Dodaj do ulubionych

Dorabianie dla studentów

29.11.10, 17:06
Ja mam kilka sposobów na zarabianie dzięki którym zarabiam kilkadziesiąt złotych mięsiecznie a ta kwota z miesiąca na miesiąc rośnie dzieki rozwojowi siatki poleconych:
1) Surfbary - Mam zainstalowanego surfbara 20dollars2surf i jest to najlepszy międzynarodowy surfbar.Ogólnie surfbary są to malutkie programy które wyświetlają reklamy na naszym pulpicie( male okienka, bez dźwięku, których nie musimy wcale oglądać) i im dłużej są one wyświetlone tym więcej zarabiamy. Dodatkowo mamy różne gry w których też możemy wygrać dodatkowe pieniądze takie jak Bingo i Koło Fortuny. Liczne konkursy także bardzo nam umilają zarabianie. A po podłączeniu do internetu włączamy program i robiąc swoje rzeczy zarabiamy. Nasze zarobki znacząco wzrosną gdy utworzymy tak zwaną siatkę poleconych tzn. po zalogowaniu na stronie znajdujemy nasze linki do polecenia i polecamy program znajomym. Oni polecają go swoim i tak dalej. Każdy kto zarejestruje się z naszego linku dostanie mały bonus, on zarabiając swoje punkty będzie także zarabiał punkty dla nas dzięki czemu dużo szybciej będziemy zarabiać. Tak samo będzie jeżeli jego znajomi będą zarabiać w ten sposób też dostaniemy z nich punkty które są później przeliczane na pieniądze. Oto Linki: tnij.org/i8fh. Rejestrujemy się, ściagamy program, właczamy go i zarabiamy:)

2) Cashgopher programik który działa w tle i podczas bezczynności systemu zwiększa moc obliczeniową serwera na którym się znajduje. Nie pobiera żadnych informacji z naszego konta ani nie spowalnia komputera. Jest w pełni bezpieczny. Firmy płacą z dodatkową moc i to bardzo dobrze. Dzięki temu programowi zarabiam naprawdę sporo i gdyby nie to że jest mała ikonka w pasku systemowym to nawet nie wiedział bym że on jest włączony. Zarobki bardzo szybko zaczęły mi rosnąć już po miesiącu. Tu także by zwiększyć zarobki polecamy program naszym znajomym. Jest to bardzo ważne przy wszystkich zaprezentowanych tu sposobach zarabiania. Oto link: tnij.org/i8fj Rejestrujemy się, ściagamy program, właczamy go i zarabiamy.

3) Bux - NeoBUX jest to strona na której klikamy na reklamy w zamian za wynagrodzenie. Dobra stawka za reklamę i nie męczący sposób klikania. Dziennie klikamy kilka reklam co nie zajmuje nam nawet 3 minutek. Jest to najpopularniejszy i wypłacający bux na świecie.Polecam: tnij.org/i8fk
Większe zarobki oczywiście są związane z polecaniem programu innym osobom ze swojego linku.

Ja korzystam ze wszystkich opisanych sposobów zarabiania. Wszystkie są sprawdzone. Są to najlepsze w których bralem udział i tylko w tych biorę dalej bo to się naprawdę opłaca. W razie pytań proszę pisać.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka