            • tocqueville Re: Pedagogika 24.06.10, 09:45
              jak jesteś dobra to bez problemu znajdziesz pracę po pedagogice
              jak jesteś słaba to po geodezji będziesz siedzieć na zasiłku
              wbrew propagadzie wybór kierunku jest sprawą drugorzędną
    • phi.lips zmienna zalezna i niezalezna potrzebuje pomocy 27.03.14, 22:48
      witam,
      ja pierwszy raz na forum nie wiem jak moge utworzyc odrebne forum??

Pisze prace z pedagogiki nt wykorzytania komputera w nauczaniu jezyka obcego i nie wiem jakie podac zmienne zalezne i niezalezne niby znam definicje ale nie umiem zastososwac prosze o pomoc
    • 3filigranowa3 Re: Pedagogika 27.02.15, 14:23
      Jeżeli ma się w sobie dużo pasji i zaangażowania, to pedagogika może okazać się świetnym kierunkiem studiów. Ja wybrałam pedagogikę nieprzypadkowo, ponieważ bardzo lubię pracę z dziećmi i mam do tego predyspozycje (nie tylko ja tak uważam). Jestem absolwentką pobliskiej Górnośląskiej WSP w Mysłowicach. Ze znalezieniem pracy po studiach nie miałam raczej problemów. Na pewno pomogło też w tym moje zaangażowanie podczas praktyk, bo moja praca spodobała się Pani dyrektor w której miałam praktyki i później miałam łatwiej od innych koleżanek ze znalezieniem pracy.
    • malutkawroc Re: Pedagogika 10.07.18, 23:22
      Czy ktoś z Was wybiera się na pedagogikę zaoczną na UWr w tym roku? Chętnie zamieniłabym słowo...
    • sambolejro Re: Pedagogika 13.07.18, 09:24
      A potem ludzie się dziwią, że po takich studiach nie ma gdzie pracować...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka