Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:55 Czy orientujecie się ile może kosztować odpis świadectwa maturalnego u notariusza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppatka Re: odpis świadectwa u notariusza 12.06.04, 08:27 to zależy gdzie na Śląsku 30 złoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wet. Re: odpis świadectwa u notariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:40 W stolicy 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
hots-hots Re: odpis świadectwa u notariusza 12.10.15, 14:21 Ja polecam Andrzeja Wróbla, był to trzeci notariusz z którym próbowałem i całe szczęście podołał wyzwaniu, wkońcu do trzech razy sztuka hehe. Szybko i sprawnie :) Polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: odpis świadectwa u notariusza 12.06.04, 10:42 Gość portalu: Monika napisał(a): > Czy orientujecie się ile może kosztować odpis świadectwa maturalnego u > notariusza? ja się podłączę i też zapytam - odpis notarialny można zrobić tylko oryginału, czy może z tego odpisu, który jako drugie świadectwo dostaliśmy w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: odpis świadectwa u notariusza IP: *.markom.krakow.pl 12.06.04, 14:29 odpis notarilany jest kopia dokumentu - nie ma odpisu odpisu - do notariusza musisz zaniesc orginal (tzn - zadna instytucja nie uzna Ci notarialnej kopii z odpisu) - Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: odpis świadectwa u notariusza 12.06.04, 21:14 Gość portalu: eM napisał(a): > odpis notarilany jest kopia dokumentu - nie ma odpisu odpisu - do notariusza > musisz zaniesc orginal (tzn - zadna instytucja nie uzna Ci notarialnej kopii z > odpisu) - ale ten odpis, o któwym mówię ma "fabryczny" :) nadruk "odpis" , dostałaliśmy ze szkoły jednocześnie z tym bez nadruku, na równych prawach ten bez nadruku leży na uczelni :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: odpis świadectwa u notariusza IP: *.markom.krakow.pl 12.06.04, 23:39 tak wiem - tez gdzies taki mam (ale ten "odpis" nie jest tak wywalony jak na tym tegorocznym :-) )- nie robi sie odpisu z odpisu - ... chyba ze... na uczelni sie zgodza - pytalas? powodzenia, eM Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: odpis świadectwa u notariusza 13.06.04, 00:09 Gość portalu: eM napisał(a): > > chyba ze... na uczelni sie zgodza - pytalas? > powodzenia, > eM właśnie nie, muszę się zebrać na odwagę, bo widzisz - ja to się tych kobiet o cokolwiek pytać boję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: odpis świadectwa u notariusza IP: *.markom.krakow.pl 13.06.04, 12:36 pomachaj batonikiem na wejsciu ;-) - splaszcz sie do poziomu podlogi i pozwol pani czuc sie wielka - to najwyrazniej jedyna przyjemnosc w jej zyciu - bedzie dobrze, sa trudniejsze rzeczy w zyciu :-) eM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: odpis świadectwa u notariusza IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 11:33 wielkopolska - 29zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: odpis świadectwa u notariusza IP: *.viknet.pl / *.viknet.pl 12.06.04, 12:00 w zach-pom. 29 zł Odpowiedz Link Zgłoś