czarny-kot2
25.09.12, 11:01
Witam wszystkich.
Bardzo prosiła bym was o radę, ponieważ strona internetowa z uczelni nie jest pomocna. W tym roku zaczynam studia i dostałam się na dzienne. Z osobistych przyczyn chce przenieść się na zaoczne. Dzwoniłam do uczelni. Kobieta, z którą rozmawiałam była trochę dziwna, mówiła strasznie cicho i nie wyraźnie co skutkowało tym, że za dużo nie zrozumiałam z tego co do mnie mówiła. Zrozumiałam tylko tyle, że trzeba wysłać podanie, a wszystkie dokumenty, które złożyłam na dziennych zostaną przeniesione na zaoczne.
No więc tak zrobiłam... Szukałam podania na stronie internetowej uczelni i nic. Nie znalazłam żadnego podania o przeniesienie, dopiero na innym kierunku uczelni znalazłam coś podobnego, więc skopiowałam, przerobiłam i wysłałam... Czy to tak miało wyglądać? Chciałam się skontaktować z uczelnią po raz kolejny... tym razem się po prostu rozłączyli (nie wiem czy to przypadek czy specjalnie), więc będę próbowała jutro jeszcze raz.
Do tego na stronie nie ma żadnych wiadomości co do studiów dziennych. Jeśli by mnie nie przenieśli musiała bym iść na dzienne i wtedy spróbować się przenieść, jednak nie ma żadnego wykazu zajęć...
Więc moje pytania brzmią: jak przenieść się na zaoczne? jakie podanie? jakie papiery? czy uczelnia na prośbę wysyła dokumenty?
Będę bardzo wdzięczna za odp, ponieważ mam coraz mniej czasu, aż do wyroku xD
Pozdrawiam
czarny-kot2