ddchavez 21.03.04, 22:19 Proste pytanie. Co wybrac: informatyke na Politechnice Wroclawskiej czy informatyke na AGH w Krakowie? Zaznaczam ze Krakow bardziej mi sie podoba jako miasto ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewolucja Re: gdzie isc na studia IP: *.media / *.media-saturn.com 23.03.04, 19:00 AGH ma chyba większą renomę niż PWr, ale jeśli chodzi o miasto to ja bardziej lubie Wrocław ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie isc na studia IP: *.aine.pl 23.03.04, 23:32 AGH w Krakowie. I uczelnia o niebo lepsza i miasto o niebo ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: gdzie isc na studia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 14:29 ja +bym brała Wrocław. PWr jest na 5 miejscu w graju wśród uczelni wyższych, a poza tym Wroclaw takie piękne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: gdzie isc na studia IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 26.03.04, 15:19 Czesc. Od pol roku mieszkam we Wroclawiu i studiuje na PWR chemie. To byla jedne miejsce do ktorego chcialam przyjechac. Naprawde... jest super. Polibuda jest na wysokim poziomie. A w ludziach to sie zakochalam od razu... Wroclawianie sa wspaniali. Nio ale to ty masz zdecydowac :D życze powodzenia... jakby co to czekam na Ciebie... :D Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś