Dodaj do ulubionych

Pytanie do tych co latali już samolotem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 20:20
Powiedzcie mi czy lecac samolotem mozna sie zle poczuc. Wiem, ze moga sie zatykac czasami uszy, ale czy dla takieej osoby co ma problemy z jada autobusami na dlugie odleglosci, nie moze sie krecic na karuzeli itp. (mdlosci) to czy latanie jest gorsze od jazdy autobusem czy tez lzszejsze i ludzie zadnych wymioto itp. rzeczy raczej nie miewaja?

Niech mi ktos powie czy takie latanie samolotem jest meczace i moze skrecic w brzuchu czy raczej luzik.

Nie latalem wczesiej a bede lecial sam nie chcialbym sobie narobic plamy bo nie wiem jak to dokladnie jest. Z autobusu to jeszcze mozna wysiasc ale z samolotu raczej nie zamierzam skakac.
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: Pytanie do tych co latali już samolotem 15.02.11, 23:02
      jest ok ,jesli nie ma turbulencji;) ,w samolocie jest tak jakbys np jechal po prostej drodze ,raczej bez wstrzasow. Fotele są wygodne ,klimatyzacja:D ,nie sadze ,zebys zle sie poczul ale jesli cos zacznie sie dziac lepiej wziac wczesniej leki przeciw chorobie lokomocyjnej i luz.
      • Gość: Ciekawy Re: Pytanie do tych co latali już samolotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 00:21
        aha dzieki simpy za wskazowki ;-) wezme leki tak na wszelki wypadek
    • ada_adecka Re: Pytanie do tych co latali już samolotem 16.02.11, 09:39
      Samolot zasadniczo leci ze stałą prędkością (większą część lotu), nie ma gwałtownego hamowania, nagłych skrętów i innych niedogodności spotykanych na drodze. Oprócz turbulencji (stosukowo rzadko spotykane) i nieprzyjemnego uczucia podczas startu i lądowania, nie powinieneś mieć większych problemów.
      I nie ma porównania między 2 godzinami lotu a 24 godzinami w autobusie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka