Dodaj do ulubionych

Studia BHP ???????????????????????????????????????

01.03.11, 19:06
Witam
W maju zdaję maturę, pewien czas temu wpadłam na pomysł, by studiować BHP, ponieważ wydaje mi się to w miarę ciekawe, a przede wszystkim myślę, że po tym kierunku znajdę pracę, moja mama jest innego zdania i zawsze rozmowa na temat mojej przyszłości kończy się kłótnią. Mam jeszcze upatrzonych parę innych kierunków, ale chciałam się Was zapytać, czy faktycznie studia BHP nie zapewnią mi pracy w przyszłości? Proszę pomóżcie... Będę bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: rout Re: Studia BHP ?????????????????????????????????? IP: *.akademikium.futuroexito.pl 02.03.11, 01:09
      A zdajesz sobie sprawę że absolwent studiów z BHP i absolwent dowolnego kierunku z podyplomówką z BHP ma zupełnie te same uprawnienia?

Jednak samo BHP wydaje się nienajgorszym pomysłem, bo jednak miejsca pracy są zagwarantowane ustawą. Ludzi z uprawnieniami inspektora BHP sporo, ale chyba głodem nie przymierają ;)
      • martyna_w2 Re: Studia BHP ?????????????????????????????????? 02.03.11, 17:06
        Masz rację, ale w sumie gdyby z BHP mi nie wypaliło, to również dobrze można to interpretować w drugą stronę... I mogę zrobić podyplomówkę z czegoś innego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka