Gość: hm.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:04 Mam pytanie, jak to jest.. Na podaniu pisze ze trzeba podac NIP. Podajecie ten NIP podczas rejestracji..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: podanie na UJ IP: 217.98.107.* 08.06.04, 21:13 jak masz nip to podajesz, jak nie masz to robisz krechę. Jezu.. przynajmniej połowa danych z podań jest niepotrzebna, ale jak są kratki to wypełnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.. Re: podanie na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 07:25 Ja o tym wiem ze połowa tych danych jest niepotrzebna, ale czy Oni tez tak mysla...? tylko o to mi chodzi. A NIP "załatwia" sie w Urzedzie skarbowym. dzieki za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaasieek Re: podanie na UJ IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 23:49 na pewno NIPu nie musisz podawac, bo jest to numer ktory masz nadany dopiero gdy uzyskujesz jakiekolwiek dochody. tezn ten numerek gdzies tam na Ciebie w urzedzie czeka, ale wcale nie musisz go teraz znac a co za tym idzie podawac :) zostaw puste pole. ja swoj NIP znam, ale nie chcialo mi sie go szukac w papierzyskach i nie wpisalam nic. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś