Dodaj do ulubionych

prawo administracyjne

19.05.04, 23:34
Witam,

pewnie bardziej się orientujecie ode mnie... gdzie można ukończyć podyplomówkę, SUM, magisterskie (wieczorowe, zaoczne) z zakresu prawa administracji - konkretnie interesuje mnie funkcjonowanie gmin i powiatów, ich kompetencji, zadań itp.
Właściwie pytanie może nie powinno być "gdzie", ale "gdzie najlepiej" - najszybciej, najciekawiej ... bez zbednego przechodzenia przez wszystkie kodeksy i rodzaje prawa... ja naprawdę nie chcę znać KK na pamięć itd, itp. i do tego jeszcze zdawać historii na wstępnych - mam już dyplom mgr, więc kwestia egzaminów wstępnych ehhh no to by było duuuuże wyzwanie :P

Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • wpia Re: prawo administracyjne 19.05.04, 23:42
      proszę bardzo : www.wpia.uw.edu.pl/pl/index.php?s=ps_administracji.
      • vipunia Re: prawo administracyjne 19.05.04, 23:47
        ehhh no właśnie skorygowałam swoje pytanie "gdzie", na "gdzie najlepiej"
        sam program studiów licencjackich ma to co mnie interesuje dopiero na III roku :(
        • wpia Re: prawo administracyjne 20.05.04, 00:01
          a jeżeli chodzi oto gdzie najlepiej, to niewiem czy trafisz na lepszą uczelnię
          niż UW. Jeżeli chodzi Ci o własną wiedzę, to polecam zakupić książkę, chodzić
          przez rok na wykłady i ćwiczenia (naprawdę nikt Cię nie wygoni) i się uczyć.
          Prawo admin. materialne jest dla studentów II roku. Możesz chodzić na dyżury i
          udawać studentkę. Ale jeżeli chodzi Ci o papierek, no to.. podyplomowe.
      • wpia Re: prawo administracyjne 19.05.04, 23:55
        sprawdziłem mój link i rzeczywiście coś niedziała, wejdź na tej stronie co się
        otwiera z linku, na studia podyplomowe, dalej możesz sobie wybrać ,ale pierwsze
        zdaje się właśnie jest administracja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka