Gość: ana1983 IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 22:14 Witam, Jestem zainteresowana tymi studiami, czy ktoś z was tam chodzi i może mi powiedzieć o co chodzi z tymi modułami? Jak wyglądają opłaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ć Re: polish open university - pou IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.01.12, 11:09 ja chodzę - 3 rok reklama moduły to tak naprawdę przedmioty - tam panuje system "amerykański" masz listę przedmiotów którre musisz zaliczyć w danym roku i je robisz w takim tempie jak Ci wygodnie - jak sobie ustawisz kolejność tak sobie postudiujesz ^^ dobra opcja bo samemu ustala się plan zajęć. Tylko musisz pamiętać któy moduł już zaliczałaś - ja ostatnio pytałem 3 razy z czego mam pisać egzamin :P Opłaty - proste - płacisz za każdy moduł na który się zapisujesz - nie płacisz za semestry egzaminy czy inne g*%@na - płacisz za moduł i dostajesz wszystko - zajęcia, podręcznik, sprawdzian (taka większa praca domowa na koniec każdego modułu), przygotowanie do egzaminu i egzamin. W cenie modułu masz nawet koszt poprawki sprawdzianu i egzaminu - raz mi się przydało :P generalnie polecam - są drobne zgrzyty ale mam porównanie z państwową uczelnią i tu te zgrzyty są o niebo mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1983 Re: polish open university - pou 01.09.12, 09:17 a jak jest z praktykami? Czy można zaliczyć na podstawie aktualnej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: polish open university - pou IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.13, 17:48 up Odpowiedz Link Zgłoś