Gość: K IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:57 gdzie studiowa filozofie?który uniwersytet polecilibyscie?gdzie jest najwy|szy poziom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fifi Re: FILOZOFIA IP: w3cache.* / 81.219.246.* 02.06.04, 07:46 UJ, UZ (ryzyko odpływu kadry), UŁ, ostatnio bujnie rozwija się USz. Omijać UŚ i UKSW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: FILOZOFIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 10:01 a co sdzisz o UAM w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy83 Re: FILOZOFIA 02.06.04, 14:09 --- Polecam UAM w Poznaniu. Cały Wydział Nauk Społecznych stoi na wysokim poziomie, a bardzo przyjemnie studiuje się na Szamarzewie ;) Odwiedź stronę internetowa www.amu.edu.pl. Na filozofii masz też do wyboru komunikację społeczną lub życie publiczne. Ja zachęcam z czystym sumieniem. Nie jestem studentką tegoż kierunku na tejże uczelni, jakby co ;) Ale jestem z Szamarzewa i widzę, jak tam sytuacja wygląda. No i mam zajęcia z wykładowcami z IF. Aha, powodzenia dla wszystkich na sesji! ;) Odpowiedz Link Zgłoś